Byghjem.dk

Bosch Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring Bosch multisliber.
Der er forskel på salgspriserne på billige Bosch multisliber hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på gode priser, hvorimod øvrige tilbyder service. Du skal tænke på hvad du vil prioritere.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt i de udbredte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Du bør derfor undersøge byggemarkedets betingelser.
Flere byggemarkeder har et enormt udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare Bosch multisliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder sælger produkter fra forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af Bosch multisliber online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder finder du i de større byer, og pga. det har de fleste chancen for at købe online og transportere byggematerialerne selv. Takket være dette er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og samtidig få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er specialister i deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette bør du få ekstremt erfaren vejledning fra mennesker som er specialister i lige præcis Bosch multisliber.
Alverdens nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du få en billig pris.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber Bosch multisliber online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bosch multisliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af cirka 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Bosch multisliber jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af over 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bosch multisliber silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bosch multisliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Husk at overveje om du bør stå med det hele selv, eller du bør få assistance fra en professionel til områder af det. Ifald du vil benytte eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
2Du må aldrig stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at du har det klar før du går løs med dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
3Du har mulighed for at søge offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes forudsat at ombygningen hjælper miljøet. Det forudsætter med andre ord at renoveringen influerer positivt på miljøet.
4I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt er det ufatteligt værdifuldt med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Du kan finde alverdens artikler og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube er kilde til store mængder anvendelig viden, navnligt ifald man bruger den engelske version.
6Planlægning vil være nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke gøremål der laves på hvilke dage, med en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af din køreplan.
7Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete vanskeligheder når det handler om svære projekter, og herved vil det være af stor betydning at der er afsat en god portion plads i planen, således at man er tryg ved at komme i mål.
8Ofte vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et regnskab for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det må være fornuftigt at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man bør finde frem til udgiften ved dem slavisk.
9Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til byggeprojektet, specielt når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Større ombygninger gør krav på flere personer. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
10Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beklædning inklusiv sko og hjelm som beskytter dig overfor mulige uheld. Det er klogt at du husker din sikkerhed i byggeriet, navnlig såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
11For projekter udendørs har vejret stor betydning. Derfor bør du ofte kigge på prognosen for vejret i forbindelse med arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at piske ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer klar til brug forinden du påbegynder håndværket. Du har god gavn af at forfatte en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår det som er nødvendige, og som det næste eftergå materialerne, så du føler dig sikker på at du har styr på det.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så flot. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er yderst overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

De fleste online virksomheder udlover nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til Bosch multisliber. Den mest almindelige er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Metoden er nemlig ret så simpel, samt i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du kunne alternativt planlægge at få varerne sendt hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Den viser sig mange gange en tand mindre billig, men tillige temmelig hensigtsmæssig ved køb af Bosch multisliber online. Den billigste form for fragt er dog selv at hente pakken, men den mulighed forudsætter at du opholder dig tæt på e-shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på Bosch multisliber kan i nogle tilfælde være usædvanlig essentiel i tilfælde af at man absolut skal bruge ordren omgående, og af den grund er det sandelig passende at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved Bosch multisliber. En hel del online shops – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag levering på masser af produkter online, men som ikke desto mindre er afhængig af at transaktionen gennemføres forinden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ud af døren før medarbejderne tager hjem.

Visse internet foretagender præsterer fragt uden gebyr på Bosch multisliber online, men typisk stiller det krav om at der erhverves for en bestemt pris. Derudover bør du vælge den mest letkøbte slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få kørt bestillingen til et afhentningssted.

Flere byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man køber billig Bosch multisliber hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma. Byggemarkederne tilbyder for eksempel klik-og-hent på Bosch multisliber i følgende byer:

Odder, Herlev, Nørresundby, Søborg, Ishøj, Vordingborg, Stenløse, Aarhus, Gentofte, Kokkedal, Rønne, Højbjerg, Thisted, København, Åbyhøj, Charlottenlund, Tårnby, Struer, Gladsaxe, Hjørring, Frederiksværk, Lystrup, Næstved, Frederikshavn, Nakskov, Hobro, Haderslev, Kolding, Fredericia, Rudersdal, Hedensted, Skanderborg, Korsør, Køge, Brøndby, Slagelse, Herning, Ringsted, Holbæk, Vanløse, Birkerød, Randers, Albertslund, Brønderslev, Nærum, Brønshøj, Lyngby, Ikast, Odense, Haslev, Glostrup, Ballerup, Farum, Skive, Lillerød, Greve, Hørsholm, Nyborg, Værløse, Hillerød, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Dragør, Viborg, Aabenraa, Vallensbæk, Tilst, Solrød Strand, Jyllinge, Svendborg, Valby, Hedehusene, Helsingør, Sønderborg, Risskov, Hvidovre, Silkeborg, Taastrup, Virum, Aalborg, Varde, Esbjerg, Horsens, Ølstykke, Rødovre, Allerød, Kalundborg, Holstebro, Middelfart, Vejle, Roskilde, Grenaa, Brabrand, og Frederikssund, .

Click-and-collect af Bosch multisliber er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere typisk efterspørger fx Bosch multisliber online og billig Bosch multisliber. Foruden dette oplever vi som regel folk søge fx køb Bosch multisliber, Bosch multisliber tilbud og Bosch multisliber priser, plus de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Rabat på Bosch multisliber

Det har vist sig at være særligt let for enhver at finde tilbud på billige Bosch multisliber online i blandt diverse webbutikker, og på grund af dette har flere netbutikker fundet det nødvendigt at presse salgspriserne på Bosch multisliber kolossalt, og ydermere byde på levering uden betaling.

Men det kan trods alt være tiden værd at udforske enkelte forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på Bosch multisliber online før du bestiller, således at du er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Man skal imidlertid være klar over, at når en e-butik reklamerer billige Bosch multisliber online for en pris der kan virke uhørt beskeden, burde det undertiden være en indikator for en bedragerisk online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en bestemmelse, som passer på folk overfor uoprigtige e-forhandlere.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare pengene til Bosch multisliber af flere omgange. Det foreslåes normalt i nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter for eksempel Bosch multisliber tilbud og Bosch multisliber priser. Derudover ser vi ofte folk søge for eksempel køb Bosch multisliber, Bosch multisliber online og billig Bosch multisliber.

Udforsk andre menneskers bedømmelser

Trustpilot resulterer i ultra pålidelige chancer for at gennemrode flere øvrige brugeres domme og på grund af dette kan det være til hjælp, at du tjekker internet forretningens vurderinger forud for at du handler billige Bosch multisliber online.

Facebook tilbyder dig desuden fuldt ud fine metoder til at få indblik i internet virksomhedens kundefokus. Tilmed ses nogle shops på nettet som giver kunderne mulighed for at meddele en vurdering af deres købsoplevelse, som på samme måde bør anvendes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige Bosch multisliber online i en internet virksomhed burde de i virkeligheden have øje for netshoppens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende, særligt på de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

En anden mulighed kunne være at tjekke om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, siden det kan være et bevis på at online firmaet efterlever de opstillede regler, foruden at internet butikken nu og da gennemses af fagmænd som er meget fortrolige de gældende regulativer.

Dette er en god mulighed for support, hvis du oplever besvær som følge af dit køb af Bosch multisliber. Herudover slår vi et slag for at man er obs på de mest aktuelle vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af Bosch multisliber online, som eksempelvis hvilken returpolitik netshoppen anvender.

I den forbindelse er det tilmed relevant, at man altid beholder ens kvittering, så man til enhver tid vil kunne vidne om købet af Bosch multisliber, hvad end man har handlet ved Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Søren gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Poul gav 4 stjerner

Rigtig god service

Rasmus K gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Martin Møller gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til online shopping
1Den mest betalelige løsning er utvivlsomt at hente varerne selv, men dette kræver at du opholder dig nær webshoppens lager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være temmelig bestemmende i tilfælde af at man mangler Bosch multisliber lige om lidt. Alternativt så præsterer enkelte e-shops i Danmark portofri fragt, men for det meste gælder det kun hvis man shopper for en fastsat pris.
2Nogle shops på nettet garanterer fragt uden omkostninger på Bosch multisliber, men i reglen gælder det kun hvis du shopper for et bestemt beløb. Derudover kan du vælge den prisbilligste fragtform, der gerne er at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragtmuligheden er typisk tillige usædvanlig let gængelig. Den billigste form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
3Trustpilot frembringer altid fordelagtige genveje til at verificere en stor gruppe aktuelle konsumenters kritik og derved kan det anbefales, at du udforsker online forhandlerens kritik før du bestiller billige Bosch multisliber online. Facebook yder ligeledes altid anstændige løsninger til at få et kig ind i netbutikkens troværdighed.
4Før nogen bestiller billige Bosch multisliber i en webshop kan man på en vis måde have øje for e-butikkens handelsvilkår, men det er for det meste et omfattende arbejde. For øvrigt er det en hjælp at køber er hensynstagende til de mest vitale regler i forbindelse med handlen med billige Bosch multisliber online, f.eks. hvilken byttepolitik netshoppen benytter.
5Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket skærmer folk imod bedrageriske netshops. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække pengene over en periode.
6Det er særdeles smertefrit for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige Bosch multisliber i blandt flere firmaer på nettet, og for det lover masser af internet forhandlere billig levering. Dog kan det imidlertid være lønnende at efterprøve enkelte internet butikker efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, så man er skudsikker på at få den mest betalelige pris.
7Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig forudsat du absolut skal bruge produkterne omgående, så derfor er det jo afgørende at man tjekker den forventede leveringstid på Bosch multisliber. Mange online varehuse giver billig dag-til-dag levering på masser af varer, men glem ikke at det står og falder med at ordren aflægges inden et fast klokkeslæt.
8Masser af netshops udlover efterhånden et bredt udvalg af billige former for levering til Bosch multisliber. En sikker vinder er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Den er jo ualmindeligt simpel, og i mange tilfælde endvidere den billigste mulighed for fragt.
9Vi anbefaler generelt at granske om e-handlen er støttet af e-mærket, da det generelt er en garanti for at e-shoppen efterkommer de danske regler, udover at online butikken af og til kigges til af jurister der har indsigt i reglerne på området. Før nogen shopper billige Bosch multisliber i en webshop burde man utvivlsomt tyde shoppens forretningsvilkår.