Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge en netbutik, som kan give gode råd til valg af Bosch limpistol.
Det er absolut meget relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre varerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt ved de store byggemarkeder.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot Bosch limpistol.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor undersøge firmaets regningslinjer.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige Bosch limpistol alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste priser, imens andre fokuserer på service. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og hermed har man tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem kan du spare fragtomkostningen, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du handle fra et bredt udvalg af Bosch limpistol online.

Nichewebshop

Størstedelen af online nichebutikker har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Pga. dette forventes det at du får endnu mere gavnlig assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis Bosch limpistol.
Majoriteten af nichebutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du handler Bosch limpistol online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bosch limpistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Bosch limpistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bosch limpistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bosch limpistol silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du vil for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Jævnligt kan det vise sig fordelagtigt at du har udstyret tilgængeligt før du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at påregne de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
2Det er oplagt at spørge om assistance til projektet, i særdeleshed hvis det er større byggeopgaver. Enkelte byggerier kræver flere personer. Derudover bliver det hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
3Det er fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man bør tjekke eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
4Du bør nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikrer dig imod potentielle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
5Der kommer stort set altid uforudsete udfordringer i forbindelse med store opgaver, og ergo vurderes det meningsfuldt at der afsættes god nok tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
6Det bør overvejes om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde sikre dig hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Såfremt du ønsker eksperthjælp er der penge at spare ved at indhente forslag fra forskellige leverandører.
7Forinden du indleder byggeprocessen er det ret betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Der ligger mange forskellige vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube tilbyder betydelige mængder almennyttig information, ikke mindst når du leder på engelsk.
9Godt forarbejde viser sig som kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør have en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din handlingsplan.
10I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås ifald byggeprojektet er klimavenligt. Støtten betinges altså af at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
11For projekter udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Af den grund må du regelmæssigt tjekke vejrvarslen i tiden op til starten på projektet, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
12Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de presserende byggematerialer klar før du starter eksekveringen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig note hvorpå der noteres det du skal bruge, og så gennemgå punkterne, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra flot. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er fantastisk imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Adskillige online virksomheder foreslår nu om dage et stort udvalg af billige muligheder for levering til Bosch limpistol. En af de mest almindelige er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente pakken præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig særligt fleksibel, samt desuden ydermere den billigste leveringstype.

Du bør på samme måde forsøge at bestille levering til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig gennemsnitligt et hak mere omkostningsfuld, men samtidig ekstremt ligetil med Bosch limpistol online. Den prisbilligste form for fragt er uden tvivl selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du befinder dig nærved e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Bosch limpistol kan i nogle tilfælde være virkelig bestemmende når man absolut skal bruge varen nu og her, og herved er det komplet vigtigt at man besigtiger tidshorisonten for levering for Bosch limpistol. Adskillige e-firmaer i Danmark – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, men som trods alt afhænger af at ordren indsendes forud for et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet hen til fragtfirmaet forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

En række outlets på nettet lover levering uden gebyr på Bosch limpistol online, men for det meste er det under forudsætning af at der erhverves for en fastsat pris. I øvrigt kan man udvælge den mest betalelige type af levering, der mange gange vil blive at få kørt din ordre til et afhentningssted.

En stor portion byggecentre giver afhentning hvor du køber billig Bosch limpistol online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Stark. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på Bosch limpistol i disse byer:

Tilst, Rudersdal, Hedehusene, Thisted, Middelfart, Skanderborg, Helsingør, Aarhus, Lystrup, Rønne, Vallensbæk, Holbæk, Haderslev, Hjørring, Virum, Kalundborg, Nørresundby, Vanløse, Farum, Ølstykke, Rødovre, Hillerød, Køge, Varde, Frederikshavn, Fredericia, Charlottenlund, Taastrup, Jyllinge, Grenaa, Struer, Vordingborg, Herning, Kolding, København, Nykøbing Falster, Hørsholm, Værløse, Brøndby, Svendborg, Esbjerg, Ballerup, Åbyhøj, Sønderborg, Roskilde, Korsør, Stenløse, Frederikssund, Lillerød, Nyborg, Hedensted, Frederiksværk, Hvidovre, Ikast, Greve, Skive, Horsens, Solrød Strand, Glostrup, Nakskov, Næstved, Ishøj, Risskov, Odder, Herlev, Søborg, Aalborg, Gentofte, Nærum, Brabrand, Frederiksberg, Lyngby, Valby, Viborg, Allerød, Aabenraa, Birkerød, Kokkedal, Albertslund, Ringsted, Haslev, Silkeborg, Tårnby, Holstebro, Hobro, Odense, Vejle, Gladsaxe, Højbjerg, Slagelse, Brønderslev, Brønshøj, Randers, og Dragør, .

Click-and-collect for Bosch limpistol er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Ved kig i data fremstår det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet køb Bosch limpistol og billig Bosch limpistol. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge efter for eksempel Bosch limpistol online, Bosch limpistol priser og Bosch limpistol tilbud, plus de gængse byggekæder som XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark og 10-4.

Den bedste pris på Bosch limpistol

Det er jo yderst fleksibelt for almindelige dødelige at finde tilbud på billige Bosch limpistol online fra flere e-forhandlere, og derved har adskillige online selskaber været presset til at at nedsætte priserne på Bosch limpistol helt i bund, og derudover yde gratis fragt.

Til gengæld kan det trods alt være fordelagtigt at besigtige nogle e-butikker efter tilbud på Bosch limpistol online forinden du handler, sådan at du er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan og Stark.

Du må lige meget hvad være obs på, at såfremt en butik på nettet markedsfører billige Bosch limpistol online på tilbud til en tilbudspris der kan ses som enormt tiltalende, er det mange gange være et signal om en falsk internet forhandler. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af en vedtægt, som begunstiger dig som køber overfor svindlende e-forhandlere.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at klare beløbet til Bosch limpistol ude i fremtiden. Det fås ofte i nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma og Davidsen.

Ved kig i tallene fremstår det klart, at internetbrugere ofte efterspørger for eksempel Bosch limpistol priser og billig Bosch limpistol. Foruden dette ser man tit folk lede efter bl.a. Bosch limpistol tilbud, køb Bosch limpistol og Bosch limpistol online.

Gennemsøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot medfører fuldstændig uafhængige chancer for at inspicere adskillige aktuelle køberes synspunkter og derved slår vi et slag for, at du betragter netbutikkens kritik forud for at du bestiller billige Bosch limpistol online.

Facebook leverer lige så vel adskillige passelige metoder til at få indsigt i e-handlens kundefokus. Derudover er der en række online firmaer hvor det er muligt at formulere en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden bør udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige Bosch limpistol online på en e-forhandler bør man ideelt set gennemgå deres regler, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt, især hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan og Stark.

Et alternativt forslag kan derfor være at se om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en tryghed om at internet virksomheden efterlever de danske love, tillige med at internet firmaet regelmæssigt ses til af sagkyndige som kender til de gældende love.

Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du oplever dilemmaer som følge af dit køb af Bosch limpistol. Foruden dette er det en hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante vedtægter der influerer på købet af Bosch limpistol online, fx hvilken ombytningspolitik online forretningen garanterer.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man når som helst opbevarer sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne påvise bestillingen af Bosch limpistol, uagtet om man bestiller ved Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus eller Stark.

Maria gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Lene gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Erik Sørensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Lars Christensen gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til internetshopping
1Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en bestemmelse, som begunstiger køberen imod bedrageriske shops på nettet. Som alternativ kan du overveje en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere pengene over en længere periode.
2Trustpilot yder super uafhængige chancer for at efterforske en længere række nuværende køberes domme og derfor er det at foretrække, at du evaluerer internet firmaets kritik forud for at du shopper billige Bosch limpistol online. Facebook resulterer i for øvrigt evigt hæderlige metoder til at få et kig ind i online shoppens kundefokus.
3Fragttiden er naturligvis super central ifald du skal bruge din pakke omgående, og med det formål er det faktisk relevant at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på Bosch limpistol. De fleste e-forretninger frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, hvilket dog er underforstået at transaktionen realiseres inden et angivent tidspunkt.
4Vi anbefaler at tjekke hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket kan være et tegn på at internet webshoppen understøtter de officielle regler, foruden at forretningen lejlighedsvis vurderes af fagfolk der har megen viden om reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige Bosch limpistol i en e-butik kan man ideelt set gennemløbe webshoppens regler.
5Før folk bestiller billige Bosch limpistol på en shop på nettet kunne man principielt granske e-shoppens handelsaftale, men det er mange gange ikke særlig spændende. Foruden dette er det klogt at kunden er klar over de mest vedkommende betingelser i forbindelse med shopping af billige Bosch limpistol online, f.eks. hvilken byttepolitik online virksomheden tilsikrer.
6Nogle få online webshops lover gebyrfri levering på Bosch limpistol, men i reglen er det så præmissen at der erhverves for et fastsat beløb. Desuden må man udse dig den billigste mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen viser sig af og til til gengæld meget overkommelig. Den mest letkøbte metode til levering er unægtelig at du selv henter produkterne.
7Det har vist sig at være vældig ligetil for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige Bosch limpistol fra flere online webshops, og til gengæld tilbyder de fleste webbutikker levering uden omkostninger. Det kan dog trods alt vise sig tiden værd at eftergå indtil flere netshops efter billige priser forud for at du køber, således at man er skråsikker på at opnå den billigste pris.
8Den billigste form for fragt er uden tvivl selv at hente pakken, men dette stiller krav om at du befinder dig nær internet forhandlerens lager. Den leveringsmanér er naturligvis super væsentlig når du skal bruge Bosch limpistol med det samme. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet handler gratis fragt, men tit er det så nødvendigt at der bestilles for en fastsat pris.
9En række e-forhandlere giver nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmidler til Bosch limpistol. En favorit iblandt mange er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente ordren når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså særligt bekvem, og mange gange endvidere den prisbilligste leveringstype.