Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare Bosch industristøvsuger.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af Bosch industristøvsuger.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige Bosch industristøvsuger hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode priser, og øvrige giver faglig rådgivning. Du må vide hvad du foretrækker.
Det er selvsagt utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er især en mulighed ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggekæder findes i det meste af landet, og som følge af det har de fleste valget om at bestille online og køre materialerne selv. Hermed har du valget om at spare leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne lige nu.
De store byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige producenter, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af Bosch industristøvsuger online.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
Mange nichebutikker har en stor passion for deres varer, da de kun sælger disse produkter. Altså er det forventeligt at du får super indsigtsfuld assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis Bosch industristøvsuger.
Mange nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at købe Bosch industristøvsuger online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre
Bosch industristøvsuger bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bosch industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af over 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bosch industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bosch industristøvsuger silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til arbejdet, navnlig når det kommer til krævende byggeprojekter. Enkelte projekter gør krav på flere personer. I øvrigt må det være hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
2Du vil på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være uundværligt at du har det til rådighed når du begynder på byggeprocessen. Derudover er det godt at indkalkulere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
3Der viser sig som regel uventede udfordringer ved krævende projekter, og følgelig kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en del plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at komme i mål.
4I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive sundt at nedskrive samtlige poster, hvorefter man bør kortlægge ens udgift ved hver enkelt.
5Der er ekstremt mange guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube er formidler af vældig meget almennyttig information, ikke mindst når du leder på engelsk.
6Forinden du opstarter arbejdet kan det blive rimeligt fornuftigt at du sikrer dig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør investere i assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at notere priser fra flere entreprenører.
8Forberedelse bliver vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du bør liste en effektiv agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder din tidsplan.
9For opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund må du hyppigt kigge på prognosen for vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger netop som du er startet på dit krævende projekt.
10Du må aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som hjælp overfor eventuelle ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
11Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man såfremt byggeriet er klimavenligt. Tilskudet forudsætter altså at renoveringen forbedrer planeten.
12Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de nødvendige materialer handlet ind forud for at du starter arbejdet. Du bør sammensætte en punktforms liste som samler det du får brug for, og som det næste efterse punkterne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er fantastisk imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

De fleste webbutikker i Danmark foreslår nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmåder til Bosch industristøvsuger. En af dem der er mest anvendt er nu om dage pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo temmelig fremkommelig, og ofte endvidere den billigste leveringstype.

Du burde alternativt påtænke at bestille levering til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen er for det meste en sjat dyrere, men samtidig virkelig praktisk ved køb af Bosch industristøvsuger online. Den mest letkøbte fragtmulighed er dog at hente ordren selv, men det er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på e-forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på Bosch industristøvsuger er jo ultra aktuel om du står og skal bruge varerne om kort tid, og i det øjemed er det fuldt ud essentielt at man studerer den forventede leveringsdato for Bosch industristøvsuger. En hel del internet forretninger – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter online, som stiller krav om at bestillingen laves forinden et aftalt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt ordnet før de pakkeansatte holder fyraften.

En hel del e-forhandlere lover fragt uden gebyr på Bosch industristøvsuger online, men ofte er det så nødvendigt at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt skulle du udse dig den mest prisbevidste fragtmulighed, som oftest er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Adskillige netbutikker yder klik-og-hent hvor du køber billig Bosch industristøvsuger online men afhenter i butikken. Fx Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Bygma. De foreslår eksempelvis click-and-collect på Bosch industristøvsuger i disse områder:

Slagelse, Svendborg, Korsør, Charlottenlund, Haderslev, Holbæk, Vejle, Ballerup, Hvidovre, Hedehusene, Frederiksberg, Højbjerg, Skive, Greve, Skanderborg, Stenløse, Hillerød, Værløse, Varde, Næstved, Grenaa, Lystrup, Jyllinge, Silkeborg, Nakskov, Albertslund, Lyngby, Nykøbing Falster, København, Søborg, Esbjerg, Holstebro, Rødovre, Ishøj, Aabenraa, Solrød Strand, Farum, Brønshøj, Aarhus, Nyborg, Herning, Allerød, Nærum, Tilst, Gentofte, Roskilde, Glostrup, Lillerød, Åbyhøj, Virum, Odense, Herlev, Haslev, Hjørring, Fredericia, Ikast, Middelfart, Dragør, Helsingør, Rudersdal, Ringsted, Hørsholm, Frederikssund, Brønderslev, Vallensbæk, Vanløse, Køge, Brøndby, Rønne, Struer, Gladsaxe, Nørresundby, Horsens, Vordingborg, Frederiksværk, Ølstykke, Aalborg, Birkerød, Kolding, Brabrand, Thisted, Frederikshavn, Kalundborg, Taastrup, Randers, Viborg, Valby, Hobro, Risskov, Hedensted, Sønderborg, Odder, Tårnby, og Kokkedal, .

Klik-og-hent ift. Bosch industristøvsuger er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger bl.a. Bosch industristøvsuger tilbud og Bosch industristøvsuger priser. Man ser desuden typisk folk søge efter fx køb Bosch industristøvsuger, billig Bosch industristøvsuger og Bosch industristøvsuger online, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Bedste tilbud på Bosch industristøvsuger

Det er ret let gængeligt for købere at kigge efter tilbud på billige Bosch industristøvsuger online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og herved har utallige webbutikker ikke kunne lade være med at reducere prisniveauet på Bosch industristøvsuger betydeligt, og ovenikøbet garantere fragt uden omkostninger.

Det kan dog stadigvæk blive indbringende at tjekke et par forskellige netshops efter billige priser på Bosch industristøvsuger online forud for at du køber, således at du er skudsikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Du skal dog ikke overse, at når en internet webshop afsætter billige Bosch industristøvsuger online for en pris som kan virke uforståeligt gunstig, er det mange gange være et faresignal om en svindel e-forhandler. Kortbestillinger er dog omsluttet af et regulativ, hvilket støtter dig som køber imod uoprigtige webshops.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du vil klare beløbet til Bosch industristøvsuger over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt hos nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at folk ofte leder efter for eksempel billig Bosch industristøvsuger og Bosch industristøvsuger priser. Derudover oplever man som regel online shoppere søge fx køb Bosch industristøvsuger, Bosch industristøvsuger online og Bosch industristøvsuger tilbud.

Læs folks betragtninger

Trustpilot bringer dig nogle belejlige genveje til at tyde en stor portion nuværende forbrugeres reflektioner og af den grund tilrådes det, at du undersøger internet shoppens omtaler forinden du køber billige Bosch industristøvsuger online.

Facebook medfører for øvrigt altid gode metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens popularitet. Desuden er der en række e-butikker hvor du kan notere en vurdering af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde bruges til at afveje kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige Bosch industristøvsuger online på en e-butik behøver de i virkeligheden løbe igennem e-butikkens forretningsvilkår, men det er typisk ikke særlig morsomt, især på de gængse byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

En anden løsning kan derfor være at kontrollere om internet firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er en erklæring om at e-shoppen lever op til de danske retningslinjer, udover at virksomheden løbende kontrolleres af jurister der er meget fortrolige vilkårene.

Derudover tilbydes du anledning til en håndsrækning, når du oplever vanskeligheder ved dit køb af Bosch industristøvsuger. Udover dette er det klogt at man er omhyggelig omkring de væsentligste bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Bosch industristøvsuger online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man altid opbevarer ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan bevidne købet af Bosch industristøvsuger, hvad end man shopper ved Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg eller Bauhaus.

Birthe L gav 5 stjerner

Som altid

Lars Jensen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Mette M gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Jan gav 4 stjerner

Bestilte online

9 tips til køb på nettet
1Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det beroer på at du har bopæl i nærheden af internet firmaets arbejdslager. Den leveringsmodel er naturligvis særligt essentiel ifald du skal bruge Bosch industristøvsuger fluks. Alternativt så yder nogle online forhandlere fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man aftager for et fastsat beløb.
2Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfattet af et reglement, der bistår folk imod uoprigtige online selskaber. Som et alternativ kunne du bruge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du agter at godtgøre prisen over en periode.
3Temmelig mange online butikker giver efterhånden en lang række forskellige billige former for levering til Bosch industristøvsuger. En der er meget populær er nu til dags levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså vældig let gængelig, og ofte også den mest prisbevidste slags levering.
4Trustpilot resulterer i uden sammenligning gode muligheder for at analysere en lang række øvrige kunders kritik og derfor anbefales det, at du eftersøger internet webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige Bosch industristøvsuger online. Facebook bringer dig tilsvarende fuldkommen uafhængige metoder til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed.
5Det er meget let for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige Bosch industristøvsuger på flere online shops, og med det motiv lover mange internet outlets fragt uden beregning. Derfor kan det stadigvæk være lønsomt at kigge forbi visse e-forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du placerer ordren, således at man er på den sikre side med at antage den laveste pris.
6Fragttiden kan i nogle tilfælde være super relevant hvis man skal bruge produktet straks, så af den grund er det selvfølgelig essentielt at du gransker den anslåede leveringsdato ved Bosch industristøvsuger. En stor portion e-handler stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer, men vær obs på at det er underforstået at der bestilles før et besluttet klokkeslæt.
7Vi anbefaler generelt at bemærke om internet forretningen er e-mærket medlem, som burde være en angivelse af at online forhandleren overholder de officielle danske regler, og at e-handlen nu og da revurderes af fagfolk som har ekspertise inden for vilkårene på området. Inden folk køber billige Bosch industristøvsuger i en online forretning kunne man altid se på netbutikkens forretningsbetingelser.
8Inden folk bestiller billige Bosch industristøvsuger på en online shop bør man til hver en tid studere deres forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant. Tilsvarende slår vi et slag for at man er vaks omkring de mest betydningsfulde forhold der kan have betydning for shopping af billige Bosch industristøvsuger online, f.eks. hvilken returrettighed netshoppen kører med.
9Nogle enkelte forhandlere på nettet yder gebyrfri levering på Bosch industristøvsuger, men i de fleste tilfælde kræver det at man køber for en konkret sum. Som alternativ bør man beslutte sig for den mest letkøbte fragttype, der ofte vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop. Den er desværre endda vældig fremkommelig. Den mest letkøbte slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.