Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du med fordel shoppe hos en webshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af Bosch grensaks.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed hos de store byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke webshoppens regler.
Der er variationer i prisniveauet på billige Bosch grensaks fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder service. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare Bosch grensaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og herigennem har man mulighed for at handle online og hente materialerne på egen hånd. Derigennem har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar få fat i produkterne straks.
De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder sælger produkter fra mange specialbutikker, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af Bosch grensaks online.

Nichewebshop

Mange webshops i små nicher er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller Bosch grensaks online på deres webshop.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor er det forventeligt at du får en høj grad af indsigtsfuld rådgivning fra personale der er specialister i netop Bosch grensaks.
Forskellige niche webshops producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få bedre priser.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bosch grensaks harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bosch grensaks bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bosch grensaks jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bosch grensaks silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du burde måske overveje om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt bør fremskaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Såfremt du indhenter assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at hente tilbud fra diverse virksomheder.
2Forinden du indleder arbejdet kan det vise sig ultra afgørende at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde en række love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
3Glem ikke at du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Bidraget kræver altså at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
4Man bør for alt i verden ikke undvære udstyr. Jævnligt kan det være erstatteligt at du har værktøjet til disposition akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at medtage de her udgifter i dit økonomiske overblik.
5Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som arbejdssko der sikrer dig imod mulige ulykker. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke får professionel assistance.
6Ved udendørs byggeprojekter har vejret en væsentlig rolle. Af den grund bør du hyppigt tage notits af femdøgnsprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det med et brag starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil påbegynde dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Det kan vise sig at være af stor betydning at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan være en fordel at tage noter til alle poster, og bagefter undersøge prisen på dem en ad gangen.
8Der kommer ofte overraskende problematikker når det gælder avancerede byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig af stor betydning at man afsætter betragtelig tid i planen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
9Det kan være til god gavn at få hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af omfattende byggeprocesser. Nogle projekter bør udføres af mere end en person. Dertil må det blive hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
10Måske det viser sig af stor betydning at have samtlige bygningsmaterialer klar før du starter dit byggeprojekt. Du har fordel af at notere en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt hvad der skal bruges, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
11Planlægning vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør liste en velovervejet strategi, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret idet du laver oversigten.
12Der findes alle mulige former for artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder rigelig brugbar oplysning, i særlig grad hvis du kigger i hele verden.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er kolossalt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som jo er ultra flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En masse internet foretagender frembyder heldigvis diverse forskellige billige fragtmuligheder til Bosch grensaks. En af de mest moderne er lige nu levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er altså vældig ligetil, samt endda også den mest billige leveringsmanér.

Du burde ligeledes tænke over at vælge udbringning til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen viser sig godt nok en kende mere bekostelig, men lige så vel virkelig fleksibel ift. Bosch grensaks online. Den prisbilligste leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men det betinges af at du er tæt på internet shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på Bosch grensaks kan vise sig at være vældig udslagsgivende ifald vi skal bruge dine nye varer nu og her, og herved er det forholdsvis meningsfuldt at man checker leveringstidspunktet for Bosch grensaks. Størstedelen af internet outlets – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, som imidlertid forudsætter at bestillingen gennemføres tidligere end et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne fikset forinden medarbejderne får fri.

En hel del internet outlets tilbyder levering uden omkostninger på Bosch grensaks online, men ofte under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb. Som alternativ må man tage den prisbilligste fragttype, som oftest er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

Masser af byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig Bosch grensaks på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover bl.a. afhentning af Bosch grensaks i disse områder:

Herning, Lystrup, Åbyhøj, Frederikssund, Hørsholm, Højbjerg, Virum, Risskov, Stenløse, Vallensbæk, Ballerup, Hobro, København, Birkerød, Middelfart, Nærum, Gladsaxe, Solrød Strand, Brøndby, Brønderslev, Sønderborg, Horsens, Lyngby, Ølstykke, Korsør, Charlottenlund, Herlev, Odder, Thisted, Næstved, Dragør, Nørresundby, Silkeborg, Allerød, Søborg, Værløse, Struer, Skive, Rødovre, Esbjerg, Hillerød, Jyllinge, Ikast, Kolding, Grenaa, Nykøbing Falster, Tårnby, Gentofte, Nakskov, Hedensted, Farum, Vordingborg, Aarhus, Lillerød, Køge, Fredericia, Hedehusene, Aabenraa, Holstebro, Rudersdal, Helsingør, Vejle, Haslev, Varde, Albertslund, Brabrand, Hvidovre, Tilst, Haderslev, Taastrup, Svendborg, Rønne, Hjørring, Aalborg, Ishøj, Glostrup, Holbæk, Greve, Viborg, Nyborg, Randers, Frederiksberg, Valby, Ringsted, Kalundborg, Kokkedal, Roskilde, Odense, Skanderborg, Brønshøj, Vanløse, Slagelse, Frederikshavn, og Frederiksværk, .

Afhentning for Bosch grensaks er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis Bosch grensaks priser og køb Bosch grensaks. Derudover ser vi tit internet shoppere kigge efter fx billig Bosch grensaks, Bosch grensaks online og Bosch grensaks tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på Bosch grensaks

Det er i dag rigtig uproblematisk for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige Bosch grensaks online på flere e-firmaer, og til gengæld har masser af internet firmaer været tvunget til at nedsætte udsalgspriserne på Bosch grensaks en hel del, og ovenikøbet yde portofri fragt.

Trods dette kan det til hver en tid være gunstigt at besigtige nogle forskellige internet foretagender efter udsalg og tilbud på Bosch grensaks online forinden du bestiller, så du er velinformeret til at få fat i den billigste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Man skal bare være så påvagt, at såfremt en shop på nettet sælger billige Bosch grensaks online til salg for en pris der kan virke grænseløst favorabel, er det mange gange være et karakteristika der viser en fup webshop. Kortkøb er dog omfattet af et lovbud, der forsvarer køber overfor uærlige internet forretninger.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at afdrage beløbet til Bosch grensaks over en periode. Dette fås typisk i specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg og Stark.

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at mennesker som regel søger efter fx Bosch grensaks tilbud og Bosch grensaks online. Vi ser derudover mange gange netshoppere lede efter blandt andet Bosch grensaks priser, billig Bosch grensaks og køb Bosch grensaks.

Tjek nuværende kunders ratings

Trustpilot tilbyder nogle pæne chancer for at gennemrode en lang række andre konsumenters observationer og derved slår vi et slag for, at du kigger på netshoppens bedømmelser før du shopper billige Bosch grensaks online.

Facebook indebærer ydermere altid gavnlige løsninger til at få indsigt i e-forhandlerens popularitet. Desuden ser vi en række internet virksomheder som tilbyder folk at nedfælde en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tilmed bør anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige Bosch grensaks online på en webshop behøver man uden tvivl betragte webbutikkens regler, det er dog oftest en tidskrævende opgave, især ved de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Et nemt alternativ er at tjekke hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, hvilket burde være et bevis på at e-forretningen efterkommer de opstillede regler, og at hjemmesiden af og til kontrolleres af sagkyndige der har ekspertise inden for vilkårene.

Dette er en god mulighed for at få bistand, når du udsættes for besvær i forbindelse med din bestilling af Bosch grensaks. Desuden stiller vi forslag om at kunden er obs på de mest relevante vedtægter gældende for bestillingen af Bosch grensaks online, til eksempel hvilken returret webshoppen tilbyder.

I den relation er det desuden afgørende, at man permanent opbevarer ens ordrekvittering, så man fremadrettet kan dokumentere sin bestilling af Bosch grensaks, uafhængig af om man shopper hos Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg eller Stark.

Søren Larsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Mads U gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Charlotte gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Mette Madsen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for at bemærke om webshoppen er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er et fingerpeg om at internet forretningen efterfølger dansk lovgivning, foruden at webshoppen af og til føres tilsyn med af fagmænd som forstår bestemmelserne på området. Forud for at folk bestiller billige Bosch grensaks i en internet webshop bør man i virkeligheden tyde deres handelsbetingelser.
2Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særdeles essentiel hvis man behøver ordren inden for få dage, så herved er det øjensynligt væsentligt at vi efterser leveringstidspunktet ved Bosch grensaks. Temmelig mange e-shops frembyder billig dag-til-dag levering på de fleste produkter, som trods alt tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
3Det har vist sig at være virkelig ukompliceret for købere at prissammenligne online på billige Bosch grensaks hos diverse online firmaer, og med det motiv yder en hel del internet butikker portofri levering. Trods dette kan det stadigvæk vise sig lukrativt at eftergå en række online virksomheder efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at få den bedste pris.
4Indtil flere e-shops i Danmark yder gebyrfri levering på Bosch grensaks, men typisk stiller det krav om at du indkøber for et fastsat beløb. Desuden kunne du gribe den mest letkøbte slags levering, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Leveringsformen er gerne til gengæld ualmindeligt uproblematisk. Den mest billige leveringsmåde er unægtelig at hente produkterne selv.
5Den billigste løsning er unægtelig at hente varerne selv, som jo står og falder med at du bor i kort afstand af internet forhandlerens bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis temmelig væsentlig forudsat du mangler Bosch grensaks om få sekunder. Alternativt så tilbyder enkelte online forretninger levering uden beregning, men undertiden er det under betingelse af at du aftager for en præcis sum.
6En række online shops frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige fragtmetoder til Bosch grensaks. Et hit er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine varer når det passer dig. Denne er nemlig i høj grad gnidningsløs, og endda desuden den mest prisbevidste leveringsform.
7Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af en lovbestemmelse, der beskytter folk imod snydagtige internet varehuse. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at dække regningen senere.
8Inden folk køber billige Bosch grensaks på en e-handler burde de i virkeligheden sætte sig ind i webbutikkens handelsaftale, men det er gerne et omfattende projekt. Herudover foreslår vi at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde regler der gælder for shopping af billige Bosch grensaks online, for eksempel hvilken returrettighed internet webshoppen lover.
9Trustpilot resulterer i stort set relevante løsninger til at efterforske ret mange øvrige køberes reflektioner og derfor er det godt, at du læser e-handlens vurderinger før du køber billige Bosch grensaks online. Facebook fremskaffer desuden regulære værdifulde chancer for at få indblik i online shoppens kundefokus.