Byghjem.dk

Borsliber

JET Borslibemaskine 2-32 mm
17.185 kr.
Mere info
Holzmann Borslibemaskine BSG30PRO
12.998 kr.
Mere info
Holzmann Borslibemaskine BSG13PRO
4.674 kr.
Mere info
JET Borslibemaskine 3-13mm
4.660 kr.
Mere info
Holzmann Borslibemaskine BSG13E
598 kr.
Mere info
PROMAC Metal Borslibemaskine VDG-13A
7.005 kr.
Mere info
SC 200DGE A+B/DGT A+B Borsliber med borsliber A & B (6-45mm). Scantool
21.294 kr.
Mere info
Borsliber 2,5-10 mm Bosch S41
478 kr.
Mere info
Borsliber 3,5-10,0 mm 5032-00
225 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige borsliber hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har gode tilbud, og øvrige vil have faglig sparring. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Når du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt hos de gængse byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor kende byggeshoppens regler.
For en del er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af borsliber.
Det er naturligvis super afgørende at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du finde et andet.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, imens andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot borsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og derfor har de fleste valget om at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har du valget om at undvære fragtomkostningen, samt tilmed få fat i varerne med det samme.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra mange nichebutikker, og dermed kan du handle fra et bredt sortiment af borsliber online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
Forskellige nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du handler borsliber online på deres webshop.
Mange nichefokuserede webshops har meget ekspertise i deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem vil du opleve mere gavnlig rådgivning fra nogle der er specialister i netop borsliber.
Danmarks største byggekæder
borsliber jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag over 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

borsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

borsliber silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

borsliber harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man skal for alt i verden ikke fattes grej. Tit vil det være smart at du har det til rådighed forinden du iværksætter arbejdet. Det er desuden en fordel at tage højde for udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
2Du kunne tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør købe professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Når du vil benytte hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
3Det bliver afgørende at have de fornødne materialer disponible inden du kaster dig over håndværket. Du kan udarbejde en enkel note indeholdende alt det du har brug for, og så gennemgå materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at du har det hele.
4Ved opgaver udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. Af den grund kan du hyppigt lægge mærke til vejrberetningerne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med dit vigtige projekt.
5Der kommer som regel overraskende vanskeligheder når det kommer til omfattende projekter, og pga. dette viser det sig afgørende at der afsættes god nok tid i planen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
6Ofte vil det være fundamentalt at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på økonomien. Det vil være en fordel at gennemgå samtlige poster, og efterfølgende notere ens udgift ved dem hver især.
7Der er utallige artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver ekstremt meget anvendelig oplysning, i særlig grad når du kigger i hele verden.
8Godt forarbejde viser sig som nøglen til at komme i mål med projektet. Du bør udarbejde en strømlinet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter din handlingsplan.
9Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
10Du må aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdssko der sikrer dig mod hændelige skader. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke har assistance fra en fagperson.
11Det er en god idé at spørge om hjælp til projektet, i særdeleshed ved omfattende byggeprojekter. Omfangsrige ting bør udføres af flere personer. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
12Forud for at du starter dit byggeprojekt kan det vise sig yderst værdifuldt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er virkelig betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En del online virksomheder foreslår nu en hel del forskellige billige former for levering til borsliber. En af de mest anvendte er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når det passer dig. Løsningen er nemlig i høj grad simpel, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte type af levering.

Du burde også foretrække at få ordren leveret hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er oftest en anelse mindre billig, men samtidig ret let gængelig for borsliber online. Den billigste leveringsform er unægtelig at hente varerne selv, hvilket står og falder med at du befinder dig med kort afstand til online forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på borsliber kan være meget essentiel når du står og skal bruge varen straks, og med det formål er det ret så på sin plads at man checker den anslåede leveringstid for borsliber. En stor portion webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer online, som imidlertid er forudsat at du bestiller forinden et besluttet klokkeslæt, så at de kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet før pakkepersonalet har fyraften.

Nogle få butikker på nettet frembyder fri fragt på borsliber online, men typisk forudsætter det at der aftages for et bestemt beløb. Alternativt skulle du beslutte sig for den billigste leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En lang række byggecentre giver klik-og-hent hvor du køber billig borsliber derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne foreslår for eksempel klik-og-hent på borsliber i følgende områder:

Viborg, Kokkedal, Ølstykke, Hørsholm, Taastrup, Haslev, Frederikssund, Vordingborg, Frederikshavn, Hvidovre, Frederiksberg, Køge, Lyngby, Rødovre, Hedehusene, Nykøbing Falster, Ikast, Horsens, Brønshøj, Risskov, Farum, Stenløse, Roskilde, Hobro, Valby, Fredericia, Helsingør, Højbjerg, Hedensted, Tilst, Vejle, Glostrup, Ringsted, Hjørring, København, Rønne, Korsør, Haderslev, Værløse, Rudersdal, Birkerød, Nyborg, Holbæk, Nørresundby, Åbyhøj, Brabrand, Middelfart, Gladsaxe, Greve, Svendborg, Grenaa, Næstved, Esbjerg, Holstebro, Hillerød, Sønderborg, Virum, Ballerup, Nakskov, Nærum, Lillerød, Allerød, Herning, Struer, Brøndby, Skive, Solrød Strand, Vallensbæk, Randers, Aarhus, Dragør, Lystrup, Kolding, Slagelse, Varde, Odder, Frederiksværk, Søborg, Thisted, Skanderborg, Vanløse, Herlev, Aalborg, Kalundborg, Tårnby, Aabenraa, Brønderslev, Albertslund, Ishøj, Gentofte, Jyllinge, Odense, Silkeborg, og Charlottenlund, .

Klik-og-hent af borsliber er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når der ses på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere ofte kigger efter for eksempel borsliber online og køb borsliber. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis billig borsliber, borsliber tilbud samt borsliber priser, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Priser på borsliber

Det er efterhånden temmelig hensigtsmæssigt for købere at lave prissammenligning på billige borsliber online hos forskellige firmaer på nettet, og til tak har massevis af e-butikker ikke kunne lade være med at formindske udsalgspriserne på borsliber markant, og ydermere præstere billig levering.

Til gengæld kan det stadigvæk være lønsomt at kontrollere visse internet webshops efter tilbud og udsalg på borsliber online før du placerer ordren, sådan at man er sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at når en online virksomhed udlover billige borsliber online til en pris som er utrolig billig, kan det ofte være et karakteristika der viser en svindel e-forretning. Kortkøb er imidlertid indbefattet af en bestemmelse, hvilket assisterer dig som køber overfor falske e-firmaer.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du anvende en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage pengene til borsliber senere. Det foreslåes ofte i niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at mennesker typisk søger eksempelvis billig borsliber og borsliber tilbud. Man ser desuden tit netshoppere kigge efter bl.a. køb borsliber, borsliber online og borsliber priser.

Udforsk tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot genererer stort set stabile genveje til at fortolke diverse forhenværende køberes tanker og på grund af dette er det godt, at du læser e-forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige borsliber online.

Facebook leverer tillige altid fornemme metoder til at få indblik i webbutikkens kundefokus. Derudover ser vi en del forhandlere på nettet som gør det muligt at formulere en kritik af virksomhedens service, som ligeledes kan benyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige borsliber online på en e-shop behøver man for at være på den sikre side overveje deres handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, specielt med de gængse byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Et andet forslag kan være at se nærmere på om online virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være en garanti for at internet selskabet opretholder dansk lovgivning, tillige med at netbutikken lejlighedsvis evalueres af specialister der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Dette er desuden en god chance for at få assistance, hvis du oplever problemer i forbindelse med din ordre på borsliber. Ligeså tilrådes det at køberen er på vagt for de mest essentielle reglementer der er gældende for bestillingen af borsliber online, f.eks. hvilken byttepolitik online forhandleren har.

På grund af dette er det også essesentielt, at man altid gemmer ens e-mail kvittering, så man senere vil kunne bevidne bestillingen af borsliber, uagtet om man shopper ved 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark eller Jem og Fix.

Inger gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Ole Olsen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Jan gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Lene N gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være særligt uproblematisk for folk at prissammenligne online på billige borsliber hos diverse internet outlets, og ergo frembyder flertallet af e-shops fragt uden omkostninger. Men det kan imidlertid være lønnende at granske et par butikker på nettet efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
2Trustpilot tilbyder regulære nyttige løsninger til at gennemsøge en længere række andre forbrugeres kritik og af den grund er det fornuftigt, at du ser nærmere på internet forretningens bedømmelser før du køber billige borsliber online. Facebook fremskaffer for øvrigt fuldt ud sikre metoder til at få indblik i e-butikkens popularitet.
3Generelt går vi ind for at finde ud af om internet shoppen er medlem af e-mærket, siden det er en indikation om at internet selskabet overholder de officielle regler, foruden at internet shoppen lejlighedsvis revurderes af fagfolk der har meget erfaring med vedtægterne på området. Forud for at nogen handler billige borsliber på en online shop kunne man for at være på den sikre side sætte sig ind i netshoppens regler.
4Den mest prisbevidste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket stiller krav om at du er med kort afstand til e-shoppens lager. Den leveringsform er selvfølgelig super aktuel når man står og skal bruge borsliber inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle webshops levering uden beregning, men oftest kun ifald man bestiller for en konkret sum.
5Nogle få firmaer på nettet præsterer fragt uden omkostninger på borsliber, men oftest er det betinget af at der købes for en bestemt sum. Derudover skulle man snuppe den mest prisbevidste leveringsmulighed, som typisk vil blive at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Fragttypen bliver godt nok ligeledes særligt hensigtsmæssig. Den mest billige fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
6Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af et lovbud, som beskytter kunden imod svindlende webshops. Alternativt kunne du benytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at klare betalingen ude i fremtiden.
7Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye produkter med det samme, og med det formål er det temmelig afgørende at vi efterser den estimerede leveringstid på borsliber. Flere webbutikker garanterer billig 1 dags fragt på deres primære varer, som imidlertid er underforstået at bestillingen indsendes før et fastslået tidspunkt.
8Inden folk handler billige borsliber hos en e-shop burde man altid gennemse dens handelsvilkår, det er dog tit et omfattende arbejde. Tilmed tilråder vi at man er klar over de vigtigste reglementer der kan have indflydelse på købet af billige borsliber online, til eksempel hvilken bytteret hjemmesiden lover.
9De fleste forretninger på nettet frembyder nu et stort udvalg af billige muligheder for levering til borsliber. En af dem der er mest populær er lige nu levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo rigtig enkel, samt oftest ydermere den billigste leveringsmodel.