Bernardo Borepatron arbor MT 3 - B 18
113 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 2 - B 16
104 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 4 - B 22
160 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 4 - B 24
160 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 5 - B 18
216 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 2 - B12
113 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 3 - B 16
113 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron lysthus MT 3 - B 22
122 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 4 - B 18
150 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 2 - B 18
113 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron lysthus MT 5 - B 22
216 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 3 - B12
122 kr.
Mere info
Bernardo Borepatron arbor MT 5 - B 16
216 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse webshoppens regler.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot borepatron.
Det er absolut super afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du tjekke de andre.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige borepatron hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver lave priser, og øvrige fokuserer på service. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Dette er i høj grad et alternativ ved de gængse byggekæder.
For en del er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring borepatron.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, som medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra alle mulige nichebutikker, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af borepatron online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har man adgang til at handle online og køre byggematerialerne selv. Af den grund har du valget om at spare fragtgebyret, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de ikke sælger andet. Derigennem formår de at yde ekstremt konstruktiv vejledning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis borepatron.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du en skarpere pris.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at bestille borepatron online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

borepatron harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

borepatron bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

borepatron silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

borepatron jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forinden du går i gang med arbejdet kan det blive vildt essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Du kan finde stribevis af guides og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med en masse konstruktiv info, specielt når man benytter den engelske version.
3Det anbefales at indhente assistance til projektet, især når det kommer til store ombygninger. Krævende ombygninger behøver flere mennesker. Ydermere viser det sig hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
4Du må aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er afgørende at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
5Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
6Det kan vise sig at være afgørende at lave en budgetoversigt for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive en fordel at notere hver enkelt omkostning, og dernæst notere mulige tilbud på dem hver især.
7Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du bør sammensætte en klar køreplan, der dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter din køreplan.
8For udendørs projekter kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum holde øje med udsigten ift. vejret i dagene før dit byggeprojekt, så du slipper for at det uanmeldt begynder at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med dit avancerede projekt.
9Det viser sig værdifuldt at du har alle byggematerialer til disposition forinden du begynder eksekveringen. Du kan udarbejde en punktforms huskeliste indeholdende de materialer som er nødvendige, og så gennemgå hver enkelt ting, så du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
10Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde fremskaffe eksperthjælp til dele af arbejdet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at modtage tilbud fra forskellige virksomheder.
11Man skal ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være essentielt at du har grejet til disposition idet du går løs med dit byggeprojekt. Glem ikke at inkludere de her udgifter i dit budget.
12Der viser sig næsten altid overraskende udfordringer når det kommer til krævende opgaver, og ergo vurderes det betydningsfuldt at der er afsat rimelig plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er kolossalt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er kolossalt flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som jo er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En stor portion e-shops udlover efterhånden mange forskellige billige leveringsudgaver til borepatron. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo ret fleksibel, samt ofte også den prisbilligste metode til levering.

Du kunne tillige vælge at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden er ofte lidt dyrere, men endvidere temmelig let gængelig ved køb af borepatron online. Den prisbilligste type af levering er unægtelig at du selv henter ordren, men den løsning forudsætter at du lever lige ved online webshoppens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på borepatron er selvfølgelig rigtig central i tilfælde af at vi behøver din pakke øjeblikkeligt, og af den grund er det ganske aktuelt at man finder tidshorisonten for levering for borepatron. Masser af online forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter online, som er underforstået at bestillingen anbringes tidligere end et angivent tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne klargjort forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle få online shops tilbyder fragt uden omkostninger på borepatron online, men for det meste kræves det at der shoppes for et præcist beløb. Alternativt kan du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringstype, som gerne er at få leveret ordren til en pakkeshop.

Størstedelen af webbutikker frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig borepatron online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene yder fx click-and-collect på borepatron i følgende byer:

Greve, Søborg, Hjørring, Værløse, Ballerup, Vallensbæk, Virum, Birkerød, Lyngby, Ølstykke, Frederikshavn, Jyllinge, Højbjerg, Risskov, Haderslev, Tårnby, Hørsholm, Horsens, Hvidovre, Brønderslev, Kolding, Sønderborg, Vanløse, Næstved, Lystrup, Tilst, Skanderborg, Charlottenlund, Stenløse, Holstebro, Thisted, Taastrup, Aarhus, Silkeborg, Brøndby, Hobro, Vordingborg, Åbyhøj, Glostrup, Odense, Kalundborg, Randers, Grenaa, Ringsted, Esbjerg, Odder, Nykøbing Falster, Dragør, Brabrand, Rødovre, Slagelse, Gentofte, København, Holbæk, Allerød, Nærum, Nørresundby, Frederiksværk, Helsingør, Hedensted, Roskilde, Lillerød, Solrød Strand, Aabenraa, Vejle, Gladsaxe, Viborg, Haslev, Ikast, Nyborg, Struer, Brønshøj, Ishøj, Rønne, Hillerød, Nakskov, Hedehusene, Skive, Middelfart, Herning, Rudersdal, Frederikssund, Køge, Farum, Herlev, Frederiksberg, Fredericia, Varde, Albertslund, Korsør, Svendborg, Aalborg, Kokkedal, og Valby, .

Afhentning ift. borepatron er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Amager, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på søgedata bliver det markant, at mennesker som regel leder efter fx borepatron online og billig borepatron. Foruden dette ser man typisk mennesker søge efter eksempelvis borepatron tilbud, borepatron priser og køb borepatron, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan og 10-4.

Tilbud på borepatron

Det er jo vældig smertefrit for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige borepatron online fra diverse internet webshops, og derved har langt de fleste internet varehuse ikke kunne slippe for at trykke salgspriserne på borepatron betydeligt, og ovenikøbet byde på billig fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive rentabelt at prøve nogle enkelte shops på nettet efter tilbud og udsalg på borepatron online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er på den sikre side med at antage den bedste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Stark.

Du må blot ikke overse, at hvis en online butik tilbyder billige borepatron online for en pris der er mystisk god, bør det i nogle tilfælde være et signal om en uægte online virksomhed. Kortkøb er i hvert fald omfavnet af en lov, der støtter dig som køber imod svindlende online forhandlere.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere prisen på borepatron over en periode. Dette foreslåes som regel ved specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter fx borepatron online og borepatron tilbud. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis køb borepatron, borepatron priser og billig borepatron.

Undersøg folks synspunkter

Trustpilot yder aldeles pålidelige muligheder for at verificere en lang række øvrige brugeres vurderinger og på grund af dette rekommanderer vi, at du læser webbutikkens bedømmelser forud for at du shopper billige borepatron online.

Facebook yder tillige ganske fine muligheder for at få indblik i online forretningens kundetilfredshed. Herinde ser vi endda e-shops hvor det er muligt at frembringe en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige borepatron online på en internet virksomhed kan man uden tvivl gennemløbe dens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt, specielt hos de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne være at granske hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, da det burde være en sikkerhed for at online webshoppen opfylder de danske love, tillige med at internet selskabet undertiden ses til af fagfolk der forstår vedtægterne på området.

Dette er en god anledning til at få bistand, når du skulle få vanskeligheder i processen med din handel med borepatron. For øvrigt anbefales det at køberen er opmærksom på de mest centrale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af borepatron online, til eksempel den ombytningsret netbutikken lover.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man stadig sikrer sin købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne påvise købet af borepatron, uanset om man har købt ved Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller 10-4.

Louise Johansen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Inger gav 4 stjerner

Fremragende!

Camilla gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Lone S gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til indkøb via nettet
1En lang række internet forhandlere udlover i dag et hav af forskellige billige leveringsmidler til borepatron. En yndling er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså ret gnidningsløs, samt oftest tillige den prisbilligste form for fragt.
2Den billigste form for fragt er uden tvivl selv at hente varerne, men den løsning stiller krav om at du bor nær internet shoppens lager. Den mulighed for fragt er yderst betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge borepatron om få sekunder. Alternativt så lover nogle få internet firmaer gratis levering, men i de fleste tilfælde kun ifald du bestiller for en konkret pris.
3Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af en ordning, som forsvarer os imod uægte online firmaer. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale prisen af flere omgange.
4Forud for at nogen shopper billige borepatron på en internet shop bør de for at være på den sikre side betragte forhandlerens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Ligeledes kan det anbefales at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige borepatron online, som for eksempel hvilken returret online webshoppen anvender.
5Vi slår generelt et slag for at finde ud af om online virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det burde være et fingerpeg om at internet virksomheden forsvarer de opstillede regler, og at e-butikken ofte besøges af eksperter som har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Inden nogen handler billige borepatron på en online virksomhed kunne de sådan set gennemløbe dens handelsvilkår.
6Fragttiden kan vise sig at være ultra essentiel hvis vi mangler din pakke fluks, og derfor er det temmelig centralt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved borepatron. Masser af internet forhandlere lover billig 1 dags levering på de fleste af deres varenumre, men som imidlertid er afhængig af at bestillingen laves før et bestemt tidspunkt.
7Trustpilot tilbyder nogenlunde fine løsninger til at tolke ret mange nuværende brugeres iagttagelser og herved tilrådes det, at du gennemgår online webshoppens kritik forud for at du handler billige borepatron online. Facebook fremskaffer tillige adskillige fine chancer for at få indsigt i internet selskabets popularitet.
8Nogle få internet handler byder på gebyrfri levering på borepatron, men oftest kun ifald du bestiller for en præcis sum. Ellers må man udvælge den mest prisbevidste metode til levering, som gerne vil være at få kørt din pakke til et afhentningssted. Fragttypen viser sig beklageligvis samtidig rigtig ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
9Det har vist sig at være i høj grad simpelt for os alle at sammenligne priser online på billige borepatron på flere internet selskaber, og for det frembyder flertallet af e-forretninger fragt uden gebyr. Det kan trods alt være rentabelt at sammenholde en række online varehuse efter tilbud forinden du placerer ordren, således at man er sikker på at få fat i den billigste pris.