Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et stort sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør afveje om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover blot bordmodel ventilator.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring bordmodel ventilator.
Du vil finde variationer i prisen på billige bordmodel ventilator fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod andre giver service. Du skal tænke over hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at køre produkterne personligt. Det er i høj grad et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man undersøge forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man stopper online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derfor har de fleste tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Som følge af det har du chancen for at undgå fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne nu og her.
De gængse byggekæder køber produkter fra flere nicheshops, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af bordmodel ventilator online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså kan du opleve en høj grad af kyndig assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis bordmodel ventilator.
Alverdens specialiserede netbutikker er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du få en billig pris.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at handle bordmodel ventilator online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
bordmodel ventilator silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

bordmodel ventilator bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

bordmodel ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

bordmodel ventilator jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forinden du iværksætter arbejdet kan det være højst essentielt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
2Der viser sig typisk utidige problemer i tilfælde med avancerede opgaver, og altså vurderes det vigtigt at der afsættes god tid i handlingsplanen, så man kan føle sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
3Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive en god idé at dokumentere samtlige omkostninger, og efterfølgende søge sig frem til ens omkostning ved dem en ad gangen.
4Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Støtten er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
5Måske det viser sig at have noget at sige at have de relevante materialer indkøbt inden du går til værks med byggeriet. Du får god gavn af at notere en simpel indkøbsliste indeholdende alt der bliver brug for, og så efterse hver eneste ting, så du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
6Du skal for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig afgørende at du har det parat akkurat som du begynder på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
7Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til arbejdet, specielt såfremt det er vigtige byggeprocesser. Krævende ting stiller krav om flere personer. Desuden viser det sig mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Godt forarbejde bliver metoden til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du udarbejder arbejdsplanen.
9Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som sikrer dig med henblik på potentielle uheld. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
10For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor må du regelmæssigt tage notits af vejrudsigten i dagene før projektets start, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at piske ned når du netop er startet på det krævende byggeprojekt.
11Det kan overvejes om projektet kan klares alene, eller du alternativt burde hente assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Hvis du indhenter assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at søge tilbud fra diverse selskaber.
12Du har adgang til utallige vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube yder assistance med en masse udbytterig info, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
De højest ratede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Adskillige webshops i Danmark frembyder til alt held mange forskellige billige fragttyper til bordmodel ventilator. Den mest moderne er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente varerne når der er mulighed for det. Metoden er nemlig ret bekvem, samt ofte desuden den mest betalelige type af levering.

Du kunne alternativt tænke over at få ordren bragt til dit hus eller til hvor du arbejder. Den viser sig for det meste en anelse mere bekostelig, men omvendt virkelig smertefri ved køb af bordmodel ventilator online. Den mest betalelige type af levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men den løsning står og falder med at du har bopæl med kort afstand til e-firmaets butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på bordmodel ventilator kan være ret så afgørende hvis vi behøver pakken inden for få dage, så i det øjemed er det helt klogt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for bordmodel ventilator. En række internet foretagender – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags levering på mange af shoppens varer online, hvilket dog er regnet ud fra at transaktionen realiseres forud for et konkret klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen ud af døren forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle internet forretninger byder på fragt uden gebyr på bordmodel ventilator online, men i reglen er det så nødvendigt at man handler for et fastsat beløb. Alternativt kunne du beslutte sig for den prisbilligste fragtløsning, der gerne er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop.

En masse webbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig bordmodel ventilator online men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på bordmodel ventilator i følgende byer:

Højbjerg, Birkerød, Dragør, Randers, Hørsholm, Aarhus, Lillerød, Lystrup, Brønderslev, Frederikssund, Hobro, Søborg, Odder, Grenaa, Gentofte, Glostrup, Vordingborg, Gladsaxe, Rødovre, Odense, Slagelse, Holbæk, Herning, Sønderborg, Frederikshavn, Farum, Tårnby, Aabenraa, Struer, Kokkedal, Herlev, Ikast, Aalborg, Brønshøj, Kalundborg, Thisted, Skive, Hedehusene, Fredericia, Ballerup, Næstved, Hjørring, Stenløse, Horsens, Ølstykke, Viborg, Solrød Strand, Ishøj, Nørresundby, Rønne, Køge, Hillerød, Nyborg, Nykøbing Falster, Varde, Hvidovre, Frederiksværk, Frederiksberg, Virum, Brabrand, København, Hedensted, Vanløse, Haderslev, Allerød, Albertslund, Charlottenlund, Roskilde, Silkeborg, Taastrup, Helsingør, Brøndby, Holstebro, Tilst, Esbjerg, Nakskov, Ringsted, Korsør, Nærum, Vallensbæk, Middelfart, Haslev, Kolding, Lyngby, Svendborg, Åbyhøj, Valby, Skanderborg, Rudersdal, Greve, Jyllinge, Vejle, Værløse, og Risskov, .

Klik-og-hent af bordmodel ventilator er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Lolland, Amager) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ses der på data står det klart, at internetbrugere mange gange leder efter fx bordmodel ventilator priser og køb bordmodel ventilator. Derudover ser vi mange gange netshoppere kigge efter for eksempel billig bordmodel ventilator, bordmodel ventilator online samt bordmodel ventilator tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Spar penge på bordmodel ventilator

Det er efterhånden vældig uproblematisk for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige bordmodel ventilator online fra forskellige e-firmaer, og med det motiv har langt de fleste internet webshops set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på bordmodel ventilator eftertrykkeligt, og derudover frembyde fragt uden omkostninger.

Dog kan det alligevel blive rentabelt at tjekke nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud på bordmodel ventilator online inden du køber, så du er sikret at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Man må bare være så påvagt, at når en butik forhandler billige bordmodel ventilator online for en tilbudspris der kan ses som utrolig billig, så kunne det i nogle tilfælde være et tegn på en bedragerisk e-shop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side indbefattet af et regelsæt, som sikrer dig overfor bedrageriske internet handler.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, når du higer efter at betale omkostningerne til bordmodel ventilator over en længere periode. Det tilbydes ofte hos niche webshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Ved kig i data bliver det markant, at mennesker jævnligt kigger efter blandt andet bordmodel ventilator priser og billig bordmodel ventilator. Man ser desuden tit netshoppere lede efter bl.a. bordmodel ventilator online, bordmodel ventilator tilbud samt køb bordmodel ventilator.

Gennemsøg eksisterende kunders ratings

Trustpilot forærer dig en lang række sikre muligheder for at vurdere en lang række øvrige kunders kritik og herved er det fornuftigt, at du studerer internet forhandlerens anmeldelser forud for at du shopper billige bordmodel ventilator online.

Facebook tilbyder dig ligeledes nogle stabile chancer for at få kendskab til online firmaets pålidelighed. Her møder vi en del online virksomheder som gør det muligt at nedfælde en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige burde anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige bordmodel ventilator online i en shop kunne man utvivlsomt bese dens handelsvilkår, men det er oftest ikke videre interessant, specielt på de gængse byggekæder som 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Et nemt alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt e-shoppen er e-mærket, grundet at det generelt er et signal om at internet shoppen adlyder den officielle danske lovgivning, samt at webbutikken fra tid til anden føres tilsyn med af fagfolk som mestrer vilkårene.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, ifald du oplever vanskeligheder med din handel med bordmodel ventilator. I øvrigt foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende forhold der kan have indflydelse på købet af bordmodel ventilator online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online forhandleren bruger.

Her er det desuden essesentielt, at man når som helst beholder ens kvittering, så man altid kan bekræfte købet af bordmodel ventilator, ligegyldig om man handler hos Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Jens gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Thomas R gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Michael P gav 5 stjerner

Alt ok

Maria A gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot præsterer fuldstændig gunstige genveje til at gøre dig bekendt med en hel del forhenværende kunders erfaringer og på grund af dette tilråder vi, at du tjekker online butikkens anmeldelser forinden du shopper billige bordmodel ventilator online. Facebook byder på desuden tilpas nyttige muligheder for at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed.
2Vi tilråder generelt at finde ud af om e-butikken er e-mærket, da det generelt er et bevis på at netshoppen føjer gældende dansk lovgivning, udover at den en gang i mellem revurderes af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forinden nogen køber billige bordmodel ventilator hos en internet webshop bør de altid sætte sig ind i webbutikkens handelsaftale.
3Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en anordning, som dækker os overfor uægte forretninger på nettet. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du vil finansiere regningen i flere bidder.
4Det er jo efterhånden ret overkommeligt for købere at tjekke tilbud online på billige bordmodel ventilator fra flere e-firmaer, og følgelig frembyder massevis af online outlets billig fragt. Trods dette kan det immervæk blive gunstigt at se nærmere på en række firmaer på nettet efter tilbud og udsalg inden du bestiller, således at man er garanteret at modtage den mest attraktive pris.
5Antal dages levering kan vise sig at være super udslagsgivende hvis du har brug for ordren lige om lidt, og af den grund er det naturligvis på sin plads at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt på bordmodel ventilator. En masse online butikker udlover billig 1 dags levering på deres primære produkter, men glem ikke at det er forudsat at du når at bestille tidligere end et fastslået klokkeslæt.
6Størstedelen af netbutikker i Danmark giver på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragtløsninger til bordmodel ventilator. En af de mest anvendte er p.t. udleveringssteder, hvor du selv afhenter din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo særdeles smertefri, samt ofte ydermere den mest letkøbte type af levering.
7En hel del internet shops byder på levering uden gebyr på bordmodel ventilator, men i reglen er det påkrævet at der shoppes for et præcist beløb. I øvrigt kunne du foretrække den mest billige leveringstype, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Denne viser sig uheldigvis desuden ekstremt smart. Den billigste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
8Forud for at nogen shopper billige bordmodel ventilator hos en e-shop kunne man altid have øje for webbutikkens handelsaftale, men det er undertiden ikke særlig interessant. Desuden slår vi et slag for at køber er omhyggelig omkring de vigtigste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige bordmodel ventilator online, fx hvilken ombytningsrettighed e-forhandleren anvender.
9Den billigste løsning til levering vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du lever i kort afstand af online firmaets adresse. Den leveringsmetode er jo vældig bestemmende hvis vi behøver bordmodel ventilator inden for kort tid. Alternativt så præsterer indtil flere firmaer på nettet gratis levering, men i mange tilfælde er det så præmissen at man køber for et præcist beløb.