Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PF - 400 V
8.166 kr.
Mere info
Holzmann Bordfræser FS160L 400V
8.495 kr.
Mere info
Holzmann Bordfræser FS200SF 230V
22.749 kr.
Mere info
Bernardo Bordfræser med rullebord T 600 R - 230 V
9.450 kr.
Mere info
Holzmann Bordfræser FS300SP
34.995 kr.
Mere info
Holzmann Bordfræser FS200S 230V
13.995 kr.
Mere info
Bernardo Bordfræser T 1300 E
66.366 kr.
Mere info
Bernardo Bordfræser T 1300
55.088 kr.
Mere info
Bernardo Bordfræser med rullebord T 600 R - 400 V
9.450 kr.
Mere info
Bernardo Bordfræser T 650
10.997 kr.
Mere info
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PR - 400 V
7.529 kr.
Mere info
Holzmann Bordfræser FS300SFP
43.995 kr.
Mere info
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PR - 230 V
7.529 kr.
Mere info
Holzmann Bordfræser FS160L 230V
8.495 kr.
Mere info
Holzmann Bordfræser FS200 230V
12.749 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring bordfræser.
Når du vil have varerne nu og her eller bare vil undvære fragten, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Dette er navnligt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige bordfræser fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på service. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare bordfræser.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og derfor har folk chancen for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derved kan du overveje at spare fragtgebyret, og samtidig skaffe varerne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange leverandører, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af bordfræser online.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund vil du modtage ekstra kompetent service fra ansatte med specialistviden i netop bordfræser.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der tit er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle bordfræser online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

bordfræser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

bordfræser silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

bordfræser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag over 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

bordfræser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man skal nødig stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det vise sig af stor betydning at du har grejet ved hånden forinden du tager fat på byggeriet. Derudover er det godt at inkludere de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
2Typisk vil det vise sig essentielt at lave et budget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er fornuftigt at beskrive samtlige omkostninger, og bagefter finde frem til online tilbud på dem slavisk.
3Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggeprojektet, navnlig i tilfælde af store byggeprocesser. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere personer. I øvrigt må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
4Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din arbejdsplan.
5Husk at regne på hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må hente hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en professionel kan det være fornuftigt at tage imod priser fra diverse entreprenører.
6Inden du opstarter byggeprocessen kan det være yderst vigtigt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være mange retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald byggeriet er klimavenligt. Det kræver altså at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
8Der kommer ofte pludselige bump på vejen i forbindelse med krævende opgaver, og som følge heraf vurderes det af stor betydning at man afsætter betragtelig plads i kalenderen, som bidrager til at man er tryg ved at have tid nok til det.
9Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som sikrer dig imod hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
10Ved opgaver udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund må du tit lægge mærke til meldingerne om vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning går i gang med at regne nøjagtig som du er i fuld gang med dit krævende byggeprojekt.
11Det er essentielt at have alle byggematerialer klar til brug før du tager fat på eksekveringen. Du bør udarbejde en enkel liste med hver eneste ting du har brug for, og så efterse hver eneste ting, hvormed du er sikker på at du ikke har glemt noget.
12Der ligger mange forskellige artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube giver temmelig meget almennyttig viden, især såfremt man kigger i hele verden.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

De fleste e-shops yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmuligheder til bordfræser. En sikker vinder er i dag at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså usædvanlig problemfri, og typisk endvidere den mest prisbevidste form for fragt.

Du kunne derudover forsøge at få pakken bragt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen er desværre lidt mere omkostningsfuld, men derudover super problemfri med bordfræser online. Den mest billige form for levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som dog beroer på at du lever lige ved e-handlens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på bordfræser er ultra betydningsfuld forudsat vi behøver din pakke øjeblikkeligt, så herved er det særdeles på sin plads at du besigtiger den estimerede leveringsdato ved bordfræser. Temmelig mange online shops – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig 1 dags fragt på en masse produkter online, men vær på vagt da det er påkrævet at handlen gemmenføres forud for et besluttet klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få pakken ud af døren forinden de pakkeansatte drager hjemad.

En række forhandlere på nettet frembyder levering uden gebyr på bordfræser online, men i mange tilfælde afkræver det at du shopper for en bestemt sum. Desuden skal man gribe den mest prisbevidste fragttype, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Størstedelen af byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du handler billig bordfræser derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne frembyder fx klik-og-hent på bordfræser i følgende områder:

Lyngby, Nyborg, Vanløse, Aabenraa, Ringsted, Aarhus, Korsør, Virum, Odder, Dragør, Ølstykke, Hvidovre, Sønderborg, Åbyhøj, Albertslund, Solrød Strand, Haslev, Nørresundby, Vejle, Rønne, Næstved, Brabrand, Vordingborg, Tårnby, Køge, Stenløse, Greve, Rudersdal, Horsens, Værløse, Nærum, Fredericia, Ballerup, Frederiksværk, Holbæk, Haderslev, Højbjerg, Lystrup, Silkeborg, Jyllinge, Glostrup, Valby, Vallensbæk, Ikast, Tilst, Struer, Kokkedal, Hjørring, København, Frederikssund, Charlottenlund, Frederikshavn, Hedensted, Thisted, Nakskov, Hørsholm, Frederiksberg, Allerød, Farum, Brøndby, Middelfart, Hobro, Kolding, Hedehusene, Herlev, Svendborg, Odense, Nykøbing Falster, Gentofte, Rødovre, Søborg, Varde, Risskov, Gladsaxe, Skanderborg, Hillerød, Roskilde, Brønderslev, Viborg, Aalborg, Herning, Slagelse, Lillerød, Skive, Kalundborg, Holstebro, Brønshøj, Randers, Esbjerg, Ishøj, Birkerød, Helsingør, Taastrup, og Grenaa, .

Afhentning ift. bordfræser er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at folk mange gange søger blandt andet bordfræser online og billig bordfræser. Derudover ser vi mange gange netshoppere lede efter eksempelvis bordfræser tilbud, køb bordfræser samt bordfræser priser, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Bedste tilbud på bordfræser

Det er jo vældig uproblematisk for alle og enhver at analysere tilbud på billige bordfræser online fra forskellige netshops, og så har adskillige internet firmaer set sig tvunget til at formindske udsalgspriserne på bordfræser en hel del, og ovenikøbet love levering uden gebyr.

Det kan dog trods alt blive fordelagtigt at sammenligne enkelte outlets på nettet efter billige priser på bordfræser online inden du shopper, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du bør lige meget hvad være obs på, at når en e-butik udlover billige bordfræser online til en pris der kan ses som ekstraordinært billig, burde det tit være en indikation på en uoprigtig internet handler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en lov, der værner dig overfor bedrageriske netbutikker.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil finansiere omkostningerne til bordfræser af flere omgange. Dette tilbydes ofte ved nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Davidsen.

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger blandt andet bordfræser online og køb bordfræser. Foruden dette oplever man typisk online shoppere søge efter bl.a. bordfræser tilbud, billig bordfræser og bordfræser priser.

Kig på folks bedømmelser

Trustpilot tilbyder stort set ærlige muligheder for at iagttage diverse aktuelle kunders vurderinger og derfor støtter vi, at du tjekker e-handlens anmeldelser før du shopper billige bordfræser online.

Facebook genererer endvidere ret så solide metoder til at få en idé om internet firmaets pålidelighed. I øvrigt ses nogle e-shops hvor folk kan offentliggøre en vurdering af deres køb, som lige så vel må udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige bordfræser online på en e-forhandler kan man til hver en tid gennemlæse webbutikkens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant, specielt hos de store byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Et alternativ kunne være at kigge om online firmaet er e-mærket, fordi det længe har været et sympol på at e-handlen efterlever de officielle regler, og at internet butikken løbende kigges til af sagkyndige som har indsigt i de gældende bestemmelser.

Det giver dig genvej til at blive hjulpet, ifald du forvoldes besvær i processen med din shopping med bordfræser. Derudover støtter vi at man er påpasselig med de grundlæggende retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af bordfræser online, for eksempel den byttepolitik online virksomheden garanterer.

Derfor er det ydermere essesentielt, at man permanent gemmer sin faktura, således man en anden gang kan bevidne sit køb af bordfræser, ligegyldig om man bestiller ved XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark eller Davidsen.

Louise U gav 5 stjerner

I gør det super godt

Louise Rasmussen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Camilla Sørensen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Anne gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot resulterer i flere udmærkede muligheder for at kontrollere diverse tidligere køberes oplevelser og af den grund er det fornuftigt, at du eftergår online firmaets bedømmelser forud for at du køber billige bordfræser online. Facebook tilbyder dig derudover ultra fordelagtige muligheder for at få indtryk af webshoppens kundefokus.
2Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en vedtægt, hvilket støtter dig som kunde overfor falske e-handler. Som en anden løsning bør du anvende en afbetalingsordning som fx ViaBill, når du har til hensigt at afdrage regningen over flere uger.
3Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en antydning af at e-handlen respekterer de gældende danske regler, tillige med at e-handlen lejlighedsvis vurderes af fagfolk som har megen viden om reglerne. Forud for at nogen handler billige bordfræser på en shop på nettet kunne de ideelt set studere forhandlerens handelsaftale.
4En række internet varehuse garanterer billig levering på bordfræser, men for det meste kræves det at der indkøbes for en fastsat sum. I øvrigt burde du gribe den mest letkøbte form for levering, som i mange tilfælde vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted. Leveringsmetoden er som oftest endvidere yderst smart. Den mest betalelige fragttype vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
5Det er ret så fleksibelt for folk at finde de bedste priser online på billige bordfræser fra forskellige butikker på nettet, og så præsterer langt de fleste online shops fragt uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk være udbytterigt at undersøge flere butikker på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris.
6Mange online selskaber frembyder efterhånden et bredt udvalg af billige fragttyper til bordfræser. En favorit iblandt mange er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente ordren når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså i høj grad let, og desuden også den mindst kostelige mulighed for levering.
7Leveringstiden er jo meget bestemmende ifald man mangler dine nye varer inden for kort tid, så derfor er det forholdsvis vigtigt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for bordfræser. Mange online virksomheder stiller garanti om billig 1 dags levering på en masse varenumre, som alligevel er underforstået at bestillingen køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
8Før folk bestiller billige bordfræser hos en online forretning kunne de helt sikkert se på forhandlerens handelsaftale, dog er det undertiden ikke særlig spændende. Ligeledes er det prisværdigt at køberen er sat ind i de primære vilkår der gælder for bestillingen af billige bordfræser online, f.eks. hvilken returneringsret internet forretningen kører med.
9Den prisbilligste form for fragt er uden tvivl at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du befinder dig med kort afstand til online shoppens adresse. Den mulighed for levering kan være temmelig bestemmende i tilfælde af at man behøver bordfræser øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer en række internet handler levering uden betaling, men oftest er det forbeholdt når der bestilles for et fastslået beløb.