Er du på udkig efter bondesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 bondesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: slået kant grå rødmix gråmix

Størrelser: 9 cm 5 cm 10 cm 8 cm 7 cm 6 cm

Brands: RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot bondesten.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du med fordel køre materialerne selv. Det er specielt muligt i de gængse byggecentre.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Der er ikke lighed i prisen på billige bondesten fra byggekæde til byggekæde. En del giver de bedste priser, hvorimod øvrige har fokus på faglig sparring. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af bondesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggecentre køber varer fra alle mulige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af bondesten online.
De gængse byggekæder er tilgængelige nær dig, og i kraft af det har man mulighed for at købe online og køre varerne selv. I kraft af det har man chancen for at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig få produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler bondesten online fra deres webshop.
Forskellige online nichebutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
Alverdens nichebutikker har en enorm viden om deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså kan du forvente ekstra anvendelig assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis bondesten.
Danmarks største byggecentre

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

bondesten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

bondesten silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

bondesten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag over 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

bondesten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du optager byggeprocessen må det være ultra essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
2Ved projekter udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. På grund af dette kan du tit undersøge vejrberetningerne i tiden op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned når du lige er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
3Du har adgang til mange artikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube supporterer dig med utrolig meget udbytterig information, særligt forudsat at man bruger den engelske version.
4Det kan blive afgørende at have de nødvendige byggematerialer klar til brug før du begynder eksekveringen. Du kunne med fordel lave en enkel oversigt hvor der bør fremgå de materialer som er nødvendige, og så granske listen, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
5Du må aldrig nogensinde fattes værktøj. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at have værktøjet disponibelt før du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at tillægge disse udgifter i budgettet.
6Typisk vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man har et økonomisk overblik. Det må være sundt at dokumentere alle omkostninger, og så nedfælde prisen på dem en ad gangen.
7Du bør overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du bør anskaffe hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Når du henter hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld entreprenører.
8I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at byggeriet er godt for miljøet. At få tilskud forudsætter dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
9Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig såfremt det er vigtige byggerier. Omfangsrige projekter kræver flere folk. Endvidere vil det blive bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
10Der præsenterer sig som regel pludselige problemer når det handler om svære byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at have tid nok til det.
11Du må aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder arbejdssko der skåner dig mod hændelige skader. Det er klogt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
12Godt forarbejde vil være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en struktureret plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver din agenda.
Danskernes foretrukne byggecentre
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er meget flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En række online butikker tildeler i vore dage diverse billige former for levering til bondesten. Et hit er i dag at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente pakken når du har tid. Leveringstypen er altså særligt nem, samt ofte ydermere den mest betalelige metode til levering.

Du bør ydermere tænke over at bestille levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtformen bliver ofte en tand mere omkostningsfuld, men lige så vel i høj grad ukompliceret ift. bondesten online. Den mest letkøbte leveringstype er uden tvivl selv at hente varerne, som desværre er betinget af at du opholder dig nær e-forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på bondesten er naturligvis ret central når du behøver varerne straks, og derfor er det selvsagt på sin plads at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved bondesten. En lang række internet firmaer – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig 1 hverdags levering på flere varer online, men vær påpasselig da det påkræver at handlen laves forud for et besluttet klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få bestillingen ekspederet forud for at de logistikansatte har fyraften.

Indtil flere online varehuse garanterer levering uden omkostninger på bondesten online, men ofte forudsætter det at der aftages for et præcist beløb. Alternativt burde man foretrække den billigste type af levering, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

Flere byggecentre giver afhentning hvor du køber billig bondesten hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på bondesten i følgende byer:

Randers, Lillerød, Vanløse, Esbjerg, Glostrup, Grenaa, Holstebro, Lyngby, Søborg, Gladsaxe, Ballerup, Roskilde, Greve, Køge, Stenløse, Nærum, Hørsholm, Odense, Nakskov, Hobro, Thisted, Struer, Hedensted, Nørresundby, Tårnby, Nykøbing Falster, Ringsted, Næstved, Frederiksberg, Ishøj, Aalborg, Slagelse, Silkeborg, Svendborg, Vallensbæk, Odder, Kolding, Aarhus, Aabenraa, Charlottenlund, Åbyhøj, Helsingør, Birkerød, Brønderslev, Fredericia, Virum, Herning, Rødovre, Risskov, Sønderborg, Herlev, Viborg, Værløse, Ikast, Haderslev, Højbjerg, Haslev, Solrød Strand, Valby, Skive, Hvidovre, Jyllinge, Skanderborg, Hjørring, Lystrup, Brabrand, Taastrup, Gentofte, Albertslund, Rønne, Holbæk, Nyborg, Tilst, Dragør, Kalundborg, Middelfart, Frederiksværk, Korsør, Kokkedal, Vejle, Vordingborg, Frederikssund, Allerød, København, Varde, Brønshøj, Frederikshavn, Brøndby, Rudersdal, Hillerød, Farum, Ølstykke, Hedehusene, og Horsens, .

Klik-og-hent for bondesten er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm).

Ses der på tallene står det markant, at internetbrugere tit kigger efter for eksempel køb bondesten og bondesten priser. Man ser derudover ofte mennesker søge efter fx bondesten tilbud, billig bondesten og bondesten online, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Tilbud på bondesten

Det er i dag virkelig fleksibelt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige bondesten online fra forskellige outlets på nettet, og for det har adskillige online butikker fundet det uundgåeligt at nedskære salgspriserne på bondesten voldsomt, og i øvrigt byde på gratis levering.

Men det kan stadigvæk blive lønsomt at analysere en række webshops efter tilbud på bondesten online inden du køber, så man er velinformeret til at opnå den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Du bør dog være opmærksom på, at hvis en internet webshop annoncerer billige bondesten online for en salgspris der kan virke ekstraordinært letkøbt, kan det undertiden være et karakteristika der viser en bedragerisk butik. Køb med gængse betalingskort er dog omfattet af en vedtægt, som værner køberen imod bedrageriske internet varehuse.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du benytte en løsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil dække omkostningerne til bondesten ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk i specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Når man ser på tallene står det tydeligt, at internet shoppere som regel søger blandt andet køb bondesten og bondesten online. Derudover oplever vi tit netshoppere lede efter bl.a. bondesten tilbud, billig bondesten samt bondesten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg bondesten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: grå rødmix gråmix slået kant

Størrelser: 10 cm 9 cm 7 cm 5 cm 6 cm 8 cm

Brands: RBR IBF

Kig på folks meninger

Trustpilot resulterer i uden sammenligning ærlige muligheder for at betragte en længere række aktuelle køberes ratings og herved slår vi et slag for, at du tjekker online forretningens kritik forinden du handler billige bondesten online.

Facebook frembyder for øvrigt rigtig habile metoder til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Her møder vi en del netshops hvor det er muligt at give en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige bondesten online i en shop behøver man for at være sikker studere deres handelsvilkår, dog er det typisk en tidskrævende opgave, specielt hos de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

En anden mulighed er at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en sikkerhed for at netbutikken respekterer de danske love, udover at online webshoppen lejlighedsvis besøges af eksperter der har indsigt i lovene på området.

Det er en rigtig god chance for at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for besvær som følge af din handel med bondesten. Tillige er det smart at kunden er vidende om de væsentligste retningslinjer der er gældende for bestillingen af bondesten online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet forhandleren tilsikrer.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, således man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af bondesten, ligegyldig om man har købt hos 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus eller Bygma.

Hans J gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Poul Møller gav 4 stjerner

Virkelig god service

Marianne gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Inge gav 5 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til din online shopping
1Vi tilråder at se hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er en erklæring om at e-handlen efterlever de gældende danske regler, tillige med at internet shoppen en gang i mellem efterses af eksperter som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forud for at folk bestiller billige bondesten på en internet virksomhed behøver de til hver en tid betragte forhandlerens forretningsvilkår.
2Trustpilot tilbyder temmelig habile genveje til at dechifrere en længere række forhenværende kunders oplevelser og herved er det fornuftigt, at du analyserer e-shoppens bedømmelser forinden du shopper billige bondesten online. Facebook genererer derudover temmelig fremragende muligheder for at få en idé om netshoppens popularitet.
3En hel del online forhandlere yder levering uden omkostninger på bondesten, men ofte er det forudsat at der erhverves for et bestemt beløb. Derudover skulle du tage den mest letkøbte fragtmulighed, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted. Denne er somme tider ydermere super fleksibel. Den billigste fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
4Leveringstiden kan vise sig at være ekstremt relevant om man skal bruge dine nye produkter inden for få dage, og af den grund er det altså på sin plads at man tjekker det forventede leveringstidspunkt på bondesten. En lang række internet handler giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer, der dog afhænger af at ordren aflægges forinden et givent klokkeslæt.
5Forinden folk shopper billige bondesten på en e-forretning behøver de i princippet gennemlæse virksomhedens handelsvilkår, men det er gerne et omfattende arbejde. Ligeså går vi ind for at du er oppe på mærkerne omkring de primære bestemmelser der gælder for bestillingen af billige bondesten online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik virksomheden bruger.
6Den billigste leveringstype er unægtelig at hente varerne selv, hvilket dog betinges af at du befinder dig med kort afstand til e-forretningens bopæl. Den form for levering er jo særdeles udslagsgivende såfremt du står og skal bruge bondesten med det samme. Alternativt så yder en hel del online butikker gratis levering, men ofte er det påkrævet at man aftager for en konkret sum.
7Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af et regulativ, hvilket beskytter folk imod uærlige internet varehuse. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil betale pengene over flere uger.
8Det er jo særdeles problemfrit for folk at sammenligne priser online på billige bondesten på diverse online webshops, og til gengæld tilbyder utallige internet varehuse levering uden gebyr. Dog kan det stadigvæk være nyttigt at analysere forskellige online selskaber efter tilbud og rabat forinden du køber, så du er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris.
9Masser af online selskaber foreslår til alt held et stort udvalg af billige fragttyper til bondesten. Den mest moderne er i dag levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig ultra fremkommelig, og typisk endvidere den prisbilligste fragtform.