Milwaukee Boltsaks Justerbar 355/450mm5
495 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC424 - 24 652mm
475 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC430 - 30 800mm
545 kr.
Mere info
Knipex boltsaks 7172 460 mm
673 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks 610mm
540 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC418 - 18 485mm
265 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 600 mm vinklet centerskær
595 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC414 - 14 379mm
225 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 1050 mm
998 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC436 - 36 958mm
895 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks Justerbar 610/760mm
725 kr.
Mere info
Boltsaks Ridgid S -18
860 kr.
Mere info
Boltsaks 350 mm - 12"
115 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
1.003 kr.
Mere info
Boltsaks bc414
355 kr.
Mere info
Boltsaks 450 mm - 18"
160 kr.
Mere info
KNIPEX boltsaks m/fjeder
501 kr.
Mere info
Boltsaks 600 mm - 24"
224 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
869 kr.
Mere info
Boltsaks. Teng Tools BC414 / BC436
517 kr.
Mere info
Boltsaks. HIT - NBC-300
188 kr.
Mere info
HERO Boltsaks med fjeder
93 kr.
Mere info
Bahco mini boltsaks 1520 g 1520G
299 kr.
Mere info
Knipex mini boltsaks CoBolt 200mm 7102
275 kr.
Mere info
BATO Boltsaks
299 kr.
Mere info
Boltsaks med fjeder 200 mm Knipex 7112200
476 kr.
Mere info
Boltsaks 620 mm / 24 HERO 3599-620
599 kr.
Mere info
Boltsaks 920mm HERO 3599-920
429 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor kende byggemarkedets regningslinjer.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde sparring omkring boltsaks.
Du kan finde forskelle i priserne på billige boltsaks fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har de bedste priser, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre udbyder et enormt udvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot boltsaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige specialbutikker, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af boltsaks online.
De store byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og hermed har mange chancen for at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette kan du overveje at undvære leveringsgebyret, samt sågar få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som tit drives i Danmark, måske sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du bestiller boltsaks online på deres side.
De fleste webshops i små nicher har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Følgelig vil du få en høj grad af anvendelig rådgivning fra folk der er eksperter i netop boltsaks.

akku, elektrisk, hydraulisk, kraftig, lille, mini, Bahco, Knipex, 60 cm, udveksling

De 10 byggemarkeder med størst omsætning
boltsaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

boltsaks harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af ca. 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

boltsaks bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

boltsaks silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag over 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du finder alverdens guides og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er formidler af betydelige mængder brugbar viden, navnligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
2Ofte vil det være essentielt at lave et budget for istandsættelsen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive sundt at gennemgå hver enkelt udgift, og så søge sig frem til ens udgift ved dem alle sammen.
3Det kan overvejes om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til områder af det. Forudsat at du vil benytte professionel assistance kan det være fornuftigt at lede efter tilbud fra en håndfuld entreprenører.
4Der viser sig som regel uventede problematikker når det gælder svære projekter, og altså vil det være vigtigt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
5Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, især når det er omfattende byggerier. Store byggeprojekter behøver flere folk. Derudover vil det vise sig bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
6Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det være strategisk at have udstyret parat når du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
7Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du anbefales at have en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, og som også indeholder en kronologisk orden. Vær konkret idet du udarbejder din køreplan.
8I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud betinges altså af at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
9Måske det viser sig væsentligt at have alle materialer til rådighed i god tid før du tager fat på dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammenfatte en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og efterfølgende granske listen, således at du er tryg ved at alt er på sin plads.
10Du skal aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko som skåner dig imod hændelige ulykker. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
11Ved udendørs byggeprojekter har vejret meget at sige. Af den grund skal du med jævne mellemrum tage notits af vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets start, så det ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er godt i gang med det svære byggeprojekt.
12Længe før du påbegynder byggeprojektet er det ultra meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er absolut flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Adskillige shops på nettet frembyder nu diverse billige løsninger til levering til boltsaks. Den mest moderne er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså særdeles let gængelig, og endda også den billigste leveringsmanér.

Du bør lige så vel beslutte dig for at vælge at få leveret til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig mange gange en smule mere bekostelig, men lige så vel ualmindeligt overkommelig ved køb af boltsaks online. Den prisbilligste leveringsmetode er dog at du selv henter pakken, men den mulighed står og falder med at du bor nærved internet shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på boltsaks er naturligvis super central hvis du behøver pakken lige om lidt, og med det formål er det komplet vigtigt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt for boltsaks. Temmelig mange internet foretagender – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer online, men vær påpasselig da det kræver at du når at bestille tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produktet distribueret forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Visse internet forhandlere garanterer fri fragt på boltsaks online, men i de fleste tilfælde kun hvis du shopper for et bestemt beløb. Som alternativ skulle du snuppe den mindst kostelige leveringsversion, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

Flere byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du køber billig boltsaks hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på boltsaks i følgende byer:

Sønderborg, Vanløse, Taastrup, Nyborg, Aalborg, Valby, Kolding, Aarhus, Højbjerg, Greve, Kalundborg, Åbyhøj, Kokkedal, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Birkerød, Haderslev, Helsingør, Fredericia, Tilst, Holstebro, Herning, Odder, Middelfart, Lillerød, Thisted, Nakskov, Horsens, Frederikssund, Nørresundby, Holbæk, Hørsholm, Frederikshavn, Jyllinge, Rudersdal, Vejle, Næstved, Stenløse, Herlev, Ringsted, Allerød, København, Lyngby, Køge, Skanderborg, Roskilde, Randers, Glostrup, Ballerup, Risskov, Hvidovre, Solrød Strand, Tårnby, Viborg, Hobro, Odense, Brønshøj, Albertslund, Aabenraa, Frederiksberg, Frederiksværk, Vordingborg, Brabrand, Slagelse, Virum, Brønderslev, Skive, Varde, Hjørring, Brøndby, Værløse, Rødovre, Ikast, Lystrup, Hedensted, Struer, Nærum, Dragør, Haslev, Grenaa, Ishøj, Hedehusene, Gentofte, Søborg, Vallensbæk, Hillerød, Esbjerg, Ølstykke, Rønne, Gladsaxe, Farum, Svendborg, Korsør, og Silkeborg, .

Click-and-collect af boltsaks er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at netshoppere som regel søger bl.a. boltsaks tilbud og billig boltsaks. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge efter for eksempel boltsaks online, køb boltsaks og boltsaks priser, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Spar penge på boltsaks

Det har vist sig at være ret ligetil for os alle at søge information om priser på billige boltsaks online hos diverse internet forhandlere i Danmark, og af den grund har flere online outlets fundet det uundgåeligt at nedskære udsalgspriserne på boltsaks voldsomt, og ydermere præstere portofri levering.

Derfor kan det til hver en tid være fordelagtigt at inspicere visse internet firmaer efter udsalg og tilbud på boltsaks online forinden du shopper, sådan at man er sikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma og Davidsen.

Du bør trods alt være så påpasselig, at når en forhandler på nettet afsætter billige boltsaks online til en pris som virker overordentlig billig, burde det undertiden være et karakteristika der viser en fup shop. Betalinger med kort er trods alt omfattet af en ordning, hvilket dækker kunden imod uærlige e-handler.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kan du drage nytte af en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at afbetale pengene til boltsaks senere. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at folk som regel efterspørger bl.a. billig boltsaks og boltsaks online. Vi ser desuden som regel mennesker lede efter for eksempel boltsaks tilbud, boltsaks priser og køb boltsaks.

Analyser folks meninger

Trustpilot resulterer i fuldt ud fortræffelige chancer for at gennemgå en række nuværende køberes omtaler og af den grund er det fornuftigt, at du kigger nærmere på e-firmaets kritik før du lægger din bestilling på billige boltsaks online.

Facebook genererer på samme måde en del solide muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens troværdighed. Herinde er der endda internet shops som gør det muligt at publicere en kritik af købsoplevelsen, som lige så vel må drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige boltsaks online på en internet webshop kan de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsvilkår, men det er ofte ikke videre spændende, særligt ved de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

En nem løsning kan derfor være at tjekke hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, fordi det er en angivelse af at online shoppen tilslutter sig de danske regler, udover at internet butikken fra tid til anden vurderes af fagmænd der mestrer de gældende love.

Desuden tilbydes du anledning til en håndsrækning, såfremt du skulle få dilemmaer ved dit indkøb af boltsaks. Tillige tilråder vi at man er vidende om de mest vitale betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af boltsaks online, eksempelvis den bytteret e-butikken har.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man til enhver tid opbevarer sin ordremail, således man når som helst vil kunne eftervise købet af boltsaks, ligegyldig om man køber ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus eller Silvan.

Anna R gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Mads L gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Erik gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Jesper J gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 gode råd til køb på nettet
1Før nogen shopper billige boltsaks i en internet virksomhed burde de når alt kommer til alt studere butikkens handelsvilkår, dog er det gerne ikke særlig sjovt. Ligeså stiller vi forslag om at køber er på vagt for de mest betydningsfulde forhold der kan influere på købet af billige boltsaks online, fx den byttepolitik webbutikken kører med.
2Trustpilot medfører flere ærlige chancer for at eftersøge adskillige andre forbrugeres opfattelser og på grund af dette er det godt, at du udforsker internet shoppens vurderinger forinden du køber billige boltsaks online. Facebook fremskaffer også fuldstændig fremragende chancer for at få et kig ind i online forretningens troværdighed.
3En række e-firmaer tilbyder billig fragt på boltsaks, men for det meste kun såfremt man køber for et præcist beløb. Alternativt burde man gribe den prisbilligste form for levering, hvilket typisk er at få bragt din ordre til en pakkeshop. Leveringsformen er i mange tilfælde tillige super gnidningsløs. Den mest betalelige slags levering er unægtelig at hente varerne selv.
4Den mest betalelige fragtmulighed er dog at du selv henter ordren, hvilket dog forudsætter at du har bopæl med kort afstand til internet webshoppens hjemsted. Den leveringsmodel kan være ualmindeligt vigtig når du har brug for boltsaks om kort tid. Alternativt så yder flere forhandlere på nettet fri fragt, men typisk er det så nødvendigt at man indkøber for en præcis sum.
5Generelt foreslår vi at granske hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det burde være en antydning af at internet forretningen opretholder gældende dansk lovgivning, foruden at netbutikken lejlighedsvis evalueres af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende regler. Før folk handler billige boltsaks i en netbutik behøver de sådan set have øje for deres handelsaftale.
6Det er i dag yderst nemt for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige boltsaks i blandt diverse internet webshops, og af den grund garanterer langt de fleste internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Dog kan det trods alt vise sig smart at analysere en række shops på nettet efter tilbud før du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
7Antal dages levering er naturligvis virkelig vital i tilfælde af at man mangler produktet med det samme, og af den grund er det virkelig vigtigt at du finder det anslåede leveringstidspunkt for boltsaks. De fleste internet firmaer giver billig 1 hverdags levering på mange af deres varer, som trods alt tager udgangspunkt i at ordren lægges forud for et fastslået klokkeslæt.
8Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en foranstaltning, som støtter kunden imod bedrageriske forhandlere på nettet. Som et alternativ bør du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare betalingen over flere uger.
9Mange online forhandlere tildeler til alt held et bredt udvalg af billige løsninger til levering til boltsaks. Den mest almindelige er i øjeblikket udleveringssteder, og så kan du blot hente din bestilling når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså i høj grad ligetil, samt tit også den billigste leveringstype.