Bøjlegreb Bue Alu - 128 mm, 2 stk
80 kr.
Mere info
Bøjlegreb T-SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Mere info
Bøjlegreb Bue SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Mere info
Bøjlegreb T SS - 96 mm, 2 stk
40 kr.
Mere info
Bøjlegreb U SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Mere info
Bøjlegreb Bue Alu - 96 mm, 2 stk.
70 kr.
Mere info
Bøjlegreb Flad bue SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Mere info
Bøjlegreb Bue SS - 96 mm, 2 stk.
40 kr.
Mere info
Bøjlegreb Flad bue SS - 96 mm, 2 stk
40 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt i de gængse byggecentre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige bøjlegreb alt efter hvor du handler online. En del satser på gode tilbud, hvorimod nogle giver en høj grad af service. Du skal vide hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggemarkeder sælger et stort udvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan bestemme om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot bøjlegreb.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
For mange er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, som giver gode råd til valg af bøjlegreb.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra diverse nichebutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort sortiment af bøjlegreb online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Derved kan man undvære fragtgebyret, og endda skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det vil du modtage ekstra kyndig vejledning fra ansatte med specialistviden i netop bøjlegreb.
Mange nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du handler bøjlegreb online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

bøjlegreb harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

bøjlegreb jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

bøjlegreb bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

bøjlegreb silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kan findes et stort udvalg af guides og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder nyttig viden, især såfremt man benytter den engelske version.
2Der kommer næsten altid utidige hovedpiner når det handler om krævende byggeprojekter, og derfor kan det være af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig tid i agendaen, med det formål at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
3Længe før du optager byggeprocessen er det ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der gælde en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den årsag skal du løbende tage notits af femdøgnsprognosen i den tid der er op til arbejdets start, så du slipper for at det mod forventning starter med at vælte ned absolut lige når du vil påbegynde dit komplicerede projekt.
5Forberedelse bliver metoden til at komme i mål med arbejdet. Du bør lave en effektiv agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af oversigten.
6Glem ikke at du kan søge økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte betinger at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
7Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være en god idé at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør nedfælde ens købspris for dem hver især.
8Du bør nødig glemme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning der hjælper dig imod eventuelle risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, især hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
9Det kan vise sig af stor betydning at du har de presserende bygningsmaterialer klar til brug forinden du igangsætter håndværket. Du får god gavn af at udarbejde en simpel liste indeholdende alt det du får brug for, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Det kan være til god gavn at søge assistance til arbejdet, ikke mindst når det er væsentlige byggeopgaver. Nogle projekter kræver flere folk. Endvidere viser det sig mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
11Husk at overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Hvis du benytter eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at notere tilbud fra diverse foretagender.
12Man må på ingen måde undvære grej. Typisk vil det vise sig vigtigt at du har værktøjet tilgængeligt idet du tager fat på arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Flere internet forretninger tilbyder i dag flere billige fragtformer til bøjlegreb. En favorit iblandt mange er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså temmelig hensigtsmæssig, samt typisk tillige den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du burde endvidere planlægge at vælge at få sendt til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Metoden bliver desværre et hak dyrere, men desuden virkelig ukompliceret for bøjlegreb online. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du bor i nærheden af online firmaets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på bøjlegreb er ultra aktuel forudsat du har brug for din pakke om et øjeblik, og derfor er det naturligvis væsentligt at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt på bøjlegreb. En lang række internet outlets – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men det kræver at bestillingen placeres inden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren klargjort forinden de lageransatte får fri.

Visse forhandlere på nettet frembyder gratis levering på bøjlegreb online, men tit gælder det kun hvis der shoppes for et fastsat beløb. Desuden kan du udvælge den prisbilligste slags levering, der mange gange er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

En lang række kæder foreslår afhentning hvor man køber billig bøjlegreb online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne giver for eksempel klik-og-hent på bøjlegreb i disse områder:

Ikast, Skive, Næstved, Grenaa, Middelfart, Holstebro, Holbæk, København, Åbyhøj, Herning, Lillerød, Kalundborg, Kokkedal, Brønshøj, Aalborg, Hobro, Odder, Herlev, Risskov, Silkeborg, Vanløse, Brabrand, Frederiksberg, Vordingborg, Nørresundby, Taastrup, Jyllinge, Søborg, Glostrup, Slagelse, Korsør, Charlottenlund, Haslev, Lyngby, Randers, Nyborg, Thisted, Hillerød, Vejle, Nakskov, Albertslund, Struer, Hjørring, Rønne, Tårnby, Horsens, Odense, Hvidovre, Dragør, Aarhus, Hedehusene, Rødovre, Frederiksværk, Hørsholm, Virum, Valby, Tilst, Vallensbæk, Frederikshavn, Birkerød, Varde, Gladsaxe, Højbjerg, Greve, Hedensted, Fredericia, Lystrup, Frederikssund, Allerød, Gentofte, Køge, Haderslev, Ballerup, Ishøj, Viborg, Skanderborg, Solrød Strand, Farum, Ringsted, Roskilde, Nykøbing Falster, Aabenraa, Rudersdal, Svendborg, Sønderborg, Brøndby, Ølstykke, Kolding, Esbjerg, Nærum, Stenløse, Værløse, Helsingør, og Brønderslev, .

Klik-og-hent af bøjlegreb er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter for eksempel billig bøjlegreb og bøjlegreb tilbud. Man ser desuden som regel online shoppere søge blandt andet bøjlegreb priser, køb bøjlegreb og bøjlegreb online, plus de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Priser på bøjlegreb

Det er jo efterhånden særdeles problemfrit for enhver at tjekke tilbud på billige bøjlegreb online i blandt forskellige outlets på nettet, og følgelig har langt de fleste internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at presse priserne på bøjlegreb en hel del, og endda love levering uden gebyr.

Trods dette kan det immervæk vise sig udbytterigt at analysere forskellige internet forretninger efter billige priser på bøjlegreb online inden du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Du skal blot ikke glemme, at hvis en e-forhandler afhænder billige bøjlegreb online på tilbud til en udsalgspris som kan virke helt fantastisk overkommelig, så bør det tit være en indikator for en uoprigtig webbutik. Kortbestillinger er ikke desto mindre indbefattet af en vedtægt, hvilket begunstiger kunden imod fup online forhandlere.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at betale beløbet til bøjlegreb over tid. Dette fås som regel hos niche netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Ved indkig i data er det klart, at internetbrugere typisk søger blandt andet køb bøjlegreb og bøjlegreb priser. Man ser desuden jævnligt netshoppere søge blandt andet bøjlegreb tilbud, bøjlegreb online samt billig bøjlegreb.

Kig på folks evalueringer

Trustpilot frembringer ret passende chancer for at tolke en lang række aktuelle konsumenters domme og på grund af dette kan det være til hjælp, at du tjekker e-firmaets kritik forud for at du bestiller billige bøjlegreb online.

Facebook frembringer lige så vel visse nyttige metoder til at få indblik i e-forretningens troværdighed. Derudover er der nogle netshops som gør det muligt at levere en vurdering af ordreforløbet, som tillige kan tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige bøjlegreb online i en internet shop bør de utvivlsomt gennemlæse webshoppens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke videre spændende, især hos de store byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af om online forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det burde være en sikkerhed for at webshoppen føjer de danske love, samt at online forhandleren tit revideres af fagfolk som har ekspertise inden for vilkårene på området.

Det giver dig mulighed for hjælpende service, hvis du forvoldes problemstillinger ved din ordre på bøjlegreb. Yderligere slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest relevante vilkår der kan have indvirkning på købet af bøjlegreb online, til eksempel hvilken returrettighed e-butikken lover.

Derfor er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk beholder ens købsbekræftelse, således man når som helst kan dokumentere sin bestilling af bøjlegreb, uafhængig af om man handler hos Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Bygma.

Inge B gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jette Sørensen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Mette gav 5 stjerner

Nemt køb

Bente U gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente varerne, men dette kræver at du har bopæl tæt på e-forhandlerens tilholdssted. Den løsning kan vise sig at være særligt afgørende i tilfælde af at du behøver bøjlegreb om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle få e-firmaer fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du aftager for en konkret pris.
2Trustpilot resulterer i uden sammenligning fortræffelige chancer for at evaluere en stor gruppe øvrige konsumenters observationer og herved tilråder vi, at du besigtiger e-forretningens omtaler forud for at du køber billige bøjlegreb online. Facebook resulterer i ydermere en lang række gode chancer for at få et kig ind i e-forretningens popularitet.
3Det er jo efterhånden ret overkommeligt for alle og enhver at søge information om priser online på billige bøjlegreb fra forskellige online webshops, og af den grund garanterer flere netshops billig levering. Derfor kan det imidlertid vise sig lønnende at undersøge indtil flere firmaer på nettet efter tilbud inden du bestiller, således at man er garanteret at opnå den mest betalelige pris.
4Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i en bestemmelse, som bistår kunden overfor uoprigtige shops på nettet. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage regningen over en længere periode.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis ultra relevant om vi skal bruge produktet lige om lidt, så af den grund er det rigtig meningsfuldt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid for bøjlegreb. Mange forretninger på nettet frembyder billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen laves inden et angivent klokkeslæt.
6En række e-shops i Danmark tilbyder portofri levering på bøjlegreb, men undertiden gælder det kun hvis der shoppes for et fastslået beløb. Som alternativ kunne du foretrække den mest billige leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Løsningen bliver somme tider endda ekstremt uproblematisk. Den billigste leveringsløsning er dog at hente varerne selv.
7De fleste e-firmaer foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmodeller til bøjlegreb. Det mest almindelige er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig ret så gnidningsløs, samt ofte endvidere den mest letkøbte leveringsmanér.
8Før folk handler billige bøjlegreb hos en internet butik behøver man reelt læse deres handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. Endvidere kan det anbefales at man er omhyggelig omkring de mest vitale regler der indvirker på købet af billige bøjlegreb online, fx hvilken byttepolitik webbutikken kører med.
9Vi tilråder at undersøge hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, da det ofte er en påvisning af at netshoppen efterlever de gældende danske regler, foruden at butikken nu og da undersøges af fagmænd der har megen viden om de gældende regler. Forud for at folk handler billige bøjlegreb i en e-forretning bør de til hver en tid sætte sig ind i netbutikkens handelsbetingelser.