Byghjem.dk

Bloknøgle


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et stort sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare bloknøgle.
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos en webshop, som giver sparring og vejledning omkring bloknøgle.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ hos de store byggemarkeder.
Du vil finde variationer i prisen på billige bloknøgle fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på gode priser, hvorimod andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Derfor bør du tjekke firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger produkter fra forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af bloknøgle online.
De kendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og derved har du mulighed for at købe online og transportere varerne personligt. Hermed har du mulighed for at spare leveringsgebyret, samt endda få varerne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få en billig pris.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Altså bør du modtage en høj grad af anvendelig service fra personale med specialistviden i lige præcis bloknøgle.
Mange online nichebutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber bloknøgle online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
bloknøgle silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

bloknøgle bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

bloknøgle jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

bloknøgle harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive fornuftigt at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter gennemgå udgiften ved dem hver især.
2Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til byggearbejdet, navnlig såfremt det er omfattende byggeprocesser. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
3Der viser sig utvivlsomt pludselige hovedpiner når det gælder større byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig essentielt at man afsætter nok plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
4Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det være vildt betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der være mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Det viser sig meningsgivende at du har de relevante materialer klar forud for at du kaster dig over håndværket. Du har god gavn af at udfærdige en enkel indkøbsseddel som samler hver eneste ting der skal bruges, og bagefter granske listen, så du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
6For opgaver udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor kan du hyppigt kigge på udsigten ift. vejret når du nærmer dig projektets start, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at vælte ned når du lige er startet på dit store projekt.
7Du vil ikke mangle udstyr. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at have udstyret klar når du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medtage udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Godt forarbejde vil være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at lave en struktureret arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af agendaen.
9Du bør nødig negligere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse herunder hjelm og sko som sikrer dig overfor eventuelle ulykker. Det er smart at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke køber hjælp fra en fagmand.
10Man kan få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Af få støtte kræver dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
11Du kan finde ekstremt mange vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube faciliterer utrolig meget nyttig viden, ikke mindst forudsat at man leder på engelsk.
12Husk at tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal få professionel hjælp til afslutningen af byggeriet. Såfremt du anskaffer professionel assistance er det fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige selskaber.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvsagt er utrolig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En hel del online virksomheder frembyder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmidler til bloknøgle. En der er meget almindelig er nu om stunder afhentningssteder, hvor du selv kan hente din pakke når det passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig enkel, samt oftest tilmed den mindst kostelige fragtløsning.

Du kunne på samme måde planlægge at få ordren bragt hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden viser sig almindeligvis en tand mere omkostningsfuld, men desuden ret så smart for bloknøgle online. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid være selv at hente ordren, men den løsning afhænger af at du befinder dig i kort afstand af online shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på bloknøgle er naturligvis virkelig afgørende når man absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så af den grund er det rimelig klogt at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato for bloknøgle. En hel del internet selskaber – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer online, men som trods alt er underforstået at transaktionen realiseres forud for et angivent klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet inden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle webbutikker sikrer portofri levering på bloknøgle online, men ofte under forudsætning af at man shopper for en konkret pris. Som alternativ skulle du udvælge den mest prisbevidste metode til levering, der tit vil blive at få kørt din ordre til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man handler billig bloknøgle hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder blandt andet afhentning af bloknøgle i disse områder:

Greve, Risskov, Brønshøj, Lyngby, Hvidovre, Frederiksværk, Hillerød, Hjørring, Åbyhøj, Varde, Herning, Nyborg, Solrød Strand, Thisted, Ballerup, Ringsted, Vejle, Nykøbing Falster, Roskilde, Sønderborg, Kalundborg, Gentofte, Tårnby, Aabenraa, Haslev, Nørresundby, Helsingør, Herlev, Brabrand, Frederikssund, Rønne, Aalborg, Kolding, Grenaa, Viborg, Skanderborg, Vordingborg, Ikast, Glostrup, Birkerød, København, Skive, Køge, Svendborg, Charlottenlund, Haderslev, Nakskov, Struer, Næstved, Randers, Horsens, Gladsaxe, Albertslund, Allerød, Hørsholm, Søborg, Middelfart, Farum, Tilst, Esbjerg, Hedensted, Værløse, Aarhus, Ølstykke, Odense, Fredericia, Højbjerg, Odder, Frederiksberg, Vallensbæk, Korsør, Brøndby, Kokkedal, Stenløse, Jyllinge, Silkeborg, Hedehusene, Rødovre, Hobro, Frederikshavn, Brønderslev, Lystrup, Taastrup, Holstebro, Slagelse, Ishøj, Rudersdal, Valby, Holbæk, Vanløse, Nærum, Dragør, Lillerød, og Virum, .

Click-and-collect for bloknøgle er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Hovedstaden).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis bloknøgle tilbud og billig bloknøgle. Vi ser desuden mange gange mennesker lede efter eksempelvis bloknøgle priser, køb bloknøgle samt bloknøgle online, plus de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Få rabat på bloknøgle

Det er efterhånden vældig simpelt for enhver at sammenligne tilbud på billige bloknøgle online på flere e-handler, og til gengæld har mange e-shops været tvunget til at nedbringe priserne på bloknøgle markant, og derudover garantere portofri fragt.

Det kan dog alligevel være nyttigt at sammenholde et par internet handler efter tilbud og rabatter på bloknøgle online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Man skal bare ikke overse, at i tilfælde af at en e-butik sælger billige bloknøgle online på tilbud til en pris som kan virke urealistisk billig, så kunne det mange gange være et signal om en uoprigtig internet shop. Bestillinger med kort er heldigvis indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket begunstiger dig som køber overfor fup online forretninger.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at klare regningen på bloknøgle ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel hos nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ses der på data fremstår det klart, at folk som regel kigger efter eksempelvis bloknøgle online og bloknøgle priser. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge efter blandt andet billig bloknøgle, køb bloknøgle samt bloknøgle tilbud.

Tjek eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig visse tiltalende muligheder for at kortlægge en række øvrige forbrugeres tanker og derved er det fornuftigt, at du efterforsker online shoppens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige bloknøgle online.

Facebook genererer lignende immervæk passende muligheder for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed. Herinde ses faktisk internet firmaer hvor det er muligt at udfærdige en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige bloknøgle online i en e-handler kunne man altid studere deres betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt, særligt med de udbredte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Et alternativt forslag kan være at se nærmere på hvorvidt netshoppen er e-mærket, siden det er et signal om at online forhandleren efterkommer de gældende danske regler, udover at online webshoppen løbende kigges til af jurister som behersker de gældende vilkår.

Derudover giver det dig lejlighed til at få hjælp, for så vidt du skulle få problemer som følge af dit køb af bloknøgle. Yderligere foreslåes det at man er vidende om de mest essentielle betingelser der kan influere på bestillingen af bloknøgle online, som for eksempel den returneringsret virksomheden benytter.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bevidne sit køb af bloknøgle, uanset om man handler fra Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller Harald Nyborg.

Inge J gav 5 stjerner

Perfekt køb

Lene M gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Anna gav 5 stjerner

Som altid

Christian Jensen gav 4 stjerner

Udmærket

9 gode råd til når du køber online
1Det har vist sig at være vældig enkelt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige bloknøgle i blandt flere e-forretninger, og til tak frembyder massevis af forhandlere på nettet fri fragt. Dog kan det til hver en tid vise sig profitabelt at efterprøve visse butikker på nettet efter rabat og tilbud før du placerer ordren, så man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.
2Trustpilot frembyder nogle værdifulde løsninger til at gennemrode adskillige andre forbrugeres iagttagelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du verificerer online firmaets ratings inden du shopper billige bloknøgle online. Facebook tilbyder dig desuden uden sammenligning habile muligheder for at få et kig ind i e-shoppens pålidelighed.
3Før folk bestiller billige bloknøgle på en online webshop burde man uden tvivl gennemse e-shoppens handelsaftale, det er dog normalt et omfattende projekt. Endvidere foreslåes det at du er vaks omkring de elementære reglementer der gælder for shopping af billige bloknøgle online, eksempelvis den ombytningsret netshoppen lover.
4Vi foreslår generelt at tjekke om online firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være et tegn på at e-forhandleren forsvarer den officielle danske lovgivning, udover at online forhandleren lejlighedsvis revideres af fagfolk som kender til reglerne. Før folk shopper billige bloknøgle i en online webshop bør de i princippet kigge på e-shoppens forretningsaftale.
5Den billigste mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter pakken, som dog er betinget af at du har bopæl tæt på internet shoppens bopæl. Den mulighed for fragt er ekstremt relevant forudsat du behøver bloknøgle straks. Alternativt så yder visse webbutikker levering uden betaling, men typisk gælder det kun hvis du aftager for et bestemt beløb.
6Flere webbutikker præsterer billig levering på bloknøgle, men oftest kræves det at man bestiller for en fastsat pris. I øvrigt skulle man beslutte sig for den mest billige leveringsform, der tit er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig af og til ydermere super let. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid være at hente varerne selv.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig yderst afgørende såfremt vi står og skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så med det formål er det virkelig fornuftigt at du kigger nærmere på leveringstidspunktet på bloknøgle. Masser af shops på nettet stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter, men som ikke desto mindre antager at transaktionen gennemføres før et fastsat klokkeslæt.
8Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af en lov, som passer på folk imod uægte online butikker. Som en anden løsning kan du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre beløbet over tid.
9Adskillige online forhandlere frembyder i dag alverdens billige former for levering til bloknøgle. Den mest almindelige er lige nu pakkeshops, hvor du selv kan afhente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ekstremt simpel, samt tit tilmed den billigste mulighed for fragt.