Byghjem.dk

Blokhøvl

Stanley blokhøvl 1-12-020
429 kr.
Mere info
Stanley blokhøvl 1-12-116
275 kr.
Mere info
Stanley blokhøvl 0-12-105
155 kr.
Mere info
Blokhøvl & multirasp 140 x 40 mm
36 kr.
Mere info
Blokhøvl 160 mm - høvlblad 45 mm
79 kr.
Mere info
Blokhøvl & multirasp alu 140 x 40 mm
56 kr.
Mere info
IRWIN Blokhøvl, sideindstilling 42x150mm
671 kr.
Mere info
IRWIN Blokhøvl, 12.1/2 gr. 42x150mm
629 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Derfor kan du handle hos en webshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af blokhøvl.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du tjekke de andre.
Du skal kende de regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor tjekke firmaets betingelser.
Flere byggekæder har et enormt produktsortiment, og nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover blot blokhøvl.
Der kan være forskel på prisen på billige blokhøvl alt efter hvor du handler online. Enkelte har lave priser, imens andre tilbyder faglig sparring. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne selv. Dette er især et alternativ i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler produkter fra forskellige specialbutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af blokhøvl online.
De velkendte byggekæder findes i de større byer, og i kraft af det har folk chancen for at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Takket være dette har du chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops står selv for produktion af varerne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
De fleste nicheforretninger på nettet har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor er det forventeligt at du får endnu mere brugbar hjælp fra folk med ekspertviden i netop blokhøvl.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du handler blokhøvl online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

blokhøvl bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

blokhøvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

blokhøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

blokhøvl harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning vil altid være metoden til at komme i mål med byggeriet. Du bør forfatte en klar køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
2Typisk vil det vise sig af stor betydning at have lavet et budget for byggeprojektet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være forstandigt at kortlægge alle poster, og dernæst nedskrive beløbet for dem enkeltvis.
3Der findes stribevis af guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er kilde til meget brugbar oplysning, især forudsat at du kigger i hele verden.
4Det er oplagt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om større ombygninger. Enkelte ting skal gerne udføres af flere folk. Derudover vil det blive bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
5Man kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet betinger at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
6Du kunne overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for skal få assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at søge uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
7For udendørs opgaver kan vejret få stor betydning. Af den årsag bør du tit tage notits af vejrmeldingerne i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at regne netop som du er startet på dit vigtige projekt.
8Muligvis kan det blive værdifuldt at du har alle materialer indkøbt på forhånd inden du går i gang med håndværket. Du kunne udarbejde en hurtig note som indeholder hver eneste ting som er nødvendige, og derefter gennemgå hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
9Forud for at du går i gang med dit byggeprojekt er det rimeligt fundamentalt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så husk beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod mulige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
11Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være smart at have det til disposition før du begynder på byggeprojektet. Det er desuden en fordel at indregne de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
12Der kommer uden tvivl ubelejlige udfordringer når det handler om omfangsrige projekter, og ergo vil det være værdifuldt at der er afsat passende plads i agendaen, således at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er virkelig betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra flot. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering er smartest?

Temmelig mange internet selskaber udlover nu mange forskellige billige leveringstyper til blokhøvl. En af de mest anvendte er i dag udleveringssteder, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Fragttypen er nemlig meget hensigtsmæssig, og oftest tillige den mindst kostelige leveringsmetode.

Du bør på samme måde beslutte dig for at få varerne leveret hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver uheldigvis en lille smule mindre billig, men endda ret let gængelig ved køb af blokhøvl online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid være at hente varerne selv, men dette kræver at du lever nærved online webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på blokhøvl er jo super udslagsgivende om du mangler din ordre lige om lidt, og derfor er det fuldt ud essentielt at du tjekker tidshorisonten for levering ved blokhøvl. En række e-firmaer i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer online, der dog beroer på at bestillingen realiseres før et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få pakken hen til fragtfirmaet før de pakkeansatte holder fyraften.

Flere online shops yder fragt uden omkostninger på blokhøvl online, men ofte afkræver det at du shopper for et præcist beløb. I øvrigt bør man vælge den mindst kostelige type af levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man køber billig blokhøvl online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen. De giver fx afhentning af blokhøvl i følgende byer:

Højbjerg, Fredericia, Risskov, Middelfart, Aalborg, Virum, Frederikssund, Ishøj, Vejle, Holstebro, Nærum, Odder, Vordingborg, Værløse, Jyllinge, Stenløse, Kolding, Nørresundby, Ringsted, Roskilde, Herlev, Brøndby, Brønshøj, Aarhus, Birkerød, Nyborg, Hjørring, Varde, Solrød Strand, Herning, København, Struer, Silkeborg, Albertslund, Rødovre, Lystrup, Horsens, Grenaa, Allerød, Aabenraa, Tilst, Haslev, Frederikshavn, Ballerup, Glostrup, Odense, Slagelse, Vanløse, Haderslev, Helsingør, Hørsholm, Vallensbæk, Gentofte, Hedensted, Søborg, Hvidovre, Rønne, Charlottenlund, Kokkedal, Skanderborg, Lyngby, Hedehusene, Viborg, Ølstykke, Korsør, Esbjerg, Rudersdal, Sønderborg, Skive, Frederiksværk, Frederiksberg, Hillerød, Hobro, Thisted, Køge, Åbyhøj, Taastrup, Farum, Dragør, Holbæk, Tårnby, Brønderslev, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Brabrand, Randers, Ikast, Lillerød, Nakskov, Valby, Svendborg, Næstved, Kalundborg, og Greve, .

Klik-og-hent af blokhøvl er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere typisk efterspørger bl.a. køb blokhøvl og billig blokhøvl. Vi ser derudover typisk mennesker søge bl.a. blokhøvl tilbud, blokhøvl priser og blokhøvl online, foruden de store byggecentre som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Rabat på blokhøvl

Det har vist sig at være ualmindeligt simpelt for folk at vurdere tilbud på billige blokhøvl online fra forskellige shops på nettet, og på grund af dette har flertallet af internet foretagender ikke kunne lade være med at formindske udsalgspriserne på blokhøvl en hel del, og endda yde portofri fragt.

Men det kan ikke desto mindre være gavnligt at tjekke et par forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg på blokhøvl online inden du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at modtage den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg og Silvan.

Man må dog være opmærksom på, at såfremt en webbutik udbyder billige blokhøvl online til salg for en tilbudspris der er ekstraordinært overkommelig, så burde det i nogle tilfælde være et symbol på en fup butik. Kortbetalinger er dog omfattet af en forordning, der beskytter dig overfor uægte internet varehuse.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale pengene til blokhøvl af flere omgange. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg og Stark.

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at folk mange gange søger bl.a. blokhøvl online og køb blokhøvl. Man ser desuden mange gange mennesker søge fx billig blokhøvl, blokhøvl priser samt blokhøvl tilbud.

Undersøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot præsterer stort set hæderlige genveje til at eftergå ret mange andre forbrugeres meninger og herved anbefaler vi, at du tager et kig på webshoppens ratings inden du shopper billige blokhøvl online.

Facebook frembringer tillige fuldstændig hensigtsmæssige chancer for at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed. Desuden er der en række internet handler som giver folk mulighed for at aflevere en kritik af deres købsoplevelse, som desuden må bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige blokhøvl online hos en webshop bør man på en vis måde bese e-butikkens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt, især med de store byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Et andet alternativ kan være at kigge om webbutikken er e-mærket medlem, fordi det længe har været en erklæring om at online forretningen opererer i overensstemmelse med de danske regler, og at e-butikken regelmæssigt revideres af sagkyndige som har ekspertise inden for reglerne på området.

Desuden giver det dig lejlighed til hjælpende service, såfremt du skulle få udfordringer som følge af din ordre på blokhøvl. Derudover tilrådes det at køberen er obs på de primære betingelser der er gældende for bestillingen af blokhøvl online, eksempelvis den bytteret online forretningen kører med.

På grund af dette er det tillige afgørende, at man permanent bibeholder ens faktura e-mail, således man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af blokhøvl, ligegyldig om man handler fra Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg eller 10-4.

Charlotte Jørgensen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Karen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Per Mortensen gav 5 stjerner

Nemt køb

Henrik gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er e-mærket medlem, da det skulle være et bevis på at internet shoppen anerkender de officielle regler, og at e-butikken tit overværes af sagkyndige der har nøje kendskab til reglementet på området. Forinden nogen shopper billige blokhøvl i en internet handler behøver de til hver en tid læse netbutikkens forretningsaftale.
2Fragttiden kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende ifald du behøver din pakke nu og her, og i det øjemed er det ret så klogt at du finder det anslåede leveringstidspunkt på blokhøvl. En række online butikker udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste varer, som trods alt er påkrævet at ordren køres igennem tidligere end et besluttet klokkeslæt.
3Forinden nogen handler billige blokhøvl i en online webshop bør man på en vis måde tage stilling til e-shoppens vilkår, dog er det typisk ikke specielt ophidsende. Tillige foreslåes det at kunden er vidende om de vigtigste regler der gælder for købet af billige blokhøvl online, eksempelvis den ombytningspolitik internet firmaet har.
4Trustpilot frembringer i højeste grad fortræffelige løsninger til at kigge nærmere på forskellige andre køberes betragtninger og derfor anbefaler vi, at du gransker online forhandlerens anmeldelser forud for at du handler billige blokhøvl online. Facebook tilbyder tilsvarende tilpas uafhængige chancer for at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
5Det er jo temmelig fleksibelt for købere at sammenligne tilbud online på billige blokhøvl hos forskellige internet forretninger, og på grund af dette yder en hel del online shops fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel vise sig rentabelt at efterprøve et par forskellige forretninger på nettet efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.
6Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af en foranstaltning, som begunstiger køber overfor svindlende netshops. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre regningen senere.
7Masser af online webshops yder i dag et stort udvalg af billige leveringstyper til blokhøvl. Den mest anvendte er for nærværende afhentningssteder, som gør det muligt at hente din bestilling præcis når det passer dig. Den er nemlig virkelig uproblematisk, og mange gange desuden den mest letkøbte leveringstype.
8Enkelte online forhandlere garanterer levering uden gebyr på blokhøvl, men undertiden gælder det kun hvis man handler for et bestemt beløb. Som alternativ bør man gribe den billigste mulighed for levering, der tit er at få kørt dine varer til et afhentningssted. Muligheden bliver som regel lige så vel meget fleksibel. Den mest letkøbte form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
9Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men det betinges af at du befinder dig tæt på online forretningens tilholdssted. Den form for levering kan vise sig at være temmelig udslagsgivende forudsat du har brug for blokhøvl fluks. Alternativt så garanterer indtil flere internet selskaber billig fragt, men undertiden kun hvis man shopper for en bestemt pris.