Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
970 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Mere info
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige Blika værktøjstavle hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode tilbud, imens øvrige har fokus på en høj grad af service. Du må overveje hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke forretningens regler.
Nogle byggekæder præsterer et enormt udvalg af varer, og andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør overveje om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover bare Blika værktøjstavle.
For nogle er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring Blika værktøjstavle.
Når du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan give øget tryghed når man handler online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra adskillige nicheshops, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af Blika værktøjstavle online.
De kendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og dermed har de fleste mulighed for at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. I kraft af det har du valget om at undvære leveringsgebyret, samt tilmed få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

En masse specialiserede netshops er små familievirksomheder, der tit er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du køber Blika værktøjstavle online fra deres webshop.
Mange webshops i små nicher har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Herved bør du forvente endnu mere brugbar rådgivning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis Blika værktøjstavle.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er producenter af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Blika værktøjstavle harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Blika værktøjstavle bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Blika værktøjstavle jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Blika værktøjstavle silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må ikke mangle grej. Ofte vil det være fornuftigt at have grejet parat før du starter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere disse omkostninger i din økonomiske plan.
2Det kan være til god gavn at spørge om assistance til byggearbejdet, specielt såfremt det er store byggeprojekter. Omfattende ombygninger gør krav på flere personer. Desuden må det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3Det bliver vigtigt at have alle materialer klar forinden du begynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne notere en enkel indkøbsseddel som samler alle de ting der skal bruges, og derefter gennemgå listen, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
4Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum tage et kig på vejrvarslen når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger netop som du er startet på dit vigtige projekt.
5Der kommer jævnligt uventede problematikker ved større opgaver, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at man har afsat betragtelig plads i arbejdsplanen, så man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
6I god tid inden at du igangsætter byggeriet må det være rimeligt centralt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der være gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
7Ofte vil det være meningsfuldt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er forstandigt at nedskrive alle udgifter, og bagefter undersøge omkostningen ved dem én efter én.
8Planlægning vil være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du må lave en struktureret plan, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din agenda.
9Du bør aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm som hjælper dig imod eventuelle skader. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
10Husk at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du kan have fordel af at anskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Hvis du skal have hjælp fra en fagperson er det normalt at modtage en pris fra flere firmaer.
11Man kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilskud beroer altså på at renoveringen influerer positivt på planeten.
12Der findes ekstremt mange instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube er formidler af store mængder nyttig info, navnligt forudsat at du bruger den engelske version.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er meget imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er meget godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er ret så flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er temmelig overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Masser af outlets på nettet udlover nu om dage diverse forskellige billige former for levering til Blika værktøjstavle. En favorit er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Denne er jo ret bekvem, samt oftest derudover den mest billige leveringsløsning.

Du kan ydermere beslutte dig for at få ordren leveret til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Denne bliver oftest lidt mere omkostningsfuld, men også ret så enkel ift. Blika værktøjstavle online. Den billigste mulighed for levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du er i nærheden af online webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på Blika værktøjstavle er jo særdeles vigtig om man mangler varerne nu og her, og i det øjemed er det aldeles aktuelt at man efterser den estimerede leveringstid for Blika værktøjstavle. Adskillige e-forhandlere – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig 1 dags fragt på masser af varenumre online, men det tager udgangspunkt i at ordren køres igennem inden et aftalt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få de nye varer afsendt inden medarbejderne har fri.

Nogle butikker på nettet lover levering uden gebyr på Blika værktøjstavle online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der shoppes for en bestemt sum. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mest prisbevidste metode til levering, som mange gange vil blive at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop.

De fleste kæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig Blika værktøjstavle online og selv henter i butikken. Fx Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne frembyder for eksempel afhentning af Blika værktøjstavle i følgende byer:

Stenløse, Lyngby, Birkerød, Brønshøj, Horsens, Silkeborg, Højbjerg, Frederiksberg, København, Odder, Frederikssund, Lystrup, Skive, Brøndby, Varde, Hobro, Hvidovre, Farum, Charlottenlund, Allerød, Solrød Strand, Ølstykke, Hørsholm, Esbjerg, Viborg, Lillerød, Herlev, Risskov, Nykøbing Falster, Hjørring, Nærum, Haslev, Nørresundby, Vordingborg, Helsingør, Thisted, Ringsted, Åbyhøj, Kalundborg, Haderslev, Korsør, Næstved, Rødovre, Holstebro, Glostrup, Herning, Grenaa, Gentofte, Jyllinge, Taastrup, Nakskov, Svendborg, Værløse, Middelfart, Dragør, Rudersdal, Vallensbæk, Randers, Skanderborg, Tilst, Frederiksværk, Kolding, Aarhus, Hedensted, Rønne, Virum, Valby, Brabrand, Ishøj, Vanløse, Fredericia, Nyborg, Ballerup, Slagelse, Struer, Ikast, Aabenraa, Køge, Sønderborg, Albertslund, Roskilde, Søborg, Aalborg, Kokkedal, Odense, Greve, Holbæk, Vejle, Gladsaxe, Brønderslev, Tårnby, Hedehusene, Hillerød, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent for Blika værktøjstavle er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at mennesker jævnligt søger eksempelvis billig Blika værktøjstavle og Blika værktøjstavle tilbud. Derudover oplever man som regel netshoppere lede efter bl.a. Blika værktøjstavle priser, køb Blika værktøjstavle samt Blika værktøjstavle online, foruden de store byggekæder som Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Gode tilbud på Blika værktøjstavle

Det har vist sig at være virkelig overkommeligt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige Blika værktøjstavle online fra flere internet outlets, og på grund af dette har adskillige online butikker fundet det nødvendigt at formindske udsalgspriserne på Blika værktøjstavle betydeligt, og ydermere frembyde billig fragt.

Det kan dog imidlertid vise sig lønnende at kontrollere et par netshops efter udsalg og tilbud på Blika værktøjstavle online inden du shopper, således at man er skudsikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Du må ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en internet shop forhandler billige Blika værktøjstavle online til en udsalgspris som virker utopisk attraktiv, bør det ofte være et faresignal om en bedragerisk internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald en del af et reglement, som støtter kunden imod bedrageriske internet handler.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at godtgøre omkostningerne til Blika værktøjstavle i flere bidder. Det foreslåes normalt hos niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at folk tit leder efter fx billig Blika værktøjstavle og Blika værktøjstavle tilbud. Man ser derudover som regel internet shoppere søge efter fx Blika værktøjstavle priser, køb Blika værktøjstavle og Blika værktøjstavle online.

Læs eksisterende kunders meninger

Trustpilot resulterer i helt sikre genveje til at verificere adskillige nuværende brugeres ratings og herved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på e-handlens vurderinger forud for at du bestiller billige Blika værktøjstavle online.

Facebook leverer ligeledes nogle gavnlige metoder til at få indtryk af e-forhandlerens troværdighed. Foruden det ses faktisk online varehuse i Danmark som tilbyder folk at meddele en kritik af virksomhedens service, som ydermere må drages fordel af til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige Blika værktøjstavle online i en webbutik bør de ideelt set skimme virksomhedens handelsbetingelser, det er dog typisk en tidskrævende opgave, især ved de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se om online virksomheden er e-mærket medlem, hvilket generelt er en tryghed om at online butikken efterfølger de danske love, tillige med at webshoppen nu og da monitoreres af eksperter der mestrer de gældende vilkår.

Desuden giver det dig anledning til støtte, hvis du får problemstillinger i processen med din ordre på Blika værktøjstavle. Derudover tilråder vi at du er påpasselig med de mest essentielle bestemmelser der kan have indflydelse på købet af Blika værktøjstavle online, for eksempel hvilken returret virksomheden garanterer.

Her er det desuden relevant, at man til enhver tid beholder ens kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af Blika værktøjstavle, hvad end man handler hos 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma eller Jem og Fix.

Jesper gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Peter Pedersen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Anne gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Peter gav 4 stjerner

god service

9 tips til indkøb via nettet
1Det er efterhånden vældig simpelt for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige Blika værktøjstavle i blandt flere netbutikker, og følgelig tilbyder massevis af forhandlere på nettet gebyrfri levering. Derfor kan det alligevel være rentabelt at undersøge indtil flere internet forhandlere efter billige priser forinden du placerer ordren, således at man er sikker på at få fat i den laveste pris.
2Adskillige netshops tilbyder i dag diverse forskellige billige leveringsudgaver til Blika værktøjstavle. En af de mest benyttede er nu til dags pakkeshoppen, så du selv kan hente varerne når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså særdeles praktisk, og desuden derudover den mindst kostelige leveringsform.
3Før nogen shopper billige Blika værktøjstavle hos en online forretning kan man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens vilkår, men det er ofte en tidskrævende opgave. Derudover anbefales det at køberen er sat ind i de fundamentale bestemmelser der kan have indflydelse på shopping af billige Blika værktøjstavle online, til eksempel den returneringsret online forretningen garanterer.
4Vi anbefaler generelt at se nærmere på om online forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det skulle være et bevis på at online webshoppen føjer de danske regler, og at online butikken løbende tilses af fagmænd som er meget bekendte med vilkårene på området. Før folk shopper billige Blika værktøjstavle i en online shop kunne man i virkeligheden overveje webbutikkens handelsvilkår.
5Trustpilot frembyder sådan set fantastiske muligheder for at tolke ganske mange andre kunders iagttagelser og på grund af dette tilråder vi, at du eftersøger e-forhandlerens anmeldelser forud for at du bestiller billige Blika værktøjstavle online. Facebook giver dig ydermere absolut ærlige muligheder for at få et kig ind i online shoppens kundefokus.
6Leveringstiden kan vise sig at være ultra aktuel om vi har behov for varerne omgående, så med det formål er det øjensynligt på sin plads at du besigtiger den estimerede leveringstid for Blika værktøjstavle. En række internet webshops udlover billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer, men som trods alt nødvendiggør at transaktionen realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
7Den mindst kostelige fragttype kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men det afhænger af at du bor lige ved e-handlens arbejdslager. Den form for levering kan være vældig aktuel om vi har brug for Blika værktøjstavle lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle enkelte online butikker fri fragt, men i reglen er det betinget af at man aftager for en præcis sum.
8En række internet firmaer byder på levering uden gebyr på Blika værktøjstavle, men i reglen er det forbeholdt når du shopper for en bestemt sum. Ellers skulle man overveje den mest billige fragttype, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden er af og til til gengæld usædvanlig nem. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
9Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af en retningslinje, som dækker os imod falske internet foretagender. Som alternativ bør du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at dække pengene over et længere tidsrum.