Cejn blæsepistol serie 210
310 kr.
Mere info
Metabo Trykluft-blæsepistol BPA 15
200 kr.
Mere info
Metabo Trykluft-blæsepistol BP 210
150 kr.
Mere info
Luna Blæsepistol ABG-PBP 1/4
39 kr.
Mere info
Luna Blæsepistol AP/3
69 kr.
Mere info
Grunda Blæsepistol 100mm
35 kr.
Mere info
Grunda Blæsepistol 300mm
40 kr.
Mere info
Metabo Trykluft-blæsepistol BP 500
200 kr.
Mere info
Metabo Trykluft-blæsepistol
110 kr.
Mere info
Cejn blæsepistol serie 208
135 kr.
Mere info
Blæsepistol til trykluft
70 kr.
Mere info
Blæsepistol ANI 25 AN
100 kr.
Mere info
Blæsepistol til trykluft
60 kr.
Mere info
Blæsepistol med boldnippel
199 kr.
Mere info
Blæsepistol Cejn serie 208
145 kr.
Mere info
Cejn Multi Flow 210 Blæsepistol
312 kr.
Mere info
BP3 Blæsepistol med nippel - 500mm
213 kr.
Mere info
Blæsepistol BP4 - 1000mm
225 kr.
Mere info
Blæsepistol med cykelnippel
174 kr.
Mere info
BP1 Blæsepistol
124 kr.
Mere info
METABO BLÆSEPISTOL BPA 15 S ALU
260 kr.
Mere info
METABO BLÆSEPISTOL BP 10
89 kr.
Mere info
METABO BLÆSEPISTOL BP 500
159 kr.
Mere info
METABO BLÆSEPISTOL BP 210
99 kr.
Mere info
METABO BLÆSEPISTOL BP 200
119 kr.
Mere info
METABO BLÆSEPISTOL BPA 15 ALU
159 kr.
Mere info
Rawlink Trykluft Blæsepistol
43 kr.
Mere info
Rawlink Trykluft Blæsepistol Super
38 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på salgspriserne på billige blæsepistol hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på billige priser, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring blæsepistol.
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke firmaets regler.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort produktudvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan forholde dig til om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare blæsepistol.
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du overalt i landet, og herigennem har de fleste chancen for at bestille online og fragte materialerne selv. Derved kan du vælge at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få fat i varerne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra alverdens nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af blæsepistol online.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er små familievirksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at købe blæsepistol online fra deres webshop.
Diverse nicheforretninger på nettet producerer selv produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Størstedelen af specialiserede webshops har et indgående kendskab til deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved vil du modtage ekstra begavet hjælp fra medarbejdere der er specialister i lige præcis blæsepistol.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag omtrent 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

blæsepistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

blæsepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

blæsepistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

blæsepistol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det vise sig fordelagtigt at have grejet disponibelt forinden du igangsætter byggeriet. Glem ikke at tage højde for de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
2Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til arbejdet, hovedsageligt ved krævende byggeopgaver. Enkelte byggerier bør udføres af flere folk. Derudover er det mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
3Muligvis vil det vise sig værdifuldt at du har de presserende byggematerialer indkøbt i god tid før du kaster dig over din byggeproces. Du kunne med fordel udfærdige en punktforms liste hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og så gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
4Typisk vil det være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være fordelagtigt at notere hver enkelt omkostning, og bagefter kortlægge den billigste pris på hver eneste af dem.
5Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med svære projekter, og som følge heraf er det meningsfuldt at der er afsat god plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
6Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du skal nedskrive en klar strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din agenda.
7Du kan finde en hel del artikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er formidler af ret så meget brugbar viden, specielt ifald man bruger engelske søgeord.
8Husk at kalkulere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Hvis du køber professionel assistance vil det normalt anbefales at indhente tilbud fra en håndfuld foretagender.
9Man kan indhente offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få når byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud er altså afhængig af at renoveringen forbedrer naturen.
10Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således kan du regelmæssigt tage notits af vejrprognosen i perioden for byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at vælte ned når du lige står midt i det komplicerede projekt.
11I god tid inden at du iværksætter byggeprojektet kan det blive ufatteligt fornuftigt med et tilsagn om, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du må nødig forsømme dit velbefindende, så glem ikke påklædning såsom sikkerhedshjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i professionel assistance.
De mest populære byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig flot. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er smartest?

Flere internet selskaber giver i dag en hel del forskellige billige former for fragt til blæsepistol. Et hit er nu om stunder afhentningssteder, så du nemt selv kan hente din ordre når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo særdeles overkommelig, og i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du kan ligeledes planlægge at vælge at få sendt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Løsningen bliver almindeligvis en tak mere pebret, men omvendt særdeles let gængelig med blæsepistol online. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som dog betinges af at du befinder dig i kort afstand af e-forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på blæsepistol kan vise sig at være ekstremt central når vi har brug for din ordre inden for få dage, og herved er det forholdsvis på sin plads at du ser den anslåede leveringstid for blæsepistol. En hel del netshops i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer online, som imidlertid tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres inden et fast klokkeslæt, således at de kan nå at få produkterne skippet afsted inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle få byggecentre byder på gratis fragt på blæsepistol online, men i reglen er det kun gældende hvis der købes for en fastsat sum. Derudover skal man foretrække den prisbilligste type af levering, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted.

En del byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du handler billig blæsepistol online og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Stark. Byggekæderne giver for eksempel afhentning af blæsepistol i følgende byer:

Risskov, Tårnby, Skanderborg, Svendborg, Højbjerg, Randers, Allerød, Brønshøj, Valby, Glostrup, Lystrup, Holstebro, Vordingborg, Tilst, Jyllinge, Esbjerg, Næstved, Lillerød, Horsens, Odense, Ballerup, Gladsaxe, Greve, Værløse, Viborg, Frederiksberg, Ølstykke, Holbæk, Frederikshavn, Ringsted, Charlottenlund, Aarhus, Køge, Slagelse, Aabenraa, Vejle, Nykøbing Falster, Brabrand, Brøndby, Nørresundby, Stenløse, Vallensbæk, Frederikssund, Ikast, Hedehusene, Skive, Varde, Hørsholm, Birkerød, Nakskov, Farum, Odder, Kokkedal, Struer, Vanløse, Lyngby, Hillerød, Hedensted, Albertslund, Dragør, Haslev, Virum, Rønne, Rudersdal, Taastrup, Ishøj, Frederiksværk, Søborg, Åbyhøj, Thisted, Nyborg, Middelfart, Helsingør, Kalundborg, Haderslev, Hvidovre, Nærum, Silkeborg, Roskilde, Rødovre, Korsør, Solrød Strand, København, Aalborg, Sønderborg, Fredericia, Grenaa, Brønderslev, Hjørring, Herlev, Kolding, Herning, Hobro, og Gentofte, .

Click-and-collect for blæsepistol er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at folk typisk søger fx køb blæsepistol og blæsepistol online. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge fx billig blæsepistol, blæsepistol priser og blæsepistol tilbud, plus de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Gode tilbud på blæsepistol

Det er jo ret så ligetil for almindelige mennesker at analysere priser på billige blæsepistol online hos forskellige webshops, og til gengæld har en lang række online varehuse ikke kunne lade være med at trykke prisen på blæsepistol voldsomt, og ydermere garantere billig fragt.

Men det kan immervæk vise sig gavnligt at efterprøve et par e-shops efter tilbud på blæsepistol online forinden du placerer ordren, så du er velinformeret til at opnå den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Du må lige meget hvad være klar over, at når en shop udbyder billige blæsepistol online til salg for en pris der er himmelråbende beskeden, kan det undertiden være et signal om en falsk internet forhandler. Bestillinger med kort er dog indbefattet af en lov, hvilket støtter dig som kunde imod svindlende internet firmaer.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du har i sinde at godtgøre omkostningerne til blæsepistol over en periode. Det foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Når vi ser på søgedata er det markant, at online shoppere jævnligt søger for eksempel blæsepistol priser og køb blæsepistol. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere søge for eksempel blæsepistol online, blæsepistol tilbud samt billig blæsepistol.

Tjek nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot fører til nogle ønskværdige genveje til at besigtige forskellige tidligere konsumenters synspunkter og derved støtter vi, at du eksaminerer netbutikkens omtaler forud for at du køber billige blæsepistol online.

Facebook yder lige så vel en lang række belejlige muligheder for at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Tilmed ser vi nogle internet handler som gør det muligt at skrive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket også burde udnyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige blæsepistol online i en e-forhandler bør de til hver en tid gennemgå deres forretningsvilkår, men det er gerne ikke super spændende, specielt ved de velkendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

En nem løsning kunne måske være at granske hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, fordi det skulle være en garanti for at e-forhandleren understøtter de gældende danske regler, samt at online forretningen fra tid til anden monitoreres af fagmænd som har indsigt i de gældende regler.

Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer som følge af din ordre på blæsepistol. Udover dette støtter vi at kunden er sat ind i de elementære regler der har betydning for købet af blæsepistol online, som fx hvilken ombytningspolitik webshoppen har.

Her er det virkelig relevant, at man altid opbevarer ens ordremail, så man senere kan bekræfte bestillingen af blæsepistol, ligegyldig om man køber ved Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus eller Jem og Fix.

Lone A gav 5 stjerner

Det var godt !

Jette U gav 4 stjerner

Virkelig god service

Jens Larsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Mette Hansen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 gode råd til din online shopping
1Inden nogen køber billige blæsepistol i en e-butik behøver de helt sikkert skimme netbutikkens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant. For øvrigt anbefales det at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale betingelser der har indvirkning på købet af billige blæsepistol online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forretningen tilsikrer.
2Leveringstiden kan i nogle tilfælde være super relevant forudsat du behøver ordren lige om lidt, så i det øjemed er det aldeles centralt at man efterser leveringstiden ved blæsepistol. De fleste internet foretagender garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre, men som trods alt antager at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Den billigste form for levering er dog at hente varerne selv, men dette afhænger af at du befinder dig lige ved internet forhandlerens bopæl. Den form for fragt kan være ultra central om man absolut skal bruge blæsepistol omgående. Alternativt så yder en række online butikker levering uden beregning, men typisk er det forudsat at du aftager for et præcist beløb.
4Det er jo efterhånden i høj grad overkommeligt for købere at analysere priser online på billige blæsepistol i blandt forskellige online varehuse, og til tak garanterer flertallet af e-forhandlere gebyrfri levering. Det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at se nærmere på nogle forskellige internet firmaer efter billige priser forinden du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris.
5Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af et reglement, hvilket passer på os imod bedrageriske online varehuse. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage betalingen over en længere periode.
6Vi anbefaler at tjekke hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det er en forsikring om at online virksomheden efterlever gældende dansk lovgivning, samt at online forretningen undertiden ses til af sagkyndige som har megen viden om reglerne på området. Forinden folk handler billige blæsepistol i en online webshop kan de altid bese webbutikkens vilkår.
7De fleste forretninger på nettet yder nu om dage flere billige fragtløsninger til blæsepistol. En af de mest benyttede er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo ret så enkel, samt typisk desuden den billigste form for levering.
8Trustpilot resulterer i temmelig anstændige chancer for at inspicere en række forhenværende brugeres oplevelser og derfor anbefaler vi, at du studerer e-forretningens ratings før du køber billige blæsepistol online. Facebook byder på på samme måde adskillige stabile muligheder for at få kendskab til online virksomhedens popularitet.
9Indtil flere e-butikker sikrer billig levering på blæsepistol, men undertiden er det betinget af at du bestiller for en bestemt pris. Desuden kan man udse dig den billigste metode til levering, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Muligheden viser sig som oftest på den anden side særligt let. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.