Black&decker Akku Pendul Stiksav 18v Bdcjs18n-xj (uden Batteri Og Lader)
500 kr.
Mere info
Black&decker Pendul Stiksav 520 Watt Ks701pek-qs
400 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg af produkter, og øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan overveje om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot Black & Decker stiksav.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne personligt. Dette er specielt en mulighed hos de kendte byggekæder.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige Black & Decker stiksav hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på billige priser, og nogle vil have service. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man læse virksomhedens handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en webshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af Black & Decker stiksav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggecentre køber produkter fra alverdens specialbutikker, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af Black & Decker stiksav online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og herigennem har folk tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Herigennem er det muligt at undvære leveringsgebyret, samt tilmed få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Herved kan du opleve mere begavet sparring fra ansatte som er eksperter i lige præcis Black & Decker stiksav.
En masse nichebutikker er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem støtter du idet du handler Black & Decker stiksav online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Black & Decker stiksav jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Black & Decker stiksav harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Black & Decker stiksav silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Black & Decker stiksav bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet hvis ombygningen er CO2-besparende. Støtten kræver med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
2Du bør regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde tilkøbe eksperthjælp til områder af det. Når du skal have assistance fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld selskaber.
3Inden du optager byggeriet kan det blive rimeligt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
4Ofte vil det være fornuftigt at nedskrive et budget for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive en fordel at nedfærdige alle poster, og efterfølgende undersøge billige priser på dem en ad gangen.
5Der ligger utrolig mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube tilbyder dig vældig meget brugbar viden, specielt hvis du leder på engelsk.
6Ved byggeprojekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du hyppigt tjekke femdøgnsprognosen i dagene op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne bedst som du er midt i dit vigtige byggeprojekt.
7Der præsenterer sig altid overraskende udfordringer i forbindelse med omfangsrige opgaver, og som følge heraf kan det være essentielt at der er afsat en del tid i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
8Det vil vise sig aktuelt at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige forud for at du påbegynder eksekveringen. Du kan med fordel forfatte en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende tjekke oversigten, hvormed du er sikker på at alt er på sin plads.
9Det er en god idé at spørge om assistance til projektet, navnlig ift. vigtige byggeprojekter. Krævende ting skal gerne udføres af flere personer. Derudover bør det være mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
10Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør forfatte en strømlinet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en numerisk orden. Vær realistisk når du udarbejder din tidsplan.
11Du skal under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være meningsfuldt at have udstyret parat inden du påbegynder arbejdet. Desuden er det afgørende at indregne de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
12Du må nødig negligere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm der sikrer dig mod eventuelle risici. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En hel del online firmaer yder nu flere billige fragtmetoder til Black & Decker stiksav. Førstevalget hos mange er lige nu pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo yderst nem, og tit endvidere den mest letkøbte mulighed for levering.

Du kunne omvendt påtænke at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem en tand mere pebret, men desuden vældig let ved køb af Black & Decker stiksav online. Den prisbilligste slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men dette står og falder med at du lever med kort afstand til internet selskabets butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på Black & Decker stiksav er jo super vital såfremt du står og skal bruge varen øjeblikkeligt, og med det formål er det ret meningsfuldt at vi gransker den forventede leveringsdato for Black & Decker stiksav. En del internet selskaber – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer online, men vær vagtsom da det er påkrævet at ordren lægges inden et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få pakken ud af døren forinden pakkemedarbejderne har fri.

Indtil flere forretninger på nettet tilbyder fragt uden omkostninger på Black & Decker stiksav online, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man handler for et fastslået beløb. Derudover kan du tage den mest betalelige leveringstype, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted.

De store webshops udlover afhentning hvor du handler billig Black & Decker stiksav derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder blandt andet click-and-collect på Black & Decker stiksav i disse byer:

Køge, Odense, Hjørring, Viborg, Gentofte, Nørresundby, Svendborg, Kokkedal, Rødovre, Værløse, Ballerup, Søborg, Slagelse, Skanderborg, Stenløse, Herning, Brønshøj, Ishøj, Horsens, Grenaa, Skive, Vanløse, Greve, Frederikssund, Hørsholm, Åbyhøj, Randers, Lystrup, Holbæk, Hedehusene, Sønderborg, Frederiksberg, Fredericia, Hillerød, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Hedensted, Rudersdal, Lillerød, Helsingør, Ikast, Roskilde, Farum, Odder, Tilst, Haderslev, Rønne, Brøndby, Frederikshavn, Hvidovre, Taastrup, Silkeborg, Holstebro, Birkerød, Frederiksværk, Middelfart, Nyborg, Struer, Brabrand, Vallensbæk, Vejle, Hobro, Aalborg, Ølstykke, Nakskov, Solrød Strand, Kalundborg, Vordingborg, Risskov, Varde, Herlev, Tårnby, Kolding, Næstved, Thisted, Allerød, Dragør, Jyllinge, Lyngby, Nærum, Aabenraa, Brønderslev, Albertslund, Haslev, Ringsted, Valby, Esbjerg, Korsør, Aarhus, Højbjerg, Glostrup, Virum, København, og Charlottenlund, .

Afhentning af Black & Decker stiksav er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland).

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter for eksempel billig Black & Decker stiksav og Black & Decker stiksav online. Derudover ser vi mange gange internet shoppere lede efter fx Black & Decker stiksav tilbud, køb Black & Decker stiksav samt Black & Decker stiksav priser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Få den bedste pris på Black & Decker stiksav

Det er jo efterhånden meget praktisk for almindelige dødelige at finde tilbud på billige Black & Decker stiksav online fra diverse webshops, og så har massevis af online forhandlere ikke kunne lade være med at nedbringe prisen på Black & Decker stiksav voldsomt, og ydermere frembyde levering uden betaling.

Til gengæld kan det immervæk være profitabelt at prøve et par internet webshops efter tilbud på Black & Decker stiksav online forud for at du placerer ordren, så man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan og 10-4.

Man bør blot være så påpasselig, at når en internet handler forhandler billige Black & Decker stiksav online for en udsalgspris som anses for himmelråbende attraktiv, så kan det tit være et fingerpeg om en bedragerisk internet virksomhed. Shopping med kort er på den anden side en del af en retningslinje, hvilket begunstiger os overfor uoprigtige online webshops.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale pengene til Black & Decker stiksav over flere uger. Dette tilbydes typisk ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når vi ser på tendenserne står det markant, at netshoppere som regel søger bl.a. køb Black & Decker stiksav og Black & Decker stiksav online. Foruden dette oplever man som regel netshoppere lede efter bl.a. billig Black & Decker stiksav, Black & Decker stiksav priser og Black & Decker stiksav tilbud.

Se nærmere på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot leverer en række værdifulde løsninger til at se nøjere på flere forhenværende kunders evalueringer og derved er det godt, at du tjekker netshoppens vurderinger før du shopper billige Black & Decker stiksav online.

Facebook giver dig også temmelig troværdige chancer for at få indblik i internet shoppens pålidelighed. Herinde er der en del online forretninger hvor kunder kan udforme en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige Black & Decker stiksav online hos en netbutik kan de på en vis måde betragte shoppens handelsaftale, dog er det oftest et tidskrævende projekt, særligt med de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

Et alternativ er at granske om e-forretningen er e-mærket, da det generelt er et signal om at netbutikken efterlever dansk lovgivning, og at netshoppen fra tid til anden revurderes af sagkyndige som forstår vilkårene.

Dette er desuden en god chance for en hjælpende hånd, såfremt du skulle få vanskeligheder ved dit køb af Black & Decker stiksav. Herudover tilrådes det at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af Black & Decker stiksav online, som fx den returneringsret webshoppen kører med.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man til enhver tid bibeholder ens e-mail kvittering, således man en anden gang kan dokumentere sit køb af Black & Decker stiksav, ligegyldig om man bestiller hos XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Stark.

Mads F gav 5 stjerner

Det var godt !

Jesper Petersen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Christian Olsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Jens Pedersen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til når du køber online
1Trustpilot yder evigt troværdige løsninger til at kigge nærmere på en længere række tidligere brugeres reflektioner og af den grund anbefaler vi, at du besigtiger webshoppens vurderinger før du køber billige Black & Decker stiksav online. Facebook medfører derudover en lang række fordelagtige metoder til at få indblik i internet shoppens pålidelighed.
2Leveringstiden kan vise sig at være ret så vital ifald du har brug for ordren nu og her, så med det formål er det fuldkommen essentielt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid på Black & Decker stiksav. En række online webshops giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, men vær obs på at det er forudsat at bestillingen placeres inden et konkret klokkeslæt.
3Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en regel, der forsvarer folk imod fup shops på nettet. Alternativt kunne du anvende en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at honorere betalingen over et længere tidsrum.
4Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en sikring om at online virksomheden understøtter de danske retningslinjer, tillige med at e-butikken regelmæssigt overvåges af fagfolk der har meget erfaring med de gældende love. Før folk køber billige Black & Decker stiksav på en forhandler på nettet kan de til hver en tid have øje for forhandlerens betingelser.
5Før nogen shopper billige Black & Decker stiksav på en e-forhandler bør de de facto tyde e-butikkens regler, men det er undertiden en tidskrævende opgave. I øvrigt er det at foretrække at køberen er påpasselig med de mest essentielle forhold der har betydning for bestillingen af billige Black & Decker stiksav online, som for eksempel hvilken byttepolitik forretningen har.
6Det er efterhånden ret nemt for os alle at finde tilbud online på billige Black & Decker stiksav i blandt forskellige e-handler, og til gengæld tilbyder massevis af internet butikker fragt uden beregning. Til gengæld kan det alligevel blive indbringende at checke flere firmaer på nettet efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris.
7De fleste e-shops tilbyder i vore dage mange forskellige billige leveringsmetoder til Black & Decker stiksav. En af de mest almindelige er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig ret hensigtsmæssig, og mange gange ydermere den mest letkøbte leveringsform.
8Den mindst kostelige leveringsmåde er dog at du selv henter pakken, men den løsning stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af e-forhandlerens adresse. Den løsning til levering er naturligvis usædvanlig afgørende hvis du har behov for Black & Decker stiksav fluks. Alternativt så garanterer flere online selskaber levering uden beregning, men i reglen kun hvis der shoppes for en konkret pris.
9Nogle få internet butikker lover levering uden beregning på Black & Decker stiksav, men for det meste er det under forudsætning af at man aftager for et fastsat beløb. Desuden må man udvælge den prisbilligste fragttype, der oftest vil blive at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted. Løsningen bliver som oftest endvidere ret så nem. Den mest billige leveringsmanér vil dog altid være at hente ordren selv.