METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Det er særligt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare Black & Decker sprøjtepistol.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, som giver hjælp til valg af Black & Decker sprøjtepistol.
Det er selvsagt super vigtigt at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man kende webshoppens regler.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige Black & Decker sprøjtepistol fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på gode tilbud, og nogle har fokus på faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra alverdens nichebutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af Black & Decker sprøjtepistol online.
De kendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og hermed har folk mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at spare fragtomkostningen, og tilmed få varerne med det samme.
De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller Black & Decker sprøjtepistol online hos dem.
De fleste nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Altså bør du forvente ekstra brugbar assistance fra medarbejdere som er eksperter i netop Black & Decker sprøjtepistol.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Black & Decker sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Black & Decker sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Black & Decker sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Black & Decker sprøjtepistol silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kan findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube tilbyder meget gavnlig information, navnligt hvis du benytter den engelske version.
2Du kan tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal købe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du køber assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at indhente tilbud fra forskellige håndværkere.
3Der viser sig typisk utidige problemer når det kommer til større projekter, og som følge heraf vurderes det af stor betydning at der er afsat rigeligt med tid i tidsplanen, som gør at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
4Ofte vil det være essentielt at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være forstandigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og herefter tjekke eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
5I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilskud beroer altså på at byggeriet forbedrer planeten.
6For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrprognosen i den tid der er op til byggeprojektet, så du undgår at det ud af det blå begynder at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
7Før du går i gang med byggeprocessen må det være usandsynligt værdifuldt at have styr på, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
8Det bliver vigtigt at have de påkrævede byggematerialer til disposition forud for at du kaster dig over byggeprocessen. Du har fordel af at notere en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og som det næste tjekke materialerne, så du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
9Man vil aldrig undvære arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig vigtigt at du har udstyret tilgængeligt før du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at påregne de tilhørende udgifter i økonomien.
10Du skal aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælper dig mod eventuelle risici. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
11Planlægning viser sig som vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du skal udarbejde en strømlinet agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af din arbejdsplan.
12Det er oplagt at sikre sig hjælp til projektet, især såfremt det er store byggerier. Flere opgaver kræver flere end en enkelt person. Derudover må det være bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En række internet shops foreslår nu en lang række forskellige billige leveringsmidler til Black & Decker sprøjtepistol. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Denne er altså yderst bekvem, og mange gange også den mest prisbevidste metode til levering.

Du kunne ligeledes foretrække at få produkterne sendt til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Den viser sig tit en tak mindre billig, men på den anden side ret let gængelig ift. Black & Decker sprøjtepistol online. Den billigste fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du opholder dig i kort afstand af internet forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Black & Decker sprøjtepistol kan være rigtig væsentlig forudsat vi behøver din pakke lige om lidt, og med det formål er det forholdsvis klogt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid for Black & Decker sprøjtepistol. En masse online butikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags levering på flere produkter online, men husk at det betinges af at handlen gemmenføres forinden et givent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varerne fikset inden medarbejderne drager hjemad.

Indtil flere internet varehuse tilbyder portofri fragt på Black & Decker sprøjtepistol online, men i reglen kræver det at du indkøber for en konkret pris. Som alternativ må man udvælge den billigste fragttype, som tit er at få leveret din ordre til et afhentningssted.

De fleste netbutikker udlover klik-og-hent hvor man køber billig Black & Decker sprøjtepistol på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på Black & Decker sprøjtepistol i følgende områder:

Tårnby, Odder, Struer, Korsør, Risskov, Vejle, Solrød Strand, Rødovre, Varde, Skive, Greve, Grenaa, København, Herning, Ishøj, Silkeborg, Odense, Holbæk, Frederikshavn, Hjørring, Kolding, Esbjerg, Dragør, Gladsaxe, Rønne, Aalborg, Aarhus, Roskilde, Hvidovre, Hobro, Aabenraa, Brøndby, Svendborg, Charlottenlund, Værløse, Vallensbæk, Tilst, Glostrup, Nærum, Herlev, Taastrup, Thisted, Helsingør, Slagelse, Lillerød, Jyllinge, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Højbjerg, Fredericia, Brabrand, Albertslund, Stenløse, Hillerød, Åbyhøj, Nørresundby, Nakskov, Brønshøj, Vanløse, Ølstykke, Farum, Brønderslev, Næstved, Birkerød, Haderslev, Kokkedal, Frederiksberg, Skanderborg, Lystrup, Hørsholm, Allerød, Valby, Søborg, Horsens, Holstebro, Kalundborg, Hedensted, Frederikssund, Gentofte, Ikast, Sønderborg, Nyborg, Viborg, Køge, Vordingborg, Ringsted, Hedehusene, Rudersdal, Lyngby, Ballerup, Haslev, Randers, Virum, og Middelfart, .

Afhentning for Black & Decker sprøjtepistol er muligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden).

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis Black & Decker sprøjtepistol tilbud og billig Black & Decker sprøjtepistol. Derudover ser vi tit netshoppere søge fx Black & Decker sprøjtepistol online, køb Black & Decker sprøjtepistol og Black & Decker sprøjtepistol priser, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Bygma.

Gode priser på Black & Decker sprøjtepistol

Det er jo ret så smart for enhver at lave prissammenligning på billige Black & Decker sprøjtepistol online hos flere forretninger på nettet, og med det motiv har masser af online firmaer fundet det uundgåeligt at reducere salgspriserne på Black & Decker sprøjtepistol voldsomt, og i øvrigt præstere fragt uden omkostninger.

Det kan til hver en tid blive udbytterigt at sammenholde diverse internet butikker efter tilbud på Black & Decker sprøjtepistol online før du shopper, sådan at man er sikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Man skal lige meget hvad ikke undervurdere, at i tilfælde af at en internet forhandler afsætter billige Black & Decker sprøjtepistol online til en pris der virker besynderligt fordelagtig, kan det for det meste være et bevis på en svindel netshop. Kortbestillinger er på den anden side inkluderet i et reglement, som beskytter os overfor snydagtige internet webshops.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at klare betalingen af Black & Decker sprøjtepistol ude i fremtiden. Det fås normalt i nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi ser på data står det klart, at netshoppere mange gange søger efter eksempelvis Black & Decker sprøjtepistol tilbud og køb Black & Decker sprøjtepistol. Derudover ser vi ofte netshoppere søge efter for eksempel Black & Decker sprøjtepistol online, billig Black & Decker sprøjtepistol samt Black & Decker sprøjtepistol priser.

Kig på nuværende kunders erfaringer

Trustpilot frembyder absolut solide muligheder for at kigge nærmere på adskillige forhenværende køberes kritik og af den grund er det at foretrække, at du tjekker internet webshoppens kritik før du lægger din bestilling på billige Black & Decker sprøjtepistol online.

Facebook indebærer tilsvarende en række strålende løsninger til at få indtryk af internet webshoppens popularitet. Her møder vi en række butikker på nettet hvor kunder kan formulere en omtale af deres køb, hvilket på samme måde kan udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige Black & Decker sprøjtepistol online hos en e-forretning burde man i reglen gennemse webshoppens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke super interessant, især med de velkendte byggekæder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Et alternativ er at undersøge om online butikken er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er en sikkerhed for at internet forretningen forstår de gældende danske regler, og at e-butikken regelmæssigt tilses af specialister der behersker reglerne.

Derudover tilbydes du chance for hjælpende service, hvis du bliver udsat for besvær ved din handel med Black & Decker sprøjtepistol. Yderligere stiller vi forslag om at kunden er vidende om de primære vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af Black & Decker sprøjtepistol online, fx den returneringsret internet forretningen lover.

I relation til det er det virkelig relevant, at man stadigvæk gemmer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb af Black & Decker sprøjtepistol, uagtet om man har bestilt ved Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix eller Bygma.

Mads R gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Martin Mortensen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Lene Poulsen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Karen gav 4 stjerner

Hurtig

9 tips til internetshopping
1Trustpilot indebærer fuldstændig fine muligheder for at gennemstøve en længere række andre køberes oplevelser og derved slår vi et slag for, at du bliver klogere på online webshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige Black & Decker sprøjtepistol online. Facebook bringer dig tilsvarende en lang række belejlige løsninger til at få indblik i e-handlens pålidelighed.
2Antal dages levering er virkelig essentiel såfremt man skal bruge dine nye produkter straks, og herved er det øjensynligt klogt at man tjekker den anslåede leveringstid for Black & Decker sprøjtepistol. De fleste e-butikker i Danmark udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, men som trods alt forudsætter at handlen gemmenføres før et bestemt tidspunkt.
3Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en vedtægt, der beskytter dig som kunde imod snydagtige online forretninger. Som en anden løsning bør du bruge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre prisen af flere omgange.
4Nogle få forretninger på nettet præsterer fri fragt på Black & Decker sprøjtepistol, men oftest forudsætter det at du aftager for et præcist beløb. I øvrigt bør du snuppe den mindst kostelige fragtmulighed, der gerne vil være at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Løsningen viser sig tit omvendt meget smart. Den mest prisbevidste leveringsmåde er uden tvivl at hente ordren selv.
5Den billigste metode til levering er dog at hente varerne selv, hvilket er betinget af at du er i nærheden af online firmaets bopæl. Den leveringsmulighed er naturligvis særdeles essentiel hvis vi har brug for Black & Decker sprøjtepistol lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle enkelte online selskaber fragt uden omkostninger, men i reglen er det forudsat at der købes for et konkret beløb.
6Det er efterhånden ekstremt simpelt for alle at sammenholde priser online på billige Black & Decker sprøjtepistol på tværs af internet firmaer i Danmark, og herved garanterer massevis af internet selskaber i Danmark portofri levering. Derfor kan det imidlertid vise sig lønnende at udforske enkelte e-forretninger efter tilbud og rabat forinden du shopper, således at man er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris.
7Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er et signal om at internet webshoppen forsvarer dansk lovgivning, og at webbutikken jævnligt besøges af specialister der er meget fortrolige de gældende love. Forinden nogen bestiller billige Black & Decker sprøjtepistol i en e-shop kan de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsaftale.
8Inden folk handler billige Black & Decker sprøjtepistol hos en butik kan de de facto få overblik over e-shoppens forretningsbetingelser, men det er bare ikke super spændende. Ydermere foreslåes det at køber er på vagt for de mest basale bestemmelser der indvirker på shopping af billige Black & Decker sprøjtepistol online, til eksempel den returret internet butikken bruger.
9En lang række webshops i Danmark yder heldigvis diverse forskellige billige fragtmetoder til Black & Decker sprøjtepistol. Den mest moderne er i dag levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente dine produkter når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig ekstremt gnidningsløs, og endda derudover den prisbilligste fragtløsning.