Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige Black & Decker grensaks fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, og øvrige giver faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du helst vil have.
Flere byggecentre præsterer et bredt varesortiment, og andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot Black & Decker grensaks.
For mange er byggeri lig med mange spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, som giver hjælp til valg af Black & Decker grensaks.
Du bør kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Du bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man handler online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra flere specialbutikker, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af Black & Decker grensaks online.
De store byggecentre finder du i det meste af landet, og derved har mange mulighed for at bestille online og transportere produkterne personligt. Hermed har man mulighed for at spare fragtgebyret, samt endda have varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
De fleste nichebutikker på internettet er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller Black & Decker grensaks online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstremt meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andet. Derfor får du formentlig ekstremt anvendelig hjælp fra nogle der er eksperter i netop Black & Decker grensaks.
Danmarks største byggecentre
Black & Decker grensaks silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af omkring 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Black & Decker grensaks jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Black & Decker grensaks harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Black & Decker grensaks bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man må ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det være klogt at du har grejet ved hånden forinden du går løs med byggeprojektet. Det er desuden afgørende at indkalkulere disse omkostninger i din økonomi.
2For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en stor rolle. På grund af dette skal du tit undersøge vejrberetningerne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel går i gang med at piske ned når du lige er gået i gang med det svære projekt.
3Der kommer stort set altid uforudsigelige udfordringer når det kommer til svære opgaver, og herved er det vigtigt at man har afsat god nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
4Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det være aldeles fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
5Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er væsentlige byggeopgaver. Omfangsrige projekter kræver mere end en person. Dertil viser det sig bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
6Godt forarbejde er metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du nedskriver din agenda.
7Ofte vil det være afgørende at nedskrive et budget for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at beskrive alle omkostninger, og så søge sig frem til mulige tilbud på dem en ad gangen.
8Det kan vurderes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere bør hente professionel hjælp til områder af projektet. Forudsat at du vil benytte assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at få priser fra flere firmaer.
9Du skal aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod mulige risici. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i byggeriet, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
10Du kan finde ekstremt mange instruktioner og videoer på nettet som kan inspirere dig. Især YouTube faciliterer enorme mængder nyttig info, i særlig grad forudsat at du benytter engelske søgeord.
11Potentielt kan det blive værdifuldt at have alle byggematerialer handlet ind før du begynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig oversigt som indeholder alt det du har brug for, og efterfølgende gennemgå hvert enkelt punkt, med øje for at du er sikker på at alt er klar.
12Du kan indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man når renoveringen gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er enormt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så flot. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig flot. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Adskillige shops på nettet yder i dag et stort udvalg af billige leveringsudgaver til Black & Decker grensaks. En af de mest populære er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig rigtig ukompliceret, og tit derudover den mest prisbevidste form for fragt.

Du kunne ligeledes vælge at bestille pakken til levering hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er jævnligt en anelse mere omkostningsfuld, men samtidig temmelig hensigtsmæssig ved køb af Black & Decker grensaks online. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig nær e-handlens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på Black & Decker grensaks kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig om du skal bruge din ordre om kort tid, så med det formål er det relativt centralt at man gransker det anslåede leveringstidspunkt på Black & Decker grensaks. En masse internet shops – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig 1 dags levering på en lang række varenumre online, men husk at det er påkrævet at transaktionen gennemføres forinden et givent tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt klargjort forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle forhandlere på nettet frembyder fragt uden gebyr på Black & Decker grensaks online, men tit er det kun gældende hvis der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt skulle man vælge den mest betalelige løsning til levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

En masse netbutikker tildeler afhentning hvor man handler billig Black & Decker grensaks online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen. Byggekæderne tildeler blandt andet klik-og-hent på Black & Decker grensaks i følgende områder:

Tårnby, Gentofte, Lillerød, Slagelse, Hedensted, Højbjerg, Valby, Glostrup, Køge, Dragør, Aarhus, Ølstykke, Nærum, Hørsholm, Vordingborg, Albertslund, Næstved, Rønne, Frederikssund, Nyborg, Herning, Vanløse, Rødovre, Thisted, Lystrup, Brøndby, Charlottenlund, Ikast, Vejle, Holbæk, Odense, Hobro, Farum, Hedehusene, Frederiksberg, Skanderborg, Ballerup, Randers, Helsingør, Skive, Birkerød, Silkeborg, Svendborg, Holstebro, Nørresundby, Varde, Kolding, Herlev, Vallensbæk, Haslev, Nakskov, Esbjerg, Taastrup, Brønshøj, Middelfart, Virum, Rudersdal, Hvidovre, Frederiksværk, Kalundborg, Risskov, Jyllinge, Struer, Værløse, Haderslev, Roskilde, Stenløse, Gladsaxe, Horsens, Fredericia, Hillerød, Aalborg, Lyngby, Nykøbing Falster, Ishøj, Hjørring, Søborg, Grenaa, Allerød, Viborg, Solrød Strand, Aabenraa, Kokkedal, Brønderslev, Odder, Brabrand, Ringsted, Åbyhøj, Tilst, Frederikshavn, Korsør, Sønderborg, Greve, og København, .

Click-and-collect af Black & Decker grensaks er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Amager, Lolland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden).

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet køb Black & Decker grensaks og Black & Decker grensaks priser. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter blandt andet Black & Decker grensaks tilbud, billig Black & Decker grensaks samt Black & Decker grensaks online, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Gode priser på Black & Decker grensaks

Det er i dag vældig enkelt for alle og enhver at sammenligne priser på billige Black & Decker grensaks online fra flere internet butikker i Danmark, og derfor har flere firmaer på nettet været presset til at at formindske salgspriserne på Black & Decker grensaks betragteligt, og endda byde på portofri levering.

Dog kan det ikke desto mindre være lønsomt at sammenligne nogle enkelte netshops efter billige priser på Black & Decker grensaks online forinden du bestiller, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør bare være årvågen med, at ifald en internet handler tilbyder billige Black & Decker grensaks online til salg for en pris som kan ses som kolossalt billig, kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk webbutik. Handler med kort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, hvilket bistår kunden imod bedrageriske internet forretninger.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at betale pengene til Black & Decker grensaks ude i fremtiden. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet billig Black & Decker grensaks og Black & Decker grensaks online. Foruden dette ser vi tit internet shoppere søge blandt andet Black & Decker grensaks priser, Black & Decker grensaks tilbud samt køb Black & Decker grensaks.

Læs tidligere køberes erfaringer

Trustpilot tilbyder dig egentlig nyttige genveje til at dechifrere en hel del aktuelle køberes observationer og på grund af dette er det prisværdigt, at du bliver klogere på online webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige Black & Decker grensaks online.

Facebook præsterer ydermere forholdsvis passelige genveje til at få kendskab til e-handlens troværdighed. Desuden ses endda outlets på nettet som giver folk mulighed for at forfatte en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige Black & Decker grensaks online hos en internet webshop behøver man for at være sikker kigge på dens betingelser, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Alternativet kunne måske være at granske om online virksomheden er støttet af e-mærket, fordi det almindeligvis er en sikkerhed for at netbutikken respekterer de officielle regler, tillige med at den rutinemæssigt overværes af fagfolk der kender til retningslinjerne.

Desuden giver det dig chance for støtte, såfremt du møder problemer i forbindelse med din handel med Black & Decker grensaks. I øvrigt er det fornuftigt at man er sat ind i de grundlæggende bestemmelser der kan have indvirkning på købet af Black & Decker grensaks online, som eksempelvis den ombytningsret e-butikken benytter.

På grund af dette er det også relevant, at man altid sikrer sin ordremail, så man til enhver tid vil kunne vidne om sit køb af Black & Decker grensaks, uanset om man handler hos Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Birthe Olsen gav 5 stjerner

Som altid

Ole Poulsen gav 4 stjerner

Hurtig

Marianne gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Poul Nielsen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til online indkøb
1Det er vældig ukompliceret for alle at sammenligne tilbud online på billige Black & Decker grensaks i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og derfor lover massevis af forretninger på nettet fragt uden beregning. Det kan alligevel vise sig gunstigt at kontrollere forskellige online butikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at man er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
2Den billigste fragtmetode er uden tvivl at hente ordren selv, men det forudsætter at du lever tæt på internet virksomhedens bopæl. Den type af levering kan vise sig at være ret afgørende såfremt man absolut skal bruge Black & Decker grensaks nu og her. Alternativt så sikrer nogle enkelte online firmaer portofri levering, men tit kun hvis der indkøbes for en fastsat pris.
3Trustpilot yder aldeles hæderlige løsninger til at læse en længere række nuværende forbrugeres anmeldelser og af den grund er det godt, at du eksaminerer online virksomhedens anmeldelser inden du handler billige Black & Decker grensaks online. Facebook byder på for øvrigt egentlig sikre metoder til at få et kig ind i webshoppens troværdighed.
4Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret væsentlig når vi behøver produkterne med det samme, så med det formål er det relativt fornuftigt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato ved Black & Decker grensaks. Flere internet shops tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre, som trods alt forudsætter at ordren indsendes forud for et besluttet tidspunkt.
5Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af et reglement, som passer på kunden overfor bedrageriske outlets på nettet. Som et alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at betale regningen over en længere periode.
6Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, siden det typisk er en indikation om at e-shoppen tilslutter sig de danske regler, tillige med at online firmaet en gang i mellem besigtiges af fagmænd der har nøje kendskab til reglerne på området. Forud for at nogen shopper billige Black & Decker grensaks i en internet shop kunne man i reglen bese netshoppens betingelser.
7Inden nogen shopper billige Black & Decker grensaks i en e-butik burde de de facto gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsbetingelser, men det er typisk ikke specielt ophidsende. Tilmed tilrådes det at du er obs på de mest betydningsfulde forhold der har indvirkning på shopping af billige Black & Decker grensaks online, som eksempelvis hvilken ombytningsret butikken lover.
8Størstedelen af butikker på nettet giver i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtløsninger til Black & Decker grensaks. En favorit er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente ordren den dag der passer dig. Den er altså ret problemfri, og tit også den mest prisbevidste leveringstype.
9Flere e-forhandlere garanterer fragt uden omkostninger på Black & Decker grensaks, men oftest er det så nødvendigt at der erhverves for et præcist beløb. Alternativt burde du foretrække den mest billige leveringsløsning, der i mange tilfælde vil være at få kørt pakken til et udleveringssted. Fragtløsningen er som oftest også vældig problemfri. Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at hente pakken selv.