Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et bredt udvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden blot blå støvsuger.
Ifald du skal have produkterne hurtigt eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis meget relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du læse firmaets regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige blå støvsuger fra byggekæde til byggekæde. En del satser på gode priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring blå støvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra alverdens nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af blå støvsuger online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og derfor har flertallet adgang til at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed kan man blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du få lavere priser.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker har en stor passion for de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Følgelig kan du modtage ekstremt nyttig sparring fra folk som er specialister i netop blå støvsuger.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at handle blå støvsuger online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

blå støvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

blå støvsuger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

blå støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

blå støvsuger silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du må liste en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær konkret idet du laver arbejdsplanen.
2Forud for at du går i gang med byggeprojektet er det ganske centralt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der være en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
3Ved udendørs opgaver kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du tit tjekke vejrudsigten i dagene op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at piske ned nøjagtig som du er gået i gang med det store projekt.
4Du må for alt i verden ikke mangle grej. Ofte vil det vise sig en fordel at have grejet klar idet du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at medtage omkostningerne hertil i byggeriets budget.
5Det er vigtigt at have et udgiftsbudget for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en god idé at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst finde frem til omkostningen ved dem alle sammen.
6Muligvis kan det blive af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og så granske materialerne, således at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
7Der findes alle mulige former for vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube bringer dig enormt meget anvendelig oplysning, ikke mindst ifald du kigger på engelsk.
8Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som skåner dig imod potentielle risici. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke køber professionel hjælp.
9Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at have professionel assistance til opstarten af projektet. Når du søger professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at søge priser fra flere håndværkere.
10I visse tilfælde kan man søge økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet når renoveringen hjælper miljøet. Bidraget forudsætter altså at projektet har en positiv betydning for naturen.
11Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggeprocessen, ikke mindst ift. omfattende arbejdsopgaver. Flere ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
12Der præsenterer sig utvivlsomt utidige problematikker ved omfattende opgaver, og altså er det essentielt at der afsættes nok plads i agendaen, så man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er yderst betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er absolut godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er enormt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

En stor portion internet webshops udlover nu til dags mange forskellige billige former for levering til blå støvsuger. Det mest populære er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig yderst let gængelig, og tit tillige den billigste fragtmetode.

Du burde derudover prøve at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig somme tider en smule mere pebret, men også rigtig let ift. blå støvsuger online. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som dog står og falder med at du er i nærheden af online forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på blå støvsuger er selvfølgelig ret så essentiel forudsat vi har behov for ordren lige om lidt, og med det formål er det sandelig centralt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for blå støvsuger. En hel del internet forretninger – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 hverdags levering på en lang række produkter online, hvilket står og falder med at bestillingen placeres forud for et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varerne ud af døren forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

Visse internet handler yder portofri fragt på blå støvsuger online, men ofte påkræves det at man shopper for en fastsat sum. Desuden kunne man udvælge den prisbilligste slags levering, som mange gange er at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkeder giver click-and-collect hvor man handler billig blå støvsuger online men selv henter i byggecenteret. Fx Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne giver blandt andet afhentning af blå støvsuger i følgende områder:

Struer, Nyborg, Esbjerg, Ikast, Kokkedal, Søborg, Gentofte, Brønderslev, Skanderborg, Hvidovre, Brønshøj, Frederiksværk, Nakskov, Kalundborg, Dragør, Virum, Brøndby, Tilst, Nørresundby, Jyllinge, Birkerød, Stenløse, Næstved, Værløse, Roskilde, Grenaa, Hedehusene, Varde, Thisted, Kolding, Rødovre, Vejle, Valby, Herlev, Slagelse, Vallensbæk, Holstebro, Aalborg, Ølstykke, Vordingborg, Frederiksberg, Charlottenlund, Lystrup, Nærum, Horsens, København, Taastrup, Risskov, Korsør, Silkeborg, Hillerød, Aarhus, Farum, Frederikshavn, Fredericia, Haslev, Aabenraa, Hjørring, Lyngby, Viborg, Åbyhøj, Odense, Holbæk, Lillerød, Ringsted, Ballerup, Middelfart, Ishøj, Frederikssund, Randers, Køge, Herning, Hobro, Helsingør, Hedensted, Rudersdal, Tårnby, Allerød, Albertslund, Odder, Skive, Rønne, Glostrup, Vanløse, Solrød Strand, Brabrand, Gladsaxe, Greve, Nykøbing Falster, Svendborg, Højbjerg, Hørsholm, Sønderborg, og Haderslev, .

Afhentning for blå støvsuger er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter fx blå støvsuger tilbud og køb blå støvsuger. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. billig blå støvsuger, blå støvsuger online og blå støvsuger priser, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Bedste tilbud på blå støvsuger

Det er jo efterhånden yderst uproblematisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige blå støvsuger online på forskellige webshops, og til tak har utallige forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på blå støvsuger betydeligt, og i øvrigt yde fragt uden beregning.

Dog kan det til hver en tid være profitabelt at analysere nogle forskellige internet handler efter tilbud og udsalg på blå støvsuger online før du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at modtage den laveste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Du bør imidlertid være så påvagt, at i tilfælde af at en netbutik udbyder billige blå støvsuger online for en tilbudspris der kan ses som umådelig favorabel, kan det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en fup shop. Køb med kort er på den anden side dækket ind under et regelsæt, der støtter dig overfor fup online forhandlere.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, når du tilstræber at betale prisen på blå støvsuger i flere bidder. Det fås typisk ved nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark og XL-Byg.

Når der ses på statistikkerne er det markant, at online shoppere mange gange efterspørger bl.a. blå støvsuger priser og køb blå støvsuger. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge fx billig blå støvsuger, blå støvsuger online og blå støvsuger tilbud.

Undersøg andre menneskers betragtninger

Trustpilot giver dig de facto troværdige muligheder for at kigge nærmere på ret mange forhenværende brugeres bedømmelser og herved tilrådes det, at du sonderer netbutikkens kritik forud for at du shopper billige blå støvsuger online.

Facebook indebærer ligeledes ganske gavnlige chancer for at få indtryk af webbutikkens kundefokus. Derudover ses mange online firmaer hvor kunder kan sammensætte en evaluering af virksomhedens service, som desuden må bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige blå støvsuger online hos en shop bør de reelt tyde deres handelsaftale, dog er det bare ikke videre spændende, specielt med de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Silvan.

En anden mulighed kunne være at efterse om webbutikken er e-mærket, fordi det ofte er en påvisning af at internet forretningen efterkommer gældende dansk lovgivning, samt at e-firmaet fra tid til anden kigges til af specialister som behersker de gældende regler.

Derudover giver det dig anledning til at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for dilemmaer i forbindelse med din bestilling af blå støvsuger. Ligeså stiller vi forslag om at du er hensynstagende til de mest basale forhold i forbindelse med købet af blå støvsuger online, fx hvilken ombytningsrettighed online forhandleren bruger.

I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk beholder ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af blå støvsuger, uanset om man har handlet fra Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma eller Harald Nyborg.

Hans gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Louise Larsen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Rasmus Jensen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Marianne gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 tips til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, hvilket stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af internet forhandlerens lager. Den form for fragt er naturligvis vældig essentiel hvis du har brug for blå støvsuger fluks. Alternativt så sikrer nogle internet handler fragt uden beregning, men oftest er det kun gældende hvis man bestiller for en fastsat pris.
2Fragttiden er yderst udslagsgivende ifald du har brug for din ordre fluks, så med det formål er det forholdsvis væsentligt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt på blå støvsuger. Adskillige forretninger på nettet byder på billig 1 dags levering på mange produkter, som imidlertid antager at bestillingen køres igennem før et nøjagtigt tidspunkt.
3Forud for at folk handler billige blå støvsuger på en forhandler på nettet bør man altid gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsaftale, det er dog tit ikke videre spændende. Ligeledes er det at foretrække at kunden er omhyggelig omkring de elementære vilkår der har betydning for bestillingen af billige blå støvsuger online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed virksomheden bruger.
4Trustpilot forærer dig temmelig gode genveje til at gennemgå forskellige nuværende forbrugeres omtaler og på grund af dette er det godt, at du efterforsker internet butikkens vurderinger før du shopper billige blå støvsuger online. Facebook genererer lignende visse nyttige metoder til at få indblik i webbutikkens popularitet.
5En række internet forhandlere frembyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til blå støvsuger. Det mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, hvor du selv kan afhente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig ualmindeligt bekvem, samt tit ydermere den mest prisbevidste fragtløsning.
6Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af et lovbud, der assisterer en overfor uægte e-forretninger. Som alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at betale regningen ude i fremtiden.
7Vi anbefaler generelt at se hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er en garanti for at internet shoppen overholder de officielle regler, og at internet forretningen tit føres tilsyn med af jurister som er inde i reglerne. Før nogen handler billige blå støvsuger i en e-forhandler burde de i og for sig gennemgå shoppens handelsaftale.
8Det er i dag særdeles uproblematisk for enhver at sammenligne priser online på billige blå støvsuger i blandt diverse e-handler, og derfor frembyder langt de fleste forretninger på nettet fragt uden gebyr. Trods dette kan det ikke desto mindre blive gavnligt at se nærmere på nogle netshops efter tilbud forud for at du bestiller, således at du er skudsikker på at få den bedste pris.
9Flere webshops lover levering uden gebyr på blå støvsuger, men ofte kun hvis man bestiller for en bestemt sum. Desuden kunne man udvælge den billigste leveringsmåde, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen er somme tider omvendt rigtig simpel. Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.