Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort udvalg af produkter, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare blå sækkevogn.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man kende firmaets betingelser.
Du kan finde forskelle i priserne på billige blå sækkevogn fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på gode tilbud, imens andre har et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af blå sækkevogn.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra mange specialbutikker, så du kan shoppe fra et stort sortiment af blå sækkevogn online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og herigennem har folk chancen for at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at undvære leveringsomkostningen, og endda have produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du handler blå sækkevogn online på deres side.
Mange nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor kan du modtage ekstremt begavet vejledning fra personale som er specialister i netop blå sækkevogn.
Flertallet af små butikker er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

blå sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

blå sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

blå sækkevogn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

blå sækkevogn silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der ligger vældig mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube bringer dig temmelig meget brugbar viden, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
2Du må aldrig glemme din sikkerhed, så husk påklædning som eksempelvis arbejdssko der hjælper dig imod hændelige skader. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
3Du må aldrig nogensinde mangle værktøj. Typisk vil det vise sig fornuftigt at have grejet parat forinden du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at medtage disse udgiftsposter i din økonomi.
4Der viser sig typisk uforudsigelige hovedpiner ved store byggeprojekter, og følgelig kan det være afgørende at man afsætter passende tid i handlingsplanen, så man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
5Muligvis kan det blive af stor betydning at du har alle bygningsmaterialer klar før du igangsætter dit byggeprojekt. Du kunne nedskrive en hurtig note hvorpå der noteres alt det du får brug for, og derefter granske punkterne, hvormed du føler dig overbevist om at du har styr på det.
6Man kan få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget kræver altså at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
7Ved udendørs projekter har vind og vejr meget at sige. Således kan du regelmæssigt tage et kig på vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeriets start, så det ikke uden du havde set det komme starter med at regne nøjagtig som du er startet på dit komplekse byggeprojekt.
8Forberedelse vil altid være kilden til at lykkes med projektet. Du bør overveje at lave en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder planen.
9Før du iværksætter dit byggeprojekt er det vanvittigt centralt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være en række regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld virksomheder.
11Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være forstandigt at kortlægge alle omkostninger, og så søge sig frem til mulige tilbud på dem enkeltvis.
12Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til større ombygninger. Store ombygninger gør krav på mere end en person. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er bedst?

En række internet virksomheder frembyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsformer til blå sækkevogn. En af favoritterne er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine produkter den dag der passer dig. Denne er jo særligt gnidningsløs, og i mange tilfælde tillige den billigste form for fragt.

Du burde derudover tænke over at få varerne bragt til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringsformen er en gang i mellem en tand mere bekostelig, men endda yderst smertefri ift. blå sækkevogn online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket kræver at du bor tæt på online shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på blå sækkevogn er selvfølgelig yderst vigtig i tilfælde af at vi skal bruge varerne om kort tid, så herved er det ret afgørende at vi dobbelttjekker den forventede leveringstid ved blå sækkevogn. En hel del internet shops – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag fragt på masser af varer online, hvilket tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres tidligere end et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsendt før medarbejderne har fyraften.

Flere forretninger på nettet byder på gratis fragt på blå sækkevogn online, men for det meste er det påkrævet at man bestiller for en konkret sum. Som alternativ skal man udse dig den mest betalelige leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde er at få bragt ordren til et afhentningssted.

De fleste netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du køber billig blå sækkevogn derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne giver for eksempel klik-og-hent på blå sækkevogn i disse byer:

Holbæk, Tårnby, Haderslev, Vordingborg, Vejle, Tilst, Nørresundby, Frederiksberg, Greve, Værløse, Lyngby, København, Jyllinge, Valby, Albertslund, Viborg, Hobro, Lystrup, Aabenraa, Hedehusene, Stenløse, Hedensted, Risskov, Køge, Nyborg, Ishøj, Odder, Korsør, Middelfart, Åbyhøj, Thisted, Kokkedal, Frederiksværk, Frederikssund, Allerød, Ølstykke, Glostrup, Charlottenlund, Fredericia, Skive, Vallensbæk, Ikast, Vanløse, Odense, Nærum, Ringsted, Gentofte, Søborg, Brabrand, Rødovre, Rønne, Nykøbing Falster, Grenaa, Solrød Strand, Dragør, Kalundborg, Rudersdal, Lillerød, Frederikshavn, Hvidovre, Silkeborg, Sønderborg, Haslev, Ballerup, Virum, Hjørring, Skanderborg, Hillerød, Helsingør, Svendborg, Herning, Kolding, Birkerød, Struer, Brøndby, Hørsholm, Horsens, Højbjerg, Herlev, Randers, Gladsaxe, Brønshøj, Roskilde, Aarhus, Holstebro, Aalborg, Farum, Taastrup, Varde, Brønderslev, Nakskov, Næstved, Slagelse, og Esbjerg, .

Klik-og-hent ift. blå sækkevogn er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland).

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at online shoppere tit søger efter for eksempel blå sækkevogn priser og blå sækkevogn tilbud. Foruden dette ser vi ofte folk søge blandt andet billig blå sækkevogn, blå sækkevogn online samt køb blå sækkevogn, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Tilbud på blå sækkevogn

Det er efterhånden virkelig enkelt for internetbrugere at finde information om priser på billige blå sækkevogn online på forskellige netbutikker, og til tak har langt de fleste internet varehuse været tvunget til at mindske salgspriserne på blå sækkevogn enormt, og derudover garantere levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk være lønsomt at analysere visse internet butikker efter tilbud og rabatter på blå sækkevogn online forinden du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Man skal imidlertid ikke undervurdere, at når en forretning på nettet reklamerer billige blå sækkevogn online til salg for en pris som er overordentlig tiltalende, kan det mange gange være et tegn på en uægte e-handler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en ordning, der passer på dig som kunde overfor fup online shops.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du anvende et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække omkostningerne til blå sækkevogn over flere uger. Dette tilbydes ofte hos specialiserede webshops, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter eksempelvis blå sækkevogn priser og blå sækkevogn tilbud. Vi ser desuden ofte internet shoppere lede efter blandt andet billig blå sækkevogn, blå sækkevogn online samt køb blå sækkevogn.

Kig på tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot fører til forholdsvis solide genveje til at gennemrode en række tidligere kunders opfattelser og derfor slår vi et slag for, at du tolker online virksomhedens ratings inden du lægger din bestilling på billige blå sækkevogn online.

Facebook tilbyder dig lignende flere gode løsninger til at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed. Her ses faktisk online forretninger som giver kunderne mulighed for at meddele en anmeldelse af deres køb, som også må udnyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige blå sækkevogn online i en e-shop burde de når alt kommer til alt få overblik over shoppens vilkår, det er dog undertiden ikke særlig sjovt, især med de store byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Bauhaus.

En anden valgmulighed er at granske hvorvidt e-forretningen er e-mærket, grundet at det længe har været en sikkerhed for at internet webshoppen forstår de danske love, samt at netshoppen undertiden monitoreres af specialister der mestrer reglementet på området.

Dette er desuden en god mulighed for at få assistance, ifald du bliver udsat for problemer i forbindelse med din ordre på blå sækkevogn. Ydermere kan det være til hjælp at man er hensynstagende til de væsentligste vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af blå sækkevogn online, fx den returpolitik netbutikken har.

I relation til det er det også vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens ordrekvittering, således man senere vil kunne eftervise sin bestilling af blå sækkevogn, uagtet om man har handlet hos XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan eller Bauhaus.

Susanne V gav 5 stjerner

Nemt køb

Karen Pedersen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Kim gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Inge J gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot giver dig rigtig udmærkede muligheder for at gennemstøve diverse andre køberes iagttagelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår internet virksomhedens kritik før du køber billige blå sækkevogn online. Facebook leverer for øvrigt en række nyttige metoder til at få en idé om webshoppens kundefokus.
2Flere forhandlere på nettet yder til alt held et hav af forskellige billige metoder til levering til blå sækkevogn. En af de mest benyttede er p.t. pakkeshoppen, og så afhenter du blot ordren når det passer dig bedst. Fragttypen er altså særligt ligetil, og ofte også den billigste form for fragt.
3Det er i dag særligt nemt for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige blå sækkevogn i blandt forskellige e-butikker, og ergo præsterer langt de fleste internet selskaber i Danmark portofri levering. Til gengæld kan det trods alt vise sig lønnende at undersøge visse webshops efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at antage den mest betalelige pris.
4Nogle få forhandlere på nettet præsterer portofri fragt på blå sækkevogn, men tit kræver det at man bestiller for et konkret beløb. Alternativt kunne man tage den mindst kostelige form for levering, som i mange tilfælde vil blive at få leveret varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden er for det meste samtidig vældig problemfri. Den mindst kostelige leveringsmanér er dog at du selv henter varerne.
5Generelt anbefaler vi at efterse om internet forretningen er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er en angivelse af at online butikken anerkender den officielle danske lovgivning, tillige med at netshoppen hyppigt undersøges af specialister der har meget erfaring med retningslinjerne. Inden folk handler billige blå sækkevogn på en webbutik behøver man de facto gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsvilkår.
6Forinden nogen shopper billige blå sækkevogn på en webbutik kan man til hver en tid tage stilling til virksomhedens regler, men det er gerne en omfattende opgave. Ydermere foreslår vi at køber er opmærksom på de væsentligste betingelser der har betydning for bestillingen af billige blå sækkevogn online, som for eksempel den bytteret e-forretningen bruger.
7Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en orden, der forsvarer os imod uægte e-butikker. Alternativt bør du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at klare betalingen over et længere tidsrum.
8Den billigste leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, som desværre beroer på at du har bopæl nærved online firmaets arbejdslager. Den leveringstype er jo meget betydningsfuld ifald man mangler blå sækkevogn inden for kort tid. Alternativt så garanterer nogle få online firmaer portofri fragt, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du aftager for et konkret beløb.
9Antal dages levering er selvfølgelig temmelig aktuel i tilfælde af at man har brug for produkterne straks, og af den grund er det sandelig på sin plads at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved blå sækkevogn. De fleste e-handler yder billig dag-til-dag levering på adskillige produkter, men husk at det stiller krav om at ordren indsendes tidligere end et angivent klokkeslæt.