Byghjem.dk

Blå Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde gode råd til valg af blå elhøvl.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige blå elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver de bedste tilbud, hvorimod nogle giver et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad du foretrækker.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder sælger et bredt produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot blå elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes mange steder i landet, og på grund af det har kunderne chancen for at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Takket være dette har man valget om at spare leveringsomkostningen, og tilmed få varerne nu og her.
De store byggecentre sælger varer fra talrige nicheshops, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af blå elhøvl online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige små butikker har en stor passion for de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo vil du få mere anvendelig sparring fra nogle der er eksperter i lige præcis blå elhøvl.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at bestille blå elhøvl online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
blå elhøvl jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af omkring 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

blå elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

blå elhøvl bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

blå elhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man kan få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
2I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være rationelt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kan tjekke ens udgift ved dem slavisk.
3Der kommer uden tvivl ubelejlige hovedpiner når det handler om avancerede opgaver, og altså er det af stor betydning at der afsættes en god portion tid i planen, så man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
4Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du skal udarbejde en gennemarbejdet tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du laver din plan.
5Der ligger utrolig mange artikler og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube giver utrolig meget konstruktiv viden, navnligt hvis du kigger i hele verden.
6Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til arbejdet, navnlig når det kommer til vigtige byggeprojekter. Omfattende ting behøver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det vise sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7Du må nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder arbejdshjelm som sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
8For opgaver udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag må du ofte tage notits af prognosen for vejret i perioden for starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at vælte ned bedst som du vil påbegynde det vigtige projekt.
9Det er afgørende at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition før du iværksætter byggeprocessen. Du kan lave en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
10Man må under ingen omstændigheder undvære grej. Jævnligt kan det være vigtigt at du har grejet til rådighed akkurat som du påbegynder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at påregne de her omkostninger i din økonomiske plan.
11Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør have assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du køber professionel assistance kunne det godt betale sig at få forslag fra flere firmaer.
12Forud for at du iværksætter arbejdet kan det blive ultra værdifuldt at have styr på, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest populære byggeshops
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

Størstedelen af internet handler foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige løsninger til levering til blå elhøvl. En af de mest benyttede er i dag udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig ret så smart, og endda også den billigste leveringsmåde.

Du burde endvidere planlægge at vælge at få udbragt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen er almindeligvis en tand mere pebret, men til gengæld meget fleksibel ved køb af blå elhøvl online. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig at hente produkterne selv, som dog forudsætter at du har bopæl nærved internet shoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på blå elhøvl er ekstremt betydningsfuld forudsat du har behov for produktet omgående, så af den grund er det skam meningsfuldt at man checker den forventede leveringstid på blå elhøvl. Mange internet butikker – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter online, men som imidlertid antager at bestillingen køres igennem forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken på posthuset forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Nogle internet firmaer præsterer portofri levering på blå elhøvl online, men tit er det så præmissen at der købes for et konkret beløb. Desuden skal du udvælge den mest betalelige fragtmulighed, hvilket mange gange vil blive at få bragt varerne til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor du køber billig blå elhøvl hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne udlover bl.a. click-and-collect på blå elhøvl i disse områder:

Struer, Haderslev, Frederikshavn, Odense, Hedensted, Gladsaxe, Albertslund, Brønshøj, København, Birkerød, Silkeborg, Kalundborg, Ringsted, Ishøj, Roskilde, Kolding, Risskov, Thisted, Vejle, Hobro, Svendborg, Herlev, Ballerup, Middelfart, Stenløse, Charlottenlund, Værløse, Aabenraa, Vordingborg, Slagelse, Skive, Horsens, Rudersdal, Fredericia, Taastrup, Frederiksværk, Rønne, Frederiksberg, Grenaa, Ikast, Haslev, Holstebro, Dragør, Nykøbing Falster, Brøndby, Brabrand, Holbæk, Tilst, Hjørring, Brønderslev, Aarhus, Søborg, Hvidovre, Herning, Rødovre, Sønderborg, Nærum, Farum, Hillerød, Hørsholm, Åbyhøj, Jyllinge, Randers, Højbjerg, Aalborg, Helsingør, Tårnby, Lyngby, Varde, Odder, Korsør, Virum, Lillerød, Køge, Nakskov, Ølstykke, Skanderborg, Vanløse, Esbjerg, Valby, Frederikssund, Viborg, Nyborg, Kokkedal, Hedehusene, Greve, Gentofte, Lystrup, Vallensbæk, Allerød, Glostrup, Næstved, Nørresundby, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent ift. blå elhøvl er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager).

Ved indkig i søgedata bliver det markant, at internetbrugere typisk søger fx blå elhøvl online og billig blå elhøvl. Man ser derudover jævnligt mennesker efterspørge for eksempel blå elhøvl tilbud, køb blå elhøvl samt blå elhøvl priser, foruden de store byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Priser på blå elhøvl

Det er i dag virkelig simpelt for almindelige mennesker at finde tilbud på billige blå elhøvl online hos diverse internet forhandlere i Danmark, og så har flere e-butikker været nødt til at reducere prisen på blå elhøvl markant, og ydermere byde på levering uden betaling.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig profitabelt at checke diverse e-handler efter udsalg og tilbud på blå elhøvl online forinden du handler, så du er sikret at antage den bedste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man bør imidlertid ikke glemme, at ifald en shop på nettet annoncerer billige blå elhøvl online på tilbud til en pris som kan virke utopisk fordelagtig, kunne det undertiden være en indikation på en falsk e-handler. Handler med kort er heldigvis omsluttet af en anordning, som passer på dig imod fup online selskaber.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at klare omkostningerne til blå elhøvl over flere uger. Dette fås normalt ved specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Ved kig i tallene fremstår det klart, at internet shoppere mange gange leder efter eksempelvis blå elhøvl tilbud og billig blå elhøvl. Man ser desuden jævnligt folk søge efter blandt andet blå elhøvl priser, køb blå elhøvl samt blå elhøvl online.

Kig på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot medfører i højeste grad hæderlige chancer for at gennemrode adskillige eksisterende kunders vurderinger og herved er det smart, at du eftergår internet forhandlerens anmeldelser inden du handler billige blå elhøvl online.

Facebook giver dig lignende temmelig fantastiske metoder til at få indsigt i webbutikkens troværdighed. Tilmed møder vi mange internet forretninger hvor kunder kan udforme en bedømmelse af købsoplevelsen, som lige så vel må benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige blå elhøvl online i en shop kunne de i virkeligheden læse forhandlerens handelsaftale, det er dog tit ikke særlig morsomt, særligt med de gængse byggemarkeder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

En anden valgmulighed kan være at kigge hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det er en angivelse af at e-firmaet føjer de danske retningslinjer, foruden at webbutikken nu og da ses til af fagmænd der er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god genvej til support, ifald du møder problemstillinger ved din shopping med blå elhøvl. Tilsvarende tilråder vi at du er sat ind i de mest aktuelle forhold der kan have betydning for bestillingen af blå elhøvl online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-forretningen bruger.

I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens faktura, så man altid kan bevidne bestillingen af blå elhøvl, ligegyldig om man køber fra XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan eller Stark.

Morten R gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Hans G gav 4 stjerner

SUPER

Hans K gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Jette gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til køb på nettet
1Det er jo usædvanlig enkelt for alle at kigge efter tilbud online på billige blå elhøvl fra flere online webshops, og derfor garanterer flertallet af internet foretagender levering uden omkostninger. Det kan dog trods alt være profitabelt at analysere indtil flere internet selskaber efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris.
2Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, grundet at det bør være en tryghed om at online webshoppen efterlever de danske love, og at netshoppen lejlighedsvis efterses af jurister der er meget fortrolige reglerne. Før folk bestiller billige blå elhøvl hos en webshop bør man for at være sikker gennemlæse virksomhedens handelsaftale.
3Før nogen køber billige blå elhøvl hos en internet virksomhed burde man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsvilkår, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Tilsvarende går vi ind for at køber er påpasselig med de væsentligste bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige blå elhøvl online, til eksempel den byttepolitik internet forretningen garanterer.
4Trustpilot fører til nogenlunde nyttige muligheder for at iagttage en række tidligere forbrugeres domme og af den grund anbefaler vi, at du analyserer webshoppens anmeldelser forud for at du handler billige blå elhøvl online. Facebook fremskaffer tilsvarende nogle passelige løsninger til at få indsigt i online butikkens troværdighed.
5Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en ordning, der passer på dig som køber overfor uærlige e-firmaer. Alternativt kan du overveje et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du vil honorere beløbet over tid.
6Fragttiden kan være særdeles essentiel om vi står og skal bruge produktet med det samme, og af den grund er det relativt meningsfuldt at man besigtiger leveringstiden ved blå elhøvl. Adskillige online selskaber tilsiger billig levering på næste hverdag på deres favorit varer, men som imidlertid afhænger af at bestillingen indsendes forud for et nøjagtigt tidspunkt.
7Enkelte internet virksomheder lover levering uden betaling på blå elhøvl, men i de fleste tilfælde kun såfremt man bestiller for en bestemt pris. Desuden skal man foretrække den prisbilligste form for levering, hvilket mange gange vil være at få leveret produkterne til en pakkeshop. Løsningen er beklageligvis ydermere super gnidningsløs. Den billigste fragttype er unægtelig selv at hente ordren.
8Den mest letkøbte løsning til levering er utvivlsomt at hente varerne selv, men dette forudsætter at du bor nær e-butikkens tilholdssted. Den fragtmulighed er ualmindeligt bestemmende såfremt du behøver blå elhøvl inden for få dage. Alternativt så sikrer en hel del internet virksomheder fri fragt, men typisk er det under forudsætning af at man bestiller for et fastsat beløb.
9En hel del webshops i Danmark frembyder heldigvis en række forskellige billige leveringsudgaver til blå elhøvl. En af favoritterne er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Leveringstypen er altså meget ligetil, og oftest ligeledes den billigste leveringsmetode.