Byghjem.dk

Blå Afisoleringstang

Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Mere info
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Mere info
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Mere info
Afisoleringstang
89 kr.
Mere info
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Mere info
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Mere info
Afisoleringstang embla
611 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Mere info
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Mere info
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge virksomhedens betingelser.
Nogle byggekæder fremviser et enormt sortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot blå afisoleringstang.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige blå afisoleringstang fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på billige priser, imens øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
For mange er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring blå afisoleringstang.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed ved de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og af den grund har kunderne mulighed for at bestille online og køre materialerne personligt. Takket være dette kan man spare leveringsgebyret, samt tilmed få fat i varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og kendte butikker, som kan give øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige specialbutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af blå afisoleringstang online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber blå afisoleringstang online fra deres webshop.
Alverdens nicheforhandlere er eksperter i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det får du formentlig ekstremt nyttig sparring fra ansatte med specialistviden i netop blå afisoleringstang.
Hovedparten af nicheforhandlere styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online vil du få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

blå afisoleringstang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

blå afisoleringstang silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

blå afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af ca. 100 personer i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

blå afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den årsag kan du ofte kigge på vejrberetningerne i perioden for byggeprocessen, så det ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
2Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være forstandigt at dokumentere alle udgifter, og efterfølgende finde frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
3Det er meningsgivende at du har de presserende materialer handlet ind før du iværksætter byggeprocessen. Du kunne med fordel lave en simpel indkøbsseddel som indeholder alt det der skal bruges, og bagefter gennemløbe punkterne, således at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
4Man vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det være strategisk at du har grejet tilgængeligt inden du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at påregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
5Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko som sikring imod potentielle risici. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed når du ikke har assistance fra en professionel.
6Inden du iværksætter arbejdet må det være ultra meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
7Der ligger et bredt udvalg af guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube yder assistance med betydelige mængder udbytterig information, særligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
8Der kommer uden tvivl uforudsete problematikker i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med plads i kalenderen, således at man kan være tryg ved at man når det til siden.
9Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt ved omfattende byggeprojekter. Krævende byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Dertil må det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
10Du kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at projektet influerer positivt på klimaet.
11Du burde måske overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal hente professionel assistance til opstarten af projektet. Såfremt du henter eksperthjælp er det lukrativt at hente tilbud fra en håndfuld leverandører.
12Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at liste en struktureret handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver strategien.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En masse online forhandlere frembyder nu et stort udvalg af billige leveringsmetoder til blå afisoleringstang. En der er meget anvendt er nu til dags udleveringssteder, som gør at du kan hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså i høj grad gnidningsløs, og ofte ligeledes den billigste form for levering.

Du burde ligeledes påtænke at få pakken bragt til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig typisk en sjat mere pebret, men på den anden side særligt uproblematisk ved køb af blå afisoleringstang online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er dog selv at hente varerne, men det beroer på at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på blå afisoleringstang er vældig relevant i tilfælde af at du absolut skal bruge ordren nu og her, så af den grund er det tydeligvis fornuftigt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved blå afisoleringstang. De fleste shops på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag fragt på massevis af varer online, som imidlertid regnes ud fra at orden realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne distribueret før de logistikansatte får fri.

Nogle online forretninger tilbyder levering uden betaling på blå afisoleringstang online, men oftest påkræves det at du bestiller for en fastsat pris. Derudover skulle man snuppe den mest billige mulighed for levering, der mange gange vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De store byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man handler billig blå afisoleringstang derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Stark. De udlover bl.a. klik-og-hent på blå afisoleringstang i disse områder:

Lystrup, Hedensted, Albertslund, Brønderslev, Søborg, Virum, Frederiksberg, Lillerød, Holbæk, Herlev, Esbjerg, Kolding, Charlottenlund, Vejle, Odense, Nakskov, Svendborg, Køge, Skive, Middelfart, Hørsholm, Roskilde, Åbyhøj, Vordingborg, Gentofte, Næstved, Brabrand, Skanderborg, Haderslev, Hillerød, Kalundborg, Brønshøj, Nykøbing Falster, Frederikssund, Rudersdal, Værløse, Thisted, Viborg, Ishøj, Ballerup, Ølstykke, Haslev, Brøndby, Dragør, Farum, Ikast, Gladsaxe, Aabenraa, Hvidovre, Kokkedal, Greve, Struer, Solrød Strand, Odder, København, Valby, Randers, Grenaa, Vallensbæk, Rødovre, Ringsted, Aarhus, Sønderborg, Slagelse, Tilst, Horsens, Silkeborg, Varde, Lyngby, Allerød, Nørresundby, Nyborg, Jyllinge, Nærum, Herning, Korsør, Højbjerg, Hedehusene, Helsingør, Frederiksværk, Birkerød, Aalborg, Vanløse, Rønne, Frederikshavn, Stenløse, Fredericia, Holstebro, Hobro, Hjørring, Tårnby, Risskov, Glostrup, og Taastrup, .

Click-and-collect for blå afisoleringstang er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland).

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at netshoppere som regel efterspørger fx køb blå afisoleringstang og blå afisoleringstang online. Foruden dette oplever man ofte netshoppere lede efter fx blå afisoleringstang tilbud, blå afisoleringstang priser og billig blå afisoleringstang, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma og 10-4.

Gode priser på blå afisoleringstang

Det har vist sig at være særdeles enkelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige blå afisoleringstang online i blandt flere e-handler, og med det motiv har langt de fleste firmaer på nettet set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på blå afisoleringstang en hel del, og ovenikøbet yde gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel blive fordelagtigt at undersøge forskellige internet forhandlere efter tilbud og udsalg på blå afisoleringstang online før du shopper, så du er velinformeret til at opnå den bedste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Du skal ikke desto mindre huske på, at hvis en forhandler på nettet tilbyder billige blå afisoleringstang online til en tilbudspris som er ekstraordinært beskeden, bør det i nogle tilfælde være en indikation på en uægte online butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt en del af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger folk overfor snydagtige e-handler.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen på blå afisoleringstang over en længere periode. Det tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Ses der på data fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange søger efter fx billig blå afisoleringstang og blå afisoleringstang tilbud. Derudover oplever vi tit mennesker kigge efter eksempelvis blå afisoleringstang online, køb blå afisoleringstang og blå afisoleringstang priser.

Se nærmere på tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot resulterer i sådan set pålidelige genveje til at kortlægge en hel del tidligere brugeres opfattelser og på grund af dette foreslår vi, at du betragter online shoppens omtaler forud for at du køber billige blå afisoleringstang online.

Facebook fører til ydermere ultra værdifulde løsninger til at få et kig ind i online shoppens popularitet. Tilmed ses en del outlets på nettet hvor kunder kan notere en kritik af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige blå afisoleringstang online hos en shop kan de på en vis måde få overblik over webbutikkens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende, især ved de kendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne måske være at bemærke om internet selskabet er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være et tegn på at internet forhandleren føjer gældende dansk lovgivning, samt at online webshoppen tit gennemses af fagmænd som har indsigt i de gældende regulativer.

Dette er desuden en god anledning til at få hjælp, for så vidt du oplever udfordringer i processen med din shopping med blå afisoleringstang. Tillige er det fornuftigt at kunden er omhyggelig omkring de mest centrale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af blå afisoleringstang online, fx den returneringsret webbutikken tilsikrer.

I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man stadig opbevarer ens faktura e-mail, så man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af blå afisoleringstang, uanset om man har handlet fra Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Louise gav 5 stjerner

I gør det super godt

Birthe E gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Morten gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Mads Christensen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest prisbevidste leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter pakken, men den mulighed afhænger af at du befinder dig tæt på webbutikkens lager. Den fragttype kan vise sig at være ret central forudsat man har behov for blå afisoleringstang omgående. Alternativt så garanterer enkelte online firmaer fri fragt, men for det meste kun såfremt man aftager for en bestemt sum.
2En række e-firmaer tilbyder nu diverse forskellige billige leveringsformer til blå afisoleringstang. En af de populære er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv kan afhente dine produkter når du har lyst. Løsningen er nemlig meget smertefri, og mange gange ydermere den mest letkøbte mulighed for levering.
3Det er efterhånden vældig problemfrit for enhver at finde de bedste tilbud online på billige blå afisoleringstang på flere online shops, og altså lover en hel del forhandlere på nettet levering uden omkostninger. Trods dette kan det stadigvæk være profitabelt at sammenligne forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, sådan at man er garanteret at indhente den laveste pris.
4Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, som er et billede på at online forhandleren følger dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden lejlighedsvis tilses af specialister der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forud for at nogen køber billige blå afisoleringstang på en shop på nettet burde de i reglen se på virksomhedens regler.
5Leveringstidspunktet kan være virkelig betydningsfuld når man har behov for varerne om kort tid, og herved er det temmelig afgørende at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved blå afisoleringstang. Størstedelen af internet forhandlere udlover billig 1 dags levering på mange af deres varer, men vær vagtsom da det regnes ud fra at orden realiseres inden et bestemt klokkeslæt.
6Flere netshops præsterer levering uden gebyr på blå afisoleringstang, men tit er det betinget af at der handles for en konkret sum. Desuden skulle man snuppe den mest billige leveringsudgave, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragttypen bliver desværre derudover temmelig praktisk. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
7Trustpilot frembyder en række sikre chancer for at kortlægge en række eksisterende forbrugeres vurderinger og derfor er det klogt, at du tager et kig på e-handlens bedømmelser forinden du handler billige blå afisoleringstang online. Facebook frembringer lige så vel adskillige gunstige muligheder for at få en idé om internet virksomhedens popularitet.
8Inden folk shopper billige blå afisoleringstang i en internet virksomhed behøver man altid se på dens forretningsvilkår, det er dog typisk en tidskrævende opgave. For øvrigt er det fornuftigt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle betingelser der kan have betydning for købet af billige blå afisoleringstang online, f.eks. den returpolitik e-butikken lover.
9Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af et reglement, som garanterer dig imod svindlende internet handler. Alternativt kunne du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, når du foretrækker at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.