Teng Tools Bitsskruetrækker MD216
90 kr.
Mere info
Teng Tools Bitsskruetrækker MDQ217
90 kr.
Mere info
Teng Tools bitsskruetrækkersæt TTMDRT64 med 64 dele
495 kr.
Mere info
Teng Tools bitsskruetrækker MDBH
100 kr.
Mere info
Teng Tools Bitsskruetrækkersæt TTMDQ38 med 38 dele
595 kr.
Mere info
Teng Tools Bitsskruetrækkersæt TTMDQ49 med 49 dele
595 kr.
Mere info
Teng Tools bitsskruetrækkersæt T-greb TTTHQ62 med 62 dele
629 kr.
Mere info
Teng Tools Bitsskruetrækker MD193
90 kr.
Mere info
Teng Tools Bitsskruetrækker MDQ183
90 kr.
Mere info
Teng Tools Bitsskruetrækkersæt TTMDQ76 med 76 dele
629 kr.
Mere info
Teng Tools Bitsskruetrækker MDQ147
70 kr.
Mere info
BATO Bits skruetrækker Flex 1/4" x 125mm.
99 kr.
Mere info
BATO Bitsskruetrækker med skralde Stubby 1/4"
124 kr.
Mere info
Wera bitsskruetrækker Kraftform Kompakt 60
525 kr.
Mere info
Wera bitsskruetrækker 810 1/4" Kraftform
129 kr.
Mere info
BATO Bits skruetrækker 1/4" x 125mm.
79 kr.
Mere info
BATO Bitsskruetrækker med skralde og knækgreb 1/4"
224 kr.
Mere info
Wera bitsskruetrækker Kraftform Kompakt 22
435 kr.
Mere info
Wera bitsskruetrækker 819/1 1/4"
205 kr.
Mere info
Bitskruetrækker med magnet Wera
250 kr.
Mere info
Bitsskruetrækker med skralde og T-greb Bahco
184 kr.
Mere info
Bitsskruetrækker med skralde Bahco
326 kr.
Mere info
Bitsskruetrækker u/bits Stanley
204 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige bitsskruetrækker hos de forskellige online byggecentre. Nogle har lave priser, og andre fokuserer på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne personligt. Det er navnligt muligt ved de gængse byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af bitsskruetrækker.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man læse virksomhedens regler.
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du lede andre steder.
Nogle byggecentre har et bredt varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan beslutte om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare bitsskruetrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og hermed har du tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dermed har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne straks.
De udbredte byggekæder køber produkter fra mange specialbutikker, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af bitsskruetrækker online.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er mindre firmaer, der typisk er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber bitsskruetrækker online hos dem.
Alverdens nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund formår de at yde ekstra god sparring fra mennesker med ekspertviden i lige præcis bitsskruetrækker.
Flertallet af nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre
bitsskruetrækker silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag cirka 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

bitsskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

bitsskruetrækker jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

bitsskruetrækker bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af cirka 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du vil nødig gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at have det parat inden du igangsætter byggeriet. Husk også at tage højde for de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Der viser sig altid overraskende problematikker når det kommer til avancerede byggeprojekter, og på grund af det vurderes det afgørende at der afsættes passende plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
3Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få forudsat at byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at projektet forbedrer naturen.
4Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt ift. krævende projekter. Krævende projekter gør krav på flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
5Ofte vil det være essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på økonomien. Det vil blive behjælpeligt at beskrive hver eneste udgiftspost, og så finde frem til beløbet for dem slavisk.
6Godt forarbejde vil være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør sammensætte en velovervejet arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder din dagsorden.
7For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund må du løbende kigge på udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at vælte ned når du lige er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
8Du kunne tænke over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Hvis du anskaffer assistance fra en professionel er det lukrativt at lede efter tilbud fra flere håndværkere.
9Det kan blive at have noget at sige at have alle materialer til rådighed forinden du går til værks med byggeprocessen. Du har fordel af at udarbejde en enkel liste som indeholder alle de ting der skal bruges, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
10Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm som skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især når du ikke køber eksperthjælp.
11Du kan finde en hel række artikler og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube bringer dig enormt meget brugbar information, ikke mindst såfremt man søger på engelsk.
12Før du indleder arbejdet må det være meget fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

Mange internet webshops tildeler nu en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til bitsskruetrækker. En af dem der er mest populær er i dag pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente bestillingen når du har tid. Metoden er nemlig virkelig fremkommelig, og ofte ydermere den billigste fragtløsning.

Du kan ydermere tænke over at vælge at få udbragt hjem til dig eller til når du er på job. Fragtløsningen er i regelen en smule mere bekostelig, men endvidere ultra nem ift. bitsskruetrækker online. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig tæt på online firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på bitsskruetrækker er naturligvis temmelig essentiel såfremt du behøver produktet nu og her, så i det øjemed er det skam centralt at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved bitsskruetrækker. En lang række internet forretninger – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter online, hvilket dog beroer på at bestillingen anbringes forud for et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varerne sendt afsted før pakkemedarbejderne har fyraften.

Visse internet shops sikrer gebyrfri levering på bitsskruetrækker online, men for det meste er det forudsat at man handler for en konkret sum. Desuden skulle man vælge den mest prisbevidste fragttype, hvilket gerne vil blive at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

Store byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man handler billig bitsskruetrækker hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne giver eksempelvis afhentning af bitsskruetrækker i disse områder:

Højbjerg, Odense, Slagelse, Nakskov, Charlottenlund, Rønne, Sønderborg, Hørsholm, Odder, Ishøj, Køge, Thisted, Albertslund, Gladsaxe, Ølstykke, Ringsted, Aarhus, Åbyhøj, Hedensted, Herlev, Esbjerg, Skanderborg, Ballerup, Allerød, Risskov, Vejle, Grenaa, Roskilde, Frederiksværk, Herning, Nykøbing Falster, Nyborg, Valby, Birkerød, Nørresundby, Haderslev, Frederikssund, Hedehusene, Hvidovre, Fredericia, Farum, Værløse, Rudersdal, Randers, Aalborg, Lillerød, Stenløse, København, Hobro, Brøndby, Brabrand, Holstebro, Frederikshavn, Brønderslev, Helsingør, Frederiksberg, Taastrup, Kolding, Tilst, Vordingborg, Ikast, Nærum, Korsør, Holbæk, Vanløse, Jyllinge, Lystrup, Silkeborg, Skive, Virum, Middelfart, Brønshøj, Glostrup, Struer, Rødovre, Horsens, Greve, Viborg, Hillerød, Haslev, Svendborg, Solrød Strand, Varde, Søborg, Dragør, Tårnby, Næstved, Kalundborg, Lyngby, Aabenraa, Hjørring, Vallensbæk, Gentofte, og Kokkedal, .

Click-and-collect af bitsskruetrækker er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland).

Når der ses på statistikkerne står det markant, at folk jævnligt efterspørger for eksempel bitsskruetrækker priser og bitsskruetrækker online. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge efter bl.a. køb bitsskruetrækker, bitsskruetrækker tilbud og billig bitsskruetrækker, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på bitsskruetrækker

Det har vist sig at være særdeles simpelt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige bitsskruetrækker online på diverse shops på nettet, og for det har utallige online forhandlere ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på bitsskruetrækker eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde levering uden betaling.

Det kan alligevel være gavnligt at inspicere et par forskellige internet handler efter tilbud på bitsskruetrækker online forud for at du køber, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Du bør bare være så påvagt, at såfremt en internet handler tilbyder billige bitsskruetrækker online for en pris der er urealistisk billig, kan det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en snydagtig e-shop. Kortbetalinger er trods alt omfattet af et regelsæt, der forsvarer kunden overfor falske online virksomheder.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at dække regningen på bitsskruetrækker af flere omgange. Dette fås som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at online shoppere ofte søger fx bitsskruetrækker tilbud og køb bitsskruetrækker. Man ser desuden som regel netshoppere kigge efter bl.a. bitsskruetrækker online, billig bitsskruetrækker og bitsskruetrækker priser.

Tjek nuværende kunders vurderinger

Trustpilot tilbyder immervæk fortræffelige chancer for at tyde en hel del øvrige brugeres tanker og af den grund tilrådes det, at du iagttager online forretningens ratings forud for at du shopper billige bitsskruetrækker online.

Facebook byder på også nogenlunde pålidelige muligheder for at få indblik i online butikkens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi mange internet selskaber hvor det er muligt at meddele en omtale af virksomhedens service, som desuden burde tages i brug til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige bitsskruetrækker online på en e-forretning kan man helt sikkert betragte netbutikkens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Davidsen.

Et andet forslag kunne derfor være at se hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, da det bør være en garanti for at internet forhandleren følger de danske love, og at online forhandleren af og til besøges af sagkyndige der forstår vilkårene.

Dette er desuden din genvej til hjælpende service, når du bliver udsat for udfordringer i processen med din handel med bitsskruetrækker. Tilmed er det smart at køberen er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der gælder for bestillingen af bitsskruetrækker online, for eksempel den ombytningspolitik shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man når som helst bevarer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan bekræfte bestillingen af bitsskruetrækker, uagtet om man bestiller hos Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller Bygma.

Morten gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Jesper Rasmussen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Charlotte I gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Jørgen Christiansen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 tips til din online shopping
1De fleste e-butikker yder nu til dags et stort udvalg af billige løsninger til levering til bitsskruetrækker. Det mest almindelige er p.t. afhentningssteder, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo ret nem, samt desuden desuden den billigste fragtmulighed.
2Flere online butikker sikrer fragtfri levering på bitsskruetrækker, men oftest kun såfremt du indkøber for et konkret beløb. Desuden kunne man overveje den mest prisbevidste mulighed for levering, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig gennemsnitligt ydermere yderst ligetil. Den mindst kostelige form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
3Det er jo særdeles gnidningsløst for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige bitsskruetrækker fra flere online firmaer, og til gengæld præsterer en lang række e-firmaer billig fragt. Trods dette kan det alligevel blive indbringende at checke indtil flere webbutikker efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris.
4Forinden nogen shopper billige bitsskruetrækker hos en e-shop behøver de altid betragte webshoppens vilkår, men det er uden tvivl et omfattende projekt. Derudover er det klogt at køberen er påpasselig med de elementære bestemmelser der har indflydelse på shopping af billige bitsskruetrækker online, for eksempel den ombytningsrettighed virksomheden tilbyder.
5Den billigste mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, hvilket dog beroer på at du har bopæl nærved online firmaets hjemsted. Den fragtmetode er naturligvis ret så betydningsfuld såfremt man står og skal bruge bitsskruetrækker om kort tid. Alternativt så sikrer nogle netbutikker levering uden betaling, men tit kun når du køber for et konkret beløb.
6Generelt går vi ind for at se hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, fordi det generelt er en angivelse af at e-forhandleren tilslutter sig de danske regler, samt at hjemmesiden ofte kontrolleres af specialister som mestrer vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige bitsskruetrækker på en netbutik kan de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsvilkår.
7Fragttiden kan vise sig at være temmelig bestemmende hvis du absolut skal bruge produkterne straks, så af den grund er det altså væsentligt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt ved bitsskruetrækker. Størstedelen af outlets på nettet stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, som trods alt afhænger af at ordren placeres forud for et fastsat klokkeslæt.
8Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en retningslinje, som værner dig overfor fup internet webshops. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil betale betalingen i flere bidder.
9Trustpilot genererer forholdsvis ærlige løsninger til at beskue adskillige forhenværende kunders opfattelser og derfor er det prisværdigt, at du bliver klogere på e-firmaets vurderinger forud for at du handler billige bitsskruetrækker online. Facebook bringer dig tillige fuldstændig fantastiske chancer for at få indtryk af e-firmaets troværdighed.