Festool Bitssæt Bits + BHS 65 CE TL (PH+PZ+TX) | 24 stk
330 kr.
Mere info
Festool bitssæt BT-IMP SORT3
330 kr.
Mere info
Festool Bitssæt TX+BH 60-CE (TX) | 9 stk
170 kr.
Mere info
Festool Bitssæt (TX 10-50) | 31 stk
285 kr.
Mere info
Festool bitssæt BT-IMP SORT5 lange
355 kr.
Mere info
Festool Bitssæt PZ+HB 60-CE (PZ) | 9 stk
170 kr.
Mere info
Festool Bitssæt (TX, PH, PZ, LS, HEX) | 31 stk
285 kr.
Mere info
Festool Bitssæt MIX+BH 60-CE (Mix) | 9 stk
170 kr.
Mere info
Bitssæt 22 dele - med skraldehåndtag Kreator KRT064460
177 kr.
Mere info
Bitssæt 98 dele Kreator KRT064800
209 kr.
Mere info
Bitssæt 32 dele - med skralde HERO 336-320
170 kr.
Mere info
Bitssæt 71 dele i plastboks 3360-07
269 kr.
Mere info
Bitssæt med 40 bits og foldekniv Milwaukee Shockwave
995 kr.
Mere info
Bitssæt 32 dele, med bitsholder quick Kreator KRT064600
237 kr.
Mere info
Bitssæt 100 dele Kreator KRT064801
193 kr.
Mere info
Bitssæt impact torsion 8 dele Kreator
105 kr.
Mere info
Bitssæt med 46 dele Kreator
230 kr.
Mere info
Bitssæt unbrako/torx HERO 3544-250
210 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige bitssæt hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod andre giver et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt i de store byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke forretningens betingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort produktsortiment, imens øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden bare bitssæt.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
For nogle er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Derved kan du handle hos en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring bitssæt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra flere leverandører, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af bitssæt online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har de fleste adgang til at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Derfor har du chancen for at undgå fragtomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber bitssæt online på deres side.
Hovedparten af niche netbutikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig kan du modtage en høj grad af nyttig assistance fra folk som er eksperter i lige præcis bitssæt.
De fleste små butikker producerer selv de produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

bitssæt bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

bitssæt silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag over 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

bitssæt jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

bitssæt harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må aldrig nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm der hjælper dig mod mulige uheld. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke skaffer eksperthjælp.
2Du skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det være betydningsfuldt at have det til disposition før du påbegynder arbejdet. Det er desuden godt at tage højde for disse udgiftsposter i økonomien.
3Godt forarbejde viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du må forfatte en effektiv arbejdsplan, der viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
4Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den årsag skal du ofte tjekke vejrmeldingerne i tiden op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
5Ofte vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på økonomien. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige samtlige omkostninger, og efterfølgende gennemgå ens omkostning ved dem én efter én.
6Der kommer altid ubelejlige problemstillinger i forbindelse med svære byggeprojekter, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter passende tid i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at have tid nok til det.
7I god tid inden at du går i gang med byggeriet er det ultra værdifuldt at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
8Måske det ville være relevant at overveje om du selv vil klare det hele, eller du kan have fordel af at have assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du vil benytte assistance fra en professionel er det normalt at lede efter forslag fra flere entreprenører.
9I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
10Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om vigtige byggerier. Større opgaver bør udføres af flere personer. Endvidere viser det sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
11Du finder vældig mange instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver overvældende meget nyttig info, specielt såfremt du leder på engelsk.
12Det er værdifuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer parat før du går i krig med arbejdet. Du har fordel af at notere en simpel liste hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og dernæst efterse oversigten, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er virkelig godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er yderst overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Størstedelen af online butikker udlover i dag mange forskellige billige leveringsmidler til bitssæt. Den mest almindelige er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså ret simpel, og ofte ligeledes den mest billige leveringsmodel.

Du bør ligeledes foretrække at få pakken sendt til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver som oftest en kende mere pebret, men omvendt særligt let gængelig for bitssæt online. Den billigste metode til levering er uden tvivl at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af online firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på bitssæt er selvfølgelig virkelig vital når du står og skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og af den grund er det ganske afgørende at vi finder det estimerede leveringstidspunkt ved bitssæt. En lang række internet selskaber – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 dags levering på massevis af produkter online, men som imidlertid er afhængig af at ordren lægges forinden et konkret tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen sendt afsted forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

Indtil flere firmaer på nettet garanterer fragt uden beregning på bitssæt online, men i reglen kun ifald der erhverves for et konkret beløb. Desuden skal du tage den billigste leveringstype, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En masse netbutikker yder afhentning hvor du køber billig bitssæt online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på bitssæt i disse områder:

Charlottenlund, Hvidovre, Nørresundby, Aabenraa, Valby, Rudersdal, Allerød, Holbæk, Virum, Vallensbæk, Frederiksberg, Rønne, Rødovre, Thisted, Ikast, Struer, Kalundborg, Glostrup, Haderslev, Brøndby, Herlev, Skanderborg, Nærum, Esbjerg, Helsingør, Silkeborg, Vordingborg, Aarhus, Hørsholm, Hillerød, Gladsaxe, Dragør, Frederikssund, Haslev, Tårnby, Lillerød, Åbyhøj, Vejle, Nyborg, Hedehusene, Højbjerg, Værløse, Greve, Slagelse, Aalborg, Horsens, Risskov, Holstebro, Tilst, Nakskov, Middelfart, Grenaa, Køge, Brønderslev, Frederiksværk, Skive, Lystrup, Næstved, Solrød Strand, Ishøj, Randers, Varde, Jyllinge, Brønshøj, København, Hjørring, Frederikshavn, Albertslund, Sønderborg, Odense, Nykøbing Falster, Lyngby, Farum, Ballerup, Roskilde, Svendborg, Birkerød, Brabrand, Odder, Viborg, Hedensted, Søborg, Gentofte, Kokkedal, Kolding, Stenløse, Ølstykke, Hobro, Korsør, Taastrup, Ringsted, Vanløse, Herning, og Fredericia, .

Klik-og-hent af bitssæt er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm).

Når vi ser på data er det markant, at internetbrugere ofte leder efter bl.a. bitssæt online og bitssæt priser. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere søge for eksempel bitssæt tilbud, køb bitssæt samt billig bitssæt, plus de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Bedste tilbud på bitssæt

Det er jo ret ukompliceret for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige bitssæt online på forskellige internet shops, og til gengæld har langt de fleste internet shops ikke kunne slippe for at reducere salgspriserne på bitssæt markant, og i øvrigt byde på gratis fragt.

Derfor kan det imidlertid vise sig udbytterigt at kontrollere forskellige firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på bitssæt online før du shopper, så du er garanteret at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør trods alt huske på, at når en internet handler afsætter billige bitssæt online på tilbud til en pris som kan ses som usædvanlig overkommelig, så er det mange gange være et bevis på en snydagtig online forretning. Bestillinger med kort er imidlertid omfattet af Indsigelsesordningen, som passer på køberen imod fup internet forretninger.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at dække omkostningerne til bitssæt over en periode. Det fås ofte hos specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere tit leder efter for eksempel køb bitssæt og bitssæt priser. Derudover ser vi tit netshoppere søge for eksempel billig bitssæt, bitssæt online og bitssæt tilbud.

Tjek andre menneskers oplevelser

Trustpilot fører til flere troværdige løsninger til at verificere en stor portion forhenværende kunders bedømmelser og herved er det at foretrække, at du udforsker e-forhandlerens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige bitssæt online.

Facebook giver dig derudover relativt fordelagtige genveje til at få indblik i e-butikkens troværdighed. I øvrigt er der en del internet handler hvor det er muligt at udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed burde benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige bitssæt online på en butik kunne de for at være sikker se på deres regler, det er dog uden tvivl ikke videre spændende, specielt ved de gængse byggekæder som Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag er at efterse om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er en erklæring om at e-firmaet overholder de danske retningslinjer, og at internet shoppen fra tid til anden ses til af fagfolk som er meget bekendte med de gældende love.

Det er en rigtig god genvej til en hjælpende hånd, når du møder problemstillinger ved din shopping med bitssæt. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er vidende om de væsentligste forhold der har indvirkning på bestillingen af bitssæt online, som for eksempel den ombytningsret webshoppen har.

Her er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens ordrekvittering, således man senere kan dokumentere sit køb af bitssæt, ligegyldig om man har handlet hos Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus eller XL-Byg.

Søren R gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Erik P gav 4 stjerner

SUPER

Hans gav 5 stjerner

Fremragende service

Jan Kristensen gav 4 stjerner

Som altid

9 tips til internetshopping
1Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det skulle være et tegn på at e-shoppen adlyder de gældende danske regler, og at e-forhandleren løbende revurderes af jurister der kender reglementet på området. Før folk shopper billige bitssæt i en netshop behøver de til hver en tid løbe igennem netbutikkens betingelser.
2Leveringstiden er jo vældig betydningsfuld såfremt du absolut skal bruge ordren om få sekunder, så i det øjemed er det virkelig væsentligt at man ser den anslåede leveringsdato på bitssæt. Temmelig mange e-forretninger frembyder billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forinden et fast klokkeslæt.
3Forud for at folk bestiller billige bitssæt hos en e-shop behøver man reelt gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke specielt ophidsende. Endvidere rekommanderer vi at man er vidende om de mest basale betingelser der har betydning for bestillingen af billige bitssæt online, som for eksempel hvilken returneringsret e-butikken tilbyder.
4Det er efterhånden i høj grad smertefrit for folk at finde de bedste tilbud online på billige bitssæt fra flere online outlets, og til gengæld lover flertallet af e-firmaer levering uden omkostninger. Til gengæld kan det stadigvæk være rentabelt at kontrollere visse internet webshops efter tilbud forud for at du handler, således at man er skudsikker på at modtage den laveste pris.
5Trustpilot fører til en del belejlige løsninger til at tyde en stor gruppe aktuelle køberes erfaringer og på grund af dette foreslår vi, at du gransker online shoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige bitssæt online. Facebook tilbyder dig ligeledes fuldstændig ærlige chancer for at få indtryk af e-forretningens popularitet.
6Den mest betalelige fragtløsning er dog at hente pakken selv, hvilket forudsætter at du lever i kort afstand af online webshoppens tilholdssted. Den leveringsmanér er selvfølgelig særligt relevant når du absolut skal bruge bitssæt øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer visse internet shops fri fragt, men oftest er det så nødvendigt at du indkøber for et fastsat beløb.
7Enkelte firmaer på nettet byder på billig fragt på bitssæt, men i de fleste tilfælde kun ifald du køber for et konkret beløb. Desuden må du vælge den mest letkøbte mulighed for levering, der mange gange er at få leveret din pakke til en pakkeshop. Fragtløsningen er desværre tillige meget smertefri. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
8Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under et lovbud, hvilket hjælper dig som køber imod fup online butikker. Som et alternativ burde du benytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du hellere vil finansiere beløbet over en periode.
9En hel del online outlets udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige muligheder for levering til bitssæt. Det mest almindelige er nu til dags pakkeshoppen, og så henter du bare bestillingen den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig særligt fleksibel, og endda desuden den billigste leveringstype.