Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus
5.800 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125 solo
4.095 kr.
Mere info
Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Mere info
Eibenstock betonsliber EBS 120.1 inkl. diamantkopsten
3.620 kr.
Mere info
Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 RO - Trinløs
4.195 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125 solo
4.295 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125
5.395 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA TH
7.510 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA ABR
7.055 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-girafsliber ELS 125d
7.498 kr.
Mere info
Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX
5.619 kr.
Mere info
HiKOKI betonsliber G13SB3-BE 1300W 125mm
3.123 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 O
3.999 kr.
Mere info
ROKAMAT betonsliber GEX 150mm
13.125 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 RO vari
3.994 kr.
Mere info
Festool betonsliber RG 130 E-Set DIA HD Renofix
6.750 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 1802
4.598 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 180 H
7.598 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man læse webshoppens regningslinjer.
Flere byggecentre har et stort sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare betonsliber.
Det er selvsagt meget afgørende at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
Når du skal have varerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de store byggecentre.
Du vil finde variationer i priserne på billige betonsliber fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på billige priser, imens øvrige har fokus på kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det bør du købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af betonsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler produkter fra mange producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af betonsliber online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og hermed har de fleste valget om at købe online og transportere varerne på eget initiativ. På grund af det har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og sågar få varerne straks.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille betonsliber online hos dem.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online vil du få en lavere pris.
Majoriteten af webshops i små nicher er specialister i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund vil du modtage endnu mere konstruktiv hjælp fra personale med ekspertviden i netop betonsliber.

gulv, håndholdt, Bosch, Carat, Eibenstock, Festool, Hilti, Husquarna, Makita, Milwaukee, sug

De største byggecentre i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

betonsliber jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

betonsliber bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

betonsliber silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

betonsliber harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag omtrent 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske du burde vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Hvis du vil benytte assistance fra en professionel er det en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
2Det viser sig at have noget at sige at have de presserende bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du tager fat på byggeriet. Du kan forfatte en simpel note som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og derefter gennemgå hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
3Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige projekter. Store projekter behøver flere mennesker. Endvidere må det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
4Planlægning viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må liste en effektiv køreplan, der viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, samt en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du laver handlingsplanen.
5Der kommer uden tvivl overraskende hovedpiner i forbindelse med krævende byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig vigtigt at man afsætter en del tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
6Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et budget for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det bør blive fordelagtigt at notere samtlige poster, og efterfølgende dokumentere billige priser på dem hver især.
7Det er muligt at indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeriet er klimavenligt. At få tilskud betinger at renoveringen har betydning for planeten.
8Du bør under ingen omstændigheder undvære grej. Tit kan det være klogt at have udstyret disponibelt forinden du begynder på byggeprojektet. Desuden er det afgørende at tillægge de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
9For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Derfor kan du hyppigt se meldingerne om vejret i tiden op til projektets start, så du undgår at det med et brag starter med at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med dit komplekse byggeprojekt.
10Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit velbefindende, så glem ej beklædning som arbejdshjelm som sikring mod eventuelle risici. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
11Der ligger en hel del instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube kan hjælpe med en masse almennyttig information, særligt ifald man benytter den engelske version.
12Forud for at du indleder byggeprojektet må det være usandsynligt essentielt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der være mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er temmelig overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Flere netshops foreslår til alt held diverse billige leveringstyper til betonsliber. En af de populære er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de købte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig særdeles smart, og i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige type af levering.

Du bør ligeledes forsøge at få leveret til din bolig eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig som oftest en sjat mindre billig, men også særligt smertefri ved køb af betonsliber online. Den mest billige leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som jo forudsætter at du bor nær e-firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på betonsliber er naturligvis yderst central om man mangler din ordre inden for kort tid, og af den grund er det fuldkommen fornuftigt at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt for betonsliber. En lang række e-butikker i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 hverdags levering på deres favorit produkter online, som nødvendiggør at ordren indsendes inden et aftalt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken pakket før pakkepersonalet har fri.

Nogle enkelte internet virksomheder tilbyder levering uden gebyr på betonsliber online, men ofte kun såfremt der købes for en fastsat pris. Som alternativ kan du snuppe den mindst kostelige mulighed for fragt, som i mange tilfælde er at få bragt din ordre til en pakkeshop.

De største byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig betonsliber derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg. De tildeler fx klik-og-hent på betonsliber i følgende områder:

Ballerup, Åbyhøj, Værløse, Birkerød, Rødovre, Jyllinge, Glostrup, Stenløse, Højbjerg, Allerød, Nakskov, Odder, København, Svendborg, Randers, Silkeborg, Hobro, Nyborg, Struer, Hjørring, Tårnby, Kolding, Haslev, Thisted, Brønderslev, Lystrup, Søborg, Sønderborg, Ølstykke, Horsens, Gladsaxe, Middelfart, Hedehusene, Hillerød, Brabrand, Varde, Herlev, Risskov, Vanløse, Taastrup, Slagelse, Frederikshavn, Tilst, Næstved, Grenaa, Skive, Roskilde, Holbæk, Ikast, Solrød Strand, Vordingborg, Dragør, Haderslev, Brønshøj, Holstebro, Lyngby, Hørsholm, Greve, Virum, Viborg, Kokkedal, Kalundborg, Frederiksberg, Rudersdal, Vejle, Albertslund, Hedensted, Nærum, Aarhus, Aabenraa, Frederikssund, Aalborg, Farum, Herning, Ishøj, Hvidovre, Korsør, Frederiksværk, Gentofte, Skanderborg, Vallensbæk, Ringsted, Valby, Brøndby, Helsingør, Esbjerg, Lillerød, Køge, Nørresundby, Rønne, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Odense, og Fredericia, .

Afhentning ift. betonsliber er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange søger efter for eksempel betonsliber priser og betonsliber online. Vi ser derudover som regel online shoppere kigge efter eksempelvis betonsliber tilbud, køb betonsliber og billig betonsliber, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Gode tilbud på betonsliber

Det er efterhånden temmelig fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige betonsliber online hos flere e-forhandlere, og med det motiv har mange internet firmaer ikke kunne lade være med at presse priserne på betonsliber enormt, og i øvrigt sikre gratis fragt.

Trods dette kan det trods alt vise sig profitabelt at kontrollere forskellige e-butikker efter tilbud og rabatter på betonsliber online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er velinformeret til at antage den bedste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Man bør alligevel være omhyggelig med, at når en internet virksomhed forhandler billige betonsliber online til en salgspris der kan virke uhørt god, så kunne det for det meste være et bevis på en uoprigtig shop. Handler med kort er heldigvis omfavnet af en foranstaltning, hvilket sikrer dig som kunde imod snydagtige internet virksomheder.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at dække omkostningerne til betonsliber over en længere periode. Det fås normalt ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at folk typisk kigger efter for eksempel billig betonsliber og betonsliber tilbud. Derudover oplever man typisk online shoppere kigge efter eksempelvis betonsliber online, køb betonsliber samt betonsliber priser.

Udforsk andre menneskers meninger

Trustpilot indebærer forholdsvis gunstige genveje til at studere en lang række nuværende køberes evalueringer og herved kan det anbefales, at du evaluerer online webshoppens kritik forud for at du bestiller billige betonsliber online.

Facebook tilbyder dig lignende flere fine metoder til at få indsigt i internet shoppens kundefokus. Herinde møder vi en række internet webshops hvor man kan meddele en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige betonsliber online på en e-handler behøver man altid skimme e-shoppens forretningsvilkår, det er dog naturligvis en omfattende opgave, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne måske være at granske om webshoppen er medlem af e-mærket, da det typisk er et fingerpeg om at internet butikken lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden hyppigt efterses af jurister der behersker de gældende bestemmelser.

Desuden får du anledning til support, såfremt du møder problemstillinger ved dit indkøb af betonsliber. Ligeledes rekommanderer vi at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vilkår der kan influere på bestillingen af betonsliber online, f.eks. den byttepolitik e-shoppen bruger.

På grund af dette er det tillige relevant, at man permanent opbevarer sin faktura, så man en anden gang kan påvise sit køb af betonsliber, hvad end man køber fra Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus eller 10-4.

Inge H gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Kim Mortensen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Helle gav 5 stjerner

Alt var i orden

Søren P gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til online indkøb
1Forud for at folk bestiller billige betonsliber i en online shop burde man reelt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser, men det er mange gange ikke super interessant. Tillige går vi ind for at køber er påpasselig med de primære forhold der kan have betydning for bestillingen af billige betonsliber online, til eksempel den ombytningsret online butikken lover.
2Fragttiden er naturligvis temmelig bestemmende i tilfælde af at du absolut skal bruge ordren øjeblikkeligt, og i det øjemed er det virkelig vigtigt at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved betonsliber. Masser af internet outlets stiller garanti om billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varenumre, men som ikke desto mindre står og falder med at orden realiseres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Det er efterhånden ualmindeligt let for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige betonsliber hos forskellige firmaer på nettet, og herved frembyder masser af outlets på nettet fri fragt. Derfor kan det til hver en tid blive gunstigt at tjekke nogle firmaer på nettet efter tilbud og rabat forud for at du handler, så du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.
4Den mest betalelige metode til levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af internet firmaets arbejdslager. Den type af levering er yderst bestemmende når du skal bruge betonsliber inden for få dage. Alternativt så garanterer en række outlets på nettet portofri fragt, men tit er det betinget af at der aftages for et fastsat beløb.
5Vi tilråder generelt at kontrollere om internet butikken er godkendt af e-mærket, siden det er et kendetegn for at online firmaet efterkommer dansk lovgivning, og at e-forhandleren løbende besøges af eksperter som forstår lovgivningen. Forinden nogen køber billige betonsliber hos en butik burde de i princippet gennemløbe dens forretningsaftale.
6Trustpilot fører til fuldt ud anstændige muligheder for at blive klogere på en stor portion eksisterende konsumenters iagttagelser og af den grund slår vi et slag for, at du tolker online butikkens vurderinger før du bestiller billige betonsliber online. Facebook tilbyder ligeledes sådan set solide metoder til at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus.
7Størstedelen af internet selskaber tilbyder til alt held et hav af forskellige billige former for fragt til betonsliber. Den mest anvendte er lige nu afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter præcis når det passer dig. Denne er altså vældig overkommelig, og ofte ydermere den prisbilligste leveringstype.
8En række online forhandlere garanterer billig fragt på betonsliber, men typisk kun hvis man indkøber for en konkret sum. Som alternativ må man udvælge den prisbilligste leveringsversion, der mange gange vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver somme tider også ret simpel. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
9Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af et regulativ, der bistår køberen overfor falske butikker på nettet. Alternativt bør du vælge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du har i sinde at godtgøre omkostningerne over en periode.