Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Mere info
Festool Betonsliber Renofix RG 130 E-Set DIA HD
7.055 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus
5.800 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125 solo
4.095 kr.
Mere info
Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Mere info
Eibenstock betonsliber EBS 120.1 inkl. diamantkopsten
3.620 kr.
Mere info
Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 RO - Trinløs
4.195 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125 solo
4.295 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125
5.395 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA TH
7.510 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA ABR
7.055 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-girafsliber ELS 125d
7.498 kr.
Mere info
Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX
5.619 kr.
Mere info
HiKOKI betonsliber G13SB3-BE 1300W 125mm
3.123 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 O
3.999 kr.
Mere info
ROKAMAT betonsliber GEX 150mm
13.125 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 RO vari
3.994 kr.
Mere info
Festool betonsliber RG 130 E-Set DIA HD Renofix
6.750 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 1802
4.598 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 180 H
7.598 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt hos de gængse byggecentre.
For mange er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af betonsliber med sug.
Det er helt klart super vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Der er forskel på prisen på billige betonsliber med sug fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod øvrige satser på kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot betonsliber med sug.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra mange nichebutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af betonsliber med sug online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og dermed har man adgang til at bestille online og transportere materialerne personligt. Derved kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, samt sågar hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, som oftest er danske, gerne endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber betonsliber med sug online fra deres webshop.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Mange nichebutikker på internettet er eksperter i de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Herved får du formentlig en høj grad af nyttig service fra personale der er eksperter i lige præcis betonsliber med sug.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 startede i 1947, og lønner i dag cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

betonsliber med sug harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

betonsliber med sug silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

betonsliber med sug bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

betonsliber med sug jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man kan hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor renoveringen er klimavenligt. At få tilskud forudsætter dermed at byggeprojektet har betydning for planeten.
2Du må for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj såsom sikkerhedssko der hjælper dig overfor hændelige risici. Det er af stor betydning med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
3Typisk vil det være essentielt at lave et regnskab for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det må være forstandigt at notere samtlige udgiftsposter, og bagefter nedskrive billige priser på dem hver især.
4Længe før du indleder byggeriet kan det blive aldeles vigtigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Der ligger ekstremt mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube yder assistance med enormt meget almennyttig viden, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
6Forberedelse er nøglen til succes med byggeprocessen. Du skal udarbejde en effektiv plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær skarp når du nedskriver strategien.
7Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
8Du må under ingen omstændigheder fattes udstyr. Typisk vil det vise sig fordelagtigt at have det disponibelt når du går løs med byggeriet. Det er desuden en fordel at medtage de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
9Det kan være nyttigt at få assistance til byggeprojektet, især når det kommer til omfangsrige arbejdsopgaver. Større byggerier behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
10Der viser sig jævnligt ubelejlige problematikker i forbindelse med avancerede projekter, og ergo vil det være meningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i planen, således at man er overbevist om at kunne få det færdiggjort.
11Det er vigtigt at du har de nødvendige byggematerialer klar før du går i gang med dit byggeprojekt. Du kunne sammensætte en punktforms huskeliste som samler det du får brug for, og så eftergå punkterne, således at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
12Du kunne overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal hente hjælp fra en ekspert til opstarten af det. Hvis du ønsker hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at indhente tilbud fra diverse firmaer.
De mest populære byggecentre
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ultra imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er utrolig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En række internet shops yder nu om dage et bredt udvalg af billige løsninger til levering til betonsliber med sug. En af dem der er mest populær er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer når du har mulighed for det. Metoden er jo meget let gængelig, og ofte desuden den billigste leveringsmulighed.

Du burde tillige udse dig at få ordren bragt hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Den viser sig typisk lidt dyrere, men på den anden side ret så overkommelig for betonsliber med sug online. Den mindst kostelige løsning er utvivlsomt at hente varerne selv, men den mulighed forudsætter at du er lige ved e-handlens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på betonsliber med sug kan være ualmindeligt vital forudsat vi absolut skal bruge ordren lige om lidt, og herved er det aldeles centralt at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt på betonsliber med sug. En række online forretninger – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag levering på en masse varenumre online, men som ikke desto mindre er påkrævet at bestillingen gennemføres inden et fastslået klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne afsendt inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Enkelte webshops garanterer levering uden beregning på betonsliber med sug online, men for det meste gælder det kun hvis du bestiller for et konkret beløb. I øvrigt må du vælge den mest letkøbte fragtløsning, der oftest er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Flere webshops giver klik-og-hent hvor man handler billig betonsliber med sug online men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og Silvan. De tildeler blandt andet click-and-collect på betonsliber med sug i følgende byer:

Dragør, Ballerup, Brøndby, Rudersdal, Virum, Hedensted, Lystrup, Fredericia, Hillerød, Herning, Gentofte, Nørresundby, Jyllinge, Birkerød, Roskilde, Kalundborg, Struer, Næstved, Værløse, Vejle, Hjørring, Slagelse, Vanløse, Nykøbing Falster, Stenløse, Frederikssund, Holbæk, Nakskov, Aalborg, Frederikshavn, Helsingør, Hørsholm, Odense, Farum, Aarhus, Haslev, Søborg, Frederiksværk, Rønne, Brønderslev, Sønderborg, Allerød, Tilst, Skive, Nyborg, Ikast, Varde, Svendborg, Køge, Horsens, Viborg, Kolding, Solrød Strand, Højbjerg, Rødovre, Holstebro, Ringsted, Risskov, Skanderborg, København, Kokkedal, Brønshøj, Ølstykke, Vallensbæk, Greve, Hvidovre, Taastrup, Brabrand, Hobro, Albertslund, Korsør, Odder, Lyngby, Randers, Middelfart, Lillerød, Esbjerg, Grenaa, Frederiksberg, Tårnby, Glostrup, Nærum, Vordingborg, Valby, Charlottenlund, Aabenraa, Ishøj, Haderslev, Åbyhøj, Gladsaxe, Silkeborg, Thisted, Herlev, og Hedehusene, .

Afhentning af betonsliber med sug er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når der ses på tallene bliver det klart, at netshoppere tit leder efter blandt andet billig betonsliber med sug og betonsliber med sug online. Derudover oplever man typisk mennesker kigge efter bl.a. betonsliber med sug priser, betonsliber med sug tilbud og køb betonsliber med sug, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Få den bedste pris på betonsliber med sug

Det er jo efterhånden super ligetil for internetbrugere at sammenholde priser på billige betonsliber med sug online i blandt flere online outlets, og ergo har en lang række online firmaer ikke kunne lade være med at trykke udsalgspriserne på betonsliber med sug betydeligt, og endda byde på billig levering.

Derfor kan det alligevel vise sig lukrativt at udforske flere internet selskaber efter tilbud og udsalg på betonsliber med sug online før du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Du skal imidlertid ikke glemme, at i tilfælde af at en butik på nettet frembyder billige betonsliber med sug online på tilbud til en pris som anses for overordentlig letkøbt, kan det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uærlig internet webshop. Kortbestillinger er dog en del af en lovbestemmelse, som værner køber imod falske webshops.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage betalingen af betonsliber med sug i flere bidder. Dette tilbydes typisk ved specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ses der på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter eksempelvis betonsliber med sug tilbud og betonsliber med sug online. Foruden dette oplever vi som regel mennesker efterspørge fx betonsliber med sug priser, køb betonsliber med sug og billig betonsliber med sug.

Tjek nuværende kunders evalueringer

Trustpilot genererer flere gode genveje til at gøre dig bekendt med en stor gruppe forhenværende køberes reflektioner og derfor er det prisværdigt, at du ser nærmere på e-firmaets vurderinger forinden du bestiller billige betonsliber med sug online.

Facebook genererer lige så vel altid udmærkede chancer for at få indsigt i internet forhandlerens kundetilfredshed. Desuden ses en del internet varehuse hvor man kan afgive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige betonsliber med sug online hos en internet handler bør man helt sikkert kigge på shoppens handelsvilkår, dog er det typisk ikke særlig morsomt, især på de velkendte byggekæder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Et nemt alternativ kan derfor være at efterse hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, fordi det typisk er en indikation om at online forretningen efterlever de officielle regler, udover at online webshoppen jævnligt monitoreres af fagfolk der har nøje kendskab til lovene på området.

Dette er desuden din anledning til hjælpende service, ifald du bliver udsat for problemstillinger som følge af din handel med betonsliber med sug. Udover dette foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af betonsliber med sug online, som fx den byttepolitik hjemmesiden tilbyder.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man stadig gemmer ens faktura e-mail, så man altid kan bevise bestillingen af betonsliber med sug, hvad end man køber fra Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma eller Bauhaus.

Martin Poulsen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Ole Møller gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Rasmus U gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Hanne gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til online shopping
1Før nogen shopper billige betonsliber med sug hos en online webshop kan de altid tyde e-butikkens regler, dog er det for det meste ikke særlig spændende. Ligeledes rekommanderer vi at man er obs på de primære vedtægter der kan influere på bestillingen af billige betonsliber med sug online, til eksempel hvilken returrettighed online forhandleren tilbyder.
2Trustpilot præsterer aldeles pålidelige genveje til at gennemrode en stor portion øvrige kunders tanker og af den grund tilråder vi, at du tjekker online forhandlerens vurderinger forinden du shopper billige betonsliber med sug online. Facebook resulterer i ydermere rigtig fine muligheder for at få kendskab til e-butikkens kundefokus.
3Det er i høj grad smertefrit for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige betonsliber med sug på diverse shops på nettet, og på grund af dette tilbyder massevis af forhandlere på nettet levering uden beregning. Trods dette kan det immervæk være rentabelt at inspicere nogle enkelte netshops efter tilbud og rabat forinden du bestiller, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
4Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af Indsigelsesordningen, som begunstiger dig som kunde overfor svindlende internet shops. Alternativt kan du bruge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du agter at betale betalingen af flere omgange.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig vældig vigtig når vi mangler produkterne inden for kort tid, og herved er det tydeligvis essentielt at man checker det anslåede leveringstidspunkt for betonsliber med sug. En lang række forretninger på nettet præsterer billig levering på næste hverdag på en hel del produkter, men som imidlertid står og falder med at ordren gennemføres forud for et angivent tidspunkt.
6Temmelig mange internet handler frembyder i øjeblikket diverse billige former for fragt til betonsliber med sug. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragttypen er jo usædvanlig ligetil, og i mange tilfælde derudover den prisbilligste slags levering.
7Den mest letkøbte leveringsmanér vil til enhver tid være at hente varerne selv, som jo afhænger af at du lever tæt på internet butikkens hjemsted. Den fragtmetode er selvfølgelig temmelig vigtig i tilfælde af at man står og skal bruge betonsliber med sug lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle få online varehuse gebyrfri levering, men undertiden er det så nødvendigt at man shopper for en bestemt pris.
8Vi anbefaler at kigge hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været et tegn på at netbutikken opretholder de danske regler, tillige med at virksomheden løbende vurderes af eksperter der kender til de gældende love. Inden folk shopper billige betonsliber med sug på en internet virksomhed kan man altid gøre sig bekendt med indholdet af butikkens regler.
9Nogle enkelte online webshops garanterer levering uden betaling på betonsliber med sug, men ofte stiller det krav om at du handler for en præcis sum. Som alternativ må man udse dig den billigste leveringsmåde, som oftest vil være at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragtmuligheden er i mange tilfælde ydermere særdeles fleksibel. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.