Er du på udkig efter betonfliser? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk betonfliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.618 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udendørs til badeværelse til indkørsel til indendørs til terrasse

Størrelser: 20×40 80×80 20×20 25×50 30×30 70×70 60×60 30×60 40×40 90×90 50×50

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse firmaets regler.
Der kan være forskel på priserne på billige betonfliser fra netbutik til netbutik. Enkelte har de bedste tilbud, imens andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ i de udbredte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af betonfliser.
Flere byggecentre har et enormt vareudvalg, imens øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare betonfliser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber produkter fra flere nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af betonfliser online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Dette vil nogle se positivt på.
De kendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og som følge af det har kunderne chancen for at købe online og køre produkterne personligt. Herigennem er der mulighed for at spare fragten, og ovenikøbet hente produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for deres produkter, da de ikke sælger andre varer. På grund af det får du formentlig ekstra konstruktiv service fra personale som er eksperter i netop betonfliser.
De fleste niche webshops er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle betonfliser online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

betonfliser silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

betonfliser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

betonfliser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

betonfliser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag flere end 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Godt forarbejde vil være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må forfatte en velovervejet agenda, der dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter din agenda.
2Du har adgang til en overflod af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er anvendeligt med overvældende meget konstruktiv information, navnligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
3Det kan give mening at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du skal have assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at få priser fra diverse firmaer.
4Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke beklædning som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig imod potentielle skader. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
5Typisk vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere hver eneste udgift, og så notere billige priser på dem én efter én.
6I visse tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet såfremt renoveringen er klimavenligt. Bidraget er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
7Du bør for alt i verden ikke mangle udstyr. Det kan vise sig at være afgørende at have grejet til rådighed før du begynder på byggeriet. Det er desuden en fordel at inkludere de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
8Måske det viser sig afgørende at du har de relevante byggematerialer til rådighed på forhånd inden du begynder projektet. Du bør nedskrive en hurtig note som samler hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
9Inden du opstarter byggeprojektet kan det blive højst fornuftigt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
10Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved store byggeprocesser. Krævende ting stiller krav om mere end en person. Endvidere vil det være mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
11Ved projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du tit holde øje med meldingerne om vejret i tiden op til byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse byggeprojekt.
12Der kommer jævnligt utidige problemstillinger når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og herved vurderes det værdifuldt at der er afsat en del tid i køreplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er yderst overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som jo er ualmindeligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende betonfliser

 • Hvad koster betonfliser?
 • Hvordan borer man i betonfliser?
 • Hvordan støber man betonfliser?
 • Hvordan renser man betonfliser?
 • Hvordan skærer man betonfliser?
 • Hvad vejer betonfliser?
 • Hvordan lægger man betonfliser?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  En stor portion internet forhandlere foreslår i dag en hel del forskellige billige fragtmetoder til betonfliser. En af de mest benyttede er nu om dage afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter din nyindkøbte vare når du har lyst. Leveringsformen er jo meget let gængelig, samt oftest endvidere den mest prisbevidste fragtmulighed.

  Du kan alternativt tænke over at bestille pakken til levering til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig godt nok en kende mere bekostelig, men ligeledes ret så praktisk ift. betonfliser online. Den mest prisbevidste leveringstype er dog at du selv henter pakken, hvilket kræver at du bor i nærheden af e-handlens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på betonfliser er super afgørende ifald du mangler produktet om et øjeblik, og herved er det ret så passende at du checker den estimerede leveringstid ved betonfliser. Adskillige internet foretagender – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre online, som imidlertid er forudsat at orden realiseres forud for et fast klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt ordnet forinden logistikpersonalet får fri.

  Flere internet butikker byder på fri fragt på betonfliser online, men typisk er det forudsat at der aftages for en fastsat pris. Alternativt bør du udse dig den mest letkøbte leveringsmetode, som typisk er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted.

  En masse byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man køber billig betonfliser hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af betonfliser i disse områder:

  Jyllinge, Nørresundby, Thisted, Nakskov, Højbjerg, Charlottenlund, Sønderborg, Viborg, Vallensbæk, Aarhus, Frederikssund, Esbjerg, Hjørring, Brøndby, Dragør, Roskilde, Lystrup, Vejle, Tårnby, Silkeborg, Taastrup, Ølstykke, Middelfart, Albertslund, Værløse, Allerød, Tilst, Hillerød, Køge, Helsingør, Svendborg, Brønderslev, Gladsaxe, København, Kolding, Skanderborg, Glostrup, Vanløse, Skive, Brabrand, Nyborg, Haslev, Nykøbing Falster, Ringsted, Korsør, Odder, Stenløse, Randers, Kokkedal, Ikast, Lillerød, Frederiksberg, Hvidovre, Farum, Virum, Solrød Strand, Horsens, Hedehusene, Vordingborg, Søborg, Kalundborg, Herning, Frederiksværk, Nærum, Rødovre, Slagelse, Rønne, Aalborg, Gentofte, Struer, Grenaa, Hedensted, Varde, Ballerup, Hobro, Brønshøj, Greve, Holbæk, Aabenraa, Åbyhøj, Odense, Valby, Hørsholm, Haderslev, Holstebro, Herlev, Risskov, Lyngby, Birkerød, Ishøj, Fredericia, Frederikshavn, Rudersdal, og Næstved, .

  Afhentning for betonfliser er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland).

  Ved kig i statistikkerne er det klart, at folk tit søger efter blandt andet billig betonfliser og betonfliser online. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge efter blandt andet køb betonfliser, betonfliser tilbud samt betonfliser priser, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

  Spar penge på betonfliser

  Det er meget let gængeligt for alle at kigge efter tilbud på billige betonfliser online i blandt flere webshops, og for det har adskillige e-shops været tvunget til at nedskære prisen på betonfliser voldsomt, og i øvrigt byde på fragt uden betaling.

  Til gengæld kan det immervæk vise sig fordelagtigt at eftergå flere webshops efter tilbud og udsalg på betonfliser online forinden du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma.

  Du bør trods alt være obs på, at i tilfælde af at en shop på nettet markedsfører billige betonfliser online for en tilbudspris som er uforståeligt billig, så burde det undertiden være en indikation på en uægte internet shop. Bestillinger med kort er i hvert fald omfattet af et regulativ, der forsvarer dig som kunde overfor falske online shops.

  Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil dække omkostningerne til betonfliser af flere omgange. Det tilbydes ofte i niche netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

  Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere tit søger eksempelvis betonfliser priser og betonfliser online. Derudover oplever man tit internet shoppere efterspørge fx køb betonfliser, betonfliser tilbud og billig betonfliser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg betonfliser er 7590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indendørs til terrasse til indkørsel til badeværelse til udendørs

  Størrelser: 20×40 40×40 30×60 50×50 90×90 20×20 80×80 30×30 70×70 60×60 25×50

  Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot resulterer i ret pæne løsninger til at udforske mange aktuelle kunders vurderinger og herved kan det være til hjælp, at du udforsker online webshoppens ratings inden du færdiggør din shopping med billige betonfliser online.

  Facebook leverer tillige uden sammenligning uafhængige chancer for at få en idé om internet shoppens troværdighed. Derudover møder vi en del e-shops som tilbyder kunderne at registrere en vurdering af ordreforløbet, hvilket også bør benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

  Forinden folk handler billige betonfliser online hos en netbutik kunne man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke videre spændende, i særdeleshed hos de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

  En anden valgmulighed er at bemærke hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være en erklæring om at e-firmaet forstår den officielle danske lovgivning, foruden at internet firmaet rutinemæssigt revurderes af specialister der er inde i reglerne.

  Dette er desuden din lejlighed til bistand, ifald du skulle få problemstillinger ved din bestilling af betonfliser. Dertil er det at foretrække at kunden er sat ind i de mest centrale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af betonfliser online, som fx hvilken byttepolitik online forretningen garanterer.

  I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne bevise købet af betonfliser, uafhængig af om man handler ved XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma eller Bauhaus.

  Inger E gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Louise Larsen gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Michael gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Ole Christiansen gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  9 tips til internetshopping
  1Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af et regelsæt, som støtter køber imod uoprigtige shops på nettet. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage betalingen over en længere periode.
  2Trustpilot bringer dig adskillige gode muligheder for at betragte flere tidligere forbrugeres observationer og af den grund er det fornuftigt, at du kigger på internet forhandlerens kritik forinden du bestiller billige betonfliser online. Facebook yder lige så vel rigtig fordelagtige muligheder for at få et kig ind i e-forretningens troværdighed.
  3Den prisbilligste leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du lever nær internet firmaets tilholdssted. Den slags levering kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel ifald vi står og skal bruge betonfliser øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle webshops billig levering, men ofte er det påkrævet at der shoppes for et præcist beløb.
  4Forinden folk shopper billige betonfliser på en e-shop bør man faktisk tage stilling til shoppens betingelser, men det er normalt ikke særlig spændende. Ydermere stiller vi forslag om at du er vidende om de mest basale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige betonfliser online, for eksempel den ombytningspolitik internet selskabet anvender.
  5En række shops på nettet yder til alt held en hel del forskellige billige leveringsmodeller til betonfliser. En der er meget anvendt er i dag at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne den dag der passer dig. Denne er nemlig i høj grad ligetil, samt typisk ligeledes den mindst kostelige mulighed for levering.
  6Det er jo usædvanlig smertefrit for alle og enhver at prissammenligne online på billige betonfliser fra forskellige internet foretagender, og derfor garanterer massevis af webshops gratis fragt. Det kan dog alligevel blive indbringende at eftergå forskellige online butikker efter tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at få den skarpeste pris.
  7Generelt går vi ind for at undersøge om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, som almindeligvis er en angivelse af at online forhandleren følger dansk lovgivning, tillige med at e-firmaet af og til overværes af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Før folk køber billige betonfliser i en internet forhandler behøver de utvivlsomt granske webshoppens handelsbetingelser.
  8Leveringstiden er super afgørende ifald vi står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, så i det øjemed er det naturligvis meningsfuldt at du efterser den anslåede leveringsdato for betonfliser. En stor portion e-forretninger frembyder billig 1 dags levering på mange af butikkens varer, som dog kræver at orden realiseres inden et besluttet klokkeslæt.
  9Nogle internet virksomheder byder på levering uden omkostninger på betonfliser, men oftest påkræves det at man handler for et bestemt beløb. Ellers må du tage den mest betalelige metode til levering, som i de fleste tilfælde er at få kørt pakken til en pakkeshop. Metoden er tit lige så vel i høj grad smertefri. Den mest billige leveringstype vil dog altid være selv at hente ordren.