Byghjem.dk

Beskyttelsesbriller

Beskyttelsesbriller komfort - indstillig Kreator
62 kr.
Mere info
Beskyttelsesbriller, til briller brugere Kreator
42 kr.
Mere info
Beskyttelsesbriller, justerbar bøjle Kreator
42 kr.
Mere info
Beskyttelsesbriller med sikkerhedssnor Kreator KRTS30010
83 kr.
Mere info
Beskyttelsesbriller klar og dugfri Kreator
57 kr.
Mere info
Beskyttelsesbriller komfort UV - gul Kreator
80 kr.
Mere info
Beskyttelsesbriller med ventil, dugfri
50 kr.
Mere info
Beskyttelsesbriller ridsefri - klar Kreator
62 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige beskyttelsesbriller fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på de bedste priser, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du med fordel fragte varerne på egen hånd. Det er navnligt muligt ved de velkendte byggekæder.
For nogle er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Derved bør du shoppe hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring beskyttelsesbriller.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du tjekke firmaets regler.
Nogle byggekæder tilbyder et stort varesortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare beskyttelsesbriller.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget troværdighed når man skal købe online. Det kan du se fordele i.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra talrige producenter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af beskyttelsesbriller online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og pga. det har kunderne tilbuddet om at købe online og transportere materialerne personligt. Herigennem har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, og tilmed have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få gode tilbud.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, måske tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler beskyttelsesbriller online på deres side.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså kan du modtage en høj grad af indsigtsfuld assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis beskyttelsesbriller.
Danmarks største byggecentre

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af omkring 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

beskyttelsesbriller bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

beskyttelsesbriller harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

beskyttelsesbriller jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

beskyttelsesbriller silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm der sikrer dig mod potentielle ulykker. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
2Nogle gange kan man hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at ombygningen er godt for miljøet. Det kræver med andre ord at byggeprojektet har betydning for klimaet.
3Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problematikker når det gælder avancerede byggeprojekter, og følgelig viser det sig væsentligt at der er afsat en del tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er sikker på at nå i mål til tiden.
4For opgaver udendørs har vind og vejr en stor rolle. Således kan du ofte kigge på vejrberetningerne lige før byggeprojektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige projekt.
5Måske kan det blive vigtigt at du har samtlige materialer klar til brug i god tid før du starter eksekveringen. Du kunne med fordel sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel som indeholder det der skal bruges, og så tjekke materialerne, så du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
6Det bør overvejes at søge hjælp til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er større byggeprojekter. Store ting behøver flere personer. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
7Du burde måske overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må have eksperthjælp til noget af byggeriet. Når du benytter professionel hjælp er det fordelagtigt at tage imod tilbud fra en håndfuld foretagender.
8Inden du opstarter byggeprojektet er det ubeskriveligt vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Typisk vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det må være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende dokumentere eventuelle tilbud på dem én efter én.
10Du bør nødig stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at du har værktøjet tilgængeligt forinden du starter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at påregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
11Godt forarbejde vedbliver at være metoden til succes med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en klar handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du laver tidsplanen.
12Du finder et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver vældig meget nyttig oplysning, navnligt ifald man benytter den engelske version.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er meget imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er enormt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En stor portion internet forretninger foreslår nu om stunder mange forskellige billige fragtmuligheder til beskyttelsesbriller. En af de mest populære er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig meget let gængelig, og tit ligeledes den mest letkøbte løsning til levering.

Du burde også udse dig at få det leveret til din bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er godt nok en sjat mere omkostningsfuld, men lige så vel ret så enkel for beskyttelsesbriller online. Den mest betalelige type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket dog står og falder med at du har bopæl tæt på online firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på beskyttelsesbriller er jo rigtig betydningsfuld i tilfælde af at man har behov for varerne nu og her, og herved er det aldeles passende at vi checker den forventede leveringstid ved beskyttelsesbriller. Størstedelen af byggeforretninger – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som afhænger af at ordren aflægges forud for et besluttet tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted inden medarbejderne tager hjem.

Visse firmaer på nettet frembyder fri fragt på beskyttelsesbriller online, men i mange tilfælde kræves det at man bestiller for et bestemt beløb. Derudover bør du beslutte sig for den prisbilligste type af levering, som typisk vil blive at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted.

Store webbutikker giver afhentning hvor man bestiller billig beskyttelsesbriller online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne tilbyder eksempelvis afhentning af beskyttelsesbriller i følgende områder:

Helsingør, Holbæk, Virum, Skive, Sønderborg, Svendborg, København, Farum, Højbjerg, Vejle, Varde, Hillerød, Herning, Silkeborg, Ølstykke, Søborg, Grenaa, Gladsaxe, Nyborg, Tårnby, Ballerup, Ishøj, Nakskov, Ikast, Fredericia, Odense, Brøndby, Dragør, Glostrup, Hobro, Birkerød, Korsør, Næstved, Hørsholm, Kolding, Haslev, Tilst, Køge, Hedensted, Lyngby, Værløse, Charlottenlund, Frederiksværk, Lillerød, Lystrup, Frederiksberg, Esbjerg, Horsens, Hjørring, Ringsted, Skanderborg, Vallensbæk, Hedehusene, Viborg, Solrød Strand, Aabenraa, Albertslund, Kokkedal, Risskov, Randers, Holstebro, Brønderslev, Allerød, Valby, Brønshøj, Herlev, Greve, Nørresundby, Hvidovre, Brabrand, Vordingborg, Frederikshavn, Rudersdal, Roskilde, Frederikssund, Odder, Nærum, Struer, Slagelse, Vanløse, Nykøbing Falster, Taastrup, Gentofte, Aalborg, Jyllinge, Middelfart, Kalundborg, Åbyhøj, Haderslev, Rødovre, Aarhus, Stenløse, Thisted, og Rønne, .

Klik-og-hent af beskyttelsesbriller er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at online shoppere som regel søger efter blandt andet billig beskyttelsesbriller og beskyttelsesbriller tilbud. Foruden dette ser vi typisk mennesker søge efter bl.a. beskyttelsesbriller priser, beskyttelsesbriller online og køb beskyttelsesbriller, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma og Davidsen.

Få den bedste pris på beskyttelsesbriller

Det er i dag ualmindeligt fleksibelt for almindelige mennesker at analysere priser på billige beskyttelsesbriller online hos flere internet handler, og følgelig har en hel del e-shops været tvunget til at stampe priserne på beskyttelsesbriller enormt, og ydermere tilbyde levering uden gebyr.

Dog kan det alligevel være tiden værd at efterprøve et par forskellige netbutikker efter billige priser på beskyttelsesbriller online forinden du køber, således at man er på den sikre side med at få den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og 10-4.

Man må lige meget hvad være så påvagt, at hvis en shop sælger billige beskyttelsesbriller online på tilbud til en tilbudspris som anses for helt ekstremt fordelagtig, så kan det ofte være et symbol på en fup webshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en orden, som beskytter dig som køber overfor uærlige internet selskaber.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage pengene til beskyttelsesbriller over en længere periode. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter bl.a. beskyttelsesbriller priser og billig beskyttelsesbriller. Foruden dette oplever vi typisk mennesker kigge efter eksempelvis køb beskyttelsesbriller, beskyttelsesbriller online samt beskyttelsesbriller tilbud.

Gennemsøg andre menneskers erfaringer

Trustpilot yder tilpas nyttige muligheder for at vurdere en stor gruppe tidligere forbrugeres tanker og derfor er det klogt, at du betragter internet forhandlerens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige beskyttelsesbriller online.

Facebook indebærer lige så vel en lang række fine muligheder for at få indblik i e-forretningens kundefokus. Tilmed er der faktisk e-forhandlere hvor folk kan frembringe en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk køber billige beskyttelsesbriller online på en e-shop kan man ideelt set kigge på webshoppens handelsvilkår, dog er det for det meste ikke særlig spændende, specielt på de udbredte byggecentre som 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden løsning kan derfor være at bemærke om internet butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det bør være en tryghed om at online firmaet forsvarer dansk lovgivning, udover at e-firmaet ofte revideres af jurister der behersker bestemmelserne på området.

Dette er en god genvej til opbakning, såfremt du skulle få problemer ved dit køb af beskyttelsesbriller. Tillige er det fornuftigt at du er omhyggelig omkring de grundlæggende retningslinjer der kan have betydning for købet af beskyttelsesbriller online, fx den returrettighed internet shoppen kører med.

I den relation er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb af beskyttelsesbriller, uagtet om man har købt fra Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen eller Harald Nyborg.

Thomas C gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jette J gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Ole Knudsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Rasmus Pedersen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til din online shopping
1En hel del internet shops udlover nu diverse billige leveringsmåder til beskyttelsesbriller. En sikker vinder er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså ualmindeligt nem, samt ofte også den mest letkøbte leveringsmanér.
2Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er en tryghed om at e-firmaet efterlever de gældende danske regler, tillige med at internet webshoppen nu og da besigtiges af eksperter som er meget bekendte med de gældende regler. Forud for at folk handler billige beskyttelsesbriller på en butik på nettet bør de utvivlsomt studere webshoppens handelsbetingelser.
3Den mest letkøbte metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som desværre nødvendiggør at du er med kort afstand til online butikkens hjemsted. Den metode til levering kan vise sig at være vældig bestemmende såfremt man behøver beskyttelsesbriller omgående. Alternativt så garanterer enkelte e-shops i Danmark gratis levering, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du bestiller for en fastsat pris.
4Det er i dag vældig praktisk for os alle at sammenligne tilbud online på billige beskyttelsesbriller fra diverse internet butikker i Danmark, og til gengæld yder langt de fleste internet firmaer levering uden gebyr. Derfor kan det imidlertid være lukrativt at prøve nogle forskellige online butikker efter tilbud forinden du shopper, sådan at du er tryg ved at få den billigste pris.
5Flere internet butikker lover gebyrfri levering på beskyttelsesbriller, men tit er det så præmissen at du handler for en fastsat sum. Som alternativ burde man tage den mindst kostelige leveringsløsning, der gerne er at få kørt varerne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver almindeligvis ligeledes i høj grad overkommelig. Den mest betalelige fragtform vil dog altid være at du selv henter ordren.
6Inden folk shopper billige beskyttelsesbriller på en shop på nettet kunne de helt sikkert gennemløbe e-butikkens betingelser, men det er naturligvis ikke videre spændende. Yderligere kan det være til hjælp at man er hensynstagende til de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige beskyttelsesbriller online, som eksempelvis den returrettighed e-forretningen benytter.
7Antal dages levering kan vise sig at være ret betydningsfuld hvis man absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så af den grund er det i sandhed vigtigt at du checker den forventede leveringsdato for beskyttelsesbriller. Størstedelen af netbutikker præsterer billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre, men husk at det påkræver at ordren lægges tidligere end et fastsat klokkeslæt.
8Trustpilot indebærer flere troværdige muligheder for at eftersøge adskillige forhenværende forbrugeres opfattelser og herved er det godt, at du tjekker online virksomhedens kritik forud for at du handler billige beskyttelsesbriller online. Facebook medfører tilsvarende nogle pålidelige metoder til at få en idé om internet firmaets popularitet.
9Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en regel, hvilket passer på en imod falske online virksomheder. Som alternativ kunne du benytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere pengene over et længere tidsrum.