Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare Berner værkstedsvogn.
For de fleste er byggeri lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan du shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring Berner værkstedsvogn.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige Berner værkstedsvogn fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på lave priser, imens øvrige giver faglig sparring. Du skal tænke på hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.
De gængse byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og på grund af det har mange mulighed for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Hermed er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt samtidig få fat i produkterne på kortere tid.
De kendte byggekæder forhandler varer fra flere nicheshops, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af Berner værkstedsvogn online.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nicheforhandlere er eksperter i deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem vil du få ekstremt kompetent hjælp fra ansatte som er specialister i netop Berner værkstedsvogn.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler Berner værkstedsvogn online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
Berner værkstedsvogn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Berner værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Berner værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Berner værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Inden du påbegynder byggeprocessen er det temmelig afgørende at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Du bør på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Tit kan det være fordelagtigt at du har udstyret klar før du starter byggeprojektet. Det er desuden godt at inkludere de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
3Der præsenterer sig altid utidige vanskeligheder i tilfælde med store projekter, og derfor vil det være meningsfuldt at man har afsat nok tid i agendaen, som gør at man kan være ubekymret om at have tid nok til det.
4Husk at du kan spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes ifald projektet gør en forskel for miljøet. Det beroer altså på at renoveringen forbedrer planeten.
5Der kan findes rigelige mængder af instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder dig rigelig gavnlig viden, i særlig grad såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
6For byggeprojekter udenfor kan vejret få en stor rolle. På grund af dette kan du løbende holde øje med vejrprognosen i tiden op til byggeprojektet, så det ikke uventet går i gang med at piske ned i samme sekund som du er midt i det avancerede byggeprojekt.
7Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for dit byggeri, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være en god idé at kortlægge samtlige udgiftsposter, og efterfølgende notere omkostningen ved hver eneste af dem.
8Det er en god idé at søge assistance til byggearbejdet, i særdeleshed ved store byggeopgaver. Omfattende byggerier bør udføres af flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
9Husk at gennemtænke om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde have assistance fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du køber professionel hjælp kan det være optimalt at få forslag fra flere leverandører.
10Du må på ingen måde forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, især når du ikke har hjælp fra en professionel.
11Potentielt kan det blive essentielt at have de presserende bygningsmaterialer tilgængelige inden du går i krig med byggeprocessen. Du har god gavn af at udarbejde en hurtig liste med det du har brug for, og som det næste efterse hvert eneste punkt, så du sikrer dig at alt er som det skal være.
12Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du skal forfatte en effektiv køreplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder planen.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Mange byggeforretninger giver i dag alverdens billige fragttyper til Berner værkstedsvogn. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente ordren når der er tid til det. Denne er nemlig særligt fremkommelig, samt i mange tilfælde endda den billigste fragtmulighed.

Du burde derudover overveje at få det leveret til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig en gang i mellem en kende mere pebret, men samtidig meget overkommelig med Berner værkstedsvogn online. Den mest betalelige fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men dette beroer på at du fysisk befinder dig tæt på e-firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Berner værkstedsvogn er naturligvis rigtig vigtig hvis man behøver ordren lige om lidt, og derfor er det faktisk klogt at man ser nærmere på leveringstiden på Berner værkstedsvogn. Størstedelen af internet webshops – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre online, hvilket påkræver at bestillingen laves tidligere end et besluttet klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ordnet forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få internet firmaer garanterer fri fragt på Berner værkstedsvogn online, men i reglen er det under betingelse af at der bestilles for en fastsat sum. I øvrigt skulle du beslutte sig for den mest billige form for levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted.

Mange byggecentre foreslår click-and-collect hvor du handler billig Berner værkstedsvogn online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på Berner værkstedsvogn i følgende områder:

Gladsaxe, Jyllinge, Frederiksberg, Haderslev, Taastrup, Fredericia, Brabrand, Rønne, Frederikshavn, Hobro, Vejle, Solrød Strand, København, Horsens, Albertslund, Svendborg, Vallensbæk, Haslev, Struer, Dragør, Greve, Herlev, Næstved, Kokkedal, Lystrup, Thisted, Åbyhøj, Odense, Ringsted, Vordingborg, Hedensted, Grenaa, Risskov, Lyngby, Slagelse, Korsør, Nærum, Kalundborg, Farum, Ikast, Brøndby, Nakskov, Esbjerg, Birkerød, Silkeborg, Virum, Herning, Allerød, Aarhus, Kolding, Stenløse, Ølstykke, Hvidovre, Brønshøj, Varde, Tårnby, Randers, Hedehusene, Brønderslev, Gentofte, Skive, Holbæk, Lillerød, Aabenraa, Holstebro, Nykøbing Falster, Søborg, Rødovre, Middelfart, Nørresundby, Vanløse, Hillerød, Helsingør, Sønderborg, Aalborg, Odder, Skanderborg, Tilst, Roskilde, Hjørring, Køge, Viborg, Frederikssund, Glostrup, Hørsholm, Valby, Ballerup, Frederiksværk, Værløse, Nyborg, Ishøj, Højbjerg, Rudersdal, og Charlottenlund, .

Afhentning for Berner værkstedsvogn er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland).

Ses der på statistikkerne fremstår det klart, at folk ofte leder efter blandt andet billig Berner værkstedsvogn og køb Berner værkstedsvogn. Man ser derudover tit internet shoppere kigge efter bl.a. Berner værkstedsvogn online, Berner værkstedsvogn tilbud og Berner værkstedsvogn priser, foruden de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Find den bedste pris på Berner værkstedsvogn

Det har vist sig at være super let for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige Berner værkstedsvogn online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og for det har en hel del internet forhandlere fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på Berner værkstedsvogn enormt, og endda love billig fragt.

Trods dette kan det alligevel blive gavnligt at tjekke forskellige webshops efter billige priser på Berner værkstedsvogn online forinden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den mest billige pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Du må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en e-forhandler forhandler billige Berner værkstedsvogn online for en tilbudspris der anses for uforståeligt beskeden, er det for det meste være et fingerpeg om en falsk internet shop. Kortbetalinger er i hvert fald en del af et regulativ, der begunstiger køber overfor svindlende e-forhandlere.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du overveje et tilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at dække regningen på Berner værkstedsvogn over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at online shoppere typisk søger eksempelvis Berner værkstedsvogn tilbud og Berner værkstedsvogn priser. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge eksempelvis Berner værkstedsvogn online, billig Berner værkstedsvogn samt køb Berner værkstedsvogn.

Analyser tidligere kunders oplevelser

Trustpilot indebærer fuldt ud anstændige genveje til at efterforske diverse forhenværende forbrugeres oplevelser og af den grund anbefales det, at du eksaminerer e-butikkens bedømmelser før du køber billige Berner værkstedsvogn online.

Facebook præsterer ligeledes relativt fantastiske metoder til at få indsigt i internet forhandlerens kundefokus. Her ses en del online forretninger som giver folk mulighed for at afgive en omtale af deres køb, hvilket tillige bør bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige Berner værkstedsvogn online hos en internet virksomhed kan de reelt gennemlæse butikkens handelsvilkår, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde, især med de gængse byggekæder som Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

En nem løsning kan derfor være at kigge hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det ofte er et signal om at e-shoppen efterkommer de gældende danske regler, tillige med at internet virksomheden hyppigt overværes af fagmænd som er indført i reglementet på området.

Dette er desuden en god anledning til hjælpende service, for så vidt du oplever vanskeligheder i processen med din ordre på Berner værkstedsvogn. Ydermere går vi ind for at køber er hensynstagende til de grundlæggende betingelser der indvirker på købet af Berner værkstedsvogn online, eksempelvis den ombytningspolitik internet selskabet tilbyder.

I den relation er det ligeledes relevant, at man stadig opbevarer ens kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne bevidne sit køb af Berner værkstedsvogn, uagtet om man har handlet fra Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Martin Jørgensen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Erik Johansen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Henrik Mortensen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jette gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til køb på nettet
1Enkelte e-butikker sikrer levering uden omkostninger på Berner værkstedsvogn, men typisk påkræves det at man shopper for et præcist beløb. Ellers burde du udvælge den mindst kostelige metode til levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få leveret ordren til en pakkeshop. Leveringstypen bliver ofte derudover vældig smart. Den mest betalelige leveringsmåde er dog selv at hente varerne.
2Leveringstiden er naturligvis ret så bestemmende forudsat vi absolut skal bruge dine nye produkter omgående, så i det øjemed er det utvivlsomt centralt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved Berner værkstedsvogn. En del forretninger på nettet garanterer billig levering på næste hverdag på deres favorit varer, men som imidlertid regnes ud fra at du når at bestille før et fastsat klokkeslæt.
3Den mest betalelige leveringsløsning vil til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket betinges af at du er i nærheden af internet webshoppens adresse. Den type af levering er super væsentlig i tilfælde af at vi absolut skal bruge Berner værkstedsvogn om kort tid. Alternativt så frembyder enkelte e-butikker gratis fragt, men typisk er det under betingelse af at man indkøber for et bestemt beløb.
4Inden folk shopper billige Berner værkstedsvogn på en e-forhandler bør de utvivlsomt løbe igennem netbutikkens handelsvilkår, men det er oftest ikke videre spændende. Tilsvarende går vi ind for at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale retningslinjer der har betydning for bestillingen af billige Berner værkstedsvogn online, til eksempel hvilken returrettighed webshoppen garanterer.
5Trustpilot medfører nogle værdifulde muligheder for at undersøge forskellige forhenværende konsumenters synspunkter og derved er det fornuftigt, at du ser nærmere på online forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige Berner værkstedsvogn online. Facebook genererer også relativt tiltalende løsninger til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed.
6Det er i dag ret så fleksibelt for folk at søge information om priser online på billige Berner værkstedsvogn hos flere shops på nettet, og derfor yder utallige internet forhandlere fragtfri levering. Til gengæld kan det imidlertid blive gunstigt at tjekke en række online outlets efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at opnå den mest attraktive pris.
7Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en orden, hvilket støtter køberen imod fup internet butikker. Alternativt kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at dække prisen over en længere periode.
8Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en erklæring om at e-forretningen lever op til de danske love, foruden at forretningen en gang i mellem kigges til af fagmænd som er indført i vilkårene på området. Før nogen handler billige Berner værkstedsvogn i en online virksomhed kan de sådan set sætte sig ind i deres handelsvilkår.
9En række online butikker udlover til alt held diverse forskellige billige former for fragt til Berner værkstedsvogn. En af de mest populære er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente pakken den dag der passer dig. Metoden er jo vældig smart, og ofte ligeledes den mest prisbevidste leveringsform.