Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne personligt. Det er især en mulighed hos de store byggecentre.
For nogle er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det bør du vælge et online byggecenter, hvor du kan få råd og vejledning til valg af Berner stiksav.
Flere byggecentre tilbyder et stort vareudvalg, og øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare Berner stiksav.
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse butikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige Berner stiksav fra webshop til webshop. Nogle vil have gode tilbud, og nogle vil have service. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og af den grund har man chancen for at bestille online og køre materialerne selv. Hermed har man chancen for at undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.
De store byggekæder forhandler varer fra diverse nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af Berner stiksav online.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså bør du få mere indsigtsfuld hjælp fra folk med specialistviden i netop Berner stiksav.
Flertallet af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få skarpere priser.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du bestiller Berner stiksav online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
Berner stiksav silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af ca. 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Berner stiksav bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Berner stiksav jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Berner stiksav harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af over 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Muligvis kan det blive væsentligt at du har de påkrævede bygningsmaterialer parat i god tid før du går til værks med byggeprocessen. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig liste som samler de materialer som er nødvendige, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den grund kan du hyppigt tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt begynder at regne når du netop er ved at færdiggøre det komplekse projekt.
3Du kan finde mange guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube er formidler af ekstremt meget gavnlig oplysning, særligt når man søger på engelsk.
4Du bør regne på om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at hente professionel assistance til noget af byggeprocessen. Ifald du køber assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at tage imod prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
5Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive forstandigt at tage noter til alle udgifter, hvorefter man kan gennemgå ens købspris for hver eneste af dem.
6Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeprojektet forbedrer klimaet.
7Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må nedskrive en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver arbejdsplanen.
8Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af vigtige byggeprojekter. Krævende projekter bør udføres af flere folk. Samtidig er det bedre og mere socialt når man er flere om det.
9Der kommer som regel uforudsete problemer når det gælder omfattende byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig værdifuldt at der er afsat en del tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at komme i mål.
10Før du påbegynder dit byggeprojekt er det ret afgørende at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
11Man bør aldrig fattes arbejdsredskaber. Det er vigtigt at have værktøjet disponibelt idet du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at indregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
12Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder hjelm og sko som beskyttelse imod potentielle skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeriet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er absolut overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

Temmelig mange shops på nettet yder nu flere billige løsninger til levering til Berner stiksav. En af favoritterne er nu om stunder afhentningssteder, så du nemt selv kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo yderst overkommelig, og mange gange tillige den mest betalelige løsning til levering.

Du kan endvidere udse dig at få varerne sendt til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er til tider en lille smule dyrere, men endda i høj grad bekvem ved køb af Berner stiksav online. Den prisbilligste løsning er unægtelig at du selv henter pakken, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Berner stiksav kan i nogle tilfælde være temmelig central ifald du behøver produkterne med det samme, og derfor er det utvivlsomt aktuelt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved Berner stiksav. Størstedelen af forretninger på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter online, som betinges af at ordren indsendes inden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen afsendt forinden de pakkeansatte drager hjemad.

En hel del forhandlere på nettet sikrer portofri levering på Berner stiksav online, men ofte er det så nødvendigt at man handler for et fastsat beløb. Derudover må du beslutte sig for den prisbilligste fragtmetode, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man køber billig Berner stiksav online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af Berner stiksav i disse områder:

Køge, Lillerød, Odder, Helsingør, Skanderborg, Tilst, Lystrup, Hørsholm, Brønshøj, Hobro, Gladsaxe, Vallensbæk, Risskov, Vordingborg, Hedehusene, Horsens, Silkeborg, Herning, København, Glostrup, Charlottenlund, Randers, Middelfart, Næstved, Søborg, Viborg, Ballerup, Lyngby, Frederiksberg, Brønderslev, Albertslund, Aabenraa, Hillerød, Hedensted, Brabrand, Brøndby, Nørresundby, Korsør, Hvidovre, Ølstykke, Holbæk, Dragør, Valby, Hjørring, Fredericia, Greve, Tårnby, Værløse, Slagelse, Nykøbing Falster, Ikast, Nyborg, Virum, Herlev, Sønderborg, Frederikssund, Allerød, Farum, Frederiksværk, Struer, Åbyhøj, Kolding, Odense, Thisted, Nakskov, Kalundborg, Holstebro, Nærum, Gentofte, Frederikshavn, Ringsted, Kokkedal, Jyllinge, Rudersdal, Grenaa, Haslev, Højbjerg, Roskilde, Skive, Aalborg, Esbjerg, Taastrup, Solrød Strand, Vanløse, Aarhus, Vejle, Rødovre, Ishøj, Rønne, Birkerød, Svendborg, Haderslev, Stenløse, og Varde, .

Klik-og-hent for Berner stiksav er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at mennesker tit efterspørger eksempelvis billig Berner stiksav og Berner stiksav priser. Foruden dette ser man tit mennesker efterspørge bl.a. Berner stiksav online, køb Berner stiksav og Berner stiksav tilbud, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Den bedste pris på Berner stiksav

Det er jo temmelig overkommeligt for almindelige dødelige at finde tilbud på billige Berner stiksav online i blandt diverse butikker på nettet, og derved har adskillige internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at formindske prisen på Berner stiksav voldsomt, og derudover tilbyde gebyrfri levering.

Det kan dog ikke desto mindre blive tiden værd at inspicere flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på Berner stiksav online inden du handler, sådan at man er sikret at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun på de store byggecentre som XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Du må bare være så påpasselig, at når en online butik forhandler billige Berner stiksav online til en pris som kan ses som grænseløst billig, burde det i nogle tilfælde være en varsel om en uægte e-forretning. Kortkøb er imidlertid dækket ind under en foranstaltning, hvilket begunstiger dig som køber imod snydagtige online forretninger.

Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du benytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at godtgøre pengene til Berner stiksav senere. Det tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at netshoppere typisk søger efter for eksempel Berner stiksav online og køb Berner stiksav. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel Berner stiksav tilbud, Berner stiksav priser samt billig Berner stiksav.

Analyser tidligere kunders vurderinger

Trustpilot fremskaffer fuldt ud gavnlige chancer for at kontrollere en stor gruppe aktuelle forbrugeres ratings og herved er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer online shoppens bedømmelser forinden du handler billige Berner stiksav online.

Facebook frembyder lige så vel adskillige anstændige genveje til at få indblik i internet selskabets troværdighed. Foruden det ses mange online forhandlere som giver folk mulighed for at give en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel bør bruges til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige Berner stiksav online i en e-forretning bør de i princippet gennemløbe dens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke særlig interessant, specielt hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne måske være at bemærke om internet virksomheden er støttet af e-mærket, da det typisk er en indikator for at online firmaet føjer de officielle danske regler, udover at virksomheden fra tid til anden føres tilsyn med af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, hvis du bliver udsat for vanskeligheder som følge af dit køb af Berner stiksav. Ydermere støtter vi at køberen er hensynstagende til de elementære vilkår gældende for bestillingen af Berner stiksav online, eksempelvis hvilken returneringsret internet selskabet benytter.

I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man stadig gemmer sin e-mail kvittering, så man altid vil kunne dokumentere købet af Berner stiksav, uagtet om man bestiller ved 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller Bauhaus.

Birthe gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Karen I gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Hanne D gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Mads Jørgensen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til køb på nettet
1Den prisbilligste fragttype er utvivlsomt at hente ordren selv, men det er betinget af at du er nærved internet shoppens adresse. Den leveringsversion kan vise sig at være ekstremt aktuel når vi behøver Berner stiksav om et øjeblik. Alternativt så frembyder flere online shops gebyrfri levering, men ofte påkræves det at man handler for et konkret beløb.
2Leveringsdygtigheden kan være særligt relevant i tilfælde af at vi behøver ordren øjeblikkeligt, og af den grund er det tydeligvis klogt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på Berner stiksav. En lang række internet handler yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, men vær på vagt da det stiller krav om at bestillingen indsendes tidligere end et besluttet tidspunkt.
3Forud for at folk shopper billige Berner stiksav på en shop kunne de til hver en tid have øje for dens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis en tidskrævende opgave. Herudover slår vi et slag for at køber er obs på de mest betydningsfulde forhold der kan have indvirkning på shopping af billige Berner stiksav online, fx den ombytningspolitik online butikken garanterer.
4Det er særligt fleksibelt for internetbrugere at søge information om priser online på billige Berner stiksav på tværs af online outlets, og på grund af dette præsterer flere internet outlets billig levering. Derfor kan det imidlertid blive tiden værd at tjekke visse online shops efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at modtage den bedste pris.
5En hel del e-firmaer foreslår i dag mange forskellige billige leveringsmodeller til Berner stiksav. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi du så nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Den er jo yderst overkommelig, og endda desuden den billigste leveringsudgave.
6Generelt anbefaler vi at kontrollere om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det burde være et fingerpeg om at e-shoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at online webshoppen nu og da undersøges af sagkyndige der forstår reglementet på området. Forinden folk køber billige Berner stiksav i en internet webshop kan de for at være sikker betragte webbutikkens handelsvilkår.
7Trustpilot giver dig nogle tiltalende løsninger til at gennemgå forskellige andre brugeres betragtninger og derved anbefales det, at du tager et kig på internet firmaets omtaler forud for at du køber billige Berner stiksav online. Facebook medfører ydermere rigtig anstændige muligheder for at få indsigt i internet butikkens pålidelighed.
8Nogle enkelte netbutikker præsterer levering uden omkostninger på Berner stiksav, men tit stiller det krav om at man aftager for et konkret beløb. Alternativt kan man tage den mest prisbevidste form for levering, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Denne er sædvanligvis endda særdeles nem. Den mest prisbevidste form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
9Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af et reglement, hvilket bistår køber imod falske online shops. Som et alternativ kunne du anvende en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage prisen over tid.