Stiga Combi 53 SQ H - Benzin plæneklipper m Honda Motor
4.195 kr.
Mere info
Stiga Combi 48 SQ - Benzin plæneklipper selvkørende
2.419 kr.
Mere info
Stiga Dino 47 - Benzin plæneklipper
1.749 kr.
Mere info
Stiga Multiclip 47 SEQ - Benzin plæneklipper Selvkørende, elstart
3.299 kr.
Mere info
Stiga Turbo Power 50 S (3i1) - Benzin plæneklipper selvkørende
4.795 kr.
Mere info
Stiga Collector 43 S - Benzin plæneklipper selvkørende
2.295 kr.
Mere info
Stiga Collector 48 S - Benzin plæneklipper selvkørende
2.446 kr.
Mere info
Stiga Twinclip 50SVH - Honda Benzin plæneklipper
5.999 kr.
Mere info
Stiga Combi 53 SQ - Benzin plæneklipper selvkørende
3.095 kr.
Mere info
Stiga Multiclip 47 S - Benzin plæneklipper selvkørende
1.983 kr.
Mere info
Stiga Multiclip 47 - Benzin plæneklipper
1.919 kr.
Mere info
Stiga Combi 48 SVQ - Benzin plæneklipper selvkørende
3.195 kr.
Mere info
Stiga Collector 43 - Benzin plæneklipper
1.995 kr.
Mere info
Stiga Multiclip 47 Q - Benzin plæneklipper
2.395 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man tjekke byggeshoppens regler.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige benzinplæneklipper hos de forskellige online byggekæder. Nogle har de bedste priser, og øvrige har fokus på service. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det bør du vælge et online byggecenter, som giver information omkring benzinplæneklipper.
Flere byggemarkeder har et enormt produktsortiment, og nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot benzinplæneklipper.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af benzinplæneklipper online.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggekæder er tilgængelige i hele landet, og herigennem har de fleste chancen for at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det har du chancen for at spare fragtgebyret, samt endda få varerne nu og her.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du handler benzinplæneklipper online på deres hjemmeside.
Alverdens specialiserede netbutikker er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
En masse nichespecifikke netbutikker er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved kan du modtage super kompetent assistance fra folk der er specialister i lige præcis benzinplæneklipper.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
benzinplæneklipper bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag over 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

benzinplæneklipper harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

benzinplæneklipper silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

benzinplæneklipper jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For udendørs opgaver har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du jævnligt se meldingerne om vejret lige før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
2Planlægning bliver metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør overveje at have en struktureret plan, der dikterer hvilke gøremål der laves på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af din tidsplan.
3Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Tit vil det være vigtigt at du har det parat når du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at medregne de her omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
4Du kan finde alle mulige former for artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube bringer dig overvældende meget brugbar oplysning, især såfremt du kigger i hele verden.
5Længe før du starter byggeprocessen kan det vise sig meget værdifuldt at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
6Der kommer næsten altid uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med avancerede opgaver, og af den grund er det afgørende at man afsætter nok plads i tidsplanen, så man kan være selvsikker på at have tid nok til det.
7I nogle tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
8Du kunne tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør hente professionel assistance til opstarten af projektet. Når du køber assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at tage imod forslag fra en håndfuld firmaer.
9Det er vigtigt at udarbejde et budget for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive økonomisk at gennemgå hver eneste udgift, og så finde frem til eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
10Det viser sig væsentligt at du har samtlige byggematerialer til disposition før du indleder dit arbejde. Du vil med fordel kunne udarbejde en hurtig liste indeholdende hver eneste ting der skal bruges, og bagefter eftergå materialerne, med det formål at du er overbevist om at alt er som det skal være.
11Det kan overvejes at få assistance til byggearbejdet, specielt ved større byggeopgaver. Store opgaver gør krav på flere personer. Dertil vil det blive mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
12Du skal på ingen måde forsømme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod potentielle uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er enormt imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er yderst overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En hel del online butikker yder nu om stunder en hel del forskellige billige metoder til levering til benzinplæneklipper. En af de mest almindelige er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Metoden er altså yderst problemfri, og typisk desuden den billigste leveringsmulighed.

Du burde på samme måde udse dig at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig mange gange en kende mere bekostelig, men til gengæld ret overkommelig for benzinplæneklipper online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, men det står og falder med at du lever nærved e-handlens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på benzinplæneklipper kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende om man behøver produktet om få sekunder, og herved er det fuldkommen klogt at vi besigtiger den anslåede leveringsdato for benzinplæneklipper. De fleste netshops i Danmark – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre online, men vær opmærksom på at det står og falder med at orden realiseres forinden et fast tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer distribueret før lagermedarbejderne har fri.

Visse e-forretninger i Danmark yder gratis fragt på benzinplæneklipper online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der indkøbes for en bestemt sum. Derudover skal man foretrække den billigste type af levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

En masse byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig benzinplæneklipper hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og 10-4. Byggecentrene foreslår for eksempel klik-og-hent på benzinplæneklipper i disse områder:

Viborg, Fredericia, Kokkedal, Åbyhøj, Roskilde, Varde, Hørsholm, Rønne, Lyngby, Helsingør, Esbjerg, Albertslund, Haslev, Herning, Ølstykke, Aarhus, Brøndby, Ikast, Ringsted, Taastrup, Risskov, Struer, Nakskov, Haderslev, Sønderborg, Hobro, Allerød, Skive, Odder, Virum, Næstved, Vejle, Randers, Hillerød, Grenaa, Lillerød, Frederikssund, Greve, Brønderslev, Silkeborg, Middelfart, København, Nykøbing Falster, Ishøj, Rudersdal, Nærum, Rødovre, Lystrup, Herlev, Slagelse, Tårnby, Glostrup, Svendborg, Højbjerg, Gladsaxe, Valby, Gentofte, Tilst, Frederikshavn, Thisted, Solrød Strand, Kalundborg, Kolding, Hjørring, Vallensbæk, Jyllinge, Frederiksværk, Køge, Vanløse, Holbæk, Dragør, Brønshøj, Værløse, Skanderborg, Stenløse, Korsør, Aabenraa, Odense, Horsens, Aalborg, Birkerød, Nørresundby, Holstebro, Ballerup, Søborg, Hvidovre, Hedehusene, Vordingborg, Frederiksberg, Charlottenlund, Hedensted, Nyborg, Brabrand, og Farum, .

Klik-og-hent ift. benzinplæneklipper er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når der ses på data bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger efter bl.a. benzinplæneklipper tilbud og benzinplæneklipper online. Foruden dette oplever vi som regel folk kigge efter for eksempel billig benzinplæneklipper, køb benzinplæneklipper samt benzinplæneklipper priser, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma og Bauhaus.

Få rabat på benzinplæneklipper

Det er jo ekstremt problemfrit for alle at finde frem til tilbud på billige benzinplæneklipper online i blandt forskellige internet shops, og med det motiv har masser af internet forhandlere været tvunget til at stampe prisniveauet på benzinplæneklipper drastisk, og derudover frembyde gratis levering.

Det kan trods alt vise sig lukrativt at efterse nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på benzinplæneklipper online før du placerer ordren, sådan at man er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Du må ikke desto mindre være obs på, at når en online webshop frembyder billige benzinplæneklipper online til en pris som er usædvanlig tiltalende, så kan det mange gange være et faresignal om en svindel e-butik. Betalinger med kort er i hvert fald omfattet af en ordning, hvilket passer på køberen imod svindlende outlets på nettet.

Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ burde du anvende en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at honorere betalingen af benzinplæneklipper ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte hos specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at mennesker jævnligt kigger efter fx køb benzinplæneklipper og benzinplæneklipper priser. Man ser derudover ofte internet shoppere kigge efter fx billig benzinplæneklipper, benzinplæneklipper tilbud samt benzinplæneklipper online.

Undersøg nuværende kunders betragtninger

Trustpilot bringer dig stort set strålende løsninger til at granske en hel del forhenværende kunders anmeldelser og på grund af dette tilrådes det, at du vurderer e-butikkens anmeldelser før du shopper billige benzinplæneklipper online.

Facebook bringer dig lige så vel forholdsvis passende chancer for at få indsigt i online forretningens pålidelighed. Foruden det ser vi mange online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige benzinplæneklipper online i en e-forretning behøver de når alt kommer til alt skimme forhandlerens handelsbetingelser, men det er tit en omfattende opgave, særligt ved de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Et nemmere alternativ er at efterse om internet shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det ofte er et tegn på at webbutikken føjer de gældende danske regler, tillige med at internet forretningen regelmæssigt besøges af sagkyndige som er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Dette er en god genvej til at få hjælp, såfremt du forvoldes dilemmaer ved dit indkøb af benzinplæneklipper. Endvidere tilrådes det at man er påpasselig med de mest relevante betingelser der influerer på købet af benzinplæneklipper online, til eksempel den ombytningspolitik webbutikken benytter.

Derfor er det samtidig afgørende, at man når som helst beholder sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan bevise købet af benzinplæneklipper, uafhængig af om man bestiller fra Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix eller Bygma.

Rasmus O gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Henrik A gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Erik J gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Susanne C gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til indkøb via nettet
1Flere shops på nettet tilbyder billig levering på benzinplæneklipper, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man indkøber for et bestemt beløb. Derudover skal man udse dig den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen er undertiden også virkelig fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsudgave er utvivlsomt at hente ordren selv.
2Leveringstiden er jo temmelig vital når man behøver ordren om et øjeblik, og med det formål er det nemlig passende at du studerer den anslåede leveringsdato for benzinplæneklipper. Masser af e-forhandlere lover billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre, men det betinges af at bestillingen indsendes før et besluttet tidspunkt.
3Den billigste fragttype vil altid være at hente varerne selv, som jo nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til webbutikkens adresse. Den form for levering er selvfølgelig vældig udslagsgivende om man har behov for benzinplæneklipper med det samme. Alternativt så frembyder en hel del internet firmaer billig levering, men for det meste er det betinget af at man bestiller for en præcis sum.
4Temmelig mange internet foretagender frembyder i dag en hel del forskellige billige løsninger til levering til benzinplæneklipper. En der er meget populær er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Løsningen er altså særdeles problemfri, og desuden også den prisbilligste fragttype.
5Forud for at nogen køber billige benzinplæneklipper hos en webbutik behøver de uden tvivl studere butikkens forretningsvilkår, dog er det ofte ikke særlig sjovt. Ydermere slår vi et slag for at køber er på vagt for de væsentligste vedtægter der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige benzinplæneklipper online, for eksempel den bytteret e-forhandleren bruger.
6Trustpilot fremskaffer nogenlunde fine muligheder for at beskue en stor portion forhenværende kunders vurderinger og derfor slår vi et slag for, at du undersøger online webshoppens vurderinger inden du shopper billige benzinplæneklipper online. Facebook medfører på samme måde immervæk sikre muligheder for at få indtryk af e-forretningens popularitet.
7Generelt anbefaler vi at tjekke om internet shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er en angivelse af at online forhandleren understøtter de officielle regler, samt at online webshoppen nu og da evalueres af eksperter der er meget bekendte med lovene på området. Inden nogen handler billige benzinplæneklipper hos en forhandler på nettet behøver de helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsbetingelser.
8Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en orden, som redder dig som køber imod snydagtige internet selskaber. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre prisen i flere bidder.
9Det er efterhånden rigtig simpelt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige benzinplæneklipper hos forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette tilbyder en hel del online firmaer fragt uden beregning. Til gengæld kan det trods alt vise sig rentabelt at se nærmere på nogle enkelte webshops efter billige priser før du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at modtage den mindst kostelige pris.