Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ i de kendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare benzindrevet plænelufter.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Du vil finde variationer i priserne på billige benzindrevet plænelufter fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder de bedste priser, imens øvrige har et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan du shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af benzindrevet plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og derigennem har de fleste tilbuddet om at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Takket være dette har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, og samtidig få fat i varerne hurtigere.
De kendte byggecentre samler varer fra mange forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af benzindrevet plænelufter online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker er små firmaer, der typisk har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler benzindrevet plænelufter online på deres hjemmeside.
Flertallet af niche netbutikker står selv for produktion af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online får du en bedre pris.
En masse nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Derfor vil du få super anvendelig service fra nogle der er eksperter i lige præcis benzindrevet plænelufter.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

benzindrevet plænelufter silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

benzindrevet plænelufter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

benzindrevet plænelufter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

benzindrevet plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig jævnligt ubelejlige problematikker når det handler om store opgaver, og ergo kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes en del tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
2Muligvis kan det blive aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forinden du går i krig med byggeprocessen. Du kan udarbejde en simpel indkøbsliste indeholdende alle de ting du får brug for, og så gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at du har styr på det.
3Du bør for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning som arbejdshjelm der beskytter dig mod hændelige skader. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
4Nogle gange kan man hente støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås ifald byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen influerer positivt på naturen.
5Før du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig ret afgørende at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Godt forarbejde er kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en klar dagsorden, der viser hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, samt en tilhørende rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder din dagsorden.
7Husk at tage til overvejelse om du selv vil klare det hele, eller du hellere skal investere i hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Når du anskaffer eksperthjælp kunne det godt betale sig at hente en pris fra en håndfuld håndværkere.
8Det anbefales at få assistance til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er store byggeprocesser. Enkelte ombygninger stiller krav om mere end en person. Ydermere må det være bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
9Ofte vil det vise sig fornuftigt at lave et regnskab for optimeringen, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at gennemgå hver enkelt omkostning, og herefter finde frem til beløbet for dem én efter én.
10Der findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube er formidler af enormt meget anvendelig information, specielt når du benytter engelske søgeord.
11Du vil under ingen omstændigheder gå ned på grej. Ofte vil det vise sig essentielt at du har værktøjet klar til brug idet du begynder på arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
12For byggeprojekter udenfor har vejret en afgørende rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum undersøge meldingerne om vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre det avancerede byggeprojekt.
De mest folkekære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra flot. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

De fleste e-firmaer tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige fragttyper til benzindrevet plænelufter. En af de mest almindelige er lige nu udleveringssteder, og så henter du bare de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså særligt fremkommelig, og endda tillige den billigste leveringsmanér.

Du burde endvidere forsøge at få varerne bragt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Løsningen bliver som oftest en smule mere omkostningsfuld, men desuden ret så nem for benzindrevet plænelufter online. Den mest betalelige metode til levering vil dog altid være at du selv henter pakken, men dette er betinget af at du opholder dig lige ved online forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på benzindrevet plænelufter kan være ret aktuel forudsat man skal bruge din ordre straks, så med det formål er det tydeligvis væsentligt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på benzindrevet plænelufter. En hel del netshops i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig 1 hverdags levering på flere produkter online, som imidlertid forudsætter at bestillingen laves inden et nøjagtigt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få ordren pakket forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Enkelte online firmaer sikrer gebyrfri levering på benzindrevet plænelufter online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris. Alternativt skal du snuppe den mest betalelige fragttype, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

Mange kæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig benzindrevet plænelufter på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene tilbyder for eksempel klik-og-hent på benzindrevet plænelufter i følgende områder:

Taastrup, Jyllinge, Middelfart, Virum, Struer, Åbyhøj, Brønshøj, Kolding, Skive, Nørresundby, Odense, Allerød, Slagelse, Dragør, Hillerød, Ishøj, Nakskov, Nærum, Frederikshavn, København, Roskilde, Stenløse, Rudersdal, Fredericia, Korsør, Svendborg, Odder, Hobro, Charlottenlund, Glostrup, Valby, Hedehusene, Helsingør, Farum, Vordingborg, Randers, Hørsholm, Skanderborg, Tilst, Brøndby, Thisted, Holstebro, Sønderborg, Silkeborg, Aabenraa, Søborg, Kalundborg, Albertslund, Gladsaxe, Esbjerg, Frederikssund, Grenaa, Vejle, Viborg, Horsens, Brønderslev, Birkerød, Hjørring, Lystrup, Vallensbæk, Køge, Hedensted, Værløse, Rødovre, Varde, Hvidovre, Nyborg, Frederiksberg, Haslev, Lyngby, Rønne, Vanløse, Aalborg, Lillerød, Gentofte, Ballerup, Ringsted, Højbjerg, Herlev, Haderslev, Greve, Nykøbing Falster, Herning, Ølstykke, Holbæk, Tårnby, Næstved, Brabrand, Solrød Strand, Ikast, Frederiksværk, Risskov, Aarhus, og Kokkedal, .

Click-and-collect ift. benzindrevet plænelufter er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Falster, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ved indkig i data bliver det tydeligt, at mennesker ofte søger efter blandt andet benzindrevet plænelufter priser og benzindrevet plænelufter online. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel benzindrevet plænelufter tilbud, køb benzindrevet plænelufter samt billig benzindrevet plænelufter, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Få rabat på benzindrevet plænelufter

Det er jo efterhånden temmelig bekvemt for enhver at analysere priser på billige benzindrevet plænelufter online hos diverse outlets på nettet, og for det har flere e-forhandlere været presset til at at stampe prisen på benzindrevet plænelufter en hel del, og derudover garantere levering uden betaling.

Derfor kan det til hver en tid være gunstigt at udforske flere e-forretninger efter rabatter og tilbud på benzindrevet plænelufter online forinden du handler, sådan at du er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Man må imidlertid være opmærksom på, at ifald en webbutik reklamerer billige benzindrevet plænelufter online til en tilbudspris der er uhørt billig, er det for det meste være et bevis på en bedragerisk online webshop. Køb med betalingskort er imidlertid omfavnet af et regulativ, hvilket passer på dig som køber overfor uoprigtige firmaer på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du ønsker at klare pengene til benzindrevet plænelufter senere. Dette foreslåes normalt ved nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma og Davidsen.

Ses der på data er det klart, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet benzindrevet plænelufter priser og billig benzindrevet plænelufter. Foruden dette ser man som regel mennesker kigge efter fx køb benzindrevet plænelufter, benzindrevet plænelufter online og benzindrevet plænelufter tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot resulterer i en række fine genveje til at evaluere forskellige øvrige køberes meninger og derved anbefaler vi, at du eksaminerer e-handlens ratings før du færdiggør din shopping med billige benzindrevet plænelufter online.

Facebook frembringer derudover faktisk fordelagtige chancer for at få en idé om online forretningens pålidelighed. Herinde ser vi endda e-shops hvor du kan notere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige benzindrevet plænelufter online hos en netbutik kunne de for at være sikker løbe igennem netbutikkens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

En nemmere løsning kunne være at efterse om netshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er et billede på at online webshoppen forsvarer de opstillede regler, og at internet webshoppen regelmæssigt tilses af jurister der kender vilkårene.

Dette er desuden en god mulighed for at få assistance, såfremt du oplever problemstillinger ved din shopping med benzindrevet plænelufter. Tillige anbefaler vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende regler der kan have betydning for bestillingen af benzindrevet plænelufter online, fx den bytteret butikken tilbyder.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man når som helst sikrer sin ordremail, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af benzindrevet plænelufter, uagtet om man har købt fra Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen eller Bauhaus.

Lars gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Kirsten G gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Niels gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Bente S gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til internetshopping
1Nogle få online webshops tilbyder fragt uden omkostninger på benzindrevet plænelufter, men i reglen kun ifald der erhverves for en fastsat pris. Som alternativ kunne man gribe den mest letkøbte leveringstype, der i mange tilfælde vil blive at få bragt produkterne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver desværre derudover særligt smart. Den prisbilligste leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente varerne.
2Trustpilot forærer dig temmelig nyttige chancer for at kontrollere en stor gruppe andre forbrugeres betragtninger og herved er det fornuftigt, at du undersøger internet firmaets kritik inden du handler billige benzindrevet plænelufter online. Facebook frembyder endvidere nogle stabile muligheder for at få en idé om online shoppens kundetilfredshed.
3Det er i dag ret smertefrit for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige benzindrevet plænelufter på forskellige internet virksomheder, og til gengæld tilbyder en lang række shops på nettet fragt uden gebyr. Det kan immervæk vise sig gunstigt at kigge forbi et par forskellige e-handler efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, så du er sikker på at modtage den mest attraktive pris.
4Generelt tilråder vi at se om e-firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været en sikkerhed for at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de danske regler, udover at internet forhandleren fra tid til anden evalueres af eksperter der er meget fortrolige vilkårene. Forinden nogen shopper billige benzindrevet plænelufter i en e-butik burde de altid bese netbutikkens betingelser.
5Inden folk køber billige benzindrevet plænelufter på en shop på nettet kan de i virkeligheden tyde webbutikkens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Tilmed er det smart at køberen er obs på de mest betydningsfulde reglementer der influerer på bestillingen af billige benzindrevet plænelufter online, f.eks. hvilken byttepolitik online shoppen benytter.
6Fragttiden er ekstremt essentiel ifald vi har behov for din ordre omgående, så derfor er det nemlig passende at du undersøger den anslåede leveringstid for benzindrevet plænelufter. En del butikker på nettet reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter, men det er underforstået at transaktionen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
7Den mest betalelige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter pakken, som jo stiller krav om at du lever i nærheden af webbutikkens tilholdssted. Den fragtløsning er ekstremt vigtig hvis vi behøver benzindrevet plænelufter omgående. Alternativt så garanterer flere online outlets levering uden betaling, men for det meste gælder det kun hvis der aftages for en præcis sum.
8Masser af shops på nettet yder i øjeblikket flere billige leveringsudgaver til benzindrevet plænelufter. Det mest populære er for øjeblikket udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke når du har lyst. Løsningen er jo særdeles overkommelig, og tit derudover den mest letkøbte leveringsudgave.
9Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under et regelsæt, der sikrer folk imod fup outlets på nettet. Som en anden løsning kan du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække prisen over en periode.