Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
Hvis du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne selv. Dette er i høj grad muligt i de velkendte byggemarkeder.
Flere byggecentre sælger et bredt produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan vide om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot B&D stiksav.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende byggeshoppens regningslinjer.
Der er ikke lighed i prisen på billige B&D stiksav alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør vide hvad du foretrækker.
For en del er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, som tilbyder gode råd til valg af B&D stiksav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af B&D stiksav online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se positivt på.
De gængse byggemarkeder findes i de større byer, og i kraft af det har du adgang til at bestille online og transportere produkterne personligt. Takket være dette kan man undvære fragtgebyret, samt samtidig have varerne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du forvente super nyttig sparring fra nogle der er specialister i lige præcis B&D stiksav.
Størstedelen af webshops i små nicher står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Hovedparten af specialiserede webshops er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du køber B&D stiksav online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
B&D stiksav harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

B&D stiksav bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

B&D stiksav jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af over 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

B&D stiksav silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de fornødne materialer tilgængelige før du starter dit arbejde. Du kan udfærdige en overskuelig huskeliste med alt hvad som er nødvendige, og derefter granske materialerne, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
2Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund bør du hyppigt tage notits af vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det med et brag begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit avancerede byggeprojekt.
3Ofte vil det være fornuftigt at have et regnskab for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at beskrive samtlige omkostninger, og efterfølgende kortlægge ens omkostning ved dem en ad gangen.
4Planlægning bliver vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må lave en strømlinet plan, som fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter planen.
5Du skal ikke undvære udstyr. Typisk vil det vise sig vigtigt at have udstyret tilgængeligt forinden du påbegynder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for omkostningerne hertil i byggeriets budget.
6Forud for at du opstarter byggeriet kan det vise sig aldeles værdifuldt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Der viser sig uden tvivl uventede problematikker i tilfælde med avancerede opgaver, og altså er det meningsfuldt at der afsættes passende tid i tidsplanen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at nå i mål.
8Du bør aldrig nogensinde negligere dit velbefindende, så glem ej beskyttelse såsom sikkerhedshjelm som hjælper dig mod mulige ulykker. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke har eksperthjælp.
9Husk at kalkulere om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde have assistance fra en fagmand til områder af byggeriet. Når du skal have hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at få tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til projektet, specielt ift. omfangsrige byggerier. Store byggerier bør udføres af mere end en person. Desuden er det hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
11I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det ydes hvis renoveringen er CO2-besparende. Det betinger at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
12Der kan findes mange instruktioner og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer betydelige mængder almennyttig info, i særlig grad forudsat at man benytter engelske søgeord.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som klart er fantastisk betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er rigtig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Flere outlets på nettet giver efterhånden et bredt udvalg af billige metoder til levering til B&D stiksav. Den mest benyttede er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente din pakke den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig vældig simpel, og endda endda den mest betalelige leveringsmanér.

Du burde ligeledes overveje at bestille pakken til levering til din bolig eller til hvor du arbejder. Denne er ofte en lille smule mere omkostningsfuld, men endvidere yderst uproblematisk ift. B&D stiksav online. Den prisbilligste fragttype vil dog altid være at hente varerne selv, som jo er betinget af at du lever i kort afstand af online forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på B&D stiksav kan vise sig at være rigtig relevant forudsat man behøver produktet fluks, og herved er det fuldt ud vigtigt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering for B&D stiksav. Mange e-firmaer i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig 1 dags levering på mange produkter online, men som trods alt er regnet ud fra at ordren gennemføres før et aftalt klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen på posthuset før de pakkeansatte har fyraften.

En række netbutikker yder fragtfri levering på B&D stiksav online, men tit er det forbeholdt når du handler for et præcist beløb. Desuden burde du foretrække den mindst kostelige fragtform, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig B&D stiksav online og selv henter i butikken. Fx 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Bygma. Byggekæderne udlover bl.a. afhentning af B&D stiksav i disse byer:

Nørresundby, Virum, Taastrup, Herlev, Hørsholm, Aabenraa, Birkerød, Risskov, Holstebro, Brøndby, Brønshøj, Silkeborg, Randers, Aarhus, Struer, Rødovre, Stenløse, Ringsted, Herning, Farum, Korsør, Gladsaxe, Horsens, Valby, Haslev, Helsingør, Charlottenlund, Hillerød, Glostrup, Hvidovre, Dragør, Hjørring, Højbjerg, Varde, Søborg, Thisted, Viborg, Ølstykke, Haderslev, Rudersdal, Rønne, København, Ballerup, Frederikshavn, Middelfart, Fredericia, Frederiksværk, Vejle, Nyborg, Grenaa, Lillerød, Albertslund, Kalundborg, Brabrand, Køge, Esbjerg, Næstved, Brønderslev, Sønderborg, Vordingborg, Kokkedal, Hedensted, Jyllinge, Skanderborg, Slagelse, Nykøbing Falster, Greve, Odense, Nærum, Lyngby, Ishøj, Nakskov, Svendborg, Aalborg, Tilst, Odder, Hedehusene, Holbæk, Vanløse, Solrød Strand, Lystrup, Allerød, Skive, Frederikssund, Kolding, Gentofte, Frederiksberg, Roskilde, Ikast, Åbyhøj, Hobro, Tårnby, Værløse, og Vallensbæk, .

Afhentning for B&D stiksav er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i data bliver det klart, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet B&D stiksav tilbud og B&D stiksav priser. Vi ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel B&D stiksav online, billig B&D stiksav og køb B&D stiksav, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på B&D stiksav

Det er i dag vældig gnidningsløst for forbrugerne at finde tilbud på billige B&D stiksav online fra forskellige webbutikker, og af den grund har de fleste webshops ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på B&D stiksav helt i bund, og ydermere frembyde fragtfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid være nyttigt at sammenholde nogle forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud på B&D stiksav online inden du handler, således at du er sikret at modtage den laveste pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Man skal dog huske på, at i tilfælde af at en internet handler markedsfører billige B&D stiksav online til en pris der er umådelig billig, kan det ofte være et symbol på en uoprigtig netshop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af Indsigelsesordningen, som hjælper dig som kunde imod bedrageriske internet forretninger.

Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, når du har til hensigt at honorere omkostningerne til B&D stiksav over flere uger. Det foreslåes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark og Bygma.

Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at folk typisk søger efter blandt andet B&D stiksav tilbud og billig B&D stiksav. Vi ser desuden tit online shoppere søge bl.a. B&D stiksav online, B&D stiksav priser samt køb B&D stiksav.

Læs eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig visse passelige løsninger til at tolke diverse eksisterende brugeres erfaringer og af den grund tilråder vi, at du læser e-butikkens omtaler før du køber billige B&D stiksav online.

Facebook fremskaffer endvidere regulære stabile genveje til at få indblik i online forretningens kundetilfredshed. Foruden det møder vi nogle e-forretninger som tilbyder kunderne at levere en omtale af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige B&D stiksav online hos en netbutik burde de i og for sig gennemse netshoppens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne måske være at kigge hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, hvilket skulle være et tegn på at internet forhandleren efterfølger de danske regler, og at online webshoppen jævnligt besigtiges af sagkyndige som kender vilkårene på området.

Desuden får du genvej til at blive assisteret, hvis du udsættes for besvær i forbindelse med din ordre på B&D stiksav. Desuden slår vi et slag for at kunden er vidende om de mest vitale betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af B&D stiksav online, fx den returneringsret webbutikken har.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne vidne om sin bestilling af B&D stiksav, uafhængig af om man bestiller ved Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Anna C gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Jens N gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Hanne gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Mette gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

9 gode råd til online shopping
1En hel del webshops i Danmark giver til alt held et bredt udvalg af billige fragtløsninger til B&D stiksav. Et hit er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig særdeles smart, og desuden endda den billigste form for fragt.
2Nogle e-firmaer præsterer gratis levering på B&D stiksav, men ofte kun ifald du køber for et fastsat beløb. Som alternativ bør du snuppe den mindst kostelige fragtmulighed, der tit vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis lige så vel vældig enkel. Den mindst kostelige leveringsmodel er unægtelig at hente ordren selv.
3Forinden nogen bestiller billige B&D stiksav hos en forretning på nettet kan de uden tvivl have øje for dens handelsaftale, dog er det normalt ikke særlig spændende. Yderligere slår vi et slag for at kunden er klar over de mest relevante forhold der kan have indflydelse på handlen med billige B&D stiksav online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren anvender.
4Trustpilot genererer uden sammenligning strålende genveje til at kortlægge diverse eksisterende forbrugeres tanker og herved foreslåes det, at du gransker online forretningens omtaler inden du køber billige B&D stiksav online. Facebook giver dig ligeledes fuldstændig troværdige muligheder for at få indsigt i online forhandlerens popularitet.
5Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld om man skal bruge varerne straks, så i det øjemed er det relativt fornuftigt at vi kontrollerer den forventede leveringsdato for B&D stiksav. En lang række internet forhandlere tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, hvilket dog forudsætter at ordren lægges forud for et angivent klokkeslæt.
6Den prisbilligste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig nær online webshoppens lager. Den leveringsudgave er jo ret afgørende i tilfælde af at vi har brug for B&D stiksav fluks. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet varehuse fragt uden gebyr, men i mange tilfælde er det påkrævet at man aftager for et fastslået beløb.
7Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en anordning, som støtter folk overfor bedrageriske internet varehuse. Som et alternativ kan du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at afbetale betalingen senere.
8Det har vist sig at være ultra enkelt for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige B&D stiksav fra diverse online shops, og så garanterer massevis af internet foretagender fragt uden omkostninger. Dog kan det immervæk vise sig lønnende at se nærmere på enkelte online firmaer efter tilbud inden du bestiller, så du er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
9Vi anbefaler generelt at se om internet forretningen er støttet af e-mærket, hvilket bør være et sympol på at e-forhandleren understøtter de danske love, foruden at e-forhandleren fra tid til anden revurderes af sagkyndige som kender til reglementet på området. Forinden nogen shopper billige B&D stiksav hos en internet shop kan de for at være på den sikre side have øje for e-shoppens handelsaftale.