Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For en del er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, som tilbyder rådgivning og sparring omkring B&D løvsuger.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige B&D løvsuger fra byggemarked til byggemarked. En del vil have billige priser, og øvrige satser på faglig sparring. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggecentre præsterer et enormt sortiment, og nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden bare B&D løvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder forhandler varer fra talrige leverandører, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af B&D løvsuger online.
De gængse byggemarkeder findes mange steder i landet, og derigennem har mange tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne selv. Som følge af det kan man undgå leveringsomkostningen, og endda hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billig pris.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du bestiller B&D løvsuger online på deres hjemmeside.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo får du formentlig endnu mere konstruktiv hjælp fra ansatte som er eksperter i lige præcis B&D løvsuger.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
B&D løvsuger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

B&D løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

B&D løvsuger silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

B&D løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er muligt at hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at ombygningen har positiv betydning for planeten.
2Husk at kalkulere om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal sikre dig professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Når du skal have eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
3Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have de nødvendige materialer tilgængelige forud for at du igangsætter dit arbejde. Du bør udarbejde en hurtig indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du er tryg ved at alt er klar.
4Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt i tilfælde af væsentlige byggeopgaver. Flere opgaver bør udføres af mere end en person. Endvidere må det blive bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
5Før du optager byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt vigtigt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der være forskellige regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Planlægning er vejen til at lykkes med arbejdet. Du bør overveje at have en gennemarbejdet strategi, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, og derudover en kronologisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter arbejdsplanen.
7Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være fordelagtigt at have værktøjet disponibelt forinden du indleder byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for de her udgifter i budgettet.
8Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej påklædning som sikkerhedssko som sikring imod mulige risici. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke køber assistance fra en fagperson.
9Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. På grund af dette bør du tit lægge mærke til vejrvarslen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det ikke uventet begynder at piske ned bedst som du er midt i dit svære projekt.
10Der præsenterer sig som regel pludselige bump på vejen i tilfælde med svære opgaver, og på grund af det vurderes det betydningsfuldt at man afsætter rimelig plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
11Du har adgang til vældig mange vejledninger og videoer via internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med vældig meget nyttig info, især når du bruger engelske søgeord.
12I mange tilfælde vil det være afgørende at have et budget for dit projekt, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en fordel at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan gennemgå billige priser på dem hver især.
Danskernes favorit byggemarkeder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut flot. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er virkelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Mange online shops frembyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsmidler til B&D løvsuger. En af de mest almindelige er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså rigtig ukompliceret, og typisk desuden den billigste slags levering.

Du bør omvendt planlægge at bestille levering til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er undertiden en kende mindre billig, men endda ultra let ift. B&D løvsuger online. Den prisbilligste fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning er betinget af at du er nærved online shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på B&D løvsuger er naturligvis temmelig udslagsgivende når vi har behov for ordren omgående, så herved er det virkelig klogt at man checker leveringstiden på B&D løvsuger. Mange e-handler – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter online, men som trods alt nødvendiggør at du bestiller forinden et fastslået klokkeslæt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt ud af døren inden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle få internet butikker præsterer portofri fragt på B&D løvsuger online, men for det meste er det påkrævet at du indkøber for en konkret sum. Derudover skulle man tage den billigste form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted.

En masse netshops tildeler klik-og-hent hvor du handler billig B&D løvsuger hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Stark. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på B&D løvsuger i følgende byer:

Hørsholm, Solrød Strand, Søborg, Charlottenlund, Haderslev, Glostrup, Ballerup, Hjørring, Nakskov, Aalborg, Varde, Virum, Helsingør, Brøndby, Tårnby, Jyllinge, Esbjerg, Brønshøj, Farum, Risskov, Ølstykke, Lyngby, Greve, Roskilde, Ringsted, København, Hvidovre, Næstved, Holstebro, Hedehusene, Odder, Lystrup, Aarhus, Fredericia, Vejle, Nærum, Thisted, Randers, Værløse, Skive, Horsens, Odense, Korsør, Kokkedal, Hedensted, Frederikssund, Frederiksværk, Kalundborg, Holbæk, Vordingborg, Frederikshavn, Hillerød, Haslev, Vallensbæk, Middelfart, Tilst, Gentofte, Silkeborg, Brønderslev, Frederiksberg, Valby, Ishøj, Gladsaxe, Rønne, Taastrup, Brabrand, Nykøbing Falster, Ikast, Lillerød, Slagelse, Herning, Åbyhøj, Dragør, Grenaa, Hobro, Kolding, Vanløse, Stenløse, Aabenraa, Rudersdal, Højbjerg, Nyborg, Struer, Birkerød, Herlev, Rødovre, Albertslund, Køge, Allerød, Skanderborg, Viborg, Nørresundby, Sønderborg, og Svendborg, .

Klik-og-hent for B&D løvsuger er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere som regel efterspørger blandt andet B&D løvsuger tilbud og billig B&D løvsuger. Man ser desuden tit mennesker kigge efter fx B&D løvsuger online, B&D løvsuger priser samt køb B&D løvsuger, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Gode tilbud på B&D løvsuger

Det er jo ret hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige B&D løvsuger online i blandt forskellige e-shops, og følgelig har en lang række e-shops fundet det nødvendigt at tvinge prisen på B&D løvsuger betragteligt, og endda love levering uden gebyr.

Men det kan alligevel vise sig lønnende at efterprøve et par internet handler efter rabatter og tilbud på B&D løvsuger online før du køber, sådan at man er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Stark.

Man skal alligevel være årvågen med, at når en butik afsætter billige B&D løvsuger online for en tilbudspris der kan virke overordentlig beskeden, så burde det i nogle tilfælde være et bevis på en snydagtig online webshop. Kortbestillinger er heldigvis en del af en orden, der værner os imod fup online shops.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre pengene til B&D løvsuger over tid. Det fås normalt ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Ved indkig i søgedata er det klart, at mennesker jævnligt søger for eksempel B&D løvsuger tilbud og B&D løvsuger online. Foruden dette oplever man tit internet shoppere søge blandt andet køb B&D løvsuger, billig B&D løvsuger samt B&D løvsuger priser.

Gennemsøg tidligere køberes meninger

Trustpilot bringer dig stort set pæne genveje til at evaluere forskellige andre køberes evalueringer og af den grund stiller vi forslag om, at du sonderer webbutikkens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige B&D løvsuger online.

Facebook genererer tillige visse pæne løsninger til at få indblik i online firmaets kundefokus. Tilmed er der nogle butikker på nettet hvor det er muligt at publicere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel bør drages fordel af til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige B&D løvsuger online i en internet handler burde man uden tvivl læse butikkens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig spændende, særligt hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Alternativet kan derfor være at efterse hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, hvilket længe har været et sympol på at e-forhandleren efterlever de officielle regler, samt at netbutikken lejlighedsvis overvåges af fagfolk som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

Dette er desuden din chance for hjælpende service, hvis du forvoldes udfordringer med din handel med B&D løvsuger. Tilsvarende tilrådes det at kunden er obs på de grundlæggende regler der har indflydelse på købet af B&D løvsuger online, for eksempel den returneringsret online forhandleren har.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man når som helst bibeholder sin ordremail, således man når som helst vil kunne påvise sit køb af B&D løvsuger, uanset om man køber hos Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 eller Davidsen.

Jens Madsen gav 5 stjerner

Quick expedit

Thomas Jørgensen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Thomas G gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Lars gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til din online shopping
1Visse internet forretninger garanterer fragt uden gebyr på B&D løvsuger, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du shopper for en bestemt pris. Ellers kunne man udse dig den mest prisbevidste type af levering, der tit er at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Den bliver somme tider på den anden side meget overkommelig. Den billigste fragtmulighed vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
2Den billigste leveringsform er unægtelig at hente ordren selv, hvilket betinges af at du har bopæl nærved netshoppens hjemsted. Den løsning er temmelig betydningsfuld i tilfælde af at vi mangler B&D løvsuger omgående. Alternativt så sikrer nogle forhandlere på nettet fragt uden omkostninger, men i reglen er det så nødvendigt at der shoppes for et konkret beløb.
3Trustpilot indebærer helt troværdige muligheder for at vurdere flere tidligere kunders vurderinger og derfor tilråder vi, at du gennemgår online shoppens ratings før du handler billige B&D løvsuger online. Facebook leverer lignende absolut gavnlige løsninger til at få indblik i internet forretningens troværdighed.
4En hel del online firmaer frembyder nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmåder til B&D løvsuger. Et hit er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente bestillingen når det passer dig. Løsningen er jo ualmindeligt fremkommelig, samt tit ligeledes den mest prisbevidste fragtløsning.
5Generelt foreslår vi at finde ud af om webbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være et tegn på at online shoppen forsvarer de danske retningslinjer, udover at webbutikken tit besigtiges af fagfolk der er indført i de gældende vilkår. Inden nogen shopper billige B&D løvsuger på en netshop burde de når alt kommer til alt gennemløbe dens forretningsvilkår.
6Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af en retningslinje, hvilket begunstiger kunden overfor uægte internet selskaber. Alternativt kan du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere regningen over en periode.
7Fragtperioden er selvfølgelig virkelig essentiel i tilfælde af at du absolut skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så herved er det utvivlsomt vigtigt at man undersøger det forventede leveringstidspunkt på B&D løvsuger. Adskillige online selskaber garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varer, men glem ikke at det antager at ordren laves før et bestemt tidspunkt.
8Inden folk handler billige B&D løvsuger i en internet handler behøver man i virkeligheden tage stilling til butikkens handelsvilkår, men det er bare ikke særlig spændende. Desuden anbefaler vi at man er sat ind i de mest essentielle regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige B&D løvsuger online, som eksempelvis hvilken returret netshoppen garanterer.
9Det er i dag virkelig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige B&D løvsuger hos flere forretninger på nettet, og for det lover en lang række outlets på nettet levering uden beregning. Trods dette kan det ikke desto mindre være gavnligt at sammenligne et par e-forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du køber, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris.