Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Mere info
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Mere info
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig relevant at vide, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du læse byggemarkedets regningslinjer.
For en del er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, som tilbyder information omkring batteridrevet vertikalskærer.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan overveje om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover blot batteridrevet vertikalskærer.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige batteridrevet vertikalskærer fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder billige priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Når du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne selv. Dette er navnligt muligt i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og som følge af det har mange tilbuddet om at bestille online og køre varerne personligt. Hermed er det muligt at spare fragtgebyret, samt endda få fat i produkterne lige nu.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra flere specialbutikker, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af batteridrevet vertikalskærer online.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor kan du modtage endnu mere konstruktiv assistance fra mennesker med ekspertviden i lige præcis batteridrevet vertikalskærer.
De fleste webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at bestille batteridrevet vertikalskærer online på deres side.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af cirka 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

batteridrevet vertikalskærer silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

batteridrevet vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

batteridrevet vertikalskærer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

batteridrevet vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer næsten altid uventede problemstillinger ved svære byggeprojekter, og på grund af det er det afgørende at der er afsat god plads i agendaen, så man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
2Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj herunder sikkerhedssko der beskytter dig imod hændelige skader. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
3Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når det er omfattende projekter. Store projekter behøver flere mennesker. Derudover er det mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
4Muligvis vil det vise sig vigtigt at have de nødvendige byggematerialer til rådighed forinden du igangsætter byggeprocessen. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig liste hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og dernæst tjekke materialerne, således at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
5Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du nedskriver din arbejdsplan.
6Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. At få tilskud kræver dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
7For udendørs projekter har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette bør du hyppigt tage notits af vejrudsigten i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det mod forventning starter med at regne når du netop er ved at færdiggøre det svære byggeprojekt.
8Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Tit kan det vise sig uundværligt at du har værktøjet disponibelt når du påbegynder byggeriet. Desuden er det afgørende at medregne de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
9Forud for at du påbegynder byggeriet kan det være vildt vigtigt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en god idé at beskrive alle udgiftsposter, og herefter nedskrive prisen på hver eneste af dem.
11Du kan finde mange forskellige artikler og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er formidler af meget gavnlig info, specielt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
12Måske burde det overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må få professionel assistance til færdiggørelsen af projektet. Når du anskaffer professionel assistance er det en god idé at lede efter tilbud fra diverse foretagender.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ret så godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er fantastisk flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

En stor portion firmaer på nettet giver efterhånden et hav af forskellige billige leveringsformer til batteridrevet vertikalskærer. Den mest moderne er nu til dags levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente dine varer lige når det passer dig. Den er altså rigtig gnidningsløs, samt oftest ligeledes den mest letkøbte leveringsform.

Du kan ydermere planlægge at få ordren bragt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen bliver mange gange en kende mere omkostningsfuld, men ydermere ualmindeligt gnidningsløs for batteridrevet vertikalskærer online. Den prisbilligste leveringsform vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som desværre er betinget af at du er nærved e-forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på batteridrevet vertikalskærer kan være rigtig væsentlig ifald man absolut skal bruge produktet lige om lidt, og med det formål er det øjensynligt væsentligt at vi tjekker tidshorisonten for levering ved batteridrevet vertikalskærer. Flere online varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – præsterer billig 1 dags fragt på utallige varer online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at ordren placeres inden et givent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet ordnet forud for at pakkemedarbejderne får fri.

Enkelte netshops garanterer gratis levering på batteridrevet vertikalskærer online, men tit kræves det at du shopper for en præcis sum. Desuden skal man udvælge den mest letkøbte fragtform, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få bragt din bestilling til et afhentningssted.

Flere byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man køber billig batteridrevet vertikalskærer online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan og Stark. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på batteridrevet vertikalskærer i følgende byer:

Hvidovre, Kolding, Søborg, Sønderborg, Vejle, Haslev, Korsør, Fredericia, Hedehusene, Hørsholm, Haderslev, Brønderslev, Kokkedal, Brønshøj, Frederiksberg, Svendborg, Skanderborg, Holstebro, Esbjerg, Ringsted, Hobro, Ballerup, Tårnby, Varde, Virum, Stenløse, Frederiksværk, Roskilde, Holbæk, Nakskov, Ikast, Hjørring, Taastrup, Helsingør, Struer, Rønne, Odder, Lyngby, Jyllinge, Vanløse, Farum, Birkerød, Silkeborg, Rødovre, Aarhus, Nærum, Ishøj, Ølstykke, Odense, Herning, Aabenraa, Gentofte, Thisted, Brøndby, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Dragør, Charlottenlund, Lillerød, Tilst, Middelfart, Risskov, Herlev, Kalundborg, Aalborg, Køge, Frederikshavn, Allerød, Rudersdal, Nørresundby, København, Albertslund, Horsens, Næstved, Højbjerg, Grenaa, Hillerød, Værløse, Viborg, Slagelse, Gladsaxe, Solrød Strand, Lystrup, Skive, Åbyhøj, Valby, Hedensted, Brabrand, Randers, Frederikssund, Vordingborg, Glostrup, Greve, og Nyborg, .

Afhentning af batteridrevet vertikalskærer er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man ser på data fremstår det klart, at folk jævnligt leder efter fx køb batteridrevet vertikalskærer og batteridrevet vertikalskærer online. Man ser derudover tit online shoppere søge efter blandt andet batteridrevet vertikalskærer tilbud, billig batteridrevet vertikalskærer og batteridrevet vertikalskærer priser, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Få rabat på batteridrevet vertikalskærer

Det er i dag meget overkommeligt for alle at tjekke tilbud på billige batteridrevet vertikalskærer online hos forskellige internet shops, og for det har adskillige internet outlets været presset til at at sænke prisen på batteridrevet vertikalskærer enormt, og ovenikøbet garantere fragt uden betaling.

Trods dette kan det trods alt være tiden værd at eftergå nogle enkelte netbutikker efter udsalg og tilbud på batteridrevet vertikalskærer online inden du shopper, således at man er garanteret at indhente den billigste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Du skal blot være så påpasselig, at ifald en butik tilbyder billige batteridrevet vertikalskærer online for en pris som kan ses som utrolig billig, så kan det i nogle tilfælde være et signal om en svindel online forretning. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en regel, som passer på dig som kunde imod uægte internet foretagender.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du efterspørger at finansiere omkostningerne til batteridrevet vertikalskærer over tid. Det tilbydes normalt ved niche webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Når vi kigger i tallene er det klart, at mennesker som regel efterspørger bl.a. batteridrevet vertikalskærer tilbud og køb batteridrevet vertikalskærer. Derudover oplever vi som regel folk søge eksempelvis batteridrevet vertikalskærer priser, billig batteridrevet vertikalskærer samt batteridrevet vertikalskærer online.

Læs nuværende kunders meninger

Trustpilot indebærer stort set gavnlige løsninger til at fortolke adskillige nuværende forbrugeres evalueringer og derved foreslår vi, at du analyserer online firmaets vurderinger inden du shopper billige batteridrevet vertikalskærer online.

Facebook leverer ligeledes rigtig fordelagtige løsninger til at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed. Her er der endda firmaer på nettet som tilbyder kunderne at afgive en bedømmelse af deres køb, som tillige bør bruges til at afveje kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige batteridrevet vertikalskærer online i en webshop kunne de ideelt set løbe igennem virksomhedens betingelser, dog er det gerne ikke særlig sjovt, særligt ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Stark.

En anden løsning kan derfor være at efterse hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er et tegn på at netshoppen forsvarer dansk lovgivning, og at online virksomheden rutinemæssigt vurderes af sagkyndige der har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Dette er desuden en god mulighed for at få bistand, såfremt du bliver udsat for dilemmaer i processen med din bestilling af batteridrevet vertikalskærer. Foruden dette stiller vi forslag om at kunden er sat ind i de primære vedtægter der har indflydelse på købet af batteridrevet vertikalskærer online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren lover.

I den relation er det tillige afgørende, at man stadigvæk gemmer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan påvise sit køb af batteridrevet vertikalskærer, uafhængig af om man har købt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan eller XL-Byg.

Michael gav 5 stjerner

Alt var i orden

Mads I gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Martin Jørgensen gav 5 stjerner

god service

Lene gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til online indkøb
1Antal dages levering kan vise sig at være yderst relevant såfremt vi behøver produktet om et øjeblik, og med det formål er det sandelig klogt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved batteridrevet vertikalskærer. Størstedelen af internet foretagender udlover billig 1 hverdags levering på deres primære produkter, men vær obs på at det betinges af at bestillingen laves forinden et fastslået klokkeslæt.
2Flere e-shops i Danmark præsterer billig fragt på batteridrevet vertikalskærer, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man bestiller for et præcist beløb. Som alternativ må du udse dig den mest billige fragtmetode, der ofte vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden er typisk samtidig temmelig bekvem. Den mest letkøbte fragtmetode er dog at du selv henter ordren.
3Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er en erklæring om at internet webshoppen opfylder den officielle danske lovgivning, samt at internet selskabet tit efterses af sagkyndige som forstår lovgivningen. Forud for at nogen køber billige batteridrevet vertikalskærer på en e-shop bør de i princippet skimme virksomhedens handelsaftale.
4De fleste internet foretagender giver efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsmåder til batteridrevet vertikalskærer. En af favoritterne er i dag pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså særdeles fleksibel, og mange gange tilmed den mindst kostelige leveringsmåde.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en vedtægt, der hjælper dig som køber imod uærlige internet handler. Som en anden løsning burde du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil godtgøre beløbet ude i fremtiden.
6Forinden folk bestiller billige batteridrevet vertikalskærer hos en e-forretning behøver man principielt granske netshoppens forretningsvilkår, det er dog oftest et tidskrævende projekt. Tilmed er det en hjælp at køber er hensynstagende til de fundamentale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige batteridrevet vertikalskærer online, fx hvilken returret internet virksomheden bruger.
7Det er jo efterhånden meget nemt for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige batteridrevet vertikalskærer på forskellige shops på nettet, og herved lover de fleste internet foretagender gebyrfri levering. Dog kan det ikke desto mindre være udbytterigt at tjekke et par e-forhandlere efter tilbud og udsalg før du køber, således at man er på den sikre side med at indhente den mest attraktive pris.
8Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online shoppens tilholdssted. Den mulighed for levering er jo vældig relevant i tilfælde af at du har behov for batteridrevet vertikalskærer om få sekunder. Alternativt så lover en hel del internet firmaer gratis fragt, men ofte kun ifald der bestilles for et fastsat beløb.
9Trustpilot forærer dig faktisk habile muligheder for at efterforske en længere række andre forbrugeres betragtninger og af den grund er det klogt, at du gennemsøger online firmaets vurderinger forinden du handler billige batteridrevet vertikalskærer online. Facebook forærer dig ydermere forholdsvis værdifulde metoder til at få indblik i webbutikkens troværdighed.