Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af batteridrevet varmepistol.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot ønsker at undvære fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest muligt hos de gængse byggemarkeder.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot batteridrevet varmepistol.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige batteridrevet varmepistol fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på billige priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra diverse nicheshops, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af batteridrevet varmepistol online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og derved har kunderne valget om at bestille online og fragte produkterne personligt. På grund af det kan du undgå fragtomkostningen, og samtidig have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få gode tilbud.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det vil du få en høj grad af indsigtsfuld assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis batteridrevet varmepistol.
Forskellige nichebutikker er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at handle batteridrevet varmepistol online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

batteridrevet varmepistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

batteridrevet varmepistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

batteridrevet varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

batteridrevet varmepistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af over 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du udarbejder planen.
2For udendørs opgaver kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund kan du tit tjekke vejrprognosen i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det pludselig begynder at vælte ned bedst som du er midt i det store projekt.
3Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beklædning bl.a. hjelm og sko som hjælper dig med henblik på hændelige ulykker. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
4Typisk vil det vise sig afgørende at lave et regnskab for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive forstandigt at beskrive alle poster, og dernæst nedskrive prisen på dem enkeltvis.
5Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det være ret betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er store byggeopgaver. Krævende ombygninger behøver flere mennesker. Desuden bør det blive bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
7Der kommer næsten altid uventede problemer i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og pga. dette viser det sig af stor betydning at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, som bidrager til at man er tryg ved at komme i mål.
8Der er en hel del guides og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube supporterer dig med ret så meget anvendelig oplysning, især når man bruger engelske søgeord.
9Det bør overvejes om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal anskaffe professionel hjælp til opstarten af arbejdet. Forudsat at du søger professionel assistance er det fordelagtigt at hente en pris fra forskellige foretagender.
10Det er muligt at hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis renoveringen er CO2-besparende. Tilskudet er altså betinget af at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
11Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at du har de påkrævede materialer klar forinden du tager fat på eksekveringen. Du kunne med fordel udarbejde en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det du får brug for, og efterfølgende efterse punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
12Du må aldrig undvære værktøj. Tit kan det være vigtigt at have grejet ved hånden idet du begynder på dit byggeprojekt. Du bør huske at tillægge de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er hamrende godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

En række webshops i Danmark udlover nu til dags en lang række forskellige billige former for levering til batteridrevet varmepistol. En af de mest populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte varer når det passer dig. Leveringsformen er nemlig særdeles ukompliceret, og ofte ligeledes den billigste fragtmulighed.

Du burde ligeledes overveje at få varerne sendt til din bolig eller til når du er på job. Fragtmuligheden bliver oftest en sjat dyrere, men derudover yderst nem ift. batteridrevet varmepistol online. Den mest letkøbte fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter ordren, som jo beroer på at du bor nær internet forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på batteridrevet varmepistol er selvfølgelig super relevant når man har behov for din ordre nu og her, og i det øjemed er det særdeles aktuelt at du gransker den estimerede leveringstid på batteridrevet varmepistol. En masse e-forretninger – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre online, men vær vagtsom da det antager at handlen gemmenføres før et bestemt klokkeslæt, så de kan nå at få bestillingen klargjort før personalet drager hjemad.

Indtil flere internet webshops præsterer fragtfri levering på batteridrevet varmepistol online, men typisk er det under betingelse af at man handler for et fastsat beløb. I øvrigt bør du snuppe den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få kørt din pakke til et udleveringssted.

De store webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du handler billig batteridrevet varmepistol online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af batteridrevet varmepistol i følgende byer:

Varde, Kokkedal, Rønne, Vanløse, Nærum, Ballerup, Kolding, Hvidovre, Odense, Skive, Skanderborg, Taastrup, Hørsholm, Stenløse, Odder, Hobro, Ringsted, Aarhus, Esbjerg, Holstebro, Søborg, Nakskov, Greve, Højbjerg, Nykøbing Falster, Rudersdal, Ishøj, Solrød Strand, Brønshøj, Birkerød, Herning, Aalborg, Fredericia, Holbæk, Frederiksværk, Slagelse, Åbyhøj, Viborg, Haslev, Helsingør, Allerød, Nørresundby, Svendborg, Risskov, Rødovre, Køge, Charlottenlund, Lyngby, Thisted, Vejle, Aabenraa, Virum, Brønderslev, Glostrup, Hedehusene, Brabrand, Gentofte, Gladsaxe, Vordingborg, Korsør, Hjørring, Frederiksberg, Haderslev, Middelfart, Jyllinge, Vallensbæk, Albertslund, Kalundborg, Lillerød, Grenaa, Frederikssund, Frederikshavn, Nyborg, Værløse, Silkeborg, Hillerød, Ikast, Hedensted, Næstved, Herlev, Ølstykke, Brøndby, Farum, Struer, Lystrup, Tårnby, København, Horsens, Roskilde, Tilst, Sønderborg, Dragør, Valby, og Randers, .

Click-and-collect af batteridrevet varmepistol er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk mange gange leder efter eksempelvis billig batteridrevet varmepistol og køb batteridrevet varmepistol. Derudover oplever vi ofte netshoppere søge bl.a. batteridrevet varmepistol priser, batteridrevet varmepistol online og batteridrevet varmepistol tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4.

Rabat på batteridrevet varmepistol

Det er efterhånden i høj grad let for internetbrugere at lave prissammenligning på billige batteridrevet varmepistol online fra forskellige internet virksomheder, og så har mange internet varehuse ikke kunne lade være med at trykke prisen på batteridrevet varmepistol helt i bund, og ovenikøbet præstere levering uden omkostninger.

Det kan dog immervæk vise sig indbringende at kontrollere flere internet butikker efter udsalg og tilbud på batteridrevet varmepistol online før du bestiller, således at du er skråsikker på at få den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Man skal trods alt være omhyggelig med, at hvis en e-butik annoncerer billige batteridrevet varmepistol online til en pris der virker mystisk beskeden, bør det undertiden være en varsel om en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med kort er heldigvis dækket ind under et reglement, hvilket passer på os imod uærlige e-forhandlere.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil honorere prisen på batteridrevet varmepistol over en længere periode. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. batteridrevet varmepistol priser og batteridrevet varmepistol online. Man ser desuden tit netshoppere kigge efter eksempelvis køb batteridrevet varmepistol, billig batteridrevet varmepistol samt batteridrevet varmepistol tilbud.

Tjek folks ratings

Trustpilot bringer dig nogenlunde fordelagtige muligheder for at iagttage en stor gruppe nuværende kunders meninger og på grund af dette foreslåes det, at du tjekker internet webshoppens ratings forinden du køber billige batteridrevet varmepistol online.

Facebook fører til lige så vel flere fine chancer for at få indtryk af webshoppens troværdighed. Desuden er der nogle internet shops som tilbyder folk at registrere en vurdering af deres køb, hvilket desuden må tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige batteridrevet varmepistol online hos en internet webshop kunne de for at være på den sikre side se på webshoppens betingelser, dog er det for det meste ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

En anden løsning kunne måske være at kigge hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, da det skulle være et signal om at netshoppen adlyder den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen nu og da evalueres af specialister som har meget erfaring med vedtægterne på området.

Det er en rigtig god chance for en håndsrækning, når du møder problemer i processen med din handel med batteridrevet varmepistol. Herudover kan det anbefales at køber er oppe på mærkerne omkring de mest relevante betingelser der kan have betydning for købet af batteridrevet varmepistol online, for eksempel hvilken ombytningsret online butikken benytter.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man til enhver tid opbevarer ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af batteridrevet varmepistol, ligegyldig om man køber fra Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller Jem og Fix.

Marianne Jensen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Tina H gav 4 stjerner

Udmærket

Christian Johansen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Pia O gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til online shopping
1De fleste forhandlere på nettet tilbyder til alt held et hav af forskellige billige løsninger til levering til batteridrevet varmepistol. Den mest moderne er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså i høj grad fremkommelig, og desuden desuden den billigste leveringsversion.
2Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af en bestemmelse, hvilket passer på dig som køber overfor uærlige online virksomheder. Som alternativ kan du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre betalingen ude i fremtiden.
3Den billigste leveringsmanér er dog at du selv henter varerne, men det stiller krav om at du har bopæl lige ved e-shoppens adresse. Den leveringsmetode er selvfølgelig temmelig relevant ifald man står og skal bruge batteridrevet varmepistol fluks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet firmaer gratis fragt, men undertiden kun hvis man køber for en konkret pris.
4Nogle få e-firmaer sikrer levering uden omkostninger på batteridrevet varmepistol, men undertiden kun hvis der shoppes for en konkret sum. Ellers må du tage den mindst kostelige løsning til levering, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig sædvanligvis tillige meget smertefri. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
5Leveringstiden kan vise sig at være meget afgørende såfremt man har brug for produktet fluks, så herved er det virkelig klogt at vi studerer den forventede leveringsdato på batteridrevet varmepistol. Størstedelen af online forhandlere byder på billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter, men glem ikke at det forudsætter at ordren gennemføres forinden et angivent tidspunkt.
6Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet butikken er verificeret af e-mærket, hvilket almindeligvis er en antydning af at online webshoppen forstår gældende dansk lovgivning, og at internet virksomheden lejlighedsvis evalueres af fagmænd der behersker bestemmelserne på området. Før nogen handler billige batteridrevet varmepistol på en internet virksomhed bør man i reglen få overblik over webshoppens regler.
7Forud for at folk shopper billige batteridrevet varmepistol i en e-forretning burde de principielt studere e-shoppens regler, dog er det ofte et omfattende projekt. I øvrigt rekommanderer vi at man er sat ind i de mest basale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige batteridrevet varmepistol online, eksempelvis hvilken bytteret online shoppen kører med.
8Trustpilot medfører nogenlunde fornemme genveje til at gøre dig bekendt med en stor portion andre konsumenters erfaringer og på grund af dette er det at foretrække, at du efterforsker e-firmaets kritik forinden du køber billige batteridrevet varmepistol online. Facebook forærer dig desuden fuldstændig stabile muligheder for at få indsigt i e-firmaets troværdighed.
9Det er i dag temmelig let gængeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige batteridrevet varmepistol hos flere online selskaber, og med det motiv lover en lang række e-butikker levering uden beregning. Det kan trods alt vise sig profitabelt at analysere indtil flere online forhandlere efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris.