Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring batteridrevet varmeblæser.
Såfremt du vil have varerne nu og her eller bare gerne vil spare fragten, så kunne du med fordel hente varerne selv. Det er i særdeleshed muligt ved de store byggecentre.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt varesortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot batteridrevet varmeblæser.
Der er ikke lighed i prisen på billige batteridrevet varmeblæser hos de forskellige online byggekæder. En del har de bedste priser, hvorimod nogle vil have faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og hermed har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra adskillige producenter, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af batteridrevet varmeblæser online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at bestille batteridrevet varmeblæser online på deres side.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de ikke sælger andet. Pga. dette formår de at yde ekstra indsigtsfuld service fra ansatte som er specialister i netop batteridrevet varmeblæser.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

batteridrevet varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

batteridrevet varmeblæser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

batteridrevet varmeblæser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

batteridrevet varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet er det ekstremt afgørende med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
3Potentielt kan det blive afgørende at du har de påkrævede byggematerialer til rådighed i god tid før du igangsætter byggeriet. Du får god gavn af at sammenfatte en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og bagefter eftergå listen, så du er overbevist om at du har husket alt.
4Der kommer typisk uventede udfordringer i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og af den grund vurderes det afgørende at man afsætter en god portion tid i planen, med formålet om at man er tryg ved at man får det færdiggjort.
5Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det være erstatteligt at du har det klar til brug når du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medtage de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
6Du kan finde alle mulige former for instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube er kilde til ret så meget nyttig oplysning, navnligt når man skriver søgeordene på engelsk.
7Husk at tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør investere i assistance fra en fagperson til noget af arbejdet. Ifald du henter assistance fra en fagperson kan det være optimalt at lede efter forslag fra diverse firmaer.
8Forberedelse er nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret dagsorden, som viser hvilke opgaver der løses hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp når du nedskriver din strategi.
9For byggeprojekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag kan du tit lægge mærke til vejrudsigten i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på dit krævende byggeprojekt.
10Du bør ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm der sikrer dig overfor eventuelle skader. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
11Det kan vise sig at være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det vil være forstandigt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedskrive den billigste pris på hver eneste af dem.
12Det bør overvejes at søge hjælp til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er omfattende byggerier. Enkelte byggeprojekter kræver flere personer. Ydermere bliver det mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

Temmelig mange webshops i Danmark tildeler nu til dags en række forskellige billige løsninger til levering til batteridrevet varmeblæser. En af dem der er mest populær er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså temmelig uproblematisk, og typisk også den mindst kostelige leveringsmanér.

Du burde på samme måde beslutte dig for at få leveret til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig en gang i mellem en kende dyrere, men omvendt virkelig bekvem ved køb af batteridrevet varmeblæser online. Den mest prisbevidste slags levering er dog at du selv henter produkterne, men den løsning er betinget af at du har bopæl nærved internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på batteridrevet varmeblæser er selvfølgelig temmelig bestemmende i tilfælde af at man har behov for ordren inden for få dage, så af den grund er det i sandhed aktuelt at vi efterser den estimerede leveringstid for batteridrevet varmeblæser. Masser af internet foretagender – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag fragt på en række af deres varer online, men husk at det er underforstået at orden realiseres før et aftalt klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen afsendt forud for at medarbejderne har fri.

Indtil flere internet varehuse lover levering uden omkostninger på batteridrevet varmeblæser online, men i reglen kræves det at der købes for en bestemt pris. Ellers bør du overveje den mest billige mulighed for levering, der mange gange er at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

Størstedelen af kæder yder klik-og-hent hvor man køber billig batteridrevet varmeblæser derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg. De yder fx klik-og-hent på batteridrevet varmeblæser i følgende områder:

Horsens, Slagelse, Sønderborg, Lillerød, Hedensted, Esbjerg, Kokkedal, Birkerød, Greve, Køge, Albertslund, Randers, Skive, Hillerød, Nyborg, Solrød Strand, Virum, Korsør, Åbyhøj, Jyllinge, Silkeborg, Roskilde, Nykøbing Falster, Kalundborg, Brønshøj, Brønderslev, Lystrup, Vordingborg, Vejle, Valby, Grenaa, Frederiksværk, Kolding, Nakskov, Rødovre, Allerød, Næstved, Frederikssund, Vanløse, Odense, Gladsaxe, Charlottenlund, Ballerup, Tilst, Thisted, Haslev, Nørresundby, Tårnby, Søborg, Brøndby, Farum, Glostrup, Herning, Frederikshavn, Varde, Aarhus, Ikast, Rønne, Frederiksberg, Hjørring, Svendborg, Odder, København, Ølstykke, Aabenraa, Skanderborg, Rudersdal, Gentofte, Fredericia, Lyngby, Struer, Brabrand, Hørsholm, Vallensbæk, Middelfart, Hvidovre, Hedehusene, Haderslev, Aalborg, Dragør, Nærum, Værløse, Holbæk, Helsingør, Herlev, Ishøj, Holstebro, Risskov, Hobro, Højbjerg, Stenløse, Ringsted, Taastrup, og Viborg, .

Afhentning for batteridrevet varmeblæser er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster).

Når man ser på data bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger eksempelvis billig batteridrevet varmeblæser og batteridrevet varmeblæser online. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere søge blandt andet batteridrevet varmeblæser tilbud, batteridrevet varmeblæser priser og køb batteridrevet varmeblæser, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Få den bedste pris på batteridrevet varmeblæser

Det er efterhånden vældig problemfrit for internetbrugere at finde information om priser på billige batteridrevet varmeblæser online hos diverse internet firmaer i Danmark, og derfor har en hel del internet varehuse set sig tvunget til at trykke prisen på batteridrevet varmeblæser voldsomt, og ydermere yde fragt uden gebyr.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at analysere visse shops på nettet efter tilbud på batteridrevet varmeblæser online forud for at du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at få fat i den laveste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan og XL-Byg.

Man må imidlertid være årvågen med, at hvis en online virksomhed sælger billige batteridrevet varmeblæser online til en pris som kan ses som utopisk tiltalende, så kunne det for det meste være et bevis på en uærlig internet shop. Shopping med kort er trods alt omfattet af et lovbud, som sikrer kunden overfor uærlige e-handler.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at afdrage regningen på batteridrevet varmeblæser over en periode. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Når vi ser på data fremstår det markant, at folk ofte efterspørger fx batteridrevet varmeblæser tilbud og batteridrevet varmeblæser online. Vi ser derudover tit folk efterspørge fx køb batteridrevet varmeblæser, batteridrevet varmeblæser priser og billig batteridrevet varmeblæser.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot bringer dig faktisk udmærkede muligheder for at eftergå en stor portion nuværende brugeres reflektioner og af den grund er det godt, at du bliver klogere på online butikkens kritik inden du placerer din ordre på billige batteridrevet varmeblæser online.

Facebook fører til derudover en række relevante muligheder for at få et kig ind i netshoppens kundetilfredshed. Herinde ses en række webshops som tilbyder folk at meddele en evaluering af ordreforløbet, hvilket tilmed bør bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige batteridrevet varmeblæser online i en e-handler kunne man altid kigge på forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis ikke super interessant, specielt på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Alternativet kunne måske være at kigge om online shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er et signal om at webshoppen opretholder dansk lovgivning, foruden at e-shoppen ofte ses til af sagkyndige som er indført i de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig genvej til at få hjælp, såfremt du skulle få problemstillinger som følge af din ordre på batteridrevet varmeblæser. Ligeledes er det at foretrække at køberen er vidende om de væsentligste bestemmelser der indvirker på bestillingen af batteridrevet varmeblæser online, f.eks. den ombytningsrettighed online butikken kører med.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk beholder ens faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af batteridrevet varmeblæser, hvad end man handler fra XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Ole Kristensen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Erik Sørensen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Jan H gav 5 stjerner

Virkelig god service

Tina Petersen gav 4 stjerner

Fremragende service

9 tips til køb på nettet
1Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente produkterne, som jo betinges af at du befinder dig tæt på internet shoppens bopæl. Den fragttype er særligt vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge batteridrevet varmeblæser nu og her. Alternativt så yder en række forhandlere på nettet fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der erhverves for en konkret pris.
2Trustpilot bringer dig egentlig værdifulde løsninger til at læse en hel del øvrige konsumenters tanker og på grund af dette anbefaler vi, at du verificerer internet firmaets vurderinger inden du køber billige batteridrevet varmeblæser online. Facebook forærer dig for øvrigt i højeste grad belejlige metoder til at få en idé om e-firmaets popularitet.
3Mange online forhandlere udlover nu om dage mange forskellige billige leveringsmuligheder til batteridrevet varmeblæser. En af de populære er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Fragtmetoden er altså rigtig fleksibel, og mange gange tillige den mest letkøbte fragtform.
4Forinden nogen bestiller billige batteridrevet varmeblæser i en webshop kan man på en vis måde løbe igennem deres handelsbetingelser, dog er det oftest ikke videre spændende. Herudover foreslår vi at man er vidende om de mest vitale retningslinjer der er gældende for shopping af billige batteridrevet varmeblæser online, til eksempel hvilken returret online firmaet bruger.
5Nogle internet varehuse byder på portofri levering på batteridrevet varmeblæser, men typisk kun når man handler for en fastsat pris. Ellers bør man tage den billigste leveringsløsning, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Denne viser sig ofte derudover vældig ukompliceret. Den mest prisbevidste metode til levering er uden tvivl at du selv henter ordren.
6Fragttiden kan vise sig at være vældig betydningsfuld i tilfælde af at vi står og skal bruge ordren øjeblikkeligt, så i det øjemed er det aldeles på sin plads at vi dobbelttjekker leveringstiden ved batteridrevet varmeblæser. Flere internet webshops tilbyder billig 1 hverdags levering på deres primære produkter, hvilket dog forudsætter at ordren aflægges forinden et fastslået klokkeslæt.
7Det er rigtig gnidningsløst for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige batteridrevet varmeblæser i blandt flere online forhandlere, og altså frembyder flere e-butikker fragt uden omkostninger. Men det kan immervæk være fordelagtigt at besigtige et par outlets på nettet efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris.
8Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en bestemmelse, som redder folk imod falske internet butikker. Alternativt kunne du bruge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du gerne vil afbetale beløbet over flere uger.
9Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt online shoppen er e-mærket, hvilket generelt er en tilkendegivelse af at internet webshoppen overholder den officielle danske lovgivning, og at internet virksomheden af og til undersøges af fagmænd der kender til reglementet på området. Forud for at folk køber billige batteridrevet varmeblæser hos en e-forhandler bør de i princippet gennemlæse deres forretningsaftale.