METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for varerne hurtigt eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ ved de store byggekæder.
Det er absolut ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af varer, imens nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden bare batteridrevet sprøjtepistol.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige batteridrevet sprøjtepistol fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder de bedste tilbud, imens andre har service. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring batteridrevet sprøjtepistol.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du nær dig, og derved har man valget om at handle online og køre byggematerialerne personligt. Hermed kan du undvære leveringsomkostningen, samt endda få fat i varerne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra alle mulige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af batteridrevet sprøjtepistol online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, der typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille batteridrevet sprøjtepistol online på deres webshop.
Diverse nicheforhandlere har en stor passion for deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det bør du forvente super gavnlig hjælp fra mennesker der er specialister i lige præcis batteridrevet sprøjtepistol.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

batteridrevet sprøjtepistol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

batteridrevet sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

batteridrevet sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

batteridrevet sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at få assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig professionel hjælp er det lukrativt at søge tilbud fra en håndfuld virksomheder.
2Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et budget for byggeprojektet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være en fordel at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan gennemgå mulige tilbud på hver enkelt.
3Forberedelse viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du må lave en velovervejet dagsorden, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret når du laver din agenda.
4Du kan finde alle mulige former for instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube giver ret så meget brugbar information, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
5Ved projekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. Af den grund må du regelmæssigt tage notits af vejrprognosen når du nærmer dig arbejdets start, så det ikke uventet begynder at regne netop som du er startet på det komplekse projekt.
6Der kommer uden tvivl uforudsete udfordringer ved svære projekter, og herved kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter passende tid i kalenderen, således at man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
7Det anbefales at indhente hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når det er store ombygninger. Enkelte byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. I øvrigt vil det blive hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
8I god tid inden at du indleder arbejdet må det være højst vigtigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx hjelm og sko som skåner dig overfor mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især ifald du ikke skaffer professionel assistance.
10Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer tilgængelige før du går i gang med arbejdet. Du får god gavn af at lave en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe oversigten, så du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
11Du vil ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det være vigtigt at have grejet klar til brug akkurat som du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at tillægge de her omkostninger i din økonomiske plan.
12I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives hvis byggeriet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som altså er absolut flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Adskillige internet firmaer frembyder i dag et stort udvalg af billige leveringstyper til batteridrevet sprøjtepistol. En sikker vinder er nu om stunder udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente varerne når der er tid til det. Leveringsformen er altså ret så let gængelig, og ofte tilmed den billigste fragtmetode.

Du burde lige så vel beslutte dig for at få pakken bragt til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig mange gange lidt mindre billig, men derudover ret så fleksibel ift. batteridrevet sprøjtepistol online. Den prisbilligste leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter pakken, men dette er betinget af at du befinder dig nærved e-forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på batteridrevet sprøjtepistol er naturligvis ualmindeligt afgørende i tilfælde af at man mangler dine nye produkter om kort tid, så derfor er det selvsagt aktuelt at du efterser den anslåede leveringstid ved batteridrevet sprøjtepistol. En masse shops på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på utallige varenumre online, men som ikke desto mindre betinges af at ordren placeres forud for et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt fikset før de lageransatte har fyraften.

Visse internet firmaer garanterer gratis fragt på batteridrevet sprøjtepistol online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der indkøbes for en konkret pris. Ellers skulle du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmodel, som typisk vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

En hel del netshops yder afhentning hvor du handler billig batteridrevet sprøjtepistol online men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene frembyder fx afhentning af batteridrevet sprøjtepistol i disse byer:

Højbjerg, Skive, Holbæk, Brønderslev, Risskov, Solrød Strand, Fredericia, Nykøbing Falster, Hørsholm, Nakskov, Korsør, Silkeborg, Stenløse, Kalundborg, Odder, Lillerød, Rønne, Lyngby, Hvidovre, Glostrup, Middelfart, Søborg, Jyllinge, Skanderborg, Kolding, Nørresundby, Frederikshavn, Allerød, Thisted, Nyborg, Rødovre, Gladsaxe, Greve, Ølstykke, Holstebro, Viborg, Hedehusene, Brønshøj, Albertslund, Hedensted, Åbyhøj, Farum, Hillerød, Esbjerg, Svendborg, Køge, Vordingborg, Tårnby, Gentofte, Frederiksberg, Tilst, Varde, Herning, Grenaa, Haderslev, Vejle, Valby, Brabrand, Dragør, Virum, Charlottenlund, Vanløse, Rudersdal, Vallensbæk, Horsens, Ishøj, Hobro, Taastrup, Randers, Herlev, Ballerup, Næstved, København, Kokkedal, Frederikssund, Hjørring, Værløse, Roskilde, Struer, Sønderborg, Slagelse, Haslev, Frederiksværk, Aalborg, Birkerød, Brøndby, Odense, Aabenraa, Nærum, Helsingør, Ikast, Lystrup, Aarhus, og Ringsted, .

Klik-og-hent for batteridrevet sprøjtepistol er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere som regel leder efter fx batteridrevet sprøjtepistol tilbud og billig batteridrevet sprøjtepistol. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere lede efter for eksempel batteridrevet sprøjtepistol priser, køb batteridrevet sprøjtepistol og batteridrevet sprøjtepistol online, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma.

Tilbud på batteridrevet sprøjtepistol

Det er jo efterhånden meget hensigtsmæssigt for enhver at søge information om priser på billige batteridrevet sprøjtepistol online fra diverse internet varehuse, og følgelig har langt de fleste e-forretninger været presset til at at formindske priserne på batteridrevet sprøjtepistol betydeligt, og i øvrigt yde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det til hver en tid vise sig lukrativt at efterse diverse e-butikker efter rabatter og tilbud på batteridrevet sprøjtepistol online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at få den bedste pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Man skal blot være obs på, at hvis en netshop tilbyder billige batteridrevet sprøjtepistol online til salg for en pris der anses for utopisk gunstig, så kan det ofte være et karakteristika der viser en fup webshop. Køb med kort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, som dækker kunden imod fup internet handler.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage betalingen af batteridrevet sprøjtepistol over en længere periode. Det foreslåes ofte i nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Når man ser på tendenserne er det markant, at online shoppere mange gange søger blandt andet batteridrevet sprøjtepistol priser og batteridrevet sprøjtepistol online. Vi ser desuden ofte folk efterspørge bl.a. billig batteridrevet sprøjtepistol, batteridrevet sprøjtepistol tilbud og køb batteridrevet sprøjtepistol.

Udforsk andre menneskers anbefalinger

Trustpilot giver dig altid solide chancer for at se nærmere på adskillige forhenværende kunders vurderinger og derved rekommanderer vi, at du besigtiger internet forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige batteridrevet sprøjtepistol online.

Facebook tilbyder dig endvidere aldeles pålidelige chancer for at få indtryk af online webshoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi faktisk e-butikker hvor folk kan aflevere en omtale af virksomhedens service, som også må bruges til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige batteridrevet sprøjtepistol online på en e-handler kunne man til hver en tid gennemse shoppens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke videre spændende, særligt hos de kendte byggecentre som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

En nem løsning kunne være at efterse om online shoppen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være et kendetegn for at internet shoppen imødekommer de danske regler, tillige med at e-firmaet undertiden besøges af sagkyndige der kender til reglementet på området.

Dette er desuden en god chance for assistance, når du oplever vanskeligheder som følge af din ordre på batteridrevet sprøjtepistol. Udover dette foreslåes det at du er vidende om de mest aktuelle betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af batteridrevet sprøjtepistol online, som eksempelvis hvilken returpolitik netbutikken kører med.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin købsbekræftelse, så man når som helst kan påvise sit køb af batteridrevet sprøjtepistol, hvad end man har handlet hos Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Davidsen.

Hanne Petersen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Anders H gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Jette Sørensen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Helle L gav 5 stjerner

God webshop

9 gode råd til online shopping
1Den mest letkøbte mulighed for fragt vil utvivlsomt være selv at hente pakken, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af online forretningens adresse. Den leveringsform er naturligvis ultra aktuel når man skal bruge batteridrevet sprøjtepistol om kort tid. Alternativt så lover indtil flere internet webshops fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde afkræver det at man handler for et konkret beløb.
2Visse forretninger på nettet lover billig levering på batteridrevet sprøjtepistol, men tit er det forudsat at der handles for et konkret beløb. Ellers skal man overveje den mest billige leveringsmanér, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Denne viser sig godt nok på den anden side ekstremt problemfri. Den mest betalelige løsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
3Det har vist sig at være særligt problemfrit for alle at finde de bedste priser online på billige batteridrevet sprøjtepistol hos flere internet forhandlere i Danmark, og med det motiv yder adskillige online virksomheder gebyrfri levering. Trods dette kan det til hver en tid blive lønnende at kontrollere nogle internet selskaber efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at du er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
4Vi anbefaler at granske hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, siden det typisk er et fingerpeg om at e-forretningen accepterer den officielle danske lovgivning, samt at netbutikken en gang i mellem føres tilsyn med af fagmænd som har den nødvendige knowhow om lovene på området. Før nogen køber billige batteridrevet sprøjtepistol på en internet shop burde man når alt kommer til alt gennemgå webbutikkens vilkår.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig vældig central når vi skal bruge produktet omgående, så af den grund er det i sandhed meningsfuldt at vi tjekker den estimerede leveringsdato ved batteridrevet sprøjtepistol. En hel del firmaer på nettet udlover billig 1 hverdags levering på flere varer, men vær på vagt da det afhænger af at bestillingen køres igennem forinden et fastsat tidspunkt.
6Inden nogen shopper billige batteridrevet sprøjtepistol på en shop behøver de for at være sikker gennemlæse dens regler, det er dog tit ikke særlig sjovt. Yderligere er det en hjælp at du er hensynstagende til de mest relevante regler der spiller ind i forbindelse med købet af billige batteridrevet sprøjtepistol online, f.eks. hvilken bytteret online virksomheden garanterer.
7Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under en retningslinje, hvilket hjælper os overfor falske online virksomheder. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil dække pengene ude i fremtiden.
8Trustpilot bringer dig helt fantastiske muligheder for at se nærmere på ret mange tidligere brugeres bedømmelser og af den grund er det en hjælp, at du besigtiger internet shoppens kritik forud for at du køber billige batteridrevet sprøjtepistol online. Facebook resulterer i for øvrigt ret så ønskværdige metoder til at få indtryk af online butikkens kundefokus.
9Flere internet varehuse tilbyder i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til batteridrevet sprøjtepistol. Den mest populære er efterhånden at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig vældig hensigtsmæssig, og oftest ydermere den billigste metode til levering.