Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor kende netbutikkens regler.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed kan du købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring batteridrevet sækkevogn.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige batteridrevet sækkevogn fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på de bedste priser, imens nogle giver faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne personligt. Det er navnligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre har et stort vareudvalg, og andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot batteridrevet sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og i kraft af det har du tilbuddet om at bestille online og køre produkterne selv. På grund af det kan du overveje at slippe for fragtgebyret, og samtidig have produkterne nu og her.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige nicheshops, så du kan vælge fra et stort sortiment af batteridrevet sækkevogn online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Dem støtter du ved at købe batteridrevet sækkevogn online på deres hjemmeside.
De fleste nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo vil du få ekstremt nyttig service fra ansatte der er specialister i netop batteridrevet sækkevogn.
Flertallet af nichebutikker er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en lavere pris.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

batteridrevet sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

batteridrevet sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

batteridrevet sækkevogn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af over 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

batteridrevet sækkevogn silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig næsten altid overraskende udfordringer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig essentielt at man afsætter rigeligt med tid i handlingsplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
2Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
3Planlægning vil altid være nøglen til succes med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke dage, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret når du laver din dagsorden.
4Det kan være en god idé at søge hjælp til byggeprocessen, navnlig i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Nogle byggerier stiller krav om flere folk. Derudover bør det blive bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
5Du bør overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må have professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du indhenter assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld firmaer.
6Potentielt kan det blive aktuelt at du har de relevante byggematerialer til rådighed i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du bør forfatte en overskuelig liste hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og bagefter gennemgå hver enkelt ting, således at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
7I god tid inden at du indleder byggeriet er det ret afgørende at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Ofte vil det være afgørende at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive økonomisk at nedskrive samtlige udgiftsposter, og bagefter nedskrive online tilbud på dem én efter én.
9For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Således bør du ofte tjekke vejrforudsigelserne i dagene før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at vælte ned netop som du står midt i det avancerede projekt.
10Du bør for alt i verden ikke gå ned på grej. Det er yderst relevant at have værktøjet parat når du igangsætter arbejdet. Det er derudover vigtigt at påregne de her udgifter i dit økonomiske overblik.
11Der kan findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube kan hjælpe med en masse udbytterig viden, ikke mindst ifald du kigger i hele verden.
12I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at projektet forbedrer klimaet.
De højest bedømte byggeshops
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er enormt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er hamrende imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt er smartest?

Mange online selskaber yder på nuværende tidspunkt diverse billige metoder til levering til batteridrevet sækkevogn. En af favoritterne er lige nu at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig vældig hensigtsmæssig, og tit ligeledes den billigste type af levering.

Du burde omvendt tænke over at vælge at få sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden bliver som oftest lidt mere pebret, men tillige usædvanlig bekvem ved køb af batteridrevet sækkevogn online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som desværre kræver at du har bopæl nærved online firmaets butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på batteridrevet sækkevogn er naturligvis særligt vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge din ordre straks, og derfor er det utvivlsomt meningsfuldt at du ser nærmere på den forventede leveringstid på batteridrevet sækkevogn. En række byggecentre – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, som er underforstået at bestillingen indsendes forinden et fast tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen sendt afsted forinden de pakkeansatte tager hjem.

Nogle outlets på nettet frembyder fragt uden gebyr på batteridrevet sækkevogn online, men tit kun hvis der handles for et præcist beløb. I øvrigt skal du vælge den billigste metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

De største byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig batteridrevet sækkevogn online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma og Silvan. De giver eksempelvis click-and-collect på batteridrevet sækkevogn i følgende byer:

Hjørring, Herlev, Brøndby, Ølstykke, Hobro, Greve, Svendborg, Odense, Silkeborg, Nykøbing Falster, København, Virum, Vanløse, Ballerup, Aalborg, Risskov, Slagelse, Odder, Nakskov, Allerød, Aarhus, Lillerød, Vordingborg, Rudersdal, Randers, Frederiksværk, Vejle, Albertslund, Thisted, Ringsted, Nyborg, Grenaa, Rønne, Struer, Rødovre, Farum, Stenløse, Birkerød, Lystrup, Roskilde, Nørresundby, Taastrup, Værløse, Varde, Kokkedal, Søborg, Haderslev, Gentofte, Højbjerg, Ishøj, Frederikssund, Gladsaxe, Jyllinge, Skive, Frederikshavn, Tårnby, Haslev, Hedehusene, Sønderborg, Tilst, Solrød Strand, Glostrup, Vallensbæk, Dragør, Helsingør, Fredericia, Holbæk, Hillerød, Brønshøj, Skanderborg, Hvidovre, Ikast, Frederiksberg, Køge, Brabrand, Åbyhøj, Horsens, Aabenraa, Nærum, Charlottenlund, Hedensted, Næstved, Herning, Kolding, Brønderslev, Esbjerg, Middelfart, Hørsholm, Kalundborg, Viborg, Lyngby, Valby, Korsør, og Holstebro, .

Click-and-collect for batteridrevet sækkevogn er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Bornholm, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Ses der på søgedata står det markant, at mennesker ofte efterspørger eksempelvis batteridrevet sækkevogn priser og køb batteridrevet sækkevogn. Foruden dette ser man jævnligt mennesker efterspørge bl.a. batteridrevet sækkevogn online, batteridrevet sækkevogn tilbud og billig batteridrevet sækkevogn, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Gode priser på batteridrevet sækkevogn

Det er efterhånden ret problemfrit for alle at finde frem til tilbud på billige batteridrevet sækkevogn online hos diverse e-shops, og til gengæld har flertallet af webshops ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på batteridrevet sækkevogn kolossalt, og ovenikøbet love gebyrfri levering.

Men det kan til hver en tid blive lønsomt at undersøge en række e-forretninger efter rabatter og tilbud på batteridrevet sækkevogn online forinden du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at indhente den billigste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Man må alligevel være obs på, at når en internet forhandler markedsfører billige batteridrevet sækkevogn online til en pris der kan virke uhørt fremragende, så er det undertiden være et faresignal om en bedragerisk internet webshop. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en regel, der forsvarer dig som kunde imod uærlige online varehuse.

Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at finansiere pengene til batteridrevet sækkevogn over et længere tidsrum. Det fås som regel i niche webshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4 og Bygma.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at mennesker jævnligt efterspørger fx batteridrevet sækkevogn tilbud og batteridrevet sækkevogn online. Man ser derudover jævnligt internet shoppere efterspørge blandt andet køb batteridrevet sækkevogn, billig batteridrevet sækkevogn og batteridrevet sækkevogn priser.

Analyser eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot fremskaffer en del ønskværdige genveje til at tyde en stor portion tidligere køberes anmeldelser og derved er det godt, at du beser netbutikkens bedømmelser inden du handler billige batteridrevet sækkevogn online.

Facebook byder på desuden faktisk anstændige løsninger til at få en idé om e-handlens kundefokus. Herinde ses mange online forhandlere som tilbyder folk at registrere en vurdering af deres køb, som tilmed burde udnyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige batteridrevet sækkevogn online hos en internet shop kunne de faktisk gennemlæse netbutikkens forretningsbetingelser, men det er ofte en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Alternativet kunne være at finde ud af om netshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er et billede på at online shoppen forsvarer de danske regler, foruden at online virksomheden undertiden tilses af fagmænd der har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Dette er en god anledning til at få bistand, såfremt du skulle få problemstillinger ved dit køb af batteridrevet sækkevogn. Tillige anbefaler vi at du er omhyggelig omkring de mest aktuelle regler der har indflydelse på købet af batteridrevet sækkevogn online, eksempelvis den ombytningsrettighed online webshoppen tilsikrer.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man når som helst sikrer sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne bevise sin bestilling af batteridrevet sækkevogn, uafhængig af om man har bestilt hos Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller XL-Byg.

Charlotte Christensen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Erik Larsen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Camilla O gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Jørgen R gav 5 stjerner

Nemt køb

9 tips til online indkøb
1De fleste e-butikker udlover på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsudgaver til batteridrevet sækkevogn. En af de populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig ultra fremkommelig, og tit ligeledes den billigste mulighed for levering.
2Det er jo efterhånden særdeles fleksibelt for alle at lave prissammenligning online på billige batteridrevet sækkevogn i blandt flere online shops, og for det præsterer en hel del shops på nettet billig fragt. Trods dette kan det stadigvæk blive lukrativt at besigtige nogle enkelte online selskaber efter tilbud og rabat forinden du køber, således at du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris.
3Trustpilot forærer dig immervæk passende genveje til at analysere en stor gruppe øvrige konsumenters synspunkter og derfor kan det være til hjælp, at du studerer online webshoppens ratings før du bestiller billige batteridrevet sækkevogn online. Facebook resulterer i desuden super udmærkede løsninger til at få et kig ind i internet selskabets troværdighed.
4Den mest prisbevidste løsning til levering er unægtelig at hente produkterne selv, men det står og falder med at du er nærved webshoppens bopæl. Den fragtmulighed er jo yderst udslagsgivende om vi står og skal bruge batteridrevet sækkevogn inden for kort tid. Alternativt så garanterer nogle få e-forhandlere gratis fragt, men i reglen kræver det at man køber for en fastsat sum.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig vældig relevant hvis man står og skal bruge pakken om kort tid, så med det formål er det selvfølgelig essentielt at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt på batteridrevet sækkevogn. En hel del internet outlets garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes inden et besluttet tidspunkt.
6En hel del online firmaer garanterer billig levering på batteridrevet sækkevogn, men ofte er det under betingelse af at der erhverves for en fastsat sum. Ellers burde man overveje den mest prisbevidste leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted. Leveringsformen bliver undertiden lige så vel vældig bekvem. Den billigste løsning er uden tvivl at hente varerne selv.
7Vi tilråder at se nærmere på om e-forretningen er medlem af e-mærket, fordi det bør være et kendetegn for at webshoppen adlyder de danske love, samt at shoppen rutinemæssigt evalueres af jurister der behersker reglerne. Forinden folk bestiller billige batteridrevet sækkevogn på en webbutik bør man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsbetingelser.
8Forinden folk bestiller billige batteridrevet sækkevogn hos en webshop burde de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsvilkår, dog er det ofte et tidskrævende projekt. For øvrigt tilråder vi at du er opmærksom på de mest centrale forhold der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige batteridrevet sækkevogn online, fx hvilken bytteret internet forretningen lover.
9Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer folk imod bedrageriske internet webshops. Alternativt burde du vælge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afdrage pengene i flere bidder.