Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige batteridrevet loddekolbe fra byggecenter til byggecenter. En del giver de bedste priser, imens andre tilbyder kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
For de fleste er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du handle hos et online byggemarked, som tilbyder information omkring batteridrevet loddekolbe.
Nogle byggecentre sælger et bredt produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot batteridrevet loddekolbe.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt hos de velkendte byggekæder.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Du bør derfor undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har kunderne mulighed for at købe online og transportere varerne personligt. Derigennem kan du vælge at undvære fragten, og ovenikøbet få fat i varerne straks.
De gængse byggecentre udbyder varer fra diverse specialbutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort udvalg af batteridrevet loddekolbe online.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få bedre priser.
Størstedelen af webshops i små nicher er små virksomheder, der tit drives i Danmark, måske tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at handle batteridrevet loddekolbe online på deres hjemmeside.
Diverse nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det bør du få super informativ sparring fra folk med ekspertviden i lige præcis batteridrevet loddekolbe.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

batteridrevet loddekolbe silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

batteridrevet loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

batteridrevet loddekolbe jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

batteridrevet loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig ofte utidige problematikker når det handler om svære opgaver, og følgelig er det vigtigt at der er afsat en god portion plads i handlingsplanen, således at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
2For udendørs opgaver har vejrsituationen en afgørende rolle. På grund af dette kan du ofte tage notits af vejrmeldingerne i perioden for projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er midt i dit krævende byggeprojekt.
3Forud for at du starter arbejdet er det højst centralt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
4Du må for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så husk beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor hændelige skader. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig professionel assistance.
5Man vil under ingen omstændigheder gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig klogt at have værktøjet til disposition idet du indleder byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
6Måske det viser sig meningsgivende at have de relevante materialer til disposition før du kaster dig over byggeprocessen. Du har god gavn af at sammensætte en punktforms huskeliste hvorpå der noteres hver eneste ting der skal bruges, og så gennemgå listen, med det formål at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
7Der er rigelige mængder af guides og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube er anvendeligt med meget anvendelig oplysning, i særlig grad ifald man leder på engelsk.
8Du bør gennemtænke om du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør investere i hjælp fra en ekspert til noget af arbejdet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en fagperson kan du spare penge ved at at få tilbud fra flere håndværkere.
9Husk at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives hvis renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
10Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er store byggeopgaver. Nogle opgaver stiller krav om flere folk. Desuden vil det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
11Typisk vil det være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for arbejdet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være økonomisk at dokumentere samtlige poster, hvorefter man bør indsamle udgiften ved hver enkelt.
12Forberedelse vil altid være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende nummerorden. Vær skarp når du udarbejder din tidsplan.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ret så godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er virkelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

De fleste butikker på nettet frembyder nu om stunder diverse forskellige billige metoder til levering til batteridrevet loddekolbe. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente dine nye varer når du har tid. Denne er altså ekstremt simpel, samt typisk derudover den mest prisbevidste type af levering.

Du kunne ydermere prøve at vælge at få udbragt til din bolig eller til dit arbejde. Fragtløsningen bliver en gang i mellem en anelse mere omkostningsfuld, men omvendt ret fremkommelig ved køb af batteridrevet loddekolbe online. Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved internet webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på batteridrevet loddekolbe kan vise sig at være usædvanlig bestemmende forudsat vi skal bruge din ordre fluks, så herved er det ganske afgørende at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt ved batteridrevet loddekolbe. Mange webbutikker – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 dags fragt på mange af deres produkter online, men som ikke desto mindre betinges af at ordren lægges tidligere end et givent klokkeslæt, så at de kan nå at få varerne betjent forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Enkelte byggeforretninger garanterer gratis fragt på batteridrevet loddekolbe online, men for det meste forudsætter det at der handles for en bestemt sum. Alternativt skal man snuppe den billigste leveringsmåde, som ofte er at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

Flere byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man køber billig batteridrevet loddekolbe online men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg. De tilbyder bl.a. afhentning af batteridrevet loddekolbe i følgende områder:

Stenløse, Brabrand, Ølstykke, Gentofte, Holstebro, Solrød Strand, Lillerød, Thisted, Åbyhøj, Glostrup, Nakskov, Fredericia, Tårnby, Aalborg, Jyllinge, Odder, Ikast, Birkerød, Søborg, Kokkedal, Brøndby, Ringsted, Nykøbing Falster, Korsør, Farum, Hedensted, Greve, Vallensbæk, Hvidovre, Dragør, Kolding, Gladsaxe, Aarhus, Vanløse, Køge, Brønderslev, København, Nørresundby, Silkeborg, Skanderborg, Viborg, Herning, Rudersdal, Nyborg, Rødovre, Slagelse, Charlottenlund, Varde, Middelfart, Skive, Brønshøj, Haderslev, Rønne, Lystrup, Esbjerg, Frederikssund, Struer, Frederiksberg, Svendborg, Aabenraa, Herlev, Kalundborg, Randers, Hjørring, Valby, Taastrup, Helsingør, Højbjerg, Næstved, Frederiksværk, Roskilde, Sønderborg, Lyngby, Virum, Vordingborg, Værløse, Hedehusene, Tilst, Hobro, Hillerød, Ballerup, Albertslund, Odense, Risskov, Ishøj, Holbæk, Horsens, Nærum, Haslev, Hørsholm, Allerød, Frederikshavn, Grenaa, og Vejle, .

Click-and-collect ift. batteridrevet loddekolbe er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm).

Ses der på statistikkerne er det markant, at folk mange gange leder efter eksempelvis køb batteridrevet loddekolbe og billig batteridrevet loddekolbe. Vi ser derudover tit mennesker søge efter for eksempel batteridrevet loddekolbe priser, batteridrevet loddekolbe tilbud og batteridrevet loddekolbe online, foruden de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Få rabat på batteridrevet loddekolbe

Det er meget let for folk at søge sig frem til priser på billige batteridrevet loddekolbe online i blandt flere forhandlere på nettet, og af den grund har en hel del online firmaer ikke kunne lade være med at tvinge salgspriserne på batteridrevet loddekolbe betydeligt, og derudover præstere fragt uden betaling.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig profitabelt at inspicere nogle forskellige firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på batteridrevet loddekolbe online inden du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at antage den laveste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Man må alligevel være opmærksom på, at hvis en online forretning forhandler billige batteridrevet loddekolbe online på tilbud til en udsalgspris der virker uforståeligt billig, så er det mange gange være et karakteristika der viser en snydagtig online forretning. Handler med kort er dog en del af en anordning, der værner en imod svindlende netbutikker.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at afbetale omkostningerne til batteridrevet loddekolbe af flere omgange. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Stark.

Når vi ser på data står det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. batteridrevet loddekolbe priser og køb batteridrevet loddekolbe. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge efter for eksempel billig batteridrevet loddekolbe, batteridrevet loddekolbe online og batteridrevet loddekolbe tilbud.

Tjek tidligere brugeres meninger

Trustpilot frembyder faktisk gunstige genveje til at verificere en længere række forhenværende kunders erfaringer og derved tilråder vi, at du betragter online butikkens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige batteridrevet loddekolbe online.

Facebook frembringer lignende i højeste grad fine genveje til at få indtryk af internet butikkens popularitet. Herinde møder vi endda internet firmaer hvor folk kan meddele en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere bør bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige batteridrevet loddekolbe online i en netbutik kan de utvivlsomt læse netbutikkens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke super interessant, særligt ved de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

En anden valgmulighed er at tjekke hvorvidt internet shoppen er e-mærket, hvilket burde være et kendetegn for at online firmaet føjer de danske regler, og at internet selskabet ofte gennemses af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, ifald du skulle få vanskeligheder ved din bestilling af batteridrevet loddekolbe. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der har betydning for købet af batteridrevet loddekolbe online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet forretningen benytter.

I relation til det er det samtidig vigtigt, at man når som helst beholder sin kvittering, så man når som helst kan bevise købet af batteridrevet loddekolbe, uanset om man har købt fra Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg eller Bygma.

Martin Larsen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Ole Olsen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Henrik C gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Inger gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en lov, der beskytter køberen overfor fup internet foretagender. Som alternativ kunne du bruge et afdragstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at finansiere beløbet over en længere periode.
2Den mest prisbevidste leveringsversion er dog at hente pakken selv, men den mulighed nødvendiggør at du bor i kort afstand af internet forretningens adresse. Den leveringstype er selvfølgelig ret så vigtig forudsat du behøver batteridrevet loddekolbe straks. Alternativt så yder flere online firmaer fragt uden gebyr, men for det meste er det under betingelse af at der handles for en fastsat sum.
3Forinden nogen handler billige batteridrevet loddekolbe hos en internet webshop kunne man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsaftale, dog er det bare ikke særlig sjovt. For øvrigt er det godt at man er vidende om de mest vitale regler der spiller ind i forbindelse med shopping af billige batteridrevet loddekolbe online, fx hvilken byttepolitik netshoppen tilsikrer.
4En stor portion butikker på nettet giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringstyper til batteridrevet loddekolbe. En af de populære er i dag pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså usædvanlig hensigtsmæssig, og desuden endda den billigste leveringstype.
5Trustpilot forærer dig sådan set gunstige chancer for at tyde en længere række eksisterende køberes tanker og derved kan det anbefales, at du eftergår e-handlens ratings inden du shopper billige batteridrevet loddekolbe online. Facebook frembringer derudover ret så fortræffelige muligheder for at få indblik i internet firmaets troværdighed.
6Leveringstidspunktet er jo ret udslagsgivende ifald man skal bruge varerne øjeblikkeligt, så med det formål er det relativt klogt at du kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt på batteridrevet loddekolbe. Temmelig mange internet selskaber yder billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, som alligevel regnes ud fra at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt.
7Det er jo ultra praktisk for folk at sammenligne priser online på billige batteridrevet loddekolbe på flere internet varehuse, og på grund af dette frembyder langt de fleste online forretninger levering uden beregning. Men det kan alligevel blive udbytterigt at kontrollere et par forskellige internet shops i Danmark efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at skaffe sig den bedste pris.
8Visse webshops sikrer portofri fragt på batteridrevet loddekolbe, men undertiden stiller det krav om at der købes for en fastsat sum. Alternativt burde du beslutte sig for den mest betalelige leveringsversion, som mange gange er at få kørt din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden er beklageligvis lige så vel yderst ukompliceret. Den prisbilligste leveringsmetode er dog selv at hente ordren.
9Vi tilråder at kigge hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det almindeligvis er et bevis på at internet forhandleren føjer de opstillede regler, samt at e-butikken tit overværes af fagmænd der forstår vedtægterne på området. Før folk køber billige batteridrevet loddekolbe i en butik på nettet kunne man sådan set gennemløbe deres handelsaftale.