Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge firmaets betingelser.
For mange er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring omkring batteridrevet limpistol.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er specielt et alternativ ved de store byggekæder.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot batteridrevet limpistol.
Der vil være forskel på prisen på billige batteridrevet limpistol hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver gode tilbud, imens nogle fokuserer på service. Du bør vide hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og derved har de fleste chancen for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at spare leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggecentre tilbyder varer fra flere leverandører, og takket være dette kan du handle fra et stort sortiment af batteridrevet limpistol online.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du bestiller batteridrevet limpistol online på deres hjemmeside.
Størsteparten af specialiserede netshops styrer selv produktionen af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Derfor forventes det at du får super kompetent service fra ansatte som er specialister i lige præcis batteridrevet limpistol.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

batteridrevet limpistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

batteridrevet limpistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

batteridrevet limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

batteridrevet limpistol jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko der hjælper dig mod eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
2Du har adgang til ekstremt mange guides og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube bringer dig enormt meget nyttig information, især ifald du bruger engelske søgeord.
3Du bør tage til overvejelse om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde få hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Såfremt du får assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at hente en pris fra forskellige selskaber.
4Man vil for alt i verden ikke mangle værktøj. Ofte kan det være uundværligt at have værktøjet tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Husk også at inkludere de medfølgende omkostninger i din økonomi.
5Der kommer stort set altid uforudsete udfordringer når det gælder omfangsrige opgaver, og altså vurderes det betydningsfuldt at man afsætter passende plads i arbejdsplanen, med formålet om at man er selvsikker på at have tid nok til det.
6I god tid inden at du går i gang med byggeriet kan det blive rimeligt essentielt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
7Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et budget for renoveringen, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige alle omkostninger, hvorefter man kan nedfælde eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
8Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes hvis renoveringen bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
9Det kan vise sig fundamentalt at du har de relevante bygningsmaterialer handlet ind før du går i krig med arbejdet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og derefter eftergå oversigten, således at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
10Godt forarbejde vil være kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal have en velovervejet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din køreplan.
11Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst ift. omfattende byggeprocesser. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
12For udendørs projekter har vind og vejr meget at sige. På grund af dette bør du tit holde øje med vejrudsigten når du nærmer dig projektets start, så det ikke uanmeldt begynder at vælte ned når du netop vil påbegynde dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som jo er meget godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er temmelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

En del internet webshops yder nu om dage flere billige leveringsmodeller til batteridrevet limpistol. En af dem der er mest populær er nu til dags udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når det passer ind i din kalender. Metoden er altså virkelig fremkommelig, samt i mange tilfælde også den billigste leveringsmanér.

Du burde tillige overveje at bestille ordren til levering til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen bliver sædvanligvis en tak dyrere, men tillige temmelig ligetil for batteridrevet limpistol online. Den prisbilligste leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du er i nærheden af e-handlens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på batteridrevet limpistol er jo yderst bestemmende ifald man behøver produktet inden for få dage, og med det formål er det utvivlsomt fornuftigt at vi gransker den anslåede leveringstid på batteridrevet limpistol. En masse netshops i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre online, hvilket dog forudsætter at ordren lægges tidligere end et fastsat klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen ud af døren forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet butikker tilbyder fri fragt på batteridrevet limpistol online, men i de fleste tilfælde påkræves det at man handler for et fastslået beløb. I øvrigt skal du vælge den billigste mulighed for levering, som mange gange vil blive at få kørt din pakke til en pakkeshop.

Masser af kæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig batteridrevet limpistol hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen. De giver blandt andet afhentning af batteridrevet limpistol i følgende områder:

Nakskov, Hørsholm, Slagelse, Herning, Sønderborg, Hedensted, Farum, Aarhus, Næstved, Vallensbæk, Fredericia, Varde, Viborg, Nørresundby, Valby, Frederiksberg, Lillerød, Brabrand, Rudersdal, København, Kalundborg, Ikast, Brønderslev, Frederiksværk, Dragør, Ishøj, Ballerup, Birkerød, Charlottenlund, Silkeborg, Skive, Svendborg, Esbjerg, Holstebro, Randers, Hjørring, Korsør, Skanderborg, Taastrup, Køge, Stenløse, Herlev, Nykøbing Falster, Lyngby, Tårnby, Allerød, Ølstykke, Højbjerg, Helsingør, Middelfart, Virum, Lystrup, Thisted, Frederikshavn, Frederikssund, Søborg, Hedehusene, Værløse, Brøndby, Nærum, Vordingborg, Grenaa, Kolding, Åbyhøj, Vejle, Kokkedal, Glostrup, Rødovre, Nyborg, Risskov, Horsens, Ringsted, Aabenraa, Gentofte, Tilst, Greve, Roskilde, Holbæk, Hvidovre, Hobro, Gladsaxe, Brønshøj, Struer, Jyllinge, Haderslev, Aalborg, Odder, Albertslund, Rønne, Solrød Strand, Odense, Hillerød, Haslev, og Vanløse, .

Klik-og-hent af batteridrevet limpistol er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Falster, Amager, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at mennesker tit kigger efter fx køb batteridrevet limpistol og billig batteridrevet limpistol. Vi ser desuden som regel online shoppere søge efter blandt andet batteridrevet limpistol priser, batteridrevet limpistol online samt batteridrevet limpistol tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Få den bedste pris på batteridrevet limpistol

Det er i høj grad let gængeligt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige batteridrevet limpistol online på flere internet varehuse, og med det motiv har adskillige internet shops set sig nødsaget til at stampe prisen på batteridrevet limpistol en hel del, og endda sikre portofri fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive gunstigt at analysere et par forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg på batteridrevet limpistol online før du gennemfører dit køb, således at du er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Man bør dog være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-forhandler annoncerer billige batteridrevet limpistol online på tilbud til en pris der er hamrende overkommelig, burde det ofte være et fingerpeg om en uægte e-forhandler. Kortbestillinger er imidlertid omfavnet af et lovbud, hvilket beskytter folk imod uærlige online selskaber.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du vil finansiere regningen på batteridrevet limpistol over tid. Det fås ofte hos nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at folk ofte leder efter fx batteridrevet limpistol online og batteridrevet limpistol tilbud. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere søge eksempelvis billig batteridrevet limpistol, køb batteridrevet limpistol samt batteridrevet limpistol priser.

Analyser tidligere kunders vurderinger

Trustpilot leverer ganske belejlige chancer for at efterforske flere andre kunders anmeldelser og af den grund kan det anbefales, at du efterforsker internet forhandlerens vurderinger inden du handler billige batteridrevet limpistol online.

Facebook præsterer også immervæk pæne genveje til at få indtryk af online forretningens popularitet. Herinde ser vi faktisk internet webshops som gør det muligt at skrive en vurdering af ordreforløbet, som tillige må bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før folk shopper billige batteridrevet limpistol online i en e-handler bør de utvivlsomt gennemlæse netbutikkens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde, især ved de gængse byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at finde ud af hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være et fingerpeg om at e-butikken forsvarer de danske love, samt at online butikken fra tid til anden vurderes af sagkyndige der har megen viden om reglerne.

Derudover tilbydes du lejlighed til opbakning, når du møder dilemmaer i forbindelse med din ordre på batteridrevet limpistol. Endvidere kan det anbefales at kunden er obs på de vigtigste vilkår der har indvirkning på bestillingen af batteridrevet limpistol online, som fx hvilken ombytningsret internet shoppen benytter.

Her er det på samme måde vigtigt, at man permanent sikrer ens ordrekvittering, så man altid vil kunne påvise sin bestilling af batteridrevet limpistol, uagtet om man shopper fra Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Davidsen.

Karen Rasmussen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Søren C gav 4 stjerner

Perfekt køb

Jesper gav 5 stjerner

Som altid

Henrik Kristensen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot præsterer regulære habile genveje til at tolke en lang række forhenværende brugeres synspunkter og af den grund kan det være til hjælp, at du eftersøger internet forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige batteridrevet limpistol online. Facebook tilbyder lige så vel fuldt ud fantastiske metoder til at få en idé om e-shoppens popularitet.
2Visse online virksomheder garanterer portofri levering på batteridrevet limpistol, men i mange tilfælde er det betinget af at du bestiller for en fastsat pris. Som alternativ kunne man overveje den mest letkøbte form for fragt, der mange gange vil blive at få leveret ordren til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver tit ligeledes usædvanlig nem. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
3Den billigste løsning vil altid være at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du har bopæl i nærheden af e-firmaets adresse. Den form for levering kan være særligt bestemmende såfremt man står og skal bruge batteridrevet limpistol om kort tid. Alternativt så præsterer enkelte firmaer på nettet levering uden gebyr, men i reglen er det betinget af at man bestiller for et konkret beløb.
4Det har vist sig at være ret så fremkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige batteridrevet limpistol hos flere internet firmaer i Danmark, og derfor tilbyder en hel del online firmaer fragt uden omkostninger. Trods dette kan det stadigvæk blive lukrativt at tjekke nogle forskellige internet webshops efter rabat og tilbud forinden du handler, så man er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris.
5Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en regel, hvilket passer på os imod uægte outlets på nettet. Som en alternativ mulighed bør du anvende et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere pengene i flere bidder.
6Generelt foreslår vi at se hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, da det burde være et kendetegn for at e-handlen føjer den officielle danske lovgivning, foruden at internet virksomheden regelmæssigt gennemses af specialister der har meget erfaring med vilkårene. Forinden nogen køber billige batteridrevet limpistol hos en forhandler på nettet kunne de i reglen gennemgå webbutikkens handelsbetingelser.
7Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles vigtig når du står og skal bruge din ordre inden for få dage, og i det øjemed er det temmelig væsentligt at vi studerer tidshorisonten for levering ved batteridrevet limpistol. Flere butikker på nettet yder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, men vær på vagt da det nødvendiggør at du bestiller forud for et givent tidspunkt.
8Temmelig mange online shops giver nu en hel del forskellige billige fragtformer til batteridrevet limpistol. En af de mest moderne er for nærværende afhentningssteder, hvor du selv afhenter produkterne når det passer ind i din hverdag. Denne er altså virkelig uproblematisk, samt oftest også den mest letkøbte fragtform.
9Før folk handler billige batteridrevet limpistol hos en internet webshop burde de i virkeligheden gennemgå shoppens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke videre interessant. Dertil slår vi et slag for at du er sat ind i de mest basale vilkår der indvirker på bestillingen af billige batteridrevet limpistol online, som for eksempel hvilken returneringsret online forhandleren tilbyder.