Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Hermed bør du købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af batteridrevet grensaks.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot batteridrevet grensaks.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du tjekke forretningens regler.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige batteridrevet grensaks hos de forskellige online byggekæder. En del har de bedste priser, imens nogle giver en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Når du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har flertallet chancen for at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Derigennem kan du spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne straks.
De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra talrige nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af batteridrevet grensaks online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed til dig der shopper online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du bestiller batteridrevet grensaks online hos dem.
De fleste nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor forventes det at du får super indsigtsfuld sparring fra folk der er eksperter i lige præcis batteridrevet grensaks.
Størsteparten af specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

batteridrevet grensaks jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag over 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

batteridrevet grensaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

batteridrevet grensaks silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

batteridrevet grensaks bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig fornuftigt at have lavet et budget for byggeprojektet, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive fornuftigt at notere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan gennemgå mulige tilbud på dem enkeltvis.
2Der er utallige instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med temmelig meget brugbar info, især hvis du bruger engelske søgeord.
3Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig når det er krævende byggeprocesser. Nogle projekter stiller krav om flere personer. Samtidig må det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet kan det blive ganske fundamentalt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det kan vise sig vigtigt at have de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed inden du påbegynder byggeprocessen. Du har fordel af at sammensætte en overskuelig indkøbsseddel med de materialer du har brug for, og som det næste granske listen, så du sikrer dig at du har styr på det.
6Du bør aldrig forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning som beskyttelse mod mulige ulykker. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke har professionel assistance.
7Der kommer utvivlsomt uventede vanskeligheder når det kommer til omfattende projekter, og ergo viser det sig afgørende at man har afsat nok tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
8Forberedelse viser sig som nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør liste en velovervejet strategi, der fortæller hvilke opgaver der skal løses hvornår, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du nedskriver arbejdsplanen.
9Du bør tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal hente assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du tager imod eksperthjælp kunne det være en god idé at få tilbud fra flere selskaber.
10I nogle tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald renoveringen bidrager positivt til miljøet. Det betinger at projektet influerer positivt på miljøet.
11Du bør aldrig undvære værktøj. Tit kan det vise sig af stor betydning at du har det ved hånden inden du starter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at indkalkulere omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
12For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Derfor må du løbende tjekke vejrmeldingerne i tiden op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne bedst som du er midt i dit store byggeprojekt.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er utrolig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som klart er virkelig overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

En række netshops frembyder på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmidler til batteridrevet grensaks. Den mest almindelige er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer når det passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig enkel, og typisk endvidere den billigste metode til levering.

Du bør derudover foretrække at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig somme tider en tak mindre billig, men til gengæld ret så overkommelig ift. batteridrevet grensaks online. Den mest prisbevidste leveringstype er uden tvivl at hente varerne selv, som dog stiller krav om at du opholder dig nærved online firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på batteridrevet grensaks er naturligvis rigtig vigtig ifald man står og skal bruge ordren om kort tid, så derfor er det altså klogt at du finder leveringstidspunktet ved batteridrevet grensaks. En lang række internet foretagender – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varenumre online, men vær påpasselig da det står og falder med at ordren aflægges forud for et konkret klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet fikset forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Visse internet firmaer lover fragtfri levering på batteridrevet grensaks online, men i mange tilfælde afkræver det at der indkøbes for en præcis sum. Alternativt kunne man udvælge den prisbilligste leveringsform, som i mange tilfælde er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En stor portion webbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig batteridrevet grensaks online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på batteridrevet grensaks i følgende områder:

Lyngby, Allerød, Nærum, Aabenraa, Aalborg, Grenaa, Sønderborg, Rudersdal, Haderslev, Korsør, Hjørring, Odense, Vallensbæk, Nyborg, Lillerød, Brabrand, Horsens, Frederikssund, Vejle, Herning, Struer, Holbæk, Helsingør, Næstved, Nykøbing Falster, Ikast, Solrød Strand, Søborg, Rønne, Hedehusene, Taastrup, Odder, Farum, Hvidovre, Svendborg, Middelfart, Ringsted, Ballerup, Rødovre, Varde, Risskov, Thisted, Charlottenlund, Vanløse, Tilst, Randers, Fredericia, Esbjerg, Åbyhøj, Greve, Værløse, Kokkedal, Albertslund, Virum, Ishøj, Skive, Aarhus, Køge, Hørsholm, Frederikshavn, Højbjerg, Birkerød, Vordingborg, Frederiksberg, Brønshøj, Kalundborg, Valby, Stenløse, Silkeborg, Nørresundby, Glostrup, København, Slagelse, Gladsaxe, Herlev, Brøndby, Hillerød, Hedensted, Skanderborg, Nakskov, Holstebro, Haslev, Brønderslev, Dragør, Jyllinge, Ølstykke, Roskilde, Lystrup, Kolding, Viborg, Hobro, Gentofte, Tårnby, og Frederiksværk, .

Afhentning af batteridrevet grensaks er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere som regel søger efter bl.a. batteridrevet grensaks tilbud og billig batteridrevet grensaks. Derudover oplever man ofte online shoppere efterspørge for eksempel batteridrevet grensaks online, køb batteridrevet grensaks samt batteridrevet grensaks priser, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og 10-4.

Spar penge på batteridrevet grensaks

Det er efterhånden yderst hensigtsmæssigt for alle og enhver at prissammenligne på billige batteridrevet grensaks online i blandt diverse shops på nettet, og derved har mange online forhandlere set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på batteridrevet grensaks betydeligt, og derudover garantere fragt uden omkostninger.

Det kan stadigvæk være gavnligt at sammenligne nogle få internet forretninger efter tilbud og rabatter på batteridrevet grensaks online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark og 10-4.

Du bør trods alt ikke undervurdere, at i tilfælde af at en webbutik forhandler billige batteridrevet grensaks online til salg for en tilbudspris som virker usædvanlig fremragende, er det undertiden være et fingerpeg om en snydagtig e-handler. Betalinger med kort er dog inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket redder køberen imod bedrageriske online outlets.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du vælge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at betale beløbet til batteridrevet grensaks i flere bidder. Det fås typisk ved niche netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at internet shoppere typisk søger efter for eksempel køb batteridrevet grensaks og batteridrevet grensaks online. Man ser desuden jævnligt folk søge efter bl.a. batteridrevet grensaks tilbud, batteridrevet grensaks priser samt billig batteridrevet grensaks.

Tjek nuværende kunders vurderinger

Trustpilot genererer i højeste grad sikre genveje til at efterforske diverse øvrige køberes omtaler og derfor er det godt, at du undersøger netshoppens bedømmelser inden du køber billige batteridrevet grensaks online.

Facebook yder tillige evigt passende chancer for at få indblik i online shoppens troværdighed. Foruden det er der mange online firmaer som tilbyder kunderne at publicere en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden kan udnyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige batteridrevet grensaks online i en internet forhandler bør de ideelt set tage stilling til e-shoppens handelsvilkår, det er dog bare ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Et alternativt forslag kan derfor være at kontrollere hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er en angivelse af at e-firmaet følger de gældende danske regler, og at online virksomheden rutinemæssigt monitoreres af fagfolk der forstår de gældende love.

Dette er en god chance for at få assistance, hvis du møder dilemmaer ved din shopping med batteridrevet grensaks. Tilmed kan det være til hjælp at køber er sat ind i de vigtigste vilkår i forbindelse med bestillingen af batteridrevet grensaks online, til eksempel hvilken returrettighed online firmaet tilsikrer.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man permanent gemmer sin kvittering, således man altid kan dokumentere bestillingen af batteridrevet grensaks, ligegyldig om man handler fra Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller Silvan.

Martin E gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Rasmus gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Peter Andersen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Christian H gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til internetshopping
1Adskillige netbutikker i Danmark foreslår til alt held en lang række forskellige billige leveringsmåder til batteridrevet grensaks. En yndling er i dag pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente bestillingen når du har mulighed for det. Den er nemlig særligt fremkommelig, samt desuden desuden den mest prisbevidste fragttype.
2Den prisbilligste fragtform vil til enhver tid være selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du befinder dig tæt på netshoppens lager. Den leveringsmåde er naturligvis virkelig vigtig såfremt man står og skal bruge batteridrevet grensaks omgående. Alternativt så sikrer nogle internet firmaer levering uden betaling, men oftest stiller det krav om at man indkøber for en bestemt sum.
3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være rigtig udslagsgivende når du har behov for produktet omgående, og derfor er det jo centralt at du efterser det anslåede leveringstidspunkt ved batteridrevet grensaks. Adskillige webshops reklamerer med billig 1 hverdags levering på en række produkter, men vær påpasselig da det nødvendiggør at der bestilles tidligere end et givent klokkeslæt.
4Trustpilot fører til forholdsvis værdifulde chancer for at iagttage mange øvrige kunders evalueringer og herved er det en hjælp, at du vurderer online virksomhedens ratings forinden du bestiller billige batteridrevet grensaks online. Facebook byder på for øvrigt faktisk gode genveje til at få et kig ind i e-handlens pålidelighed.
5Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, siden det er et signal om at e-handlen forstår de danske retningslinjer, foruden at e-handlen undertiden besigtiges af sagkyndige der forstår de gældende vilkår. Forinden folk bestiller billige batteridrevet grensaks hos en online webshop behøver man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsvilkår.
6Forinden nogen handler billige batteridrevet grensaks på en internet shop behøver man utvivlsomt kigge på forhandlerens vilkår, men det er gerne ikke særlig sjovt. Dertil er det fornuftigt at kunden er på vagt for de mest vedkommende reglementer der har indflydelse på købet af billige batteridrevet grensaks online, som for eksempel den ombytningsret internet forhandleren tilbyder.
7Nogle online webshops præsterer levering uden omkostninger på batteridrevet grensaks, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du indkøber for en præcis sum. Desuden kan du overveje den mest billige fragtmetode, hvilket mange gange er at få leveret ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig sædvanligvis ligeledes ret enkel. Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
8Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en ordning, hvilket værner en imod uægte online forhandlere. Alternativt bør du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at afbetale betalingen over tid.
9Det er jo efterhånden ualmindeligt let gængeligt for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige batteridrevet grensaks på flere online selskaber, og derved lover flere forhandlere på nettet fragt uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk blive indbringende at granske et par forskellige forhandlere på nettet efter billige priser inden du placerer ordren, så du er skråsikker på at indhente den bedste pris.