Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af Bato værkstedsvogn.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende netbutikkens regler.
Du kan finde forskelle i priserne på billige Bato værkstedsvogn fra netbutik til netbutik. En del satser på gode tilbud, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må afveje hvad du vil prioritere.
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot Bato værkstedsvogn.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Det er særligt en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af Bato værkstedsvogn online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder findes overalt i landet, og i kraft af det har de fleste adgang til at købe online og køre produkterne selv. Derfor har du mulighed for at spare fragten, samt tilmed hente varerne lige nu.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund bør du modtage ekstremt god vejledning fra personale med ekspertviden i lige præcis Bato værkstedsvogn.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du en billigere pris.
En masse specialiserede netshops er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du køber Bato værkstedsvogn online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Bato værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bato værkstedsvogn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bato værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bato værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan blive af stor betydning at have alle materialer klar på forhånd inden du tager fat på arbejdet. Du kan med fordel forfatte en punktforms huskeliste som samler det du får brug for, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
2Godt forarbejde vil altid være metoden til succes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv strategi, som fortæller hvilke gøremål der skal løses hvornår, samt derudover en rækkefølge. Vær realistisk idet du sammensætter din tidsplan.
3Der kan findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med ekstremt meget konstruktiv viden, i særlig grad forudsat at du kigger i hele verden.
4Ved opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund må du regelmæssigt holde øje med vejrvarslen i tiden op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at regne når du lige er godt i gang med dit komplicerede projekt.
5Det kan give mening at tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Ifald du ønsker professionel hjælp vil det oftest være en god idé at lede efter prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
6Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige problematikker i forbindelse med svære byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at man afsætter god plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
7Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive en god idé at beskrive hver enkelt udgift, og så søge sig frem til billige priser på dem én og én.
8Du skal nødig mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig yderst relevant at have grejet disponibelt idet du indleder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
9Det bør overvejes at indhente hjælp til byggearbejdet, specielt når det er omfangsrige arbejdsopgaver. Store opgaver stiller krav om flere personer. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
10Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som sikkerhedssko der skåner dig imod hændelige ulykker. Det er smart med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
11I god tid inden at du optager byggeriet kan det blive aldeles meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Det forudsætter altså at projektet har en positiv effekt på naturen.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket altså er rigtig flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er hamrende overlegent. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En stor portion shops på nettet udlover nu en række forskellige billige fragtløsninger til Bato værkstedsvogn. En der er meget almindelig er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ekstremt nem, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige slags levering.

Du kunne derudover overveje at få ordren bragt hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis en tand dyrere, men omvendt særdeles praktisk for Bato værkstedsvogn online. Den mest letkøbte form for levering er unægtelig at hente produkterne selv, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på online firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på Bato værkstedsvogn er selvfølgelig usædvanlig vigtig når vi mangler pakken inden for få dage, så i det øjemed er det altså centralt at man studerer den anslåede leveringsdato for Bato værkstedsvogn. Adskillige netshops i Danmark – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags fragt på masser af varer online, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen gennemføres inden et bestemt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få de nye varer betjent forud for at de pakkeansatte har fri.

Enkelte online outlets sikrer fragt uden gebyr på Bato værkstedsvogn online, men tit kun hvis man bestiller for et præcist beløb. Ellers kan du beslutte sig for den mest billige form for levering, der mange gange er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

En del byggecentre tildeler click-and-collect hvor man handler billig Bato værkstedsvogn hjemmefra men selv henter i butikken. Fx 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene giver bl.a. click-and-collect på Bato værkstedsvogn i disse områder:

Hedensted, Valby, Greve, Herning, Hobro, Skanderborg, Brønshøj, Tilst, Kokkedal, Roskilde, Slagelse, Ikast, Thisted, Køge, Stenløse, Silkeborg, Aarhus, Nyborg, Fredericia, Brabrand, Hørsholm, København, Viborg, Middelfart, Grenaa, Skive, Horsens, Brøndby, Aalborg, Odense, Rudersdal, Helsingør, Nærum, Rønne, Birkerød, Nykøbing Falster, Frederikssund, Vordingborg, Haslev, Hedehusene, Randers, Holbæk, Ballerup, Sønderborg, Tårnby, Åbyhøj, Værløse, Esbjerg, Frederiksværk, Nakskov, Dragør, Kolding, Ringsted, Glostrup, Vanløse, Lyngby, Lystrup, Albertslund, Charlottenlund, Aabenraa, Vejle, Korsør, Hillerød, Næstved, Vallensbæk, Svendborg, Rødovre, Lillerød, Struer, Risskov, Frederiksberg, Hjørring, Brønderslev, Kalundborg, Varde, Gentofte, Taastrup, Allerød, Nørresundby, Virum, Jyllinge, Haderslev, Hvidovre, Solrød Strand, Gladsaxe, Odder, Herlev, Ølstykke, Højbjerg, Søborg, Ishøj, Frederikshavn, Holstebro, og Farum, .

Klik-og-hent af Bato værkstedsvogn er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm).

Når vi ser på tallene er det klart, at online shoppere som regel kigger efter blandt andet Bato værkstedsvogn tilbud og køb Bato værkstedsvogn. Vi ser derudover mange gange folk kigge efter fx Bato værkstedsvogn priser, Bato værkstedsvogn online og billig Bato værkstedsvogn, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Bedste tilbud på Bato værkstedsvogn

Det er efterhånden vældig bekvemt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige Bato værkstedsvogn online i blandt diverse butikker på nettet, og altså har masser af shops på nettet været tvunget til at stampe prisniveauet på Bato værkstedsvogn markant, og ovenikøbet yde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt være gavnligt at prøve nogle forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på Bato værkstedsvogn online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Man bør bare ikke overse, at i tilfælde af at en forretning på nettet afhænder billige Bato værkstedsvogn online til en salgspris der virker uendeligt god, så kunne det ofte være et bevis på en uoprigtig online webshop. Kortbetalinger er dog omsluttet af en ordning, som beskytter dig som kunde imod snydagtige netshops.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt burde du udnytte en løsning fra fx ViaBill, når du agter at godtgøre betalingen af Bato værkstedsvogn over en periode. Dette fås normalt i niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter blandt andet Bato værkstedsvogn online og Bato værkstedsvogn priser. Vi ser derudover ofte internet shoppere efterspørge bl.a. Bato værkstedsvogn tilbud, billig Bato værkstedsvogn samt køb Bato værkstedsvogn.

Analyser tidligere kunders ratings

Trustpilot leverer ret fine chancer for at iagttage forskellige andre brugeres iagttagelser og af den grund er det at foretrække, at du kigger nærmere på webbutikkens kritik før du køber billige Bato værkstedsvogn online.

Facebook forærer dig ligeledes i højeste grad passende metoder til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Herinde er der en del internet butikker hvor du kan skrive en kritik af deres køb, som også må udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Før nogen shopper billige Bato værkstedsvogn online i en internet handler bør man principielt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens vilkår, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4 og Bygma.

En anden løsning kunne være at kontrollere om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en indikation om at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, tillige med at online butikken fra tid til anden gennemses af fagfolk som er meget bekendte med vedtægterne på området.

Dette er desuden din lejlighed til at få assistance, ifald du forvoldes dilemmaer i forbindelse med dit køb af Bato værkstedsvogn. Dertil tilråder vi at man er sat ind i de væsentligste vilkår der er gældende for bestillingen af Bato værkstedsvogn online, som eksempelvis hvilken returpolitik netshoppen garanterer.

Derfor er det også essesentielt, at man stadigvæk beholder ens e-mail kvittering, således man senere vil kunne vidne om sit køb af Bato værkstedsvogn, ligegyldig om man har købt ved Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark eller Jem og Fix.

Tina P gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Poul Johansen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Lars gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Camilla gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til online indkøb
1Det er jo efterhånden særdeles smertefrit for alle at sammenligne tilbud online på billige Bato værkstedsvogn hos forskellige online outlets, og ergo frembyder masser af e-butikker gratis fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre blive gunstigt at se nærmere på nogle forskellige e-butikker efter rabat og tilbud forinden du bestiller, så du er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
2Flere netbutikker garanterer billig fragt på Bato værkstedsvogn, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der handles for en fastsat pris. Alternativt kunne man udse dig den prisbilligste leveringsmodel, der i de fleste tilfælde vil blive at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig ofte ligeledes temmelig gnidningsløs. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid være at du selv henter ordren.
3Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en ordning, som sikrer køberen overfor svindlende internet firmaer. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at afdrage omkostningerne af flere omgange.
4Inden nogen handler billige Bato værkstedsvogn hos en internet forhandler kan de de facto se på e-butikkens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke videre spændende. Herudover er det klogt at køberen er obs på de mest centrale reglementer der indvirker på shopping af billige Bato værkstedsvogn online, til eksempel den ombytningspolitik e-forhandleren kører med.
5Den mest letkøbte fragtløsning vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed afhænger af at du bor tæt på online webshoppens bopæl. Den type af levering er ualmindeligt relevant hvis vi skal bruge Bato værkstedsvogn straks. Alternativt så tilbyder flere e-firmaer fragt uden gebyr, men i reglen er det under forudsætning af at der købes for en konkret sum.
6De fleste netbutikker i Danmark foreslår efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til Bato værkstedsvogn. En sikker vinder er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså ret let gængelig, samt i mange tilfælde endda den mest letkøbte fragtform.
7Trustpilot frembyder immervæk hensigtsmæssige løsninger til at gennemsøge flere aktuelle kunders tanker og af den grund er det fornuftigt, at du læser internet firmaets omtaler forud for at du handler billige Bato værkstedsvogn online. Facebook genererer tilsvarende regulære fremragende metoder til at få indtryk af e-forretningens troværdighed.
8Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende forudsat man står og skal bruge din ordre inden for få dage, og af den grund er det rigtig passende at du checker den estimerede leveringsdato for Bato værkstedsvogn. Adskillige e-shops stiller garanti om billig dag-til-dag levering på deres primære varer, men vær vagtsom da det antager at handlen laves inden et fastsat tidspunkt.
9Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt online forhandleren er e-mærket, grundet at det længe har været et signal om at e-forhandleren efterfølger dansk lovgivning, udover at internet virksomheden fra tid til anden besøges af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende vilkår. Før nogen bestiller billige Bato værkstedsvogn i en internet virksomhed burde man egentlig gennemse forhandlerens regler.