Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm 0-2 mm

Mængder: 20 kg 15 kg 800 kg 1 ton 25 kg 500 kg 25 kg 1000 kg 1 m3

Levering: trailer i poser vognlæs i bigbag i sække hent selv afhentning løst leveret i løs vægt

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et enormt sortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden blot bakkegrus.
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er særligt muligt i de gængse byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos en netbutik, som tilbyder information omkring bakkegrus.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du tjekke de andre.
Du skal kende de regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets regler.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige bakkegrus alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod andre har fokus på faglig rådgivning. Du bør vide hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har flertallet valget om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Af den grund har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte butikker, som medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggecentre samler varer fra flere nicheshops, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af bakkegrus online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der tit har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du handler bakkegrus online på deres webshop.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det vil du få ekstra kyndig assistance fra ansatte der er specialister i netop bakkegrus.
De fleste nichespecifikke webshops er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online får du billigere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag flere end 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Husk at reflektere over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør have assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Ifald du tager imod assistance fra en fagperson er det lukrativt at få priser fra flere selskaber.
2For opgaver udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den grund bør du jævnligt tage notits af vejrberetningerne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det ikke mod forventning går i gang med at regne nøjagtig som du står midt i dit avancerede projekt.
3Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør overveje at udarbejde en klar arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din dagsorden.
4Det kan være en god idé at få assistance til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til krævende byggerier. Nogle byggerier kræver flere mennesker. I øvrigt må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
5Du må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være fundamentalt at have det parat akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Derudover er det godt at indregne de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
6I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være sundt at kortlægge samtlige udgifter, og dernæst indsamle ens købspris for dem slavisk.
7Før du påbegynder byggeprojektet kan det blive aldeles centralt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
8Der viser sig typisk uventede hovedpiner i forbindelse med større byggeprojekter, og ergo vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat nok plads i køreplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
9Du har adgang til et bredt udvalg af vejledninger og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube supporterer dig med en masse nyttig information, især såfremt man søger på engelsk.
10Du kan søge offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås når ombygningen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeprojektet påvirker naturen.
11Det vil vise sig meningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug forud for at du igangsætter byggeprocessen. Du får god gavn af at sammensætte en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt der skal bruges, og efterfølgende tjekke materialerne, så du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
12Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm der sikrer dig imod mulige risici. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke køber professionel hjælp.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål om bakkegrus

 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  Størstedelen af online selskaber tilbyder i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmidler til bakkegrus. En af de mest populære er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når det passer dig. Den er altså ultra problemfri, samt mange gange endvidere den billigste leveringsmodel.

  Du burde på samme måde forsøge at bestille varerne til levering hjem til dig eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver almindeligvis lidt mere bekostelig, men lige så vel vældig nem ved køb af bakkegrus online. Den billigste form for fragt kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som jo betinges af at du befinder dig i nærheden af online forretningens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på bakkegrus er selvfølgelig super væsentlig når vi absolut skal bruge din pakke inden for få dage, så med det formål er det jo på sin plads at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid for bakkegrus. En del internet forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, men vær vagtsom da det afhænger af at ordren aflægges tidligere end et givent tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få varen afsted inden pakkemedarbejderne får fri.

  En hel del internet webshops præsterer levering uden gebyr på bakkegrus online, men oftest er det så præmissen at man aftager for en konkret pris. Alternativt må man gribe den mest betalelige leveringsmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted.

  Adskillige netbutikker yder klik-og-hent hvor du køber billig bakkegrus online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på bakkegrus i følgende byer:

  Vejle, Esbjerg, Nakskov, Solrød Strand, Frederikshavn, Birkerød, Rødovre, Allerød, Stenløse, Kokkedal, Værløse, Greve, Brabrand, Rudersdal, Næstved, Ishøj, Tilst, Køge, Hvidovre, Roskilde, Silkeborg, Jyllinge, Herlev, Struer, København, Horsens, Farum, Hedensted, Vallensbæk, Odder, Ikast, Valby, Aabenraa, Ballerup, Rønne, Vanløse, Taastrup, Glostrup, Tårnby, Holbæk, Hjørring, Herning, Brønderslev, Risskov, Hillerød, Albertslund, Vordingborg, Varde, Helsingør, Haslev, Nyborg, Gladsaxe, Lillerød, Middelfart, Ringsted, Højbjerg, Charlottenlund, Nærum, Grenaa, Kalundborg, Frederiksberg, Ølstykke, Odense, Brøndby, Hedehusene, Svendborg, Lystrup, Hobro, Sønderborg, Viborg, Haderslev, Korsør, Thisted, Søborg, Kolding, Lyngby, Brønshøj, Skanderborg, Frederikssund, Nykøbing Falster, Aarhus, Frederiksværk, Åbyhøj, Holstebro, Nørresundby, Fredericia, Virum, Gentofte, Slagelse, Randers, Hørsholm, Skive, Dragør, og Aalborg, .

  Afhentning af bakkegrus er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland).

  Når man kigger i data står det tydeligt, at mennesker jævnligt søger fx billig bakkegrus og bakkegrus tilbud. Derudover oplever man typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis bakkegrus priser, bakkegrus online samt køb bakkegrus, foruden de store byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på bakkegrus

  Det er særligt simpelt for folk at søge information om priser på billige bakkegrus online på forskellige internet outlets, og altså har flertallet af internet varehuse været nødt til at trykke priserne på bakkegrus drastisk, og endda sikre gratis fragt.

  Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at undersøge indtil flere webbutikker efter tilbud og rabatter på bakkegrus online forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at få den billigste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

  Du må blot være opmærksom på, at ifald en e-forhandler tilbyder billige bakkegrus online til en pris der anses for helt ekstremt overkommelig, så kan det tit være en varsel om en uægte online butik. Kortbetalinger er dog indbefattet af en bestemmelse, som beskytter dig som køber imod snydagtige online outlets.

  Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at dække regningen på bakkegrus over tid. Dette tilbydes ofte ved online nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

  Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter bl.a. bakkegrus tilbud og bakkegrus online. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge bl.a. bakkegrus priser, køb bakkegrus samt billig bakkegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Altid PERFEKT.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 500 kg 15 kg 25 kg 25 kg 800 kg 1 m3 1 ton 1000 kg 20 kg

  Levering: i løs vægt hent selv løst leveret i sække i bigbag i poser vognlæs afhentning trailer

  Brands: Weber Skalflex

  Analyser eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot medfører adskillige anstændige genveje til at udforske en hel del nuværende forbrugeres tanker og på grund af dette foreslår vi, at du besigtiger e-handlens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige bakkegrus online.

  Facebook tilbyder ydermere forholdsvis ærlige muligheder for at få et kig ind i e-firmaets popularitet. Her ses en række e-handler hvor du kan give en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør benyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk shopper billige bakkegrus online hos en e-forhandler bør man når alt kommer til alt tage stilling til shoppens forretningsvilkår, dog er det tit en omfattende opgave, især ved de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma og 10-4.

  Et andet alternativ kunne måske være at se hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, siden det kan være en forsikring om at internet firmaet føjer de officielle regler, tillige med at forretningen jævnligt kigges til af sagkyndige som kender retningslinjerne.

  Dette er en god anledning til at få hjælp, når du skulle få problemer i forbindelse med din ordre på bakkegrus. Foruden dette er det en hjælp at køber er obs på de mest aktuelle reglementer der gælder for bestillingen af bakkegrus online, som fx hvilken returret online virksomheden kører med.

  Derfor er det virkelig essesentielt, at man når som helst beholder ens e-mail kvittering, således man altid vil kunne vidne om bestillingen af bakkegrus, hvad end man har købt ved Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen eller XL-Byg.

  Charlotte V gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Inger H gav 4 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Anna Johansen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Hans D gav 4 stjerner

  Alt var i orden

  Bakkegrus via online butikker

  Trustpilot præsterer helt fordelagtige chancer for at kontrollere en række forhenværende kunders betragtninger med bestilling af bakkegrus og herved går vi ind for, at du eftersøger internet selskabets kritik før du shopper bakkegrus online.

  Facebook fremskaffer også en del belejlige chancer for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det er der faktisk e-forhandlere hvor det er muligt at give en vurdering af deres købsoplevelse, som lige så vel må drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed for bestilling af bakkegrus.

  Før man shopper bakkegrus via nettet

  Forud for at folk bestiller bakkegrus hos en internet forhandler kan man faktisk få overblik over netbutikkens handelsaftale, det er dog bare en tidskrævende opgave.

  Et alternativt forslag kunne måske være at kontrollere om online firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en forsikring om at online webshoppen anerkender de opstillede regler, foruden at internet firmaet undertiden besigtiges af fagfolk der kender til bestemmelserne på området for salg af bakkegrus via internettet.

  Desuden giver det dig lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du forvoldes udfordringer med din ordre. Endvidere er det godt at køber er vaks omkring de mest aktuelle retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen.

  Levering af bakkegrus

  Temmelig mange webbutikker i Danmark frembyder til alt held en hel del forskellige leveringsmuligheder. Den mest betalelige løsning vil dog altid være at du selv står for afhentning af bakkegruset, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet forhandlerens arbejdslager.

  Leveringsdygtigheden kan vise sig at være temmelig betydningsfuld såfremt vi absolut skal bruge bakkegruset lige om lidt, så i det øjemed er det ret så fornuftigt at man besigtiger tidshorisonten for levering ved bakkegrus – men glem ikke at det er forudsat at bestillingen gennemføres før et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produktet klar forud for at de pakkeansatte har fri.

  Nogle enkelte online varehuse tilbyder gebyrfri levering af bakkegrus, men ofte er det betinget af at man køber for et fastsat beløb.

  Produkterne du kan finde på den her side er nøje udvalgt af websitets produktrobot. Robotten har nemlig ledt en stor mængde tilbud med det formål at kunne fremvise dem der minder mest om søgeordet bakkegrus, og som den af den grund regner sig frem til er mest interessante for dig.

  Udover de søgeord du tastede ind på Google har den derudover inddraget søgefraser, som den estimerer at øvrige brugere med stor sandsynlighed benytter i den forbindelse, eksempelvis bakkegrus i 0-8 mm og bakkegrus i 0-8 mm foruden søgeforespørgsler som bakkegrus i 0-8 mm og bakkegrus i bigbag.

  Den information benytter den som yderligere information til at vise de bedste tilbud. Det er også tydeligt at øvrige søgende er på udkig efter bakkegrus i 0-8 mm, bakkegrus i 0-2 mm og køb bakkegrus. Den viden har robot-søgeren også taget i brug for, at finde vej igennem et utal af tilbud.

  For øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne bakkegrus i bigbag, bedste bakkegrus og bakkegrus i 0-8 mm er ekstremt populære, og af den grund er de samtidig indregnet af søgerobotten på samme måde som søgeordene bakkegrus i 0-8 mm, bakkegrus i 0-8 mm og bakkegrus i 0-8 mm. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de listede tilbud, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.

  Bakkegrus hentes via lettilgængelige e-shops, for eksempel Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

  Her ses de byer der oftest bestilles bakkegrus til…

  Syddanmark: Aabenraa, Middelfart, Assens, Billund, Haderslev, Varde, Rødekro, Kerteminde, Odense, Ribe, Vejen, Munkebo, Vojens, Børkop, Nyborg, Svendborg, Esbjerg, Nordborg, Otterup, Ringe, Fredericia, Tønder, Faaborg, Kolding, Grindsted, Bramming, Sønderborg

  Midtjylland: Egå, Aarhus, Hammel, Herning, Skanderborg, Mårslet, Hadsten, Skive, Malling, Løgten, Struer, Vejle, Holstebro, Ry, Odder, Ikast, Lystrup, Hasselager, Brabrand, Kjellerup, Bjerringbro, Galten, Åbyhøj, Skødstrup, Lemvig, Hedensted, Skjern, Løsning, Beder, Højbjerg, Randers, Hørning, Risskov, Ebeltoft, Hornslet, Tilst, Silkeborg, Ringkøbing, Hinnerup, Brande, Viborg, Grenaa, Horsens

  Nordjylland: Thisted, Svenstrup, Nørresundby, Nibe, Skagen, Sæby, Aars, Støvring, Hadsund, Hirtshals, Brønderslev, Aabybro, Aalborg, Hjørring, Nykøbing Mors, Frederikshavn, Hobro

  Sjælland: Slagelse, Kalundborg, Vordingborg, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Ringsted, Nakskov, Holbæk, Skælskør, Tune, Korsør, Maribo, Køge, Haslev, Sorø, Greve, Jyllinge, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Næstved, Fensmark

  Hovedstaden: Hellebæk, Albertslund, Lillerød, Helsinge, Herlev, Rønne, Dyssegård, Nivå, Tårnby, Roskilde, Taastrup, København, Hundested, Slangerup, Humlebæk, Allerød, Valby, Espergærde, Gladsaxe, Høje Taastrup, Charlottenlund, Frederiksberg, Værløse, Gilleleje, Hellerup, Dragør, Ballerup, Birkerød, Hedehusene, Stenløse, Brøndby, Virum, Rudersdal, Frederikssund, Vallensbæk, Ishøj, Glostrup, Gentofte, Søborg, Hvidovre, Holte, Farum, Måløv, Lyngby, Brønshøj, Hørsholm, Helsingør, Kokkedal, Rødovre, Smørumnedre, Fredensborg, Nærum, Snekkersten, Ølstykke, Frederiksværk, Hillerød, Vanløse

  9 gode råd til online shopping
  1Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er et tegn på at online virksomheden lever op til den officielle danske lovgivning, samt at webbutikken nu og da kigges til af sagkyndige der forstår reglementet på området. Forinden nogen køber billige bakkegrus på en shop på nettet bør de reelt bese virksomhedens regler.
  2Det har vist sig at være ualmindeligt overkommeligt for alle og enhver at finde tilbud online på billige bakkegrus hos forskellige e-shops, og til tak frembyder flertallet af netbutikker levering uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid blive lønsomt at se nærmere på nogle enkelte butikker på nettet efter tilbud og rabat forinden du køber, så man er tryg ved at få den bedste pris.
  3Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en anordning, hvilket værner kunden imod fup internet varehuse. Som en anden løsning bør du anvende en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at afdrage omkostningerne i flere bidder.
  4Trustpilot tilbyder dig i højeste grad ønskværdige chancer for at læse en hel del eksisterende køberes betragtninger og af den grund rekommanderer vi, at du kigger nærmere på internet forretningens bedømmelser forud for at du køber billige bakkegrus online. Facebook giver dig for øvrigt fuldkommen fordelagtige muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens troværdighed.
  5Den billigste metode til levering er unægtelig at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du er med kort afstand til internet webshoppens lager. Den leveringsudgave er jo usædvanlig bestemmende i tilfælde af at man har brug for bakkegrus omgående. Alternativt så sikrer visse outlets på nettet levering uden gebyr, men i reglen kun når du shopper for en præcis sum.
  6Leveringstiden kan være særdeles vigtig såfremt du har brug for dine nye varer inden for kort tid, og med det formål er det temmelig relevant at man efterser det forventede leveringstidspunkt på bakkegrus. Temmelig mange outlets på nettet garanterer billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, men vær påpasselig da det afhænger af at handlen gemmenføres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
  7Nogle få webshops præsterer billig fragt på bakkegrus, men i reglen er det så nødvendigt at du shopper for en præcis sum. Desuden skulle man vælge den mest billige fragtform, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Denne er i regelen ligeledes super simpel. Den mest betalelige løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
  8En del internet shops tildeler nu til dags et hav af forskellige billige former for levering til bakkegrus. Den mest populære er for øjeblikket pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo vældig let, samt mange gange tillige den mest prisbevidste mulighed for levering.
  9Forinden nogen bestiller billige bakkegrus på en webshop bør de når alt kommer til alt se på virksomhedens betingelser, det er dog undertiden ikke særlig morsomt. Ligeså er det godt at køberen er vaks omkring de mest relevante regler der gælder for handlen med billige bakkegrus online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik webshoppen anvender.