Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse netbutikkens betingelser.
For nogle er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved en netbutik, hvor du kan få rådgivning til valg af Bahco værkstedsvogn.
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er særligt et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge fra, foruden bare Bahco værkstedsvogn.
Det er selvsagt ekstremt relevant at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige Bahco værkstedsvogn hos de forskellige online byggekæder. Enkelte giver lave priser, og andre har fokus på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derved har mange adgang til at købe online og køre byggematerialerne personligt. Takket være dette er der mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig skaffe varerne nu og her.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra mange producenter, hvorfor du så kan handle fra et bredt udvalg af Bahco værkstedsvogn online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops har en stor passion for deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Herved kan du modtage mere nyttig vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop Bahco værkstedsvogn.
De fleste nicheforhandlere er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe Bahco værkstedsvogn online fra deres webshop.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bahco værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bahco værkstedsvogn silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bahco værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bahco værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive fornuftigt at beskrive alle udgifter, hvorefter man bør søge sig frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
2Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er væsentlige byggerier. Enkelte ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil er det hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
3Du har adgang til en verden af instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder dig en masse anvendelig info, særligt ifald man kigger på engelsk.
4Godt forarbejde vedbliver at være kilden til succes med dit arbejde. Du må lave en klar køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær skarp idet du laver tidsplanen.
5Husk at regne på om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør tilkøbe professionel hjælp til dele af byggeprocessen. Når du får hjælp fra en fagmand er det fordelagtigt at søge prisoverslag fra en håndfuld leverandører.
6Forud for at du igangsætter arbejdet må det være meget afgørende at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
7Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud betinger at projektet har en positiv betydning for naturen.
8Du må aldrig mangle udstyr. Det kan vise sig at være strategisk at have værktøjet parat når du indleder arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage udgifterne hertil i økonomien.
9For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette må du hyppigt tage et kig på meldingerne om vejret i den tid der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på dit vigtige projekt.
10Der viser sig ofte ubelejlige problemstillinger ved store projekter, og som følge heraf er det værdifuldt at der afsættes nok tid i tidsplanen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
11Du må for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
12Det viser sig værdifuldt at have de påkrævede byggematerialer tilgængelige før du kaster dig over eksekveringen. Du kan sammenfatte en enkel note hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og dernæst eftergå oversigten, således at du er overbevist om at du har husket alt.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er ultra betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Mange e-firmaer tilbyder efterhånden alverdens billige leveringsmuligheder til Bahco værkstedsvogn. En af de mest anvendte er i vore dage pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente dine varer når det passer ind i din hverdag. Denne er jo ret så smart, og oftest desuden den billigste leveringsmanér.

Du kan på samme måde afveje for og imod at få produkterne bragt til din privatbolig eller til dit arbejde. Fragtløsningen er af og til en anelse mindre billig, men derudover ekstremt smertefri ved køb af Bahco værkstedsvogn online. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du lever nærved e-forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Bahco værkstedsvogn er selvfølgelig usædvanlig vital om man har brug for din pakke om kort tid, så i det øjemed er det altså meningsfuldt at du studerer den estimerede leveringsdato på Bahco værkstedsvogn. En masse online shops – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig 1 dags levering på mange produkter online, der dog er påkrævet at ordren aflægges forud for et givent tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren ud af døren før logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del internet selskaber byder på levering uden omkostninger på Bahco værkstedsvogn online, men undertiden påkræves det at man indkøber for en præcis sum. Ellers burde man udvælge den billigste leveringsmanér, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted.

De fleste byggemarkeder yder click-and-collect hvor man køber billig Bahco værkstedsvogn på nettet men selv henter i butikken. Fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma og Davidsen. De tilbyder for eksempel klik-og-hent på Bahco værkstedsvogn i følgende områder:

Herlev, Helsingør, Hedehusene, København, Ishøj, Nørresundby, Nyborg, Gentofte, Greve, Brønshøj, Brabrand, Skive, Holstebro, Ringsted, Køge, Haslev, Grenaa, Jyllinge, Tårnby, Hjørring, Hobro, Frederikssund, Brønderslev, Værløse, Åbyhøj, Glostrup, Valby, Randers, Albertslund, Holbæk, Thisted, Højbjerg, Kalundborg, Lillerød, Kokkedal, Hillerød, Odder, Nærum, Frederiksværk, Vordingborg, Kolding, Struer, Ølstykke, Hørsholm, Vallensbæk, Birkerød, Farum, Lyngby, Hvidovre, Vejle, Odense, Rønne, Svendborg, Aarhus, Middelfart, Aabenraa, Aalborg, Rudersdal, Charlottenlund, Horsens, Hedensted, Taastrup, Esbjerg, Korsør, Viborg, Ikast, Herning, Haderslev, Nykøbing Falster, Allerød, Ballerup, Fredericia, Skanderborg, Risskov, Nakskov, Gladsaxe, Slagelse, Søborg, Silkeborg, Vanløse, Frederiksberg, Solrød Strand, Roskilde, Stenløse, Næstved, Frederikshavn, Dragør, Lystrup, Virum, Brøndby, Varde, Sønderborg, Rødovre, og Tilst, .

Klik-og-hent ift. Bahco værkstedsvogn er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at mennesker som regel leder efter fx Bahco værkstedsvogn tilbud og køb Bahco værkstedsvogn. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge efter for eksempel Bahco værkstedsvogn online, billig Bahco værkstedsvogn og Bahco værkstedsvogn priser, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bygma.

Priser på Bahco værkstedsvogn

Det er jo ekstremt let gængeligt for alle at lave prissammenligning på billige Bahco værkstedsvogn online på tværs af e-handler, og af den grund har masser af butikker på nettet været presset til at at stampe prisen på Bahco værkstedsvogn en hel del, og i øvrigt yde fragt uden gebyr.

Det kan dog imidlertid være rentabelt at kigge forbi diverse internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på Bahco værkstedsvogn online før du bestiller, sådan at du er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Du må dog være årvågen med, at såfremt en online shop udlover billige Bahco værkstedsvogn online på tilbud til en udsalgspris der virker utopisk lav, så er det mange gange være et faresignal om en svindel online forretning. Shopping med kort er i hvert fald inkluderet i en retningslinje, der assisterer kunden overfor fup e-firmaer.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du benytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at betale omkostningerne til Bahco værkstedsvogn ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger for eksempel Bahco værkstedsvogn priser og billig Bahco værkstedsvogn. Man ser desuden jævnligt netshoppere lede efter for eksempel køb Bahco værkstedsvogn, Bahco værkstedsvogn tilbud og Bahco værkstedsvogn online.

Læs tidligere køberes vurderinger

Trustpilot fører til stort set anstændige muligheder for at dechifrere adskillige øvrige brugeres meninger og derfor foreslår vi, at du efterforsker e-firmaets ratings forud for at du placerer din ordre på billige Bahco værkstedsvogn online.

Facebook fører til derudover egentlig gavnlige chancer for at få indsigt i online webshoppens troværdighed. Herinde ses faktisk butikker på nettet som tilbyder kunderne at nedfælde en anmeldelse af deres køb, som ydermere bør tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige Bahco værkstedsvogn online hos en internet forhandler kunne de for at være sikker se på butikkens forretningsvilkår, dog er det undertiden en tidskrævende opgave, specielt hos de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Silvan.

Et alternativ er at kontrollere om online forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en angivelse af at online shoppen respekterer de officielle regler, tillige med at online webshoppen løbende overværes af fagmænd der kender til reglerne.

Det giver dig lejlighed til bistand, når du oplever problemstillinger ved din ordre på Bahco værkstedsvogn. Herudover støtter vi at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste regler der kan have betydning for bestillingen af Bahco værkstedsvogn online, f.eks. den returret virksomheden kører med.

I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man stadig bibeholder sin faktura, således man til enhver tid vil kunne påvise købet af Bahco værkstedsvogn, uagtet om man har købt hos Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Jette gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Mette gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Anders gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Jesper gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til online indkøb
1Den mest betalelige metode til levering er unægtelig at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du lever i kort afstand af webshoppens arbejdslager. Den type af levering er naturligvis meget bestemmende forudsat vi mangler Bahco værkstedsvogn fluks. Alternativt så garanterer indtil flere internet outlets fragt uden gebyr, men ofte kun såfremt der erhverves for et konkret beløb.
2Før nogen bestiller billige Bahco værkstedsvogn på en webshop burde man til hver en tid sætte sig ind i butikkens forretningsaftale, dog er det gerne ikke specielt ophidsende. Herudover foreslåes det at du er obs på de grundlæggende reglementer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige Bahco værkstedsvogn online, f.eks. hvilken byttepolitik shoppen anvender.
3Fragttiden er naturligvis særdeles betydningsfuld hvis du skal bruge produkterne med det samme, så derfor er det nemlig vigtigt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt for Bahco værkstedsvogn. En lang række e-firmaer i Danmark lover billig dag-til-dag levering på mange produkter, men vær vagtsom da det nødvendiggør at orden realiseres før et fastsat klokkeslæt.
4Trustpilot bringer dig egentlig fortræffelige chancer for at udforske diverse tidligere konsumenters anmeldelser og derved er det klogt, at du undersøger online virksomhedens kritik forud for at du shopper billige Bahco værkstedsvogn online. Facebook fører til endvidere visse strålende løsninger til at få kendskab til webshoppens pålidelighed.
5Vi går generelt ind for at se nærmere på om internet selskabet er medlem af e-mærket, hvilket er en sikring om at internet selskabet efterlever de opstillede regler, og at internet butikken lejlighedsvis revideres af eksperter som er meget bekendte med vedtægterne på området. Før nogen handler billige Bahco værkstedsvogn hos en internet shop burde man faktisk betragte deres regler.
6Temmelig mange butikker på nettet giver i vore dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til Bahco værkstedsvogn. En der er meget anvendt er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig meget nem, samt tit ligeledes den mest betalelige fragtløsning.
7Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en forordning, der skærmer dig imod fup online selskaber. Som en anden løsning kan du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du agter at klare betalingen over tid.
8Nogle enkelte internet webshops garanterer billig fragt på Bahco værkstedsvogn, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der indkøbes for en konkret sum. Ellers bør man snuppe den billigste metode til levering, hvilket gerne er at få kørt dine produkter til et afhentningssted. Denne er undertiden desuden temmelig fleksibel. Den prisbilligste leveringsversion er unægtelig at hente pakken selv.
9Det er jo rigtig ukompliceret for almindelige mennesker at tjekke tilbud online på billige Bahco værkstedsvogn hos forskellige forhandlere på nettet, og til gengæld lover de fleste e-handler gebyrfri levering. Det kan dog trods alt blive udbytterigt at prøve enkelte internet handler efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at indhente den laveste pris.