Byghjem.dk

Bahco Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Mere info
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et stort produktsortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover blot Bahco rørtang.
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved en netbutik, som tilbyder information omkring Bahco rørtang.
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man læse forretningens betingelser.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Der er forskel på prisen på billige Bahco rørtang fra webshop til webshop. Nogle satser på gode tilbud, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes i hele landet, og af den grund har du tilbuddet om at bestille online og hente produkterne selv. Dermed er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra alverdens leverandører, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af Bahco rørtang online.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få skarpere priser.
Mange nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette kan du opleve super kompetent service fra nogle der er specialister i netop Bahco rørtang.
Størsteparten af niche webshops er opstartsvirksomheder, som oftest drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller Bahco rørtang online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bahco rørtang bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bahco rørtang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bahco rørtang silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bahco rørtang harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal aldrig forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj såsom sko og hjelm der hjælper dig med henblik på hændelige skader. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
2Måske du burde regne på hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for skal investere i hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Såfremt du søger hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at få prisoverslag fra diverse foretagender.
3Du har adgang til en overflod af artikler og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder en masse almennyttig viden, i særlig grad når du benytter engelske søgeord.
4I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt må det være ekstremt centralt at have styr på, at byggeriet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Det kan vise sig meningsfuldt at have alle materialer klar på forhånd inden du begynder håndværket. Du kan med fordel forfatte en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og bagefter tjekke listen, med øje for at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
6Du bør aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være af stor betydning at have det parat inden du igangsætter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at medregne de tilhørende omkostninger i dit budget.
7Der kommer ofte pludselige problemstillinger i tilfælde med svære byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig afgørende at man har afsat rigeligt med tid i køreplanen, med formålet om at man er selvsikker på at have tid nok til det.
8Det kan vise sig at være godt at få assistance til byggearbejdet, især ved vigtige byggeprocesser. Omfattende byggerier gør krav på flere personer. Ydermere bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
9Det er vigtigt at have et regnskab for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være sundt at tage noter til samtlige udgifter, og bagefter kortlægge eventuelle tilbud på dem slavisk.
10Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. På grund af dette skal du ofte lægge mærke til udsigten ift. vejret i tiden op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned bedst som du er gået i gang med dit omfattende byggeprojekt.
11Forberedelse er nøglen til at komme i mål med projektet. Du anbefales at forfatte en effektiv tidsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du laver tidsplanen.
12Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeprojektet har betydning for naturen.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er meget overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er meget beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er temmelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Størstedelen af internet butikker tildeler nu om dage en hel del forskellige billige fragtformer til Bahco rørtang. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtformen er altså i høj grad gnidningsløs, samt ofte også den billigste mulighed for fragt.

Du kunne lige så vel forsøge at vælge levering hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Metoden er undertiden en kende mere pebret, men lige så vel ualmindeligt fleksibel ift. Bahco rørtang online. Den mest billige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed kræver at du befinder dig lige ved online virksomhedens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på Bahco rørtang kan i nogle tilfælde være særdeles udslagsgivende i tilfælde af at du mangler pakken fluks, så derfor er det ret fornuftigt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid ved Bahco rørtang. Temmelig mange internet handler – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, som imidlertid er afhængig af at bestillingen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne ekspederet før medarbejderne har fyraften.

Nogle få netshops lover fragt uden omkostninger på Bahco rørtang online, men i mange tilfælde afkræver det at der købes for en konkret sum. Alternativt kunne man gribe den billigste fragtform, som oftest er at få leveret produkterne til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops giver click-and-collect hvor man køber billig Bahco rørtang online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan og Davidsen. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af Bahco rørtang i disse områder:

Tårnby, Stenløse, Jyllinge, Ishøj, Vordingborg, Brønderslev, Hobro, Frederikssund, Rudersdal, Herlev, Lillerød, Værløse, Silkeborg, Hedensted, Højbjerg, Rønne, Aalborg, Ølstykke, Varde, Skive, Solrød Strand, Slagelse, Vanløse, Åbyhøj, Tilst, Glostrup, Skanderborg, Allerød, Viborg, Aarhus, Frederiksværk, Farum, Ikast, Nørresundby, Herning, Lyngby, Horsens, Korsør, Grenaa, Gentofte, København, Aabenraa, Greve, Esbjerg, Helsingør, Thisted, Kokkedal, Odder, Holstebro, Charlottenlund, Virum, Risskov, Nykøbing Falster, Struer, Brøndby, Taastrup, Sønderborg, Frederikshavn, Brabrand, Svendborg, Næstved, Randers, Vallensbæk, Brønshøj, Frederiksberg, Valby, Vejle, Haslev, Haderslev, Nærum, Nakskov, Dragør, Gladsaxe, Holbæk, Hørsholm, Ringsted, Kalundborg, Fredericia, Albertslund, Roskilde, Køge, Birkerød, Kolding, Søborg, Hvidovre, Odense, Middelfart, Hillerød, Ballerup, Nyborg, Hedehusene, Lystrup, Hjørring, og Rødovre, .

Klik-og-hent for Bahco rørtang er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved indkig i data står det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter for eksempel billig Bahco rørtang og Bahco rørtang online. Derudover ser vi tit internet shoppere efterspørge blandt andet Bahco rørtang tilbud, Bahco rørtang priser samt køb Bahco rørtang, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Find den bedste pris på Bahco rørtang

Det er jo efterhånden usædvanlig nemt for alle at analysere priser på billige Bahco rørtang online fra forskellige online outlets, og herved har flertallet af online shops set sig nødsaget til at mindske salgspriserne på Bahco rørtang kolossalt, og ydermere byde på fragtfri levering.

Til gengæld kan det trods alt være tiden værd at besigtige en række e-shops efter tilbud på Bahco rørtang online forinden du køber, så du er velinformeret til at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Man må alligevel være klar over, at i tilfælde af at en webbutik afsætter billige Bahco rørtang online til en salgspris som er enormt tiltalende, kan det for det meste være et tegn på en uærlig netbutik. Handler med kort er ikke desto mindre en del af et lovbud, der dækker køberen imod uærlige webshops.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, såfremt du vil finansiere betalingen af Bahco rørtang over en længere periode. Det tilbydes typisk i niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Ved indkig i data er det klart, at internet shoppere ofte søger eksempelvis Bahco rørtang online og Bahco rørtang priser. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel køb Bahco rørtang, billig Bahco rørtang og Bahco rørtang tilbud.

Analyser tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot fremskaffer aldeles nyttige genveje til at efterse flere tidligere brugeres oplevelser og derfor er det at foretrække, at du sonderer internet shoppens anmeldelser inden du shopper billige Bahco rørtang online.

Facebook genererer endvidere uden sammenligning belejlige løsninger til at få en idé om online firmaets popularitet. Tilmed ses nogle internet outlets hvor du kan afgive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket desuden kan anvendes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige Bahco rørtang online på en internet webshop kan de når alt kommer til alt tage stilling til deres handelsaftale, men det er bare ikke super interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne derfor være at kontrollere om internet forhandleren er medlem af e-mærket, siden det generelt er en indikator for at internet selskabet forsvarer de gældende danske regler, og at internet forretningen nu og da overvåges af specialister der mestrer de gældende love.

Derudover tilbydes du genvej til at blive hjulpet, for så vidt du skulle få problemstillinger i processen med dit køb af Bahco rørtang. Tilsvarende er det smart at køber er hensynstagende til de mest vitale regler der kan influere på bestillingen af Bahco rørtang online, til eksempel den byttepolitik webshoppen tilsikrer.

Derfor er det også relevant, at man stadig bibeholder ens ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om sit køb af Bahco rørtang, uafhængig af om man har handlet hos Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma eller Bauhaus.

Jan gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Anne gav 4 stjerner

Har handlet der før

Tina gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Bente Larsen gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til online shopping
1Det er jo ret så nemt for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Bahco rørtang hos forskellige e-shops, og herved yder en hel del internet selskaber i Danmark fragt uden betaling. Trods dette kan det stadigvæk blive udbytterigt at inspicere forskellige e-handler efter billige priser før du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at få den laveste pris.
2Trustpilot leverer super ønskværdige løsninger til at gennemstøve forskellige nuværende forbrugeres kritik og af den grund tilråder vi, at du gransker internet virksomhedens omtaler før du shopper billige Bahco rørtang online. Facebook leverer også egentlig pæne genveje til at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed.
3Den billigste mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du er lige ved internet forretningens arbejdslager. Den løsning er ret så udslagsgivende såfremt man absolut skal bruge Bahco rørtang nu og her. Alternativt så frembyder visse internet outlets portofri fragt, men ofte kræver det at du handler for en præcis sum.
4Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, da det kan være en indikator for at e-butikken efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at webshoppen en gang i mellem monitoreres af eksperter der kender til de gældende bestemmelser. Forinden folk shopper billige Bahco rørtang hos en netbutik bør man til hver en tid tage stilling til shoppens betingelser.
5De fleste netshops foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragttyper til Bahco rørtang. En favorit er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer lige når det passer dig. Den er altså rigtig ukompliceret, samt oftest endda den billigste leveringsmåde.
6Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret aktuel hvis du mangler pakken nu og her, så herved er det ganske fornuftigt at man finder leveringstidspunktet ved Bahco rørtang. En lang række online outlets annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre, men som trods alt beroer på at ordren aflægges forinden et bestemt tidspunkt.
7Nogle internet selskaber præsterer gratis levering på Bahco rørtang, men for det meste forudsætter det at man indkøber for en bestemt sum. Alternativt skal man beslutte sig for den mindst kostelige metode til levering, der oftest vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted. Muligheden er som oftest samtidig temmelig fleksibel. Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
8Inden nogen køber billige Bahco rørtang hos en butik kan de uden tvivl læse webshoppens handelsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt. Derudover er det anbefalelsesværdigt at man er klar over de primære vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige Bahco rørtang online, f.eks. hvilken ombytningsret e-butikken har.
9Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et lovbud, der skærmer dig som køber overfor bedrageriske online forretninger. Alternativt burde du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil afbetale pengene ude i fremtiden.