Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder udbyder et enormt udvalg af produkter, og andre har fokus på en enkelt type af vare. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot Bahco nedstryger.
Det er absolut meget relevant at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige Bahco nedstryger fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have gode tilbud, imens andre tilbyder en høj grad af service. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få information omkring Bahco nedstryger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og derved har de fleste valget om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Herigennem har du mulighed for at spare leveringsgebyret, og sågar hente produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre køber produkter fra flere producenter, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af Bahco nedstryger online.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. Derigennem kan du forvente endnu mere kompetent rådgivning fra nogle som er specialister i netop Bahco nedstryger.
De fleste niche webshops producerer selv produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du ekstra gode tilbud.
Majoriteten af specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe Bahco nedstryger online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
Bahco nedstryger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bahco nedstryger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bahco nedstryger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bahco nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forinden du indleder arbejdet må det være rimeligt centralt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du må ikke fattes arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig meningsfuldt at have grejet klar før du begynder på arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
3Typisk vil det være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være fornuftigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan gennemgå ens købspris for hver enkelt.
4Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er omfattende byggeopgaver. Større ting bør udføres af flere folk. Samtidig bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
5Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at ombygningen forbedrer miljøet.
6Der kommer typisk ubelejlige problemer ved svære projekter, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, som er vigtigt for at man er sikker på at nå i mål til tiden.
7Planlægning vedbliver at være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du bør overveje at lave en klar strategi, der beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver strategien.
8Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så husk beklædning såsom sikkerhedssko som sikrer dig imod eventuelle uheld. Det er smart at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
9Der findes stribevis af vejledninger og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube tilbyder meget anvendelig information, særligt ifald man benytter engelske ord i din søgning.
10Du kunne overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør have assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Hvis du får eksperthjælp kunne det godt betale sig at få priser fra flere firmaer.
11Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den grund skal du jævnligt undersøge prognosen for vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på det krævende byggeprojekt.
12Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har de relevante byggematerialer handlet ind på forhånd inden du går i gang med eksekveringen. Du har god gavn af at notere en enkel oversigt hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og efterfølgende gennemgå listen, hvormed du føler dig sikker på at du har husket det hele.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er rigtig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Adskillige online forhandlere udlover til alt held en række forskellige billige fragtløsninger til Bahco nedstryger. En af de populære er nu om dage pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter produkterne lige når det passer dig. Metoden er jo i høj grad let, samt oftest desuden den billigste leveringsversion.

Du burde ligeledes prøve at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Den er ofte lidt dyrere, men omvendt ekstremt gnidningsløs for Bahco nedstryger online. Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning nødvendiggør at du lever nær internet shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på Bahco nedstryger er jo ret væsentlig ifald man behøver produkterne om få sekunder, så herved er det altså på sin plads at man gransker leveringstidspunktet på Bahco nedstryger. Mange internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 dags fragt på mange af deres varenumre online, men vær påpasselig da det forudsætter at du bestiller tidligere end et besluttet klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få produktet klargjort forinden de logistikansatte får fri.

Visse e-forhandlere frembyder fri fragt på Bahco nedstryger online, men tit er det under forudsætning af at der bestilles for en fastsat pris. Alternativt skulle man overveje den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde er at få kørt dine varer til et afhentningssted.

Masser af netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig Bahco nedstryger online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på Bahco nedstryger i følgende områder:

Hvidovre, Viborg, Hedensted, Lyngby, Glostrup, Farum, Søborg, Vallensbæk, Charlottenlund, Birkerød, Tilst, Solrød Strand, Nakskov, Grenaa, Frederikssund, Nyborg, Holstebro, Aarhus, Herning, Skanderborg, Fredericia, Ikast, Gentofte, Odense, Haslev, Aabenraa, Hedehusene, Holbæk, Risskov, Silkeborg, Brønderslev, Albertslund, Vordingborg, Nærum, Sønderborg, Værløse, Frederiksværk, Middelfart, Skive, Struer, Korsør, Tårnby, Frederikshavn, Gladsaxe, Svendborg, Nørresundby, Lystrup, Brøndby, Køge, Frederiksberg, Taastrup, Hobro, Stenløse, Hillerød, Virum, Varde, Rødovre, Herlev, Thisted, Vanløse, Roskilde, Kokkedal, Rudersdal, Hjørring, Haderslev, Odder, Hørsholm, København, Allerød, Ishøj, Kolding, Aalborg, Brabrand, Ringsted, Greve, Ballerup, Valby, Esbjerg, Rønne, Horsens, Vejle, Åbyhøj, Brønshøj, Helsingør, Næstved, Kalundborg, Højbjerg, Dragør, Jyllinge, Randers, Slagelse, Ølstykke, Nykøbing Falster, og Lillerød, .

Click-and-collect ift. Bahco nedstryger er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når man ser på data er det markant, at internetbrugere jævnligt søger blandt andet Bahco nedstryger tilbud og Bahco nedstryger online. Foruden dette oplever man tit online shoppere efterspørge blandt andet køb Bahco nedstryger, billig Bahco nedstryger samt Bahco nedstryger priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Bedste tilbud på Bahco nedstryger

Det er jo yderst nemt for forbrugerne at analysere priser på billige Bahco nedstryger online hos forskellige firmaer på nettet, og med det motiv har flertallet af e-forretninger set sig tvunget til at stampe udsalgspriserne på Bahco nedstryger kolossalt, og derudover byde på gebyrfri levering.

Men det kan ikke desto mindre blive gunstigt at tjekke diverse outlets på nettet efter tilbud på Bahco nedstryger online forud for at du køber, således at du er på den sikre side med at få den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Man bør bare ikke glemme, at såfremt en butik på nettet markedsfører billige Bahco nedstryger online for en salgspris der kan virke helt ekstremt billig, så bør det for det meste være et symbol på en svindel butik. Bestillinger med kort er heldigvis omfavnet af en bestemmelse, der støtter dig som kunde overfor bedrageriske online webshops.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at betale omkostningerne til Bahco nedstryger senere. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Når vi ser på tallene er det markant, at mennesker jævnligt efterspørger for eksempel Bahco nedstryger tilbud og Bahco nedstryger priser. Man ser desuden mange gange folk lede efter blandt andet køb Bahco nedstryger, Bahco nedstryger online og billig Bahco nedstryger.

Analyser folks vurderinger

Trustpilot frembringer forholdsvis gode genveje til at besigtige en række eksisterende brugeres synspunkter og derfor stiller vi forslag om, at du tager et kig på webshoppens omtaler forud for at du handler billige Bahco nedstryger online.

Facebook medfører ligeledes i højeste grad belejlige metoder til at få indblik i internet forhandlerens kundefokus. I øvrigt er der faktisk online virksomheder som gør det muligt at sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige kan benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige Bahco nedstryger online på en shop burde de principielt løbe igennem e-shoppens handelsaftale, men det er tit ikke super interessant, især ved de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det er en indikator for at internet forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, samt at internet forretningen undertiden revideres af fagmænd der kender til retningslinjerne.

Desuden får du genvej til bistand, når du møder vanskeligheder som følge af din handel med Bahco nedstryger. Endvidere anbefaler vi at kunden er obs på de fundamentale reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af Bahco nedstryger online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online virksomheden bruger.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man altid beholder ens ordremail, således man senere kan eftervise købet af Bahco nedstryger, uagtet om man handler hos Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

Karen A gav 5 stjerner

Alt var i orden

Susanne gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Hanne Christensen gav 5 stjerner

Det var godt !

Jesper K gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til online shopping
1Flere webshops i Danmark foreslår heldigvis alverdens billige fragtmuligheder til Bahco nedstryger. En yndling er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig ret så nem, samt endda tilmed den prisbilligste mulighed for fragt.
2Antal dages levering kan vise sig at være ultra væsentlig om du mangler dine nye produkter med det samme, og herved er det virkelig klogt at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato på Bahco nedstryger. En del online shops tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre, men glem ikke at det beroer på at bestillingen køres igennem før et angivent klokkeslæt.
3Det er i dag ultra fremkommeligt for internetbrugere at sammenholde priser online på billige Bahco nedstryger hos flere online shops, og derfor lover langt de fleste internet selskaber i Danmark gratis levering. Men det kan trods alt blive lønnende at kigge forbi enkelte internet selskaber efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, sådan at du er sikret at opnå den billigste pris.
4Trustpilot frembringer helt udmærkede løsninger til at udforske en hel del andre brugeres omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du eftergår internet selskabets anmeldelser forinden du bestiller billige Bahco nedstryger online. Facebook indebærer lige så vel adskillige værdifulde løsninger til at få kendskab til e-butikkens popularitet.
5Vi tilråder at tjekke om internet forhandleren er e-mærket medlem, da det bør være en tilkendegivelse af at webshoppen efterfølger de opstillede regler, foruden at internet firmaet ofte gennemses af eksperter der er indført i de gældende regulativer. Forud for at folk køber billige Bahco nedstryger hos en online virksomhed bør de principielt læse deres handelsbetingelser.
6Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en lov, hvilket hjælper køberen overfor bedrageriske firmaer på nettet. Som et alternativ kan du anvende en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at finansiere beløbet over en længere periode.
7Den mest betalelige fragtmetode vil altid være selv at hente varerne, hvilket dog stiller krav om at du bor tæt på e-butikkens tilholdssted. Den leveringsmanér kan være ret så udslagsgivende forudsat du har brug for Bahco nedstryger nu og her. Alternativt så lover en række shops på nettet portofri levering, men undertiden kun ifald man shopper for en bestemt pris.
8Før folk shopper billige Bahco nedstryger på en shop på nettet burde man på en vis måde have øje for shoppens betingelser, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde. For øvrigt er det prisværdigt at du er klar over de mest essentielle reglementer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige Bahco nedstryger online, eksempelvis den bytteret internet forhandleren har.
9Flere online forhandlere lover fragt uden gebyr på Bahco nedstryger, men undertiden påkræves det at man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ må du gribe den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop. Muligheden er godt nok desuden temmelig let gængelig. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.