Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige Bahco grensaks fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver de bedste tilbud, og øvrige vil have et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal have varerne hurtigt eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Det er især et alternativ i de kendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
For en del er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed kan det overvejes at vælge et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring Bahco grensaks.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, og andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot Bahco grensaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og pga. det har flertallet valget om at handle online og hente varerne selv. På grund af det er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og tilmed få varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige leverandører, så du kan bestille fra et stort udvalg af Bahco grensaks online.

Nichewebshop

Mange specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
De fleste nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du opleve endnu mere kyndig assistance fra personale der er specialister i lige præcis Bahco grensaks.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille Bahco grensaks online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bahco grensaks silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af flere end 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bahco grensaks bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bahco grensaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bahco grensaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
2Der viser sig altid utidige udfordringer i tilfælde med omfattende projekter, og som følge heraf er det meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i agendaen, som gør at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
3Du burde måske tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal sikre dig professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du tager imod hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at notere forslag fra forskellige selskaber.
4Der er et stort udvalg af vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube er kilde til enormt meget konstruktiv viden, navnligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
5Typisk vil det være afgørende at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være en fordel at beskrive hver enkelt omkostning, og dernæst finde frem til prisen på dem alle sammen.
6Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund kan du regelmæssigt kigge på femdøgnsprognosen i de dage der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at vælte ned netop som du vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
7Det er en god idé at få assistance til dele af projektet, især når det er væsentlige byggeopgaver. Større ombygninger kræver flere end en enkelt person. Endvidere bliver det mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
8Godt forarbejde bliver vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du skal nedskrive en struktureret handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter planen.
9Forinden du optager byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt essentielt at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Du må nødig undvære værktøj. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet klar til brug forinden du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at indregne disse udgifter i budgettet for byggeriet.
11Du kan indhente økonomisk støtte til byggerier. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Støtten er altså afhængig af at projektet har betydning for planeten.
12Potentielt kan det blive essentielt at du har de presserende bygningsmaterialer parat forud for at du starter projektet. Du kunne sammenfatte en enkel indkøbsseddel som samler alt hvad der er nødvendige, og som det næste granske hver enkelt ting, med det formål at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ekstremt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En hel del e-forretninger frembyder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsudgaver til Bahco grensaks. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente ordren lige når det passer dig. Leveringstypen er altså temmelig simpel, samt desuden desuden den billigste leveringsløsning.

Du kan derudover afveje for og imod at bestille pakken til levering hjem til dig selv eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig undertiden lidt mere pebret, men til gengæld meget problemfri ift. Bahco grensaks online. Den billigste leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter varerne, men det forudsætter at du er nær internet firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på Bahco grensaks kan vise sig at være yderst afgørende når vi har behov for din ordre inden for kort tid, og herved er det aldeles på sin plads at man tjekker leveringstidspunktet for Bahco grensaks. Flere online virksomheder – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer online, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen indsendes forud for et konkret tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få ordren pakket inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Visse online webshops tilbyder fri fragt på Bahco grensaks online, men tit kun hvis der erhverves for et fastslået beløb. Desuden kan du foretrække den mindst kostelige leveringsmulighed, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

En række byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du køber billig Bahco grensaks online men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan og Bygma. Byggemarkederne yder for eksempel klik-og-hent på Bahco grensaks i disse områder:

Hvidovre, Herning, Brabrand, Åbyhøj, Vanløse, Kalundborg, Jyllinge, Frederikshavn, Grenaa, Glostrup, Gentofte, Hobro, Nykøbing Falster, Haslev, Tilst, Rønne, Allerød, Korsør, Varde, Svendborg, Odense, Lyngby, Gladsaxe, Frederiksværk, Middelfart, Rødovre, Holbæk, Skive, Taastrup, Esbjerg, Frederikssund, Silkeborg, Aarhus, Odder, Hedensted, Hillerød, Hedehusene, Fredericia, Vallensbæk, Risskov, Slagelse, Albertslund, Haderslev, Holstebro, Værløse, Køge, Stenløse, Brønshøj, Ringsted, Solrød Strand, Ballerup, Lillerød, Nyborg, Virum, Hørsholm, Struer, Lystrup, Aalborg, Kokkedal, Charlottenlund, Ishøj, Roskilde, Aabenraa, Brøndby, Viborg, Rudersdal, Vordingborg, Thisted, Kolding, Ikast, Søborg, Birkerød, Farum, Helsingør, Skanderborg, Næstved, Horsens, Nørresundby, Hjørring, Nakskov, Frederiksberg, Tårnby, København, Herlev, Valby, Ølstykke, Højbjerg, Randers, Brønderslev, Nærum, Vejle, Dragør, Greve, og Sønderborg, .

Klik-og-hent ift. Bahco grensaks er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Bornholm, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at mennesker jævnligt leder efter blandt andet køb Bahco grensaks og Bahco grensaks priser. Foruden dette ser vi ofte mennesker efterspørge eksempelvis billig Bahco grensaks, Bahco grensaks tilbud samt Bahco grensaks online, plus de velkendte byggecentre som Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Bedste tilbud på Bahco grensaks

Det er jo meget simpelt for almindelige mennesker at finde tilbud på billige Bahco grensaks online fra flere netbutikker, og med det motiv har mange e-butikker været nødt til at nedbringe priserne på Bahco grensaks drastisk, og endda tilbyde billig fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre være lønsomt at analysere diverse webbutikker efter rabatter og tilbud på Bahco grensaks online forinden du shopper, sådan at du er sikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du må bare være omhyggelig med, at ifald en online forretning udbyder billige Bahco grensaks online til salg for en pris der anses for utopisk billig, så kan det undertiden være et faresignal om en fup online shop. Kortbestillinger er dog dækket ind under et regelsæt, som støtter os overfor uoprigtige online virksomheder.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at betale pengene til Bahco grensaks senere. Det foreslåes normalt hos niche webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Når der ses på statistikkerne står det klart, at mennesker ofte efterspørger bl.a. køb Bahco grensaks og Bahco grensaks online. Derudover oplever man tit netshoppere efterspørge for eksempel Bahco grensaks priser, billig Bahco grensaks og Bahco grensaks tilbud.

Læs eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig nogle fordelagtige løsninger til at tolke en stor portion forhenværende brugeres evalueringer og herved tilrådes det, at du gransker e-butikkens anmeldelser forud for at du bestiller billige Bahco grensaks online.

Facebook tilbyder derudover regulære fine muligheder for at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed. Desuden ser vi en del online virksomheder som giver folk mulighed for at afgive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere burde benyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige Bahco grensaks online hos en internet butik burde de faktisk have øje for forhandlerens betingelser, dog er det undertiden ikke særlig morsomt, især ved de gængse byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Et alternativt forslag kunne derfor være at granske om online shoppen er e-mærket, fordi det længe har været en sikkerhed for at webbutikken overholder de danske love, samt at netshoppen hyppigt kigges til af sagkyndige der har ekspertise inden for de gældende bestemmelser.

Det giver dig anledning til en håndsrækning, når du skulle få udfordringer som følge af din handel med Bahco grensaks. Udover dette anbefales det at køber er omhyggelig omkring de elementære vedtægter der har betydning for købet af Bahco grensaks online, f.eks. den byttepolitik internet webshoppen lover.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man stadig sikrer ens kvittering, så man en anden gang kan eftervise sit køb af Bahco grensaks, uagtet om man har købt hos Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller Davidsen.

Christian Olsen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Rasmus B gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Maria K gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Inge A gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til når du køber online
1Visse online forhandlere frembyder fragt uden omkostninger på Bahco grensaks, men i mange tilfælde kræves det at du bestiller for et præcist beløb. Derudover skal du overveje den prisbilligste slags levering, som oftest vil blive at få dem til at køre pakken til et udleveringssted. Denne er undertiden desuden rigtig fremkommelig. Den mest billige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
2Det er i dag ret uproblematisk for os alle at sammenligne tilbud online på billige Bahco grensaks fra forskellige online virksomheder, og med det motiv garanterer masser af webbutikker gratis levering. Det kan alligevel være gavnligt at besigtige et par online butikker efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris.
3Generelt slår vi et slag for at efterse om webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det skulle være en påvisning af at internet virksomheden efterkommer dansk lovgivning, samt at online webshoppen af og til tilses af specialister der er inde i vilkårene. Inden nogen bestiller billige Bahco grensaks på en forretning på nettet behøver man ideelt set se på netshoppens regler.
4Antal dages levering er selvfølgelig rigtig essentiel i tilfælde af at man skal bruge dine nye varer fluks, og herved er det komplet passende at vi checker den forventede leveringsdato på Bahco grensaks. Mange online virksomheder lover billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men som ikke desto mindre stiller krav om at ordren placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
5Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af en regel, der redder dig som kunde imod uærlige online outlets. Som alternativ kan du udnytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil klare regningen af flere omgange.
6Adskillige internet outlets tildeler i dag alverdens billige leveringsmidler til Bahco grensaks. Det mest almindelige er nu til dags pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når det passer ind i din hverdag. Den er jo ultra smart, samt tit tillige den billigste fragtløsning.
7Forinden folk køber billige Bahco grensaks i en butik på nettet kan de reelt gennemlæse netbutikkens betingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende. Yderligere stiller vi forslag om at køberen er hensynstagende til de mest relevante betingelser der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige Bahco grensaks online, fx hvilken ombytningsret e-handlen kører med.
8Trustpilot tilbyder en del belejlige genveje til at dechifrere ganske mange eksisterende køberes anmeldelser og herved er det en hjælp, at du efterforsker online forretningens ratings forud for at du bestiller billige Bahco grensaks online. Facebook bringer dig for øvrigt super gavnlige muligheder for at få indtryk af e-shoppens pålidelighed.
9Den mest betalelige form for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du lever nær internet firmaets hjemsted. Den løsning til levering er selvfølgelig ret relevant i tilfælde af at vi skal bruge Bahco grensaks om kort tid. Alternativt så lover en række forretninger på nettet gebyrfri levering, men i mange tilfælde stiller det krav om at man shopper for en bestemt pris.