Milwaukee Boltsaks 355mm
280 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks Justerbar 355/450mm5
495 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC424 - 24 652mm
475 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC430 - 30 800mm
545 kr.
Mere info
Knipex boltsaks 7172 460 mm
673 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks 610mm
540 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC418 - 18 485mm
265 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 600 mm vinklet centerskær
595 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC414 - 14 379mm
225 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 1050 mm
998 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC436 - 36 958mm
895 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks Justerbar 610/760mm
725 kr.
Mere info
Boltsaks Ridgid S -18
860 kr.
Mere info
Boltsaks 350 mm - 12"
115 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
1.003 kr.
Mere info
Boltsaks bc414
355 kr.
Mere info
Boltsaks 450 mm - 18"
160 kr.
Mere info
KNIPEX boltsaks m/fjeder
501 kr.
Mere info
Boltsaks 600 mm - 24"
224 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
869 kr.
Mere info
Boltsaks. Teng Tools BC414 / BC436
517 kr.
Mere info
Boltsaks. HIT - NBC-300
188 kr.
Mere info
HERO Boltsaks med fjeder
93 kr.
Mere info
Bahco mini boltsaks 1520 g 1520G
299 kr.
Mere info
Knipex mini boltsaks CoBolt 200mm 7102
275 kr.
Mere info
BATO Boltsaks
299 kr.
Mere info
Boltsaks med fjeder 200 mm Knipex 7112200
476 kr.
Mere info
Boltsaks 620 mm / 24 HERO 3599-620
599 kr.
Mere info
Boltsaks 920mm HERO 3599-920
429 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets regler.
Det er selvsagt super relevant at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge andetsteds.
Hvis du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne selv. Dette er først og fremmest muligt i de velkendte byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved en online byggeshop, som giver hjælp til valg af Bahco boltsaks.
Der er variationer i prisniveauet på billige Bahco boltsaks alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på de bedste priser, imens andre tilbyder kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder fremviser et enormt produktudvalg, imens andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover bare Bahco boltsaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som en fordel.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige leverandører, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort udvalg af Bahco boltsaks online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og hermed har mange tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du overveje at undvære fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig formår de at yde en høj grad af gavnlig service fra nogle der er eksperter i lige præcis Bahco boltsaks.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online bør du få billigere priser.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, som tit drives i Danmark, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du handler Bahco boltsaks online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark
Bahco boltsaks silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bahco boltsaks bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bahco boltsaks harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bahco boltsaks jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det være uundværligt at du har det klar til brug når du går løs med arbejdet. I øvrigt må du huske at indregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
2Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problemstillinger når det kommer til avancerede projekter, og af den grund viser det sig af stor betydning at der er afsat god nok tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
3Du bør aldrig nedprioritere din sikkerhed, så glem ej påklædning som sko og hjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke køber eksperthjælp.
4Du finder alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube supporterer dig med store mængder brugbar information, særligt såfremt man bruger den engelske version.
5Du bør reflektere over om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal sikre dig hjælp fra en fagperson til delelementer af projektet. Såfremt du søger hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
6Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Det betinger at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
7Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når det er store byggeprojekter. Flere byggerier bør udføres af flere folk. Desuden vil det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
8For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Således bør du ofte kigge på vejrudsigten i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned i samme sekund som du er midt i det omfattende projekt.
9Forud for at du opstarter byggeprojektet må det være højst centralt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig diverse regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Godt forarbejde er vejen til et godt forløb med byggeriet. Du må have en effektiv arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter køreplanen.
11I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde et regnskab for projektet, så man har en økonomisk ramme. Det er sundt at notere alle omkostninger, hvorefter man kan finde frem til ens omkostning ved hver enkelt.
12Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have samtlige bygningsmaterialer indkøbt inden du begynder din byggeproces. Du har fordel af at sammensætte en punktforms note hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, således at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ultra overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En lang række internet outlets yder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmetoder til Bahco boltsaks. Den mest anvendte er nu til dags pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er jo virkelig simpel, og endda desuden den mest letkøbte form for levering.

Du kunne ligeledes tænke over at få pakken leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis en smule mere omkostningsfuld, men til gengæld yderst praktisk med Bahco boltsaks online. Den prisbilligste løsning til levering er uden tvivl at hente produkterne selv, som jo beroer på at du er nærved e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på Bahco boltsaks kan i nogle tilfælde være vældig central i tilfælde af at du absolut skal bruge din pakke inden for få dage, og derfor er det komplet relevant at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved Bahco boltsaks. Temmelig mange byggemarkeder – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – lover billig 1 dags levering på mange af deres varer online, men husk at det nødvendiggør at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varerne distribueret før lagermedarbejderne har fri.

Nogle byggemarkeder byder på levering uden omkostninger på Bahco boltsaks online, men oftest er det betinget af at du shopper for en bestemt sum. Som alternativ skal man gribe den billigste mulighed for levering, der tit er at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En del webbutikker giver klik-og-hent hvor du bestiller billig Bahco boltsaks på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår bl.a. klik-og-hent på Bahco boltsaks i disse områder:

Varde, Stenløse, Taastrup, Lillerød, Birkerød, Hillerød, Dragør, Aabenraa, Ballerup, Næstved, Rønne, Allerød, Brabrand, Solrød Strand, Lyngby, Køge, Frederikssund, Glostrup, Lystrup, Helsingør, Kokkedal, Holstebro, Herning, Roskilde, Hobro, Rødovre, Højbjerg, Odense, Sønderborg, Farum, Valby, Albertslund, Holbæk, Jyllinge, Slagelse, Frederiksværk, Hvidovre, Korsør, Hørsholm, Charlottenlund, Søborg, Ikast, Rudersdal, Ølstykke, Risskov, Tilst, Kalundborg, Struer, Viborg, Frederikshavn, Åbyhøj, Silkeborg, Haderslev, Vordingborg, Nykøbing Falster, Virum, Grenaa, Randers, Herlev, Ishøj, Nyborg, Greve, Nærum, Kolding, Ringsted, Skive, Brønshøj, København, Nakskov, Odder, Haslev, Gladsaxe, Skanderborg, Horsens, Aalborg, Thisted, Nørresundby, Tårnby, Frederiksberg, Aarhus, Brøndby, Værløse, Svendborg, Vallensbæk, Vanløse, Hedehusene, Vejle, Hjørring, Hedensted, Middelfart, Fredericia, Esbjerg, Gentofte, og Brønderslev, .

Afhentning for Bahco boltsaks er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland).

Når vi kigger i søgedata er det markant, at internetbrugere ofte kigger efter fx Bahco boltsaks tilbud og Bahco boltsaks priser. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge efter fx Bahco boltsaks online, billig Bahco boltsaks og køb Bahco boltsaks, plus de gængse byggekæder som 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Gode tilbud på Bahco boltsaks

Det er jo efterhånden særdeles hensigtsmæssigt for enhver at finde frem til tilbud på billige Bahco boltsaks online hos forskellige online outlets, og til gengæld har utallige e-shops fundet det uundgåeligt at presse priserne på Bahco boltsaks drastisk, og i øvrigt love levering uden omkostninger.

Trods dette kan det alligevel være nyttigt at besigtige enkelte internet virksomheder i Danmark efter billige priser på Bahco boltsaks online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en netbutik tilbyder billige Bahco boltsaks online for en udsalgspris der kan ses som umådelig beskeden, burde det mange gange være et kendetegn på en falsk internet butik. Kortbetalinger er i hvert fald inkluderet i et lovbud, der redder dig overfor uoprigtige online selskaber.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at honorere beløbet til Bahco boltsaks i flere bidder. Dette foreslåes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som fx Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Ved kig i data er det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis Bahco boltsaks priser og køb Bahco boltsaks. Vi ser derudover mange gange online shoppere lede efter eksempelvis billig Bahco boltsaks, Bahco boltsaks online samt Bahco boltsaks tilbud.

Analyser tidligere køberes erfaringer

Trustpilot indebærer en række passelige løsninger til at vurdere en række andre kunders oplevelser og derfor er det at foretrække, at du verificerer online virksomhedens kritik før du køber billige Bahco boltsaks online.

Facebook bringer dig endvidere ganske solide løsninger til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle internet foretagender hvor kunder kan formulere en anmeldelse af deres køb, hvilket lige så vel burde benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige Bahco boltsaks online hos en internet webshop bør man egentlig gennemlæse virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

En nemmere løsning kan derfor være at kigge hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, hvilket er et sympol på at webbutikken understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at online shoppen tit tilses af fagmænd der har meget erfaring med vedtægterne på området.

Dette er desuden din anledning til at få bistand, hvis du forvoldes besvær i processen med din bestilling af Bahco boltsaks. Tilmed er det smart at man er omhyggelig omkring de mest essentielle vilkår der kan have indflydelse på købet af Bahco boltsaks online, f.eks. den bytteret internet forhandleren anvender.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man altid beholder ens faktura e-mail, således man senere kan bevise bestillingen af Bahco boltsaks, uafhængig af om man har handlet fra Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg eller Davidsen.

Jan Nielsen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Else Knudsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Charlotte Poulsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Lene N gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til din online shopping
1En række online forretninger tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsformer til Bahco boltsaks. Det mest populære er nu til dags pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså ret så uproblematisk, samt oftest tillige den mindst kostelige leveringstype.
2Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være super aktuel i tilfælde af at man har brug for dine nye varer straks, og derfor er det øjensynligt passende at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid på Bahco boltsaks. En hel del butikker på nettet udlover billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter, som alligevel betinges af at bestillingen anbringes forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Nogle online varehuse præsterer gratis fragt på Bahco boltsaks, men oftest er det så præmissen at der shoppes for en konkret pris. Derudover burde man udse dig den mindst kostelige fragtmulighed, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Leveringstypen bliver somme tider derudover yderst smart. Den mindst kostelige slags levering vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
4Det er jo efterhånden ret så ukompliceret for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige Bahco boltsaks i blandt flere e-forhandlere, og så præsterer utallige internet firmaer levering uden betaling. Dog kan det trods alt vise sig lønnende at granske et par forskellige online firmaer efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at få den laveste pris.
5Den billigste løsning til levering vil altid være at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du opholder dig i nærheden af webshoppens arbejdslager. Den slags levering er ret så vigtig ifald man har behov for Bahco boltsaks inden for få dage. Alternativt så lover en række internet selskaber fri fragt, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man shopper for et bestemt beløb.
6Inden nogen handler billige Bahco boltsaks hos en netbutik bør de altid have øje for deres forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende. Tillige kan det være til hjælp at køberen er påpasselig med de mest betydningsfulde regler i forbindelse med bestillingen af billige Bahco boltsaks online, som eksempelvis den byttepolitik e-shoppen tilsikrer.
7Trustpilot medfører fuldt ud pålidelige chancer for at undersøge en stor gruppe øvrige konsumenters oplevelser og på grund af dette anbefaler vi, at du tager et kig på e-forretningens kritik før du shopper billige Bahco boltsaks online. Facebook medfører tilsvarende rigtig strålende løsninger til at få kendskab til internet webshoppens popularitet.
8Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er et signal om at netbutikken anerkender de opstillede regler, tillige med at e-forhandleren undertiden vurderes af sagkyndige som har meget erfaring med retningslinjerne. Inden folk shopper billige Bahco boltsaks hos en online virksomhed bør man principielt gennemlæse deres forretningsaftale.
9Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er en del af et regelsæt, som forsvarer dig som køber imod uægte internet shops. Som et alternativ kan du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du ønsker at finansiere pengene over et længere tidsrum.