Work-it Bagagefastspænder 2000 kg. - 10 m.
199 kr.
Mere info
Work-it Bagagefastspænder 680 kg. - 6 m.
100 kr.
Mere info
Work-it Bagagefastspænder 230 kg. - 1,8 m.
129 kr.
Mere info
Millarco Bagagefastspænder 3,0 m. - 2 stk.
60 kr.
Mere info
Boxer Bagagefastspænder med skralde - 2 stk.
249 kr.
Mere info
Millarco Bagagestrop 91,5 cm. - 2 stk.
50 kr.
Mere info
Millarco Bagagestrop - 3 stk.
30 kr.
Mere info
Work-it Bagageremme - 12 stk.
50 kr.
Mere info
Work-it Bagagefastspænder 550 kg. - 5 m. (4 stk.)
179 kr.
Mere info
Work-it Bagagefastspænder 1000 kg. - 4,5 m.
70 kr.
Mere info
Millarco Bagagestrop 61 cm. - 2 stk.
40 kr.
Mere info
Work-it Bagagefastspænder 250 kg. - 5M.
50 kr.
Mere info
Millarco Bagageremme i praktisk boks - 22 stk.
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige bagagefastspænder fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på de bedste priser, imens andre giver service. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder sælger et stort sortiment, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare bagagefastspænder.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, som giver hjælp og vejledning omkring bagagefastspænder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man læse byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og pga. det har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Derfor er det muligt at spare leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne straks.
De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggekæder køber varer fra talrige producenter, så du kan bestille fra et bredt sortiment af bagagefastspænder online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netshops er små virksomheder, som tit er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du bestiller bagagefastspænder online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får ekstremt gavnlig assistance fra nogle som er eksperter i netop bagagefastspænder.
En masse nicheforhandlere styrer selv produktionen af produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

bagagefastspænder silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

bagagefastspænder harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

bagagefastspænder bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

bagagefastspænder jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag over 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forberedelse bliver nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en struktureret tidsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du sammensætter køreplanen.
2Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive rationelt at gennemgå alle poster, hvorefter man kunne nedskrive omkostningen ved dem én og én.
3Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt når der er tale om omfattende byggeprocesser. Krævende ombygninger bør udføres af flere folk. Samtidig vil det blive mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
4Forud for at du starter byggeriet kan det vise sig ganske betydningsfuldt med et tilsagn om, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
5For projekter udenfor har vejret meget at sige. På grund af dette skal du jævnligt tjekke vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på det krævende byggeprojekt.
6Man bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være en fordel at have værktøjet til rådighed akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er derudover afgørende at tage højde for de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
7Du skal nødig glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj såsom sko og hjelm som hjælp med henblik på mulige skader. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især ifald du ikke køber eksperthjælp.
8Det kan vise sig vigtigt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible inden du iværksætter arbejdet. Du kunne med fordel lave en simpel indkøbsliste som samler alt du får brug for, og bagefter eftergå oversigten, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
9Nogle gange kan man spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få når ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
10Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder enormt meget gavnlig oplysning, ikke mindst hvis man kigger i hele verden.
11Du burde måske overveje om du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at fremskaffe assistance fra en professionel til noget af projektet. Hvis du søger hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
12Der viser sig næsten altid uforudsigelige problemstillinger ved store byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det af stor betydning at man afsætter nok tid i tidsplanen, med formålet om at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ultra imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Adskillige e-firmaer tilbyder heldigvis diverse forskellige billige metoder til levering til bagagefastspænder. En af de populære er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter dine varer når det passer dig. Fragtformen er altså særdeles uproblematisk, og oftest desuden den mest betalelige fragtmulighed.

Du kan derudover beslutte dig for at bestille pakken til levering til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen bliver desværre en tak mindre billig, men endda meget fremkommelig ift. bagagefastspænder online. Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men dette afhænger af at du befinder dig lige ved e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på bagagefastspænder kan i nogle tilfælde være ualmindeligt udslagsgivende når vi mangler produktet øjeblikkeligt, så herved er det ret klogt at vi studerer det forventede leveringstidspunkt for bagagefastspænder. Flere e-forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags fragt på mange af shoppens varenumre online, men som imidlertid forudsætter at ordren køres igennem forinden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted før de lageransatte har fyraften.

Indtil flere internet forhandlere tilbyder fri fragt på bagagefastspænder online, men for det meste er det så præmissen at du bestiller for et bestemt beløb. Alternativt kunne du snuppe den mest letkøbte fragtform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

Store netbutikker foreslår afhentning hvor du handler billig bagagefastspænder hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder eksempelvis klik-og-hent på bagagefastspænder i disse områder:

Åbyhøj, Ballerup, Gentofte, Svendborg, Virum, Middelfart, Haslev, Rødovre, Næstved, Charlottenlund, Herlev, Taastrup, Lystrup, Ringsted, Greve, Rønne, Skanderborg, Aabenraa, Vanløse, Ishøj, Brønderslev, Birkerød, Rudersdal, Odense, Nykøbing Falster, Silkeborg, Hillerød, København, Risskov, Gladsaxe, Nørresundby, Nakskov, Brabrand, Holbæk, Lillerød, Helsingør, Vallensbæk, Holstebro, Grenaa, Ikast, Roskilde, Hørsholm, Haderslev, Hvidovre, Lyngby, Stenløse, Køge, Aalborg, Allerød, Varde, Frederiksberg, Højbjerg, Vejle, Søborg, Dragør, Valby, Thisted, Hedehusene, Struer, Nyborg, Herning, Kokkedal, Aarhus, Viborg, Værløse, Hobro, Brøndby, Solrød Strand, Randers, Frederikshavn, Frederiksværk, Kolding, Fredericia, Hjørring, Sønderborg, Vordingborg, Tilst, Nærum, Kalundborg, Albertslund, Frederikssund, Esbjerg, Ølstykke, Glostrup, Jyllinge, Odder, Brønshøj, Slagelse, Korsør, Tårnby, Hedensted, Skive, Farum, og Horsens, .

Afhentning af bagagefastspænder er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Amager).

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at mennesker som regel leder efter fx bagagefastspænder tilbud og bagagefastspænder online. Foruden dette oplever man som regel folk søge efter blandt andet bagagefastspænder priser, billig bagagefastspænder samt køb bagagefastspænder, plus de gængse byggekæder som 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Gode priser på bagagefastspænder

Det er rigtig nemt for alle og enhver at finde de laveste priser på billige bagagefastspænder online på flere e-handler, og ergo har langt de fleste internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at stampe prisniveauet på bagagefastspænder markant, og ydermere frembyde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det til hver en tid være smart at analysere enkelte internet webshops efter billige priser på bagagefastspænder online forud for at du shopper, så du er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Du bør trods alt ikke glemme, at når en e-butik forhandler billige bagagefastspænder online til salg for en pris der er uforståeligt beskeden, er det for det meste være en indikation på en snydagtig internet virksomhed. Betalinger med kort er imidlertid omfavnet af en forordning, hvilket redder os imod uægte shops på nettet.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at klare omkostningerne til bagagefastspænder i flere bidder. Det fås som regel hos niche webshops, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter for eksempel køb bagagefastspænder og bagagefastspænder priser. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere efterspørge blandt andet bagagefastspænder tilbud, billig bagagefastspænder og bagagefastspænder online.

Undersøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot fører til en del fine løsninger til at evaluere adskillige tidligere forbrugeres betragtninger og på grund af dette støtter vi, at du undersøger webshoppens bedømmelser før du shopper billige bagagefastspænder online.

Facebook leverer på samme måde egentlig strålende metoder til at få en idé om online forretningens troværdighed. I øvrigt ses endda shops på nettet som giver kunderne mulighed for at meddele en evaluering af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige bagagefastspænder online i en internet virksomhed kunne man utvivlsomt have øje for shoppens forretningsbetingelser, dog er det mange gange ikke super interessant, især hos de gængse byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Et alternativt forslag kan derfor være at undersøge om webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er en sikkerhed for at internet forhandleren opfylder de danske regler, tillige med at internet webshoppen ofte kigges til af sagkyndige der behersker vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for at få assistance, hvis du udsættes for udfordringer i processen med dit køb af bagagefastspænder. Tilmed er det godt at kunden er klar over de mest vedkommende vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af bagagefastspænder online, som for eksempel den ombytningsrettighed online firmaet tilbyder.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid bevarer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bevidne købet af bagagefastspænder, uafhængig af om man shopper ved XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma eller 10-4.

Else B gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Tina L gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Martin Andersen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Per gav 5 stjerner

Udmærket

9 tips til online indkøb
1Nogle få online webshops yder billig fragt på bagagefastspænder, men undertiden er det forudsat at du aftager for en bestemt sum. Som alternativ bør man gribe den mest betalelige type af levering, som ofte er at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Leveringsformen bliver undertiden endvidere ret så ukompliceret. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
2En masse internet firmaer yder heldigvis diverse billige leveringsmidler til bagagefastspænder. En af de mest almindelige er p.t. afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtformen er nemlig ultra ligetil, samt oftest endda den billigste leveringsudgave.
3Det har vist sig at være ret så overkommeligt for enhver at søge information om priser online på billige bagagefastspænder på tværs af e-handler, og af den grund tilbyder flere internet firmaer gebyrfri levering. Men det kan trods alt blive gunstigt at undersøge et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud og udsalg før du bestiller, så du er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris.
4Generelt slår vi et slag for at efterse om online shoppen er e-mærket medlem, da det typisk er et billede på at internet forretningen efterfølger de danske love, og at e-firmaet regelmæssigt kigges til af sagkyndige som behersker vedtægterne på området. Forinden nogen shopper billige bagagefastspænder på en e-forhandler kunne man sådan set granske netshoppens vilkår.
5Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en foranstaltning, hvilket værner folk imod svindlende online firmaer. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere prisen over en længere periode.
6Leveringstidspunktet kan være temmelig central hvis man skal bruge dine nye varer fluks, så derfor er det faktisk klogt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato på bagagefastspænder. En hel del internet foretagender tilsiger billig 1 dags fragt på adskillige produkter, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at bestillingen indsendes inden et aftalt klokkeslæt.
7Inden nogen køber billige bagagefastspænder på en internet forhandler kan man utvivlsomt betragte netbutikkens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende. Desuden foreslår vi at køber er klar over de vigtigste regler der har indflydelse på købet af billige bagagefastspænder online, som fx hvilken ombytningsrettighed webbutikken garanterer.
8Trustpilot genererer fuldkommen udmærkede muligheder for at eftergå forskellige aktuelle køberes erfaringer og herved er det klogt, at du undersøger internet butikkens kritik forinden du shopper billige bagagefastspænder online. Facebook fremskaffer på samme måde en række strålende muligheder for at få en idé om online firmaets popularitet.
9Den billigste fragtmulighed er dog at hente ordren selv, hvilket dog betinges af at du lever i kort afstand af online webshoppens tilholdssted. Den fragtmetode kan være særligt afgørende når man står og skal bruge bagagefastspænder om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle enkelte online butikker gebyrfri levering, men i reglen forudsætter det at der aftages for en konkret pris.